|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
30.9.2008 21:33:23   
*nina*
joj cipresa, ko sem zdajle brala tvoje sporočilo, me je kar prešinilo, kako je minilo, skoraj na koncu smo že, sploh ne morem vrjeti, kam je šel ves ta čas. me včasih kar malo panika zagrabi, pa ne v slabem smislu...nevem ne znam razložiti

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
30.9.2008 21:40:22   
neisha80
Moram se strinjat s teboj ,nina.Zdaj pa res,lahko noč.........

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
30.9.2008 21:49:19   
Lyla
´čer!

Joj ta imena, mi mamo tud probleme za fantka. Ne moremo se zedinit. Enako je bilo v prvo in smo potem se dokončno zmenla ko sem bila na porodni mizi. Ne bi rada dala kakšno nenavadno, ker vem kako je ko moraš vsakemu razlagat kako se napiše, ali je z j-jem ali brez ... Pa črkovat... Ne bi pa rada da bi bilo to ime preveč pogosto user posted image Kompliciram a ne, saj ravno zaradi tega ga še ne vemo.

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
30.9.2008 22:30:29   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*
...me je kar prešinilo, kako je minilo, skoraj na koncu smo že, sploh ne morem vrjeti, kam je šel ves ta čas. me včasih kar malo panika zagrabi, pa ne v slabem smislu...nevem ne znam razložiti

no,  hvala bogu, nisem edina! tudi mene skrbi kako bo..  in kaj sploh lahko pričakujem?
pred nami, ki bomo prvič mamice je obdobje, ki nam je popolnoma nepoznano. čaka nas popolnoma nova vloga..
kaj nam preostane? najbolje, da se prepustimo, kot smo se nosečnosti. user posted image
upam na najboljše.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
1.10.2008 7:38:16   
pišapela
dobro jutro!

Glede imen imava midva za punčko izbrano že nekaj časa: user posted image -Tiara, za fantka pa še ni čisto sigurno: user posted image -Tjan.

Bomo danes vidli, če bo naša sramežljiva pikica pokazala kdo je.user posted image  Šibam namreč zdaj na pregled. Se javim potem.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
1.10.2008 7:43:35   
moonshine
Dobro jutro user posted image !

Evo za dober začetek dneva vam podarjamuser posted image  in "domačega prijatlja" user posted image .
Sem po dolgem času,že navsezgodaj naspidirana,ker sem precej dobro spala glede na prejšnje noči.

Vidim,da se že veselo pogovarjate o imenih in bolj kot berem vse skupaj,bolj opažam,da se sedaj pa res že počasi a vztrajno bližamo koncu.No glede imen sma tudi midva še neodločena.Prvič zaradi tega ker ne vema kaj sploh bo al user posted image  al user posted image .Imama pa ožji izbor in sicer ; user posted image  -  Max , Miha , Žiga , Luka , Jaka  user posted image  - Špela , Zoja , Zala , Stela
Mislim,da boma definitivno odločena , ko boma user posted image  držala v rokah , do takrat pa lahko samo izbirama " favorite ".
Zdej grem pa centralno prižgat,potem pa veselo na delo - likat in pospravit cotke za user posted image .
Naredite si lep dan , kljub oblakom !user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4131
1.10.2008 8:24:43   
Splet.Ka
Dobro jutro!

Moonshine, hvala za kavico, je bila odličnauser posted image .

A veste, da me je zagrabilo tole gnezdenje? Zjutraj se je naša (le)potička, tista, ki je že dve leti na svetuuser posted image , zbudila ob 5.30 in se prišla k meni stiskat v posteljo. Pa sploh nisem mogla zatisnit očesa, ker sem razmišljala o user posted image . O tem, kdaj in kam bom šla dokupit bodije in malo toplejkša oblačilca, pa da moram poklicat znanko, da mi proda košaro Dreamy, pa da moramo posteljico domov pripeljat, pa odejice kupit.... Kako lepe misliuser posted image

