Vilika
|
HOJLA!! Mi smo imeli včeraj prvo posvetovalnico. Naš Vid je zrasel za 3,5 cm, zredil pa za za cel 1700g - in jih ima že 5920 - ta naš fant je čisto nor, saj ni čudno če bi pa skoz jedel. HB zaenkrat še ni videti debel, samo bo treba nekaj ukrepati glede tega... Ne smem mu dati tolikokrat jesti je rekla P, naj ga na vse načine probam pretentat... Pa saj to že ves čas poskušam... Drugo je vse OK. Vnete očke so se izboljšale, izbočen popček ni nič nevarnega, po ličkih je pa še malo mezolčkov - in to je samo čiščenje kožice. IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Sem vam pozabla povedat, da se je naš Rok nekaj dni nazaj prvič nasmejal mamici ... to je pa res en tak trenutek ... jaz sem se kar topila. In od takrat se mi ful smeje in kar naprej nekaj "govori". Je pa ful hecen, ko najprej krili z rokami kot da hoče poletet, potem pa šele izdavi kakšen "ge" Naš Videk se je tudi prvič začel malček smehljati to nedeljo in glasove spuščati na tak način ko vaš Rokec. Naš dela še nekaj v stilu - GHMMM. Ful je corttek kadar je tak dobrovoljen. Tejkaz, jaz te čisto razumem glede tvojega . Sem jaz včeraj mislila, da ne bom nikol več spregovorila s svojim. Najprej dela do petih, potem je prišel en njegov kolega, potem je šel v trgovino (pa ne po hrano, ampak po ene tehnične zadeve), pol pa s kolegi ven in ga ni blo do 11h ... jaz pa itak sama z Rokom cel dan ... pa bi rabila samo 20 minut, da se mal spočijem, pa da ga on prime ... pol me pa sekira, zakaj nisem nič jedla Ja zato, ker nimam časa ... No, HB ne poslušam še glede nepospravljenosti ... ker pol bi se mi pa res utrgalo ... No, ampak največja ironija je, da je potem Rok takoj zaspal, prej pa ne in ne spat, pa smo probal vse načine ... pa ok, če ne bi hotel spat, ampak se je drl kot da mu ne vem kaj delam ... No, očitno so dedci vsi podobni. Moj mora vedno 'kao' na WC kadar je treba Vida nahranit, ali počne kaj drugega, ali ga ni, ali pa gre s kom na pijačo... Potem mi pa reče - moj sinko to, moj sinko ono - naredi pa skoraj nič. Kar se gospodinjskih opravil tiče - pa cote ITAK od nekdaj po tleh pušča in ga ne morem odvadit, pa postelje nikoli ni pospravil, posod nikoli pomil.. 1x letno posesa, pa z mize mi vedno pospravi, to je vse. Ah, ah... anita, tole je sicer bogokletno, ampak če Rok zaspi med dojenjem, midva kupček spustiva ... je pa res, da nima nekih silnih težav s kupčki in ga že itak skoraj nikoli ne podre ... Aja, pa ko končaš s pospravljanjem, vabljena k meni na obisk - je tudi velik za naredit Kupček ga dam jaz podirat tudi če zaspi, samo ponavadi mu ne rata ga podret - je preveč 'zakomiran' Aja, še eno vprašanje: kaj naredite, ko se vašim kolca? Meni se ful smili, ko ga kar premetava ... zaenkrat je edina stvar, ki pomaga, da ga še mal priklopim na jošk. Sam pol mi pa seveda mal polije, ker je preveč ... ampak ne vem, kolcat pa neha Žal ga jaz kar pustim da se skolca do konca, včasih mu ponudim čaj - pa ga ne mara in nič ne zaleže. Se pa tudi meni ful smili, samo nimam kaj. Kolca pa 3x - 4x dnevno. To je baje zato ker prehitro papca. Glede palca in dude: jaz sem Roku kar dudo uturila, ko je začel roke v usta tlačit. In zdaj imamo dudo samo takrat, ko so krči - mu nekak pomaga, čeprav ne vem, zakaj ... No, če ga preveč zvija, pa seveda tudi duda ni dobra. Pa včasih jo rabi pred spanjem, ampak ne vedno. Pa še to mu potem vzamem iz ust, ko zaspi. No, itak mu ven pade ... in potem ne tlači več rok v usta, jaz sem pa srečna ... Pri nas je tudi rokica ful slastna - danes je celo obe v ustka tlačil. In tudi ne mara dude kaj preveč, zato mu rokico stalno umikam... Sem rekla da mu bom kar zvezala ob telo . Dudica je dobra malo za umiritev pred spanjem - mora pa biti pocukrana s kapljico proti krčkom - drugače je zanič. IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Ima katera idejo, kadaj je naša stara 2 meseca? 30.? 1.? Rojena je namreč 31. to pa je nekaj nisem nikoli na to pomislila, čeprav se je tudi moja sestra se rodila 31. No samo, da se ni rodila 29. januar Si mislila 29 februar verjetno . Jaz imam soseda ki je na ta dan rojen. In je star 28 let, pa je imel komaj 7x rojstni dan To je bilo z moje strani na hitro. Greva zdaj z Vidkom na sprehod - čav čav babnice!