Krysia
|
Dobro jutro. Najprej hvala vsem za odgovore na moja vprašanja ... včasih res ne vem, kaj bi brez vas ... Anita, hvala za kavico ... Tejkaz, bogi Jaša, upam, da bo norice čimprej prebolel in da ne bo preveč hudo ... Erin, naj se Tilnu prstki čimprej pozdravijo Matejchi, naj se Žiga čimprej pozdravi ... Ma kaj je zdej to, imamo bolnišnico, al kaj? Skratka, nič bolezni in velik zdravja vsem vam in vašim !!! uuu, ste ene pridne - magisteriji in doktorati ... meni na kraj pameti ne pade kaj takega ... Kontracepcija: tudi midva bova kar kondome uporabljala, ker itak nameravava imet še kakšnega . No, seveda ne takoj, ampak glede na to, kok smo stari ... bella02, tvoja Teja je pa res prava akrobatka ... naš Rok zaenkrat zmore z boka na hrbet in to je vse ... Mi smo pa že drugo noč zapored spali od 22h do 4h . Ptem pa hitro poje in spi do sedmih ali osmih. Evo, in zdaj spet spi ... sem že uspela posodo pomit, čaka me še kup likanja, ampak ne smem vsega zjutraj naredit, ker potem popoldan nimam kaj počet . Upam pa, da se bo zbudil še pred dežjem, da narediva še kakšen giro .... Aja, pa včeraj smo imeli zelo malo krčev in je bilo prav fajn popoldan, ko se je skoz neki smejčkal in pogovarjal ... No, seveda smo med previjanjem še mal pokakal previjalno mizo in mamico Ne vem, zakaj tega nikol ne naredi, ko ga moj previja To je ziher kakšno moško zavezništvo ... al ga pa premalkrat previje? Grem še mal pogledat po bajti, kaj je za pospravit ... pol bom pa čakala, če se bo samo pospravilo, drugač bom morala kar jaz ....
|