|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
1.10.2008 15:35:31   
Vilika
HOJLA!!

Mi smo imeli včeraj prvo posvetovalnico. Naš Vid je zrasel za 3,5 cm, zredil pa za za cel 1700g  - in jih ima že 5920 - ta naš fant je čisto nor, saj ni čudno če bi pa skoz jedel. HB zaenkrat še ni videti debel, samo bo treba nekaj ukrepati glede tega... Ne smem mu dati tolikokrat jesti je rekla P, naj ga na vse načine probam pretentat... user posted image Pa saj to že ves čas poskušam...

Drugo je vse OK. Vnete očke so se izboljšale, izbočen popček ni nič nevarnega, po ličkih je pa še malo mezolčkov - in to je samo čiščenje kožice.

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Sem vam pozabla povedat, da se je naš Rok nekaj dni nazaj prvič nasmejal mamici ... to je pa res en tak trenutek ... jaz sem se kar topila. In od takrat se mi ful smeje in kar naprej nekaj "govori". Je pa ful hecen, ko najprej krili z rokami kot da hoče poletet, potem pa šele izdavi kakšen "ge" user posted image

Naš Videk se je tudi prvič začel malček smehljati to nedeljo in glasove spuščati na tak način ko vaš Rokec. Naš dela še nekaj v stilu - GHMMM.
Ful je corttek kadar je tak dobrovoljen.

Tejkaz, jaz te čisto razumem glede tvojega user posted image . Sem jaz včeraj mislila, da ne bom nikol več spregovorila s svojim. Najprej dela do petih, potem je prišel en njegov kolega, potem je šel v trgovino (pa ne po hrano, ampak po ene tehnične zadeve), pol pa s kolegi ven in ga ni blo do 11h ... jaz pa itak sama z Rokom cel dan ... pa bi rabila samo 20 minut, da se mal spočijem, pa da ga on prime ... pol me pa sekira, zakaj nisem nič jedla user posted image Ja zato, ker nimam časa ... No, HB ne poslušam še glede nepospravljenosti ... ker pol bi se mi pa res utrgalo ... No, ampak največja ironija je, da je potem Rok takoj zaspal, prej pa ne in ne spat, pa smo probal vse načine ... pa ok, če ne bi hotel spat, ampak se je drl kot da mu ne vem kaj delam ...

No, očitno so dedci vsi podobni. Moj mora vedno 'kao' na WC kadar je treba Vida nahranit, ali počne kaj drugega, ali ga ni, ali pa gre s kom na pijačo...user posted image
Potem mi pa reče - moj sinko to, moj sinko ono - naredi pa skoraj nič.
Kar se gospodinjskih opravil tiče - pa cote ITAK od nekdaj po tleh pušča in ga ne morem odvadit, pa postelje nikoli ni pospravil, posod nikoli pomil.. 1x letno posesa, pa z mize mi vedno pospravi, to je vse. Ah, ah...

anita, tole je sicer bogokletno, ampak če Rok zaspi med dojenjem, midva kupček spustiva ... je pa res, da nima nekih silnih težav s kupčki in ga že itak skoraj nikoli ne podre ... Aja, pa ko končaš s pospravljanjem, vabljena k meni na obisk - je tudi velik za naredit user posted image user posted image

Kupček ga dam jaz podirat tudi če zaspi, samo ponavadi mu ne rata ga podret - je preveč 'zakomiran' user posted image

Aja, še eno vprašanje: kaj naredite, ko se vašim user posted image kolca? Meni se ful smili, ko ga kar premetava ... zaenkrat je edina stvar, ki pomaga, da ga še mal priklopim na jošk. Sam pol mi pa seveda mal polije, ker je preveč ... ampak ne vem, kolcat pa neha user posted image

Žal ga jaz kar pustim da se skolca do konca, včasih mu ponudim čaj - pa ga ne mara in nič ne zaleže. Se pa tudi meni ful smili, samo nimam kaj. Kolca pa 3x - 4x dnevno. To je baje zato ker prehitro papca.

