|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
12.9.2008 13:18:54   
Marelica
Mojčika, super!user posted image  Sicer bi se mi pa drugačna odločitev zdela enostavno nepravična. Bom mislila nate, ko se bo shladilo. Jaz bom namreč jokala za temi toplimi dnevi, bom pa vsaj malo boljše volje z mislijo, da nekaterim hladnejši zrak pomaga dihati.user posted image

Danes sem šla našo popikano Katarino pokazat zdravnici in smo dobili kar kortikosteroidno mazilo, tako se ji je zdela huda reakcija pa še Claritine. Včeraj je baje obravnavala otroka iz istega vrtca, ki je tudi tako hudo odreagiral na komarjeve pike. Očitno so v tem kraju še ekstra strupeni komarji, od naših doma tako hudih oteklin ne dobiva. Čeprav mali je pa tudi popikan, pa ima čisto normalne pikice.

Krista, ne tolko pucat!!!!user posted image  user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
12.9.2008 13:19:32   
Marelica
Pa saj to ni res, spet sem prva na novi strani.user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
12.9.2008 13:40:37   
barba
Drage moje,
Včeraj sem imela napisan cel roman, pa me je ven vrglo. user posted image user posted image Ne vem, če bom še znala celo obnovo napisat. No, se bom potrudila.   Najprej razplet v službi! Ja, včeraj je spet ta avša imela izpad in smo se usedli: jaz, šef in ona. Vse obtožbe s katerimi me je hotela spraviti ob živce je zanikala, user posted image češ da jih ni nikoli izrekla in za vse obtožila šefa. Sva sam debelo gledala! user posted image Halo, prejšnji dan je obtožila mene, včeraj pa kar šefa. Ne moreš verjet, dokler ne slišiš. Spet se je potrdilo: kdor drugemu jemo koplje, sam vanjo pade. user posted image user posted image user posted image
Sej je res, da ima ženska s sabo probleme samo jih bo morala drugače reševat, ker z obtoževanjem drugih se to ne dela.  

Meni je bilo včeraj prav grozno. user posted image Take stvari mi poberejo veliko več energije in so zelo stresne. Sploh, če se moreš branit za stvari, za katere nisi nič kriv. Še danes je prav čudno morbidno ozračje v podjetju. Še sreča, da gre dotična oseba na dopust in bo naslednji teden spet bolj umirjen. Šef je pa itak tud čist iz ustaljenega ritma. 

Krista – tale mularija je skoz slabša.user posted image Čist prav si naredila, da si staršem povedala. 

Mojčika – Metine risbice so zelo podobne vašim. Je pa trenutno tako, da so ji veliko bolj všeč pobarvanke. Se že kar dobro trudi, da gre čim manj čez črto. Z barvami je pa še bolj tko tko. Včasih zadane barvo, včasih pa kar nekaj blekne.  
Marelica
– super za uvajanje malčkov.user posted image user posted image Tud pri nas včeraj za spremembo ni nobenega ugriznila.user posted image  

Še malo pa se mi začne vikend!!!!user posted image Dons se dobimo s kolegicami na »babjem večeru«.user posted image

Aja, malo z zamudo ČESTITKE VSEM ZA RD!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 12.9.2008 13:42:13 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
12.9.2008 22:26:08   
eya
Ojla!

Barba, ful dobra ideja tale babji večer, moram jaz tudi moje prijateljice en večer na kup zbobnat, zdaj ko smo vse iz dopustov, se da lažje zmenit. Upam, da uživateuser posted image

Uh, to pa so neki divji komarji, da mali tako reagirajo nanje! Drugače pa se bo tudi meni tožilo po teh lepih dnevih, sploh zadnji teden je bil ful lep, ker je bilo sončno, a ne prevroče...idealka!

Mojčika, super za komisijo, pa upam, da ti dajo bolniško do konca! Pa čestitke možu za rduser posted image

Ja, Krista, če lahko količke postavite, je to super, bolje preprečiti kot zdraviti... da ne bi bilo res kaj narobe kdaj!

Jaz sem danes spraševala vzgojiteljico v vrtcu, če mali kaj poje, pa je rekla, da vse je...doma je pa tako zbirčen, v juhi je lahko samo ribana kaša, če kako korenje plava, ga moramo dat ven, ne je mesa, ne je kakih mineštr, v bistvu je ful malo stvari...mah, kako nas doma okrog obračajo tile mulci! Tako da ti čisto verjamem Marelica, da se čudiš, kako je mali drugačen v vrtcu kot domauser posted image

lp!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
12.9.2008 22:51:48   
Marelica
A ne da, eya...  meni mala doma ne pije drugega kot sokove, ki morajo biti obvezno dovolj sladki in ne preveč razredčeni. Te jo pa vidim v vrtcu eksat nesladkan čaj.user posted image  No, edino solate pa res ni hotela jest, to kar doma tudi niti probat noče.