Imena? Moonshine, mi imamo očitno enaka. Za fantka nam še od prejšnje "runde" ostaja Žiga. Za punčko sta pa moj vd možek in lepotička od nekod privlekla Zojo, pa se mi sploh ne zdi slaba izbira, čeprav vd možek zdaj pravi, da se je samo hecal (naša lepotička pa že vsem razlaga, da bomo imeli Zojo). Všeč mi je tudi Zala, ampak se mi zdita Sara (prvorojenka) in Zala preveč podobni. Jaz pa sicer še vedno navijam za tisto rezervo, ki nam je ostala še od Sare (neko močnejše, trše imeuser posted image ).

Aja, včeraj sem bila čisto povožena, kot bi tovornjak čez mene peljal. Danes pa po dobro prespani noči spet kot novauser posted image .

Za Kik ne vem, ali je v Ljubljani, skoraj gotovo je..bodo Ljubljančanke povedale.

Jaz sem ravno pozajtrkovala, pa vas vseeno že sprašujem: kaj bo za kosilo?

Lep dan!

Cvetim...

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
1.10.2008 8:55:49   
tejci01
Dobro jutro še z moje strani.
moonshine hvala ti za kavico, je prav pasala
Od danes naprej mi je naročil ginekolog naj štejem gibe našega otročička, tako da kar pridno polnimo kvadratke.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
1.10.2008 9:01:46   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka
...Jaz sem ravno pozajtrkovala, pa vas vseeno že sprašujem: kaj bo za kosilo?

a katera od vas pozna jed: zapečena - gratinirana glavnata solata z bešamel omako?
no, bom danes to poskusila za večerjo. v nekem receptu je zapisano, da tisti ki trpijo za nespečnostjo, bi si morali postreči s to jedjo... danes sem sicer malo bolje spala.. ampak še vedno ne tako, kot bi si želela.

kaj boste danes počele?
vreme je ena srednja žalost. včeraj sem se lotila diplomske naloge, ki bo velik zalogaj še za prihodnje tedne, vmes bom seveda 'kontrolirala' vaše pridno pisanje na forumu. user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
1.10.2008 9:02:29   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

...me je kar prešinilo, kako je minilo, skoraj na koncu smo že, sploh ne morem vrjeti, kam je šel ves ta čas. me včasih kar malo panika zagrabi, pa ne v slabem smislu...nevem ne znam razložiti

no,  hvala bogu, nisem edina! tudi mene skrbi kako bo..  in kaj sploh lahko pričakujem?
pred nami, ki bomo prvič mamice je obdobje, ki nam je popolnoma nepoznano. čaka nas popolnoma nova vloga..
kaj nam preostane? najbolje, da se prepustimo, kot smo se nosečnosti. user posted image
upam na najboljše.

Tudi meni je bilo prvič popolnoma nepoznano - kaj vse sem se spraševala  bolje da ne naštevam ampak ko enkrat rodiš in imaš pred sabo malo pikico potem točno veš kaj moraš in kako moraš. To je tisti zanimivi materinski čut in nagonsko delaš stvari za katere si se pred tem spraševal ali jih boš sploh zmogel. Kar naenkrat ti postane to vsakdanj in rutina.  Sedaj v druge vem kaj me čaka pa nisem zato nič manj na trnih -  še vedno so vprašanja spet po 3 letih ponavljam tisto kar sem že osvojila, spet mi bo novo in spet vem da bom zmogla - ker enostavno nam je podarjeno da znamo biti mameuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 4135
1.10.2008 9:12:00   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

upam na najboljše.