Glede palca in dude: jaz sem Roku kar dudo uturila, ko je začel roke v usta tlačit. In zdaj imamo dudo samo takrat, ko so krči - mu nekak pomaga, čeprav ne vem, zakaj ... No, če ga preveč zvija, pa seveda tudi duda ni dobra. Pa včasih jo rabi pred spanjem, ampak ne vedno. Pa še to mu potem vzamem iz ust, ko zaspi. No, itak mu ven pade ... in potem ne tlači več rok v usta, jaz sem pa srečna ... user posted image

Pri nas je tudi rokica ful slastna - danes je celo obe v ustka tlačil. In tudi ne mara dude kaj preveč, zato mu rokico stalno umikam... Sem rekla da mu bom kar zvezala ob telo user posted image . Dudica je dobra malo za umiritev pred spanjem - mora pa biti pocukrana s kapljico proti krčkom - drugače je zanič.

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Ima katera idejo, kadaj je naša stara 2 meseca? 30.? 1.? Rojena je namreč 31.  

to pa je nekaj  nisem nikoli na to pomislila, čeprav se je tudi moja sestra se rodila 31.  
No samo, da se ni rodila 29. januar 

Si mislila 29 februar verjetno user posted image . Jaz imam soseda ki je na ta dan rojen. In je star 28 let, pa je imel komaj 7x rojstni dan

To je bilo z moje strani na hitro.
Greva zdaj z Vidkom na sprehod - čav čav babnice!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
1.10.2008 15:42:14   
anaya
tatly pa Erin: probajta dat kakšno žličko aptamila v stekleničko svojga mleka, mogoče ne bosta toliko polivala.

Pa tiste ki se pritožujete nad partnerji, se pridružim, ampak se mi zdi da pač ne vejo kaj si s tako majhnimi počet. Moj ko jo vzame v roke pa avion vozi z njo misli da ma 3 leta.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
1.10.2008 15:56:23   
tejkaz
Dela?
http://www.youtube.com/watch?v=evv_mNyqA0A

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
1.10.2008 16:11:25   
sayuri
VAm samo javim, da sva z Lovrom doma. VSe je OK z njegovo glavico user posted image user posted image user posted image . Saj jaz sem to itak vedla, ampak me je bilo kar strah. ZDaj se mi je kar kamen odvalil od srca in lažje diham. user posted image

Se ne bom nič več javila, ker imam veliko dela. Jutri pa gremo že zgodaj v Klinični center. Mislite na našega žabca. Jutri bo operiran. MAmica bo seveda ob njem. Se javim, ko pridemo domov. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
1.10.2008 16:13:44   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Dela?

Dela user posted image  Joj, je navihana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
1.10.2008 16:15:40   
naty13

Dela?

Ja dela. Bi bilo vse lepo in prav, če bi moj zvočnike prinesel, jih ni prinesel gor od takrat ko so Jošta zapili. user posted image  Je pa pojava mala Eva. user posted image  Bi jo rada slišala. user posted image  A je to danes nastalo.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
1.10.2008 16:17:00   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

VAm samo javim, da sva z Lovrom doma. VSe je OK z njegovo glavico user posted image user posted image user posted image . Saj jaz sem to itak vedla, ampak me je bilo kar strah. ZDaj se mi je kar kamen odvalil od srca in lažje diham. user posted image

Se ne bom nič več javila, ker imam veliko dela. Jutri pa gremo že zgodaj v Klinični center. Mislite na našega žabca. Jutri bo operiran. MAmica bo seveda ob njem. Se javim, ko pridemo domov. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo, da je vse v redu. user posted image

