|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
24.9.2008 8:56:35   
lonja
Ja, spet sem tukaj, da nam naredim en lepotni in višinski lifting....user posted image .

No, jaz na srečo tu v službi danes nimam enega pretiranega dela in si bom danes privoščila en zgoden odhod domov, beri v posteljo user posted image . Imam namen malo počivat, saj se tako velik bolje počutim.

Taši, ne, mi po prekmurju zanesljivo ne bomo hodili, mi je že kaka enourna vožnja malo too much, čeprav bi rada šla, priznam. Kak welness bi mi full ugajal user posted image , al pa dvodnevno razvajanje kr tko. No, ampak na to bo treba vsaj še malo počakati. Čez kakih 20 let. Ko nas otroci več ne bodo šljivili.

Alenkica, mislimo nate, jaz še posebej user posted image . Upam, da bo vesel tudi Jure.

Tako, upam, da se danes na tem našem čveku ne bom pogovarjala sama s sabo.

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
24.9.2008 17:57:35   
bobika
Da nas dvignem z eno veselo novico, ki sem jo ravno dobil po smsu.

"Danes ob 13.24 je skočil na svet najin drugi sonček Miha. Težak je 4300g, velik 56cm. Več pa ko pridem na rr. Pozdrav vsem vam. Alenka"

Čestitke alenkici, bratecu in atiju!!!!

Je pa velik ta tvoj fant!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
24.9.2008 18:17:11   
ajdaN
Čestitke alenkica za malega korenjakauser posted image !

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
24.9.2008 18:22:48   
orka**
alenkica čestitke za Mihata, pa lepo se cartajte. Tvoj Miha pa bo na isti dan praznoval RD kot naš Anej.

user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
24.9.2008 18:34:46   
ajdaN
Uf Orka** a Anej ima že 1 leto?! Tole je šlo pa fuuuul hitro!

VSE NAJBOLJŠE še njemu!

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
24.9.2008 18:44:02   
orka**
Ja ajdaN, Anej je star že eno leto. Res fuuuuul hitro čas beži.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
25.9.2008 7:41:47   
lonja
user posted image

Alenkica, očitno so moje misli pomagale user posted image , iskrene čestitke tebi, očiju in velikemu bratcu Juretu. Za malega Miho pa en koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
25.9.2008 7:45:40   
lonja
Orka**, tudi tvojemu Aneju želim VSE NAJBOLJŠE za 1. svečko!!! Oglašaj se kaj bolj redno, OK?

user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
25.9.2008 8:39:13   
pikica*
Dvojne čestitke!!!
Najprej Alenkici za takega korenjaka. Lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image .

In vse najboljše še malemu Anejuuser posted image user posted image user posted image user posted image ! Da je minilo že eno leto? Čas gre res hitro.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
25.9.2008 8:46:12   
srečica
Alenkica čestitke še od mene.user posted image
Pa tudi Aneju za 1. rojstni dan. Res beži čas. Prehitro, prehitro…

Lepo se imejte,
Darja

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
25.9.2008 9:11:45   
bobika
Še čestitke Aneju!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
26.9.2008 1:00:05   
rija
O Alenkica user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitikeuser posted image user posted image user posted image

Prav tako malemu korenjaku Anejuuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
26.9.2008 10:36:04   
Rahelca
Čestitke Mihi za prihod na ta čudoviti svet user posted image user posted image user posted image .
Čestitke tudi Aneju za leto dni in prvo svečko. Kar stresla sem se, kako hitro beži čas......

No, saj imamo mi že 3 mesece. Sara je bolje, je prebolela virozo, imela je samo visoko vročino in nič drugega. Zdaj pa že cel dan gledamo Nodija. Ga znam že na pametuser posted image .

A ma katera DVD Piko Nogavičko? Ali pa Medvedka Pu-ja?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
26.9.2008 10:51:35   
lonja
Rahelca, Medvedka Puja nimam, niti Pike nogavičke. Pri nas zdej poslušamo Rdečo Kapico, pa Grdega račka, pa na tone Frančkov, pa miška Stuarta. Če bi rada kaj od tega, ti lahko presnamem user posted image .