Tudi meni je bilo prvič popolnoma nepoznano - kaj vse sem se spraševala  bolje da ne naštevam ampak ko enkrat rodiš in imaš pred sabo malo pikico potem točno veš kaj moraš in kako moraš. To je tisti zanimivi materinski čut in nagonsko delaš stvari za katere si se pred tem spraševal ali jih boš sploh zmogel. Kar naenkrat ti postane to vsakdanj in rutina.  Sedaj v druge vem kaj me čaka pa nisem zato nič manj na trnih -  še vedno so vprašanja spet po 3 letih ponavljam tisto kar sem že osvojila, spet mi bo novo in spet vem da bom zmogla - ker enostavno nam je podarjeno da znamo biti mameuser posted image

Jaz dodajam še to, da se itak vedno trudiš, da delaš najboljše in to je tisto, kar je pri vzgoji pomembno.

Blackcoffe, imaš kje recept za tole gratinirano solatko? To naj bi se verjetno jedlo zvečer?

Cvetim...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
1.10.2008 9:15:32   
zverinca
Dobro jutro!!

Zajtrk, kava, čakam poštarja, pol se pa odpravim na CSD povprašat par stvari, pa v službo nesem bolniški list (še dobro da imam službo blizu, peš razdalja..), pa na kavo... potem bo pa treba že kuhat; kaj bo, še nimam idejeuser posted image

Spletka, dokler si le z mislimi pri gnezdenju te še zmeraj vodim za enga medvedkauser posted image user posted image user posted image

Lonja: komot se dobimo drug teden en dan, s princeskami... sam ne ponedeljek, ostale dni načeloma kadarkoli, popoldne seveda...

KIK v Ljubljani: je v Dravljah, pri Mercator centru, za Baby centrom.

imena imamo pa že izbrana:
user posted image - Jernej
user posted image - Urška

Smo pa očitno danes vsi dobro spali, tudi mi, še za lulat se nisem nič zbujala, začuda...

Taku, zdej pa pride prjatlca na kavo, da skupaj počakava poštarjauser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
1.10.2008 9:19:52   
ninica04
Hoj hoj

od sobote vas nisem nič pogledala pa sem zdaj rabla eno uro da sem vse sčekirala...user posted image user posted image

Sanja - moj glas še od mene. Sicer sem videla da sem ujela zadnji vlak. V galvnem upam da bo. Kako pa kaj kaže, sem sicer malo pogledala na stran, pa se nič ne vidi? user posted image Ali lahko kje spremljaš trenutne rezultate?

oblačila - jaz še vedno nimam NIČ pripravljeno za bebico, niti medvedka.. Tako da mislim da vodim....user posted image user posted image user posted image

imena - naša mala je že davno izbrala ime - Anja. Pa z mojim nisva imela prava glasanja....user posted image user posted image

bolniška - nekje zadaj sem zasledila da sprašujete kako se gibljemo tiste ''bolniške'' nosečnice. Tudi jaz sem na bolniški že en mesec. Na začetku sem bla res ful doma, zdaj pa kar grem ven. Sicer ne nekam daleč, tako do trgovine, pa malo na sprehod... Sicer mi je pa tudi mojca zdravnica odobrila krajše sprehode. Sedaj pa čakam papirje od komisije, me je kar malo strah, že cel teden hodijo, pa upam da mi podaljšajo, ker sedaj se mi niti približno ne sanja kako bi zdržala v službi 8 ali še več ur user posted image user posted image

KIK - tudi jaz sem videla da je v Celju nova trgovina KIK. Iz reklame sem videla da majo res lepe stvari. Ne vem, če je ne bom en dan mahnila v Celje, pa malo pogledala. 

Zdej sem pa že pošteno lačna, tako da si šibam naredit zajtrk za kosilo bo pa mesna lazanja in solata.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
1.10.2008 9:20:32   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Taku, zdej pa pride prjatlca na kavo, da skupaj počakava poštarjauser posted image

Zverinica, kakšno sumljivo sporočilouser posted image . Kakšne načrte pa imata z njimuser posted image . Btw, počakaj, da se spravim gnezdit tudi v dejanjih...bom imela v parih dneh vse pripravljeno in bom šla samo še rodituser posted image .

No, jaz tudi čakam...pismo, ne poštarja, s papirji iz službe, da jih odnesem na CSD. Bi zelo rada ta teden to uredila.