Jutri pa dobro opravite. Mislim na vas in držim pesti. user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
1.10.2008 16:25:22   
sandra123
Tejkaz...glede vode in janeža sem ti jaz svetovala...pri nas je nekaj dni bilo potem ok, zdaj pa sta obe zaprti in ne kakatauser posted image ...sem danes klicala k P, pa mi je rekla, da naj več pijem, več sveže zelenjave in sadja pojem user posted image (ja, potem jih bo pa zvijalo in bodo krči na sporeduuser posted image ), pa da nikakor naj še ne preneham dajat to mlekouser posted image ...tako, da ZojaMiša, Ryssa...nič ne bo z nakupom v Avstriji - pa itak bi poskusila na začetku z eno malo škatlico hrane, da bi videla, če jima je sploh všeč....Ja, sploh ne vem več, kaj še naj naredim...zdajle sem 1 breskev pojedla, potem bom še sveže slive napadla...pa malo grozdja....in potem bom sigurno jaz imela pospešeno prebavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
1.10.2008 16:45:09   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Se samo podpišem pod tole

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
1.10.2008 16:50:07   
tejkaz
Sandra, na koliko časa pa potem kakata? Ker Jaša tudi po en teden ne. Zadnjič sem šla po glicerinske svečke, vendar se je potem ravno tisti dan pokakal. Se pa potem tako pokaka, da je samo še za v banjo. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
1.10.2008 16:51:04   
tejkaz
Naty, ja danes je to nastalo. Če cel dan poje in govori " Mami vozi avto"

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
1.10.2008 18:15:50   
Ryssa
Je luštna Eva!

Naš tudi tri dni ni kakal, pa ga je potem včeraj ful matralo, pa niso pomagale kamilice pa nič. Potem sem mu pa trebušček masirala na previjalni pa je šlo. Drugače sem pa nekje prebrala tudi da pomaga če mamica pije donat, moram še sprobat to varianto.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
1.10.2008 19:06:09   
čipka
Živjo!

Evo, spet se mal javljam po dolgem času, se opravičujem za izostanek od pouka.user posted image    Sem pa res mela zdele tale mesec pester s Tio.  Vse je šlo narobe, z njeno dokumentacijo ki se je "kao" na pošti zgubila, potem sem mela mastitis ki sem ga hvala bogu z antibiotiki odpravila, le dojit so mi vsi zdravniki predlagal nehat, ker sem imela itak premalo mleka čez cel dan cca-največ 15 ml od obeh dojk skupaj.user posted image , pa da se mastitis ne ponovi je bila najboljša varianta nehat z dojenjem prav zaradi tega da se ne mučim z dojenjem in pumpanjem, ko itak nimam mleka. čeprav bi najraje samo dojila.user posted image No zdaj se hranimo samo z aptamilom1, ki ga Tia hvala bogu dobro prenaša. Zdele je stara 1 mesec in 8 dni pa je pridobila že 1.200g. od prihoda s porodnišnice.user posted image   Drugače smo pa fino...ponoči se hranimo zadnje čase 1x do 2x...zdaj sem jo navadila da spi pop. okol 3 urece ponoči gre pa spat okol 23 pa spi do 5 pa do 7..se mi pa zdi da je vsak dan večja.user posted image user posted image    Pa močna je tut zelo je rekla dohtarca in patronažna, ker je že kravce pasla pri 2 tednih in 3 dneh...hm...nč jasn..user posted image no hvala bogu, samo da je močna in zdrava..če mi bo ratalo, bom še kakšno slikco pripopala, če mi pa ne bo, bom pa dala v album pa lahko pogledate.
Se mi pa zdi da se je moja mami+oči  zaljubila v Tio...skos sam Tia moja Tia...kje sem pa jesuser posted image user posted image   Sej je prav...se mi zdi da sta se oba spremenila(pomladila) odkar se je rodila.user posted image No, pa fantovi sorodniki tut.