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
26.9.2008 11:54:50   
bobika
Rahelca:Tudi mi nimamo nič od tega. Bi pa jaz tudi imela medvedka puja. Če ga katera ima se priporočam. Bom povprašala boteka, se mi zdi da oni imajo  pikanogavičko. Ti javim.

Pri nas pa je še vedno aktualna pujsa Pepa. Smo kar vsi pujsi user posted image . Saj drugo tudi rada gleda, samo se mi zdi, da je pujsa najboljša.
Maram pa zelo paziti, kaj gleda in katere pravljice beremo. Ima preveč bujno domišljijo in potem ves čas bluzi. Do čarovnic ima malo straha, čeprav so ji prikupne in simpatične.

Imamo pa že nekaj časa zelo velike probleme ponoči. Se zelo pogosto zbuja in kriči. Komaj jo potolažiš, pa čez 10 minut enako. Se zbuja tudi na 3 ure. Več smo pri njej kot pri Anžetu. Nevem kaj naj naredim, da se ji te more končajo.
Poleg tega je tudi čez dan zelo jokasta in sama sebi tečna. Čisto drugačna se mi zdi. Sem tudi v vrtcu spraševala kakšna je tam in niso videli nikakršnih takšnih izpadov. Res ne vem, kaj ji je.

lepo se imejte

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
26.9.2008 23:53:03   
rija
jaz imam dve pikanogavički, pravkar sta na sporedu...pa strela mcqueen je bila en mesec aktualna, zdaj pa sva si v knjižnici sposodila kravico katko......ja, ja, danes se je moj mulček vpisal v knjižnico in si sposodil prvo knjigo in dvd user posted image

aja, kaj sem želela povedat, niti sanja se mi ne, kako bi ti prepekla pike nogavičkeuser posted image  
če mi katera pomaga......

...vox populi...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
27.9.2008 14:31:39   
renan
Pozdravljene!

Čestitam Alenki!user posted image user posted image user posted image

Na žalost zadnjič nisem uspela na srečanje, ni bilo časa..

Risanke: Mi gledamo Sponge Bob-a.. Vsi trije...user posted image   Zakon so še vedno: pepa, fifi in nodi.. Televizije ne gledamo veliko.. Zdaj ko hodi v vrtec, začenja kazati več zanimanja za knjigice in ples: cele dneve samo plešemo in pojemo...user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
29.9.2008 10:53:24   
liju
Alenkica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa si le dočakala!

user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
29.9.2008 11:05:57   
liju
user posted image

user posted image
Pa še obljubljeni slikici mojih sončkov!
Hvala bobikiuser posted image user posted image  user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
29.9.2008 18:05:00   
alenkica
Živijo!

Bobika, najlepša hvala da si sporočila ostalim in najlepša hvala za čestitke.

Vsem, čisto vsem hvla za lepe želje. Imam čist solzne oči!

Miha je kot že veste pravi korenjak. Porod je bil hiter, samo dve uri, je pa bolj bolelo kot prvič, ker sem imela naravne popadke.
Miha je kar precej vijoličast, ker je imel 1X ovito popkovino okoli vratu. Pa je imel kar težave z dihanjem, verjento ker se je tako trudil, ampak je z njim hvalabogu čisto vse v redu, malo je bil zlateničen, ampak ni bilo hudega.
Domov pa smo prišli že v soboto.

Jure ga je neverjetno lepo sprejel. Kar ne morem verjet in ko mali spi se ukvarjam samo z njim, da ne bi bil kaj ljubosumen, ampak zaenkrat ga obožuje, stlano ga lubčka, boža, pa ful mu je zanimivo ko joče - se začne smejat. user posted image

Nič me ni pogrešal, ko sem bila v bolnici, čisto nič! Je komaj čakal,da gre domov se igrat.

Zdaj Jure pohaja s tatkotom, Miha pa spi, zaenkrat lepo spi, včeraj je spal 5 ur skupaj, upam da bo tako tudi naprej.