Cvetim...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
1.10.2008 9:26:31   
lonja
Daaaan,

mi smo danes tudi spali kot ubiti, vsi štirje (no, eden v trebuhu) user posted image . Sem šla samo 2x na WC, kar je presenetljivo dobro.

Smo bili včeraj prvič z Ajdo na telovadbi in se je full lepo vklopila v skupino in pravi, da bo še šla.

Ja, mene je pa včeraj G spet dobro zmedel, ko ni videl spola. Sicer sem še vedno prepričana, da bo user posted image , kot je rekel na morfologiji. Drgač pa je naš izbor:

user posted image  Manca (izbira user posted image ,meni je všeč Eva ali pa Nika)
user posted image  Blaž (izbira obeh)

Otika, tvoja izbira imena je tudi super, imam sestro Nežo user posted image .

Zverinca, meni bi drug teden četrtek ustrezal, ker bom imela dopust in ne bom popoldne tako svinjsko utrujena user posted image .

Seveda bomo vesele, če se nam pridruži še katera čvekica....

Lep dan, čeprav tuki zgleda precej turobno!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
1.10.2008 9:54:26   
zverinca
evo, bil poštar, bila prijateljica... smo vse popedenaluser posted image
kaj pa je pod to mišljeno si pa kr same predstavljiteuser posted image

zdej pa grem počas, da pridem do počitka nazaj domov...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
1.10.2008 10:07:04   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka
Blackcoffe, imaš kje recept za tole gratinirano solatko?

..lahko ješ kadar hočeš, toda v primeru nespečnosti priporočajo tudi zvečer.
receptura pa je naslednja:
galvnata solata - najmajn ena na osebo!
solato dobro operi in 10 minut kuhaj v vodi. solatne glave se med kuhanjem močno skrčijo. potem jih eno poleg druge zloži v kozico. prelij jih z gosto bešamelovo omako, ki jo izbolšaš z nastrganim sirom in muškatom. vse skupaj speci v pečici.
Bešamel omaka: jaz jo pripravim takole - navajam recept iz knjige, kjer so navedene večje količine, čeprav sama to vse od oka not namečem: user posted image
4 grame masla, 2 šarlotki ali navadni čebuli, poper, 2 žlici moke, 1/4 mleka, 1/4 juhe ali vode, nožev vrh muškatnega oreščka, sol, 2 - 3 žlice naribanega sira.
v raztopljeno maslo daj narezano čebulo. ko postekleni, zamešaj moko, kmalu prilij mleko in juho ali vodo, popraj, soli, vre naj nekaj minut. primešaj muškatni oreh, in dodaj nariban sir.
dobiš gosto a tekočo zmes s katero preliješ te solate ali lazanjo.

opozarjam!
jaz ne dam tolko mleka in vode. če boš vzela majnšo količino tega, daj tudi manj moke notri. pa preden daš v pečico, lahko še potreseš s še več sira po vrhu, ta se potem tako lepo zlato zapeče.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
1.10.2008 10:09:46   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

evo, bil poštar, bila prijateljica... smo vse popedenaluser posted image
kaj pa je pod to mišljeno si pa kr same predstavljiteuser posted image

zverinica ne smeš se preveč naprezat saj veš da nebo prehitro kaj prišlo venuser posted image user posted image user posted image

ninica04 tudi pri nas je Žiga izbral imena(nimam kaj spreminjat)
user posted image Anja
user posted image Luka

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
1.10.2008 10:24:57   
ninica04
Še na hitrco sporočam - končno sem ujela poštarja, zgleda da so danes poštarji zelo zaželene osebe... user posted image user posted image user posted image

Prinesu mi je odločbo od komisije za bolniško, mam podaljšano - jupi!!!user posted image Sam zdej mam pa eno vprašanje, napisano mam: v času boln. staleža je zaradi narave bolezni gibanje omejeno na neposredno okolico bol. doma. Izhod je dovoljen le za postopke zdravljenja. Kaj zdej to pomeni, lahko grem ven in sicer blizu bloka ali lahko grem ven samo če grem zdravniku? Dejte mi pomagat????user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
1.10.2008 10:29:56   
pišapela
Zdravo!
Mi smo že nazaj s pregleda. In imeli bomo user posted image . user posted image user posted image  Zdaj pa lahko počasi začnemo nabavljat cotke (nismo še nič) in urejat sobo.

