|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
29.9.2008 9:41:07   
emina83
morgen!

vstala že zdavnaj, ker itak celo noč nisem nč spala, pa še želodec me je ful bolel pa slabo mi je blo, sam dobr, smo preživeli.  tamala mi že3 dni neki driska, tak da je danes kr doma ostala.no, jst se bom pa danes v omare vrgla in vse spedenala, pa torbo za v P si bom pripravla, ker glih razmišljam, da že v 36t, pa sm še kr u izi. no, zdej je pa res že skrajni čas da vse pripravim, ker če me dete prehiti, bo joj.

caligulauser posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse v redu in da user posted image še malo pri tebi počaka. kr naj se mu še ne mudi...

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
29.9.2008 9:49:30   
TINKA05
Jutro,

pa res ni nobene gužve tuki gor. Verjetno so še vse pod kovterčki, ker je zunaj tko mrzlo.

Petra*k: tudi moj trebuh ima manjši obseg. Meni se ne zdi nič manjši, prej obratno. Si ga redno merim na vsake 4 tedne. Od 28. tedna do 32 tedna, je 8 cm manjši obseg. Kilogramčki pa +1. Cudno. Sem bila včeraj čist šokirana, ko sem si ga merila. Zdaj ko vidim, da je tudi pri tebi tako, sem malo pomirjena.

Caligula: držim pesti, da bo vse OK in čimprej prideš domov. Imava zelo blizu rok, pa obe sva iz NM, tako, da bi bile lahko skupaj v P.  user posted image user posted image

Konina: daj probaj še malo zdržat, da se tvoja user posted image  še malo poredita.

Je tudi mene prejšnji teden zagrabila panika, ko mi je G zaradi pritiska dala napotnico za v P, da bi mi sprožili porod. Za 1x HB še ne razmišljam o tem, da bi šla rodit. Moram še cotke do konca zlikat.

Dajmo še malo zdržat, da bomo vsaj oktober-ke, če že ne bomo november-ke. user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
29.9.2008 9:59:38   
carly
Jutr punce,
Jelka vse naj naj, sicer malo z zamudo, pa vseeno,
pa Ema vse naj naj tudi tebi za prvi mesec.
Držim pesti za Caligulo, da bo malo še zdržala, pa za Charlya da bosta dvojčka lepo napredovala in ne bo potrebe po prezgodnjem porodu.
Vidim, da vas je bilo kar nekaj na trgatvah, jaz bi tudi kdaj šla na kaj takega, pa se bom mogla zadovoljit kar s trganjem grozdja pred hišo.
Sicer sem pa v soboto tudi jaz cunjice oprala, danes moram še pleničke potem pa še zlikat. Bo to enkrat za spremembo prijetnejše likanje.
Aja me veseli, da je z Zaro in njenim Tianom vse ok, da lepo napreduje, pa orka hvala za pozdrave, prosim pozdravi jo nazaj ko se zopet vidita.
Sicer sem pa ravno dobila sms da so dobili še senčnik za najin voziček, sva vzela od Hartana Racer-ja, pa sva naročila še senčnik zraven da bo vse v kompletu, tko da sedaj imava pa večino stvari že kar pripravljenih.
Sem pa danes na koledarčku prebrala da bo treba počasi pripraviti torbo za v porodnišnico, joj kako je šlo tole hitro.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
29.9.2008 11:26:41   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem mela kar nekaj za prebrat....
Smo v soboto krompir kopali-no jaz sem samo veselo nadzirala in kosilo kuhala user posted image ....Včeraj pa smo bli pri teti in smo nabirali jabolka, pa malo klepetali.....Skratka bil je pester vikend, čeprav malo turoben in hladen.
V petek sem dobila še nekaj cotik za user posted image  od kolegice, čeprav sem mislila, da bomo mogli vse kupit...user posted image  Sem zlo vesela, bo prišlo kar nekaj prav. Samo pregledat še morem.
Ta vikent pa nas čaka gradnja in sem kar malo živčna kako bo vse potekalo. Mam še toliko stvari za zrihtat, da sploh ne vem kako mi bo ratalo. Jutri peljem avto na montažo kljuke, potem v sredo dat kri, k zobozdravniku in še (upam) na csd. V čet. pa pet. priprava na vikend.....user posted image Sploh ne vem, kako bom speljala vse skupaj. Eh, malo sem se mogla potožit....
Bom pa se drug tedn potem lotla pranja in še (preostalega) nakupovanja za user posted image . Tako ali tako sem se z detecem dogovorila, da počaka vsaj do začetka nov. in se je strinjal user posted image user posted image user posted image ......Bom vidla, če že kaj uboga mamico user posted image .....
Jelka-vse lepo za roj. dan....user posted image user posted image user posted image
Ema-user posted image user posted image user posted image  za 1. mesec
Caligula-držim pesti, da se porihtaš.....
Sem kar eno kačo skup spravla.......grem sedaj dalje pospravljat. Pridne bodite....