Hvala še enkrat za čestitke.

Orka, čestitke tvojemu sinčku za 1 leto in super, da bosta skupaj praznovala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
29.9.2008 18:07:24   
alenkica
Še slikice mojih dveh sončkov: 

To je pa Miha!
 user posted image

Veliki bratec Jure!
user posted image

user posted image

P.S.: KAKO LAHKO POMANJŠAM SLIKE? NE ZNAM, ODKAR SO NOVI ALBUMI.

< Sporočilo je popravil alenkica -- 29.9.2008 18:12:03 >

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
29.9.2008 22:04:10   
shooo
oooo alenkicase jaz cestitamuser posted image user posted image user posted image .
lepo da je bil porod hiter, da je miha dobro in da ga je jure lepo sprejel.

ostalim z zamudo javljam da je na mnozicnem srecanju v mb prejsnji vikend bilo super.da je manca super punca in anze pravi heroj. mamica in ati pa zlata.
bobika, slike se pridejo, obljubimsamo sem v precejsnji guzvi. neza je nekaj kuhala, danes se roko.
pa s temi nocnimi terrorji se borim oz. brskam splet in se izobrazujem. v cetrtek imam razgovor s vrtcevsko psihologinjo.

lepo se imejte

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
30.9.2008 7:30:47   
lonja
Jutroooo,

Alenkica, tale vaš Miha pa je ta prav dedec user posted image , luštkan pa za požret. Full super, da ga je tudi Jure lepo sprejel. Se bom s temi istimi težavami ubadala čez dva meseca (ali že prej glede na bolečine tam spodaj), upam, da bo Ajda tudi tako razumljiva kot je tvoj Jure user posted image . A pol praviš, da je bilo drugič huje, ker si imela svoje popadke? Torej lahko jaz pričakujem lažji porodn, ker sem že prvič imela samo svoje popadke? Ja, sej vem, nemogoče je reči....pustmo se presenetit...user posted image
Še enkrat iskrene čestitke user posted image user posted image  in lupčka za oba Jureta in Miho user posted image user posted image .

Za vse ostale pa ena dobra jutranja user posted image  in jutranji lifting!

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
30.9.2008 15:44:34   
alenkica
Lonja: želim ti, da bi bilo v drugo lažje. Pravijo, da je v drugo lažje, pri meni je bilo, je pa bolj bolelo, ker sm mela svoje popadke. Tako da mislim, da bo v redu, ni pa nujno! Poznam tudi primere, ko je bilo obratno.

Zdaj oba spita. Prej sem ju gledala in si mislim da kako sem lahko srečna, da imam tako prečudovita - zdrava otroka. Res sem srečna kot še nikoli.

Je pa res da mi vsi zelo pomagajo. Fant si je vzel dopust, mama mi kuha, tako da sem kot princesa.

No,bom že vrnila uslugo user posted image user posted image

Nekaj me zanima: v dar sem dobila Chiccotov voziček iz leta 2002, super ohranjen, se je pa Jure včeri ful čudno naslonil na prednje varovalo in ga zlomil. Ali bi se ga dalo kje dobit?

Voziček je drugače zelo lep. Bom imela kar tega ker Juretov mi je bil ful neroden, sem imela ABC design, ko se ne obračajo kolesa.

Čiao!!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
1.10.2008 10:20:05   
Rahelca
Ojla punce, sem dobila Piko Nogavičko DVD. Če katera želi, ji jo presnamem.

Mi smo postali (naša Sara) izredno trmasti. Sploh zjutraj je problem, ko gre v vrtec. Prejšnji teden je bila doma in je gledala Nodija, zdaj bi ga pa tudi. Moj nima toliko potrpljenja in je zjutraj cela štala. Potem pa še dvojčka zahtevata svoje, no upam, da se bo situacija umirila.

A je katera slišala ali videla našo Tinko? Jo zelo pogrešam.

Uživajte, Alenkica ti se pa le pusti razvajat.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

ime za punčko
mala mama

Kaja (15%)

Klara (21%)

Lara (38%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!