Pridno rastemo, težki smo že 1543g. Je pa obrnjena z ritko navzdol, pa je rekla G, da ima še čas se obrniti. Upam, da se bo.
Dobila sem tudi vse papirje, in me je kar malo stisnilo, ko je pisala napotnico za porodnišnico, pa rešilca. Ja, res se bliža počasi naš čas.

No, pa z naslednjim tednom grem v bolniško, ker me je že kar matralo v službi in sem domov hodila full utrujena. Tako, da bo več časa za čvekaje z vami.

Zdaj pa grem še k osebni zdravnici po bolniški list, pol pa pride user posted image  počasi iz službe, bomo danes polagali laminat.

Uživajte!

< Sporočilo je popravil pišapela -- 1.10.2008 10:30:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 4145
1.10.2008 10:35:29   
mami_1979
Pozdravljene

Komaj preberem vse kar napišete, če kakšen dan nisem pri računalniku.
Vidim, da nekatere nimate problemov z imenom. Žal pri nas ni tako.
Za puncouser posted image so v ožjem izboru Zala, Žana in Tinkara.
Za fantka user posted image pa se nikakor ne moremo dogovorit,...Ni niti veliko idej.
Doma namreč že imamo tri fante, pa je imen zmanjkalo,.. user posted image user posted image user posted image
Moji korenjaki so: Aljaž, Vid in Filip,...
Ima katera kakšen predlog kaj bi "pasalo" zraven????

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 1.10.2008 10:36:55 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
1.10.2008 10:38:44   
Anonimen
Alo!

Jaz sem pa zdaj ravno iz CSDja prišla ... sem nesla potrdilo o PDP in dobila obrazce zase in za mojga, pa kakor sem jih gledala, mi ni čisto vse jasno kaj in kako je treba izpolnit ... bom kaj tukaj vprašala, ali pa pustila prazno in bomo na CSDju skupaj izpolnili ... kaj čem, sem pač malo leva za izpolnjevanje teh obrazcev user posted image

No zdaj sem pa malo pomalicala, pol pa kmalu šibam na pregled k G in vam potem poročam kako je šlo.

Lonja in Zverinica, jaz sem kuj spet za kako tortico in načeloma mi je naslednji četrtek čist vredi, sam upam da ne bo kaj nujnega vmes prišlo.

(odgovor članu ninica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 4147
1.10.2008 10:40:42   
Bimba80
Jutro:)
Ravno prišla iz MŠ......no zaenkrat zgleda kar v redu, zelo sproščeno, prijetno.....
Vidim, da smo vse pri imenih.......nama je G rekel, da je user posted image  in to so nam tudi na 3D potrdili, tako da sva se nekako omejila na imena za user posted image .......naša bo Erin.......če bi bil pa user posted image  bi bil Timotej......tako nekako......

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
1.10.2008 10:40:44   
dzanika
se opravičujem ker se vmešavam na vaš forum. Vidim da ste vse v veselem pričakovanju user posted image . Ker pa še nimate dojenčka pa če imate sekundico časa prosim glasujte za našega Jana na linku: http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3257#medias

Hvala in lep pozdrav

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
1.10.2008 10:40:56   
moonshine

Evo me že v polnem štartu user posted image .Zlikano vse,pospravljeno tudi.Papriko sem že oprala in pripravla,zdej jo grem pa filat.Torej kosilo : filana paprika in pire krompir user posted image .Komaj čakam,da bo kuhano.Njamiiiii user posted image

< Sporočilo je popravil moonshine -- 1.10.2008 10:41:52 >

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.