Sem vas samo nahitro prebrala cca par strani in je ena napisala da njen dojenček kaka tudi po večkrat na dan...tudi po 5x, 6x, 7x včasih..moja pa če kaka 2x je že aleluja, res.  A je to mogoče ker je samo adaptirano hranouser posted image   Mogoče kera veuser posted image

No, fajn bodte, pa se v kratkem spet javim-obljubim!user posted image

pa ne pozabit pogledat albuma, če mi tuki gor ne rata.user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
1.10.2008 19:09:40   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Si mislila 29 februar verjetno user posted image . Jaz imam soseda ki je na ta dan rojen. In je star 28 let, pa je imel komaj 7x rojstni dan

user posted image user posted image  ja, to sem mislila in drugačno napisala user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
1.10.2008 19:26:40   
tatly
heyyy.sma ble na prvem pregledu,cepivo za rota viros sma narocle...
teza ob porodu 3140g danes 4010guser posted image user posted image
dolzina ob porodu 50cm danes 54cmuser posted image user posted image
obseg glavice ob porodu34.5 danes 36.5user posted image user posted image
sem fulllllll vesela da lepo rastemo

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
1.10.2008 19:31:00   
tatly
aja se to lahko dam svoji puncki ze novalac nf saj pise gor od 0-12 mesecev
in kake so izkusnje z kapljicami ad3??ce ima krce ji lahko dam kaj proti krcem zraven teh kapljic?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
1.10.2008 19:46:53   
Zoja Miša
Jao punce ste načvekale. Sem na hitro preletela.
Glede slabših polovic sem se vam prav nasmejala. Saj vem, da ni smešno, ampak pišete tako, da sem se moralauser posted image . Jaz moram tako user posted image  pohvaliti. Je priden in on meni teži da imam vse nastlano.user posted image  No, praha ne vidi in sesalec mu je malo tuj.user posted image

Sayuri, super za Lovrota in za jutri držim pesti!

Bella, ta je pa dobra. user posted image

Tejkaz, Eva je pa res navihana. Le po kom?user posted image

Sandra, da ne boste potem vse babe v vaši hiši samo kakeleuser posted image

Tatly, meni se zdi da lahko daješ kapljice proti krčem zraven AD3 kapljic. Jaz ji bom v petek dala prvič AD3 kapljice, pa me prav zanima kaj bo. Se jih bojim kot user posted image  križa.

Neža, potem je upanje tudi za nasuser posted image . Čeprav sedaj tako spi, da me malo skrbi kaj bo ponoči. Ja, bomo pa TV gledali, ne? Ali pa bova čvekaliuser posted image

Naty, tu pa ni bilo dežekovuser posted image , tako da sva bili zunaj tudi popoldne.

Joj, moram šibat plačat garažo.
Do jutri pa-pauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
1.10.2008 20:08:03   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Tejkaz...glede vode in janeža sem ti jaz svetovala...pri nas je nekaj dni bilo potem ok, zdaj pa sta obe zaprti in ne kakatauser posted image ...sem danes klicala k P, pa mi je rekla, da naj več pijem, več sveže zelenjave in sadja pojem user posted image (ja, potem jih bo pa zvijalo in bodo krči na sporeduuser posted image ), pa da nikakor naj še ne preneham dajat to mlekouser posted image ...tako, da ZojaMiša, Ryssa...nič ne bo z nakupom v Avstriji - pa itak bi poskusila na začetku z eno malo škatlico hrane, da bi videla, če jima je sploh všeč....Ja, sploh ne vem več, kaj še naj naredim...zdajle sem 1 breskev pojedla, potem bom še sveže slive napadla...pa malo grozdja....in potem bom sigurno jaz imela pospešeno prebavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...javi, če so bli krči,...pravi bogeci so, ko jih zvija. Vsaj ti boš mela dobro prebavo ja.user posted image

Mi nimamo krčev oz. tuljenja že 10 dni,..user posted image .ampak jaz 10 dni pijem 2l čaja, zmešam pa si sama skupaj kumino/janež/slez/komarček/lipo in ni krčev,...no če mogoče to pomaga. Ne pijem nobenih sokov, samo to in vodo.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
1.10.2008 20:09:34   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Se samo podpišem pod tole

Tud jsz bom mislila na vas.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
1.10.2008 20:42:06   
naty13
Čer.