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
29.9.2008 11:55:54   
bobika1
Hej. kak ste kaj. Se mi zdi da je dan kr lepši ko sonček posije...user posted image

No mi smo tudi v soboto prali cotke, mal prejle pa sem jih polikala... Še dobro da se nisem preveč zanašala na znanko ko je rekla da mi bo dala neki cotk, da sem kr sama kupla, ker če bi na njo čakala bi še do dones nič ne imela...
Morem pa res zej en dan it mal kozmetike pa to kupit ker tega še nič nimam... pa tist kar mi še manjka...

Jelka vse naj najuser posted image user posted image

Neki me zanima, a ma katera iste težave... mene namreč na levi nogi peta tak boli, ko stopim mam občutek kot da bi mela en trn v peti, in potem začnem kr šepat, zarad bolečine... je to normalno?

Caligula ni še čas tak da glej da prideš domu še v enem kosu...user posted image v glavnem upam da bo vse OK

po koliko imaste ve kaj bodijev pa teh mako majčk-benkic, pa hlačk za začetek?

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
29.9.2008 12:08:22   
carly
Bobika glede majčk pa bodijev, jaz jih imam pomoje kar malo preveč, sem vse na enkrat kupovala, pa doma potem pogruntala da sem ful bodijev št.56 kupila pajackov pa št.62 pa sem mogla potem še dokupit par bodijev 62 pa par pajackov 56, pa zadnjič sem bila po trgovinah z mami pa taščo pa sta mogle seveda tudi oni dve nekaj nakupit, pa še ena kolegica mi je nenadejano prinesla nekaj cotk od svoje najmlajše tako da imam sedaj vsega dosti, bo pomoje tamala prehitro zrasla preden bomo lahko to ponosili, no pa sej bo pa za naslednjeuser posted image . Edino prov zimskega pajaca pa šala, kape in rokavic še nisem kupila, sem rekla da bom to potem ko bo čas za to, za začetek imam par tistih debelejših pajackov iz flisa v št.62, pa upam da jih bomo spomladi tudi še lahko ponucali.Številčno pa ne vem točno kolk imam, bom popoldan če ne bom pozabila malo preštela ko bom likala ( če se mi bo dalo).

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
29.9.2008 12:47:55   
saba
evo mene po dolgem času!

malo vas prebiram sproti, ampak za kaj napisat pa imam bolj malo časa. Tukaj v službi uvajam novo na moje delovno mesto in sem cela user posted image user posted image , ni ga hujšega kot uvajat nekoga v računovodstvo, ko ne zna npr. niti excela ali pa knjiženja.

Dobro pustimo to......manj kot mislim boljše je

pri nas vse o.k., se širim kot ozonska luknja,
lakote imam manj , imam pa zato zeloooo veliko kisline in bruham......user posted image Komaj čakam da se trebušček spusti, da bo manj stiskal na želodec.
spanec: kaj je sploh to? Čez dan nimam časa niti se malo uleči, ponoči pa se premetavam, pa lulat, pa brcike....tako da ne spim nič.

