tejkaz
|
Eva je komaj zaspala, Jaša se še trudi. Nič čudnega, da ponoči dolgo spi, če čez dan skoraj nič. Bili smo zunaj. Malo smo krožili po vasi, da nas dež ne bi dobil. Erin, vav, 180 ml. Daj mu to nameso dodatka. Za GH ne boš toliko potrebovala. Ryssa, luštkanega fantiča imaš. Sandra, moj kaka enkrat na nekaj dni. In takrat zelo konkretno. Sem poskusila tisto kar mi je ena predlagala (sem pozabila katera, vodo + janež) pa nič ne pomaga. Gajka, mogoče ga je res kaj fejst začrvičilo in ko je popustilo se je umiril. Jaša kdaj tudi kar pojoka v spanju in se nato umiri in spal dalje. Pa hvala za informacijo glede policajev. Saj ne bom več tam vozila. Je bil moj čist prestrašen zraven če bodo kje kakšni policaji in je rekel da mi ga ne da več za vozit dokler ne bom imela izpita. Zoja Miša, tvoja princeska je pa res luštkana punčka. Pa tudi že lička dobiva. Pridni Glede čiščenja ušesekov, ti je pa že Cebrca odgovorila. Sluhovoda ne, samo školjko. Lip gloss za odtis verjetno ne bo v redu. S šminko za ustnice namažem dlan in stopala in naredim odtis na papir. Anita, je mene tudi strah da se preveč hvalim. Saj vem da bodo tudi prišle noči ko ne bomo spali nič, zato se še hvalim dokler se še lahko Pa še nekaj za v pljuvalnik - jaz sem totalno razočarana nad svojim možekom. Kar se tiče Eve je vse v redu. Jo previje, ji da za jesti, se igra z njo,... vse lepo in prav, ampak za Jaša in stanovanje pa ne poskrbi prav nič. Jaša je previl mogoče enkrat ali dvakrat, ok, hraniti ga niti ne more, lahko bi ga pa kdaj pocrtljal. Z muko sem dosegla da ga zvečer skopa, ker jaz takrat Evi pravljico berem, pa še to sta en dva tri gotova. Da o stanovanju sploh ne razglabljam, niti ene stvari ne naredi. Nikoli posode ne umije, nikoli ne pospravi za samo, zjutraj jaz pobiram perilo naokrog, že lep čas ga prosim da zamenja žarnico v kuhinji, pa še zdaj ni, smeti odnese ven če mu jih že ravno v roke porinem. Potem se pa najde nekdo, ki ga prosi nekaj, pa takoj pomaga. Guma na vozičku je še vedno prazna in jo moram vsak dan pumpati, ker je zaflikati ne znam. Pa še polno je takšnih stvari. In potem se čusi da sem ob devetih utrujena in zaspim še preden pride v posteljo. In še en problem imam. Ker Jaša ponoči toliko spi, se zbudim s čisto grudastimi prsmi. Poje vse in zaspi nazaj. Zjutraj je potem isto, čez dan pa je večkrat in proti večeru mleka začne zmanjkovati. Ga naj ponoči zbujam ali si naj ponoči črpam, ali naj zdržim in se bodo žleze navadile da morajo čez dan več mleka proizvesti?? In še eno vprašanje: Eva si ni smela zaradi noric skoraj 14 dni umivati las. Največ noric je imela na lasišču. Danes sem opazila, da ima na lasišču grozna temenca. Kako naj jih spravim dol, če je še zaradi krast ne smem česati in umivati?? Jaša ima pa na obrvi en izpuščaj podoben norici. Ga moram fino opazovati, da vidimo ali jih bo dobil. Zdaj pa kosilo pripravit in polikat kar mi je včeraj ostalo. Lep dan vsem
< Sporočilo je popravil tejkaz -- 1.10.2008 12:57:47 >