mojčika
|
Hvala punce, bom šla v akcijo. Ankica v Postojno sem že klicala, ni šans vsaj eno leto. Hvala vama tudi *zvezdica* in maychika, danes čakam še na eno punco, če mi kaj javi, dela v LJ porodnišnici, moževa kolegica, če se to ne pogre, pa pokličem. Te dni sem res čist paf, se mi je nabralo do vrha. 5 let mi ni vzel brisa, jaz nisem sicer vedela, ker sem vsaj 5x letno tam in šnari po meni zaradi vnetij. Vedno imam kake hude pripombe, zakaj vnetja so, čeprav so mi v bolnici jasno povedali, da so mi zdravila za tuberkulozo uničila sluznico. Dajal mi je Borax, čeprav sem krvavela od njega, kremo VitagynC sem morala pa sama odkrit??? MM naj bi tako ali tako dobila sladkorno, ker je bila pretežka, 3890g, pa čeprav se jih danes 3/4 rodi tako težkih. Sam se je pa zmotil in rekel pred rokom, da bo zelo lahko, porod se je jasno končal s CR..... potem tisto s sladkorno, pa da naj rojevamo raje, ko smo stare 25 let, .... eh, pripomb tisoč. Malo sem mislila, da sem jaz občutljiva, a so mi druge povedale še bolj krute. Prekipelo pa mi je v sredo. Šla sem k njemu po mnenje za komisijo, seveda imam že izvide pulmologa, da sem za doma, a mi je sestra v naši ambulanti svetovala, da naj pridobim še mnenje svojega G, ker sem noseča, da sodelujejo vsi skupaj. Razumem in grem. Na kaj naletim, na skor dretje, da kaj hočemo nanj prevaliti odgovornost, zakaj bom doma, saj na izvidih pulmologa jasno piše. Bolj ko se zagovarjam, da delam samo to, kar so mi naročili, bolj je tečnaril. Lahko bi samo ponovil in napisal to, da če meni zmanjka zraka, da ga tudi plodu in da naju to ogroža. Jaz razumem, da ni na njem, da nosi odgovornost, ampak če tako želijo, da zdravniki sodelujejo, pa tudi ne sme zanemariti mojega stanja??? Počutim se, kot da si vse skupaj zmišljujem Eh punce se opravičujem za to, sem morala dati malo ven. Sicer pa vidim, da je tudi vaše življenje pestro, a zaradi sončkov zmoremo prav vse. Ko zrastejo, bo pa kaj drugega, jaz se večkrat spomnim na moje šolarčke in si mislim, jej kaj me še čaka, to malo trme še prenesem, laganje in.... bo pa težje. Ankica, biznis, me pa res zanima , veliko uspeha vama privoščim Maychika za hiško tudi vsa čast, da vam gre tako dobro, je vam bo luštno potem, sploh če imate tudi kaj vrtička za mali dve , za vrtec si pa mislim, da ti je hudo, mogoče se pa obnese prav dobro. Tako še zadnje, jaz pa tudi že čutim naše malo dete, me prijetno žgečka . Predvsem pa mi raste zadnja plat in trebuh bolj malo , astma se mi ob zdravilih umirja, se da, razen hoja v hrib in po stopnica, to pa sploh niti približno. Lep dan vsem