Vsem novim dobrodošlico
Mali Emi vse najboljše za 1.mesec
Jelka vse najboljše za 30.roj.dan
Caligula: porihtaj se, pa drži noge skupaj
Orka: lepo da si se spomnila name......................me veseli in te občudujem, ker si tako velika pozitivna oseba(pa čeprav te ne poznam, ampak glede na tvoje pisanje)
Trgatev: se je začela in končala brez mene............vse kar sem imela letos od nje je polna hiša vinskih mušic user posted image

kaj sem še pozabla......
aja dude: ne poznam razlik med eno in drugo..ker kot sem že pisala se jih izogibam v velikem loku
priprave za user posted image : joj me je kar sramuser posted image , nič še nisem pripravila....no to je tako, ko imaš v drugo. Pri prvi sem imela že v 7 mesecu vse pošlihtano...bom žeuser posted image

no tako pupe, jaz delam še 10 dni in pol na dopust in porodniška. Vam povem, da ne morem več, da sem ob 16,30 ko pridem domov tako zmatrana, da komaj stojim za štedilnikom in se neki trudim skuhat za moža in tamalo.

no lepo vas pozdravljam, lepo klepetajte naprej.....in držite se prosim našega koledarja novembrčic in nehajte prehitevat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp
saba

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
29.9.2008 13:39:37   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         02.10       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         30.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        13.10.     user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        pregled     user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      08.10       user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled    user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       29.09   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         02.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   pregled     user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    07.10 user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         16.10 user posted image

20. 09.11     tackica               (1user posted image , 0user posted image )     ?? let   Zasavje     pregled

21. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          07.10  user posted image    

22. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

23. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

24. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

25. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled

26. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

27. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   16.10    user posted image  

28. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          01.10   user posted image

29. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled user posted image

30. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

31. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled  user posted image   

32. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    20.10   user posted image

33. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    pregled user posted image user posted image

34. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

35. 14.11.    Članica                (2user posted image ,user posted image 1 )     36 let    Kamnik   pregled user posted image

36.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        17.10  user posted image     

37. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled  user posted image  

38. 17.11.    TINKA05            (?user posted image ,?user posted image )     28 let      NM         pregled    user posted image

39. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

40. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

41. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

42. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

43.  20.11.    onur                    (?user posted image , 0user posted image )   27 let      Kras       23.10.  user posted image

44. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    28 let       LJ          23.10   user posted image

45. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled  user posted image user posted image

46. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    30 let      kraj         23.10    user posted image  

47. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          29.09. user posted image user posted image    

48. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           01.10.      user posted image

49. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

50. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           29.09    user posted image

51. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

52. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled user posted image

53. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

54. 25.11.    bebbe                  (2user posted image ,?user posted image )     33 let    Damask    pregled user posted image

55. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

56. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          21.10  user posted image

57. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

58. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

59. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           08.10 user posted image

60. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

61. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

62. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

63. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         08.10       user posted image

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
29.9.2008 13:40:25   
ANIME
Ojla punce ...

No jaz se še vedno javljam v enem kosu ... bi pa prosila, če ena druga prevzame urejanje seznama, saj bom verjetno vsak čas odšla user posted image

Če bom kakršne koli novice dobila po SMS-u, jih bom seveda javila naprej oz. napisala na forum.

caligula ... sem videla, da si napisala, da te vse dol pritiska in narazen vleče .... nič ne skrbi. Jaz imam tak občutek že en mesec, pa se še nič pametnega ne dogaja. Telo se res pripravlja, da bi bil pa to kakšen znak bližajočega poroda, pa ni.
V MŠ so rekli, da je potrebno biti pozoren na otrdevanje trebuha, katere spremlja bolečina v križu - no tudi to imam že več kot en teden, pa sem še vedno doma.
Drugače pa upam, da je vse OK in da boš kmalu doma!!!!

orka in zara ... super novičke ... samo da napredujeta.
Orka - Svaka ti čast, da tako mirno gledaš na vse skupaj. In čestitke očiju za prvo pestovanje ...

Ostale pa se dobro držite!!!!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
29.9.2008 14:01:08   
luna8
Po mojem je najboljše, da urejanje seznama prevzame ena, ki ima rok proti koncu novembra, lahko pa vmes tudi jaz sploh ni panikeuser posted image

Danes sem imela pregled, delala mi je samo CTG, čeprav me je nekaj črvičilo, CTG ni pokazal nobenih popadkov. Naslednji pregled imam čez 14 dni.

Punce a ste ve kupovale koš za plenice in če ste katerega ste kupile?

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
29.9.2008 16:05:53   
pomar*ANČA*
hej babnce, kako ste?

berem, da maste zdaj na 14 dni pregled, jaz pa komaj čez mesec dni user posted image

jaz imam pa eno prošnjo... ker me je možno prepričati v vsako neumnot, sem se tokrat prijavila na miss buši 2008- letos lahko ponosno razkazujem svoje kile:)

uglavnem, vsakega klika bom vesela, saj nimam želje ostati na zadnjem mestu. malce se bo treba premakniti po strani in me poiskati- anja rihter,

še link: http://www.busi.si/website/missbusi/vote.shtml

sej mi je žist bedno tkole glasive nabirat, ampak sem šele danes zvedela, da bo tak način izbire. se mi ne gre da pridem med 10 naj, ampak zadnja pa tudi nebi rada bila...

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
29.9.2008 16:12:56   
Oaza
Evo, pomar*ANČA*, pravkar sem oddala glas za tebe! Upam, da ti uspe prit čimvišje! user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
29.9.2008 16:17:24   
Oaza
Sem čisto pozabila- bobika, jaz imam 6 bodijev št.56, 6 bodijev št 62, 2 majčki 56 in 4 majčke 62. Če bo premalo ali preveč pa bomo videli. Zraven še vedno lahko kupim.
Pravkar sem zlikala pleničke in nekaj majčk za user posted image . Prvič v življenju imam veselje do likanja. user posted image Upam, da mi bo to ostalo še naprej...

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
29.9.2008 16:21:39   
konina
Evo, pomaranča, moj glas sem že oddala. Kje pa drugje, kot nas boš prosila za glasovanje! Veš, da te podpremo.

Jaz sem od G prišla tako utrujena, da sem najprej malo počinla. Vse je o.k. Mala dva morata še vsaj dva tedna počakat in jaz upam, da bosta ubogala. Me je pa poslala še v P, da sem se šla dogovarjat za način poroda, pa je rekel, da naj nazaj pridem po 34t.  Če ostaneta v taki legi kot zadnjič, bo carski. Ampak je rekel, da se seveda lahko še obrneta. Me je poslala pa sedaj, zato da imam okviren dogovor, če se slučajno kaj prej spomnita na svet prikukat. No, ampak za enkrat ne kaže. Me je sestra pohvalila, da sem pridna nosečnica in da tako pogumno nosim dvojčke. Sem pa malo slabokrvna, tako, da sem dobila železo inzaren C vitamin.

Sedaj pa šibam. Se javim še kasneje.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 4489
29.9.2008 16:33:20   
TINKA05
Pomar*ANČA*: Bi glasovala zate, pa se vidi, da nisem še dolgo na forumu. Ne vem, katera si taprava? user posted image user posted image user posted image  . Ne bi rada za napačno glasovala.....

Neposredna povezava do sporočila: 4490
29.9.2008 16:35:10   
TinaV*
anja rihter,

še link: http://www.busi.si/website/missbusi/vote.shtml [/quote]

evo tinka

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
29.9.2008 17:56:40   
luna8
pomar*ANČA* seveda bomo glasovale zateuser posted image

punce kako to zgleda, ko pišete, da vam trebuh otrdeva?

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
29.9.2008 18:14:01   
onur
Luna8, pri meni zgleda otrdevanje tako, da mi trebuh zategne in postane čisto trd, da skoraj lahko potrkaš po njemu. To traja par sekund, nato pa se sprosti in je ponovno mehak. Dugače sem pa jaz koš kupila kar navaden. Sem gledala vse sotri, ma nazadnje je to za dražje koše le metanje denarja stran, saj umazane plenice lahko vsakodnevno odneseš v zunanje smeti zaradi higiene.

Drugače pa sem danes pospravljala, ker se mi zdi, da se ta prah nenormalno nabira. Popoldan pa sem malo počivala. Jutri pa verjetno odidem z možem in tastom do bolnice, ker gre tast na pregled, saj ima roko v gipsu.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
29.9.2008 18:40:32   
petra *k
evo pomar*ANČA*, si dobla še en glas od meneuser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
29.9.2008 18:57:44   
bobika1
Pomar*anča* tud moj glas si prejela!

Luna8 mene prav boli, pa čist trd trebuh mam...

Danes se pa začne kmetija, bo katera gledala?
Sem danes klicala na socialno da sem se res prepričala da lahko daš vlogo za štipendijo po novem pač kadar hočeš... pa je bla tak nesramna me je kr napizdila, še dobr da sem do 10 preštela ker če ne bi se začela nazaj dret... je rekla tak ful nesramn ja do konca oktobra morte not dat pol sem ji pa povedla še da sem noseča če morem že kje zej to omenit al pol doknadno sporočim al kak gre to pa je kr neki mutit začela kdaj začnem s porodniško(pa sem ji prej 2x rekla da sem študentka da hodim v šolo), pol ja starševskega ja ne vem to bote že pol- no to se je kr dret začela sam sam onemela na drugi strani, sej če bi bla bliz nje bi pomoje tak okol padla od šoka (jz tam neki lepo vprašam una pa kr neki....)user posted image

sem mal zatežila a ne...sam me je res razpizdila...

Za bodije- no zanimal me je da vem kr jaz imam nekje 10 bodijev pa par hlačk, pajacov pa par majčk-10user posted image . Tok da vem da ne bom preveč nakupovala ker sedaj mam skor vse 56...user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
29.9.2008 19:05:25   
Andromeda
Živjo!

Žal se mi ni uspelo prej oglasit. No, bila sem pri caliguli in njeno zdravstveno stanje se izboljšuje, punca se dobro drži in verjetno bo jutri lahko šla domov...Šlo naj bi za neko virozo ali vnetje, tako, da je bila 24 ur na infuziji, da je malo k sebi prišla. Drugače pa se njenemu malemu še ne mudi nikamor, oz. tokrat vsaj zaradi tega ni šla v bolnico. Je pa bila vesela vaših pozdravčkov in seveda jih vrača nazaj!
Jaz pa sem šla danes na CSD uredit za pomoč oz. paket za novorojenčka in dobila sem papirje za ostale stvari, ki jih še moram uredit po porodu - starševski dodatek in očetovski dopust.
koš za plenice - imam tistega brezkasetnega, ga je kupila tašča v pikapolonici, stane pa 60 evrov.
bolečine v nogi - mene tudi leva noga boli, ampak na zgornji strani oz. na narti in to že kak teden, zadnje dni malo bolj tako da razmišljam, da bi šla k zdravniku ker ne vem ali je to od otekanja ali ker imam malo krčnih žil...Je pa precej zoprno, ker si komaj čevelj obujem in težko hodim...
Zdaj pa grem še nekaj stavri poštimat, potem pa počivat. Pa pa!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
29.9.2008 19:09:01   
Andromeda
Uh, skleroza...pomaranča - tudi od mene si dobila glas. Upam, da prideš vsaj v finale, glede na to, da štejejo le glasovi po internetu!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
29.9.2008 19:44:39   
onur
Pomar*anča*, glas tudi od mene!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
29.9.2008 19:53:36   
klavdiy4
čer!

Sem šele zdajle domov prišla,  bom jutri ali pojutrišnem bolj natančno prebrala...

pomar*ANČA* dobila si tudi moj glas.....

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
29.9.2008 20:04:23   
pat13
pomar*ANČA* nisi edina, ki se je prijavila za miss Buši,  med kandidtkami sem tudi jaz...

mogoče se bova pa še srečali ;)

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?