Tudi pri nas je dežek ponehal in sva bila z Joštom zunaj do 18h, Nejc pa še malo dlje. user posted image  Saj ni bilo veliko dežja, malo je rosilo.

Sta pa oba že v postli in spančkata. user posted image  Jošt je zaspal že na flaši, 2X kupčka podrl -19.30, Nejc pa ob 20h, sem ga mela dolgo zunaj, da bo ja samo padel in je res. user posted image  Čez dan mi ne hod spat, spi pa zjutraj do 8.30. user posted image  Vsaj v miru Jošta zrihtam - hranjenje, oblačenje, previjanje, pa kavo spijem in na RR hitro mal pokukam. user posted image

Tatly user posted image user posted image user posted image  za Stello. Ja NF lahko začneš dajati takoj, samo meni Jošt ni hotel, ker je še bolj gost kot navaden, pa je treba še bolj vlečt po flaški. Bom pa poskusila čez kakšen teden še enkrat. user posted image  Nejcu sem ga pa začela dajat pri 6 tednih, ko zvečer ni bilo dojenje dovolj. user posted image  Pa je takoj za urco podaljšal. user posted image

Tejka kako Jša. Je pikica nad učkom izginilauser posted image  Počas bo treba vozičkat spet. user posted image  Porodniška se bliža. user posted image

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
1.10.2008 20:43:01   
aradej
Smo bili danes zelo pridni. Dopldne sem zapravila kar nekaj evrov v Pikapolonici. Sem kupovala za našo Lucijo.

Popldne smo bile pri P. Težki smo že 4670g in veliki 55 cm. Zredili smo se za 1250 g in zrasli za 3 cm. Smo bili pohvaljeni.user posted image Imamo pa čez en mesec spet tehtanje. A ima še katera to? user posted image Pa še razvojna ambulanta nas čaka zaradi tokse.user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
1.10.2008 20:54:57   
tejkaz
Pri nas tudi oba spančkata.

Aradej
, mi tudi imamo kontrolo teže pri dveh mesecih. Saj fino, me že zdaj zanima koliko je težek.

Naty, Jaševa pikica na obrvi ostaja. Ne vem kaj je to. Vročine nima nič, tako da dvomim da je koza. Bomo videli jutri. Ja, bo treba iti vozičkat. Ko se bo naša epidemija koz končala. Takrat bo pa spet porodniška user posted image

Tatly, super za pregled.

Jutri bomo pa leteči. Zjutraj ima Eva alergologa, potem pa šibamo v Velenje k župniku, da se zmenimo vse za krst. Čez vikend nima baje nič časa.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
1.10.2008 21:15:01   
naty13
Tejka jutri dobro opravite. user posted image

Aradej user posted image user posted image user posted image  za Lucijine gramčke  user posted image

Zdaj grem pa mal pred TV, potem pa spančkat. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
1.10.2008 21:48:50   
bella02
Prej sem ful na širok odgovorila tejki in Zoji Miši, pa mi je sekunda brez štroma vse uničila. Sem bla res jezna. Morda jutri pogledam nazaj, kaj sem sploh hotla povedat.
Popoldne sem imela na obisku sotrpine s faksa. Tejo je danes nekaj zvijalo. Morda je bilo včeraj preveč tiramisuja, kaj pa vem. Zdaj panča. Tjašina vzgojiteljica je rekla, da se imajo uredu. Kako je prazno stanovanje user posted image . Še nekaj maile pregledam, pol pa spat. Foto knjige ne delam več, mi vedno računalnik zablokira. To sem namreč počela nekaj večerov.
Preden grem spat, se morda še javim.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
1.10.2008 22:08:02   
Vilika
hmmm, če mi pa sedaj uspe da bo zaspal, bo to rekord user posted image - držite pesti
ker drugače smo približno do 23.00 pokonci

čez 4 ali 5 ur bo pa itak akcija user posted image , pa je prva dva tedna spal tudi po 7 uric v kosu, sedaj pa samo toliko

Lepo noč vam želim babike!

sayuri
- SREČNO jutri.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?