Ja ti zadnji dnevi so bili res idealni kar se temperatur tiče. Edino nihanja T med jutrom in dnevom so že prav zoprna in močne rose. No, moj najljubši del leta se torej poslavlja. V jeseni imamo pa prave nadloge s kupi listja pred hišo.user posted image

Barba, svašta... in taki prepirljivci imajo službe, kakšen bolj pameten pa izpade.user posted image  Upam, da uživaš v babjem večeru!user posted image

Nočko!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
12.9.2008 22:56:07   
eya
hehe, Marelica, a imaš še blokado neta ob 11ih? Jaz bi si tudi mogla kaj takega naštimat, da ne bi visela tako dolgo na netuuser posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
12.9.2008 23:22:51   
Marelica
Ne, Eya, na žalost... je bilo parkrat "nujno" treba nekaj preverit, pa je možek skidnil ta izklop... Jaz brez tega skoraj ne znam dol, toooooooliko je zanimivega za prečitat.user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
12.9.2008 23:36:36   
eya
Ja, verjamem, saj jaz sem istauser posted image  Sploh pa takole med vikendom, ko vem, da lahko naslednji dan počasi štartam v dan...

mirno noč!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
13.9.2008 7:58:53   
mojčika
mah, kako nas doma okrog obračajo tile mulci!

Oj ja, mi občutimo zdaj to že v polni meri. Včeraj je še moža iz tira vrgla, mene pa prav k branju o trmi in na RR sem ugotovila, da pa res nič novega ne doživljamo, upam samo, da se ne stopnjuje preveč. Seveda dela to samo nama, none še vedno govorijo, da je kot cukrček. Midva sva se odločila zdaj za mirno reakcijo, da ji povem, kaj bom naredila, če ne neha tulit, gre v sobo, pa sem jo nesla 5X, po je pa že prišla tiho ven. Upam, da bomo uspešni. Zbirčni smo pa tudi mi zelooooo in seveda tudi samo doma. Vrtec je po mojem res dobra rešitev, kar se hrane tiče...

Pri nas to poletje in tudi te dni ni bilo za preživet, je taka vlaga, da te prav pritisne v tla. Sem pa že včeraj po dežju dobila lepo dozo kisikauser posted image , nova zdravila pa imam občutek, da me bodo res malo bolj v formo spravile.

Kar se pa komisije tiče, pa upam, da to še ne pomeni, če, ampak, da zdravnik reče in velja. Včeraj sem klicala na šolo in vse smrka in ravnatelj mi resnično želi, da se posvetim sebi, res lepo.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
13.9.2008 11:13:02   
eya
Uh, sva z malim spala danes do 9ih, kako je pasalo, celih 9 ur spanja zame, zanj pa še več...verjetno se pozna, da je vreme tako bolj zaspano, pa se še malemu ni dalo pokonci. Zdajle ga je očka odpeljal, jaz grem pa v nabavo po še par stvari za stanovanje, kar v Ikeo s prijateljico, ker tudi ona rabi nekaj malenkosti.

Mojčika, bravo, bravo za takega ravnateljauser posted image , saj meni se tudi zdi samoumevno, da se najprej poskrbi za zdravje, a niso vsi tako razumevajoči, imam prijateljico, ki tudi dela v šolstvu, pa je ravnateljica celuser posted image

Lep dan!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
14.9.2008 8:27:13   
mojčika
Dobro jutro...

No mi smo se celo soboto ukvarjali s tem, kdo bo koga in kdo več zdrži, trma je bila nepopisna, mine pa takoj, ko gremo ven in smo v družbi ali pa se dosti dogaja. Torej vedno bi morali biti v pogonu, a ne bomo, ne gre...

Sicer pa lepo je, ker je hlado, pa se ko bo sneg, bo še lepšeuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
15.9.2008 10:07:34   
mojčika
hopala na vrhuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
15.9.2008 22:00:04   
eya
Ja, kje pa ste vse zadnje dni? Nikjer nobene...

Midva z malim sva šla danes kupit copatke, pa je odšel domov v škornjih, so mu bili eni rdeči tako všeč, da jih sploh ni hotel dati z nog, no, pa saj tako rabi ene nove...

Potem sva pa še pekla kruh in še eno pecivo, to pa tako rad počne...pomaga pri peki...

Uživajte!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
16.9.2008 10:24:24   
mojčika
Dobro jutro in spet na drugi strani user posted image

Eya tudi naša po novem vse dela z mano, predvčerajšnjim sva naredili atiju torto za RD in je bilo veselja, ko smo jo rezaliuser posted image , vsakemu je nesla svoj kos in povedala, da je Maya Mina naredilauser posted image .

Sicer pa mora vse sama, si ogret kakav v mikrovalovki, sama namazat kruh, .... z nono dela rezance in žlikrofe .... sama se obleče in obuje, gre lulat in kakat .... se množi vsak dan in bog ne daj, da pomagam, ker se samo vžge.
In prišli smo v obdobje, ko mora mama vklopit neverjetno mero potrpežljivosti, ker včasih hodimo naokoli s hlačkami pol nariti user posted image .

Sem pa ta teden sama dopoldan in samo spim, kako paše, in res se pozna, da rabim manj zdravil. No popoldan pa nadoknadim primankljajuser posted image , naša je res navita 100 na uro.

Lep hladen dan vsemuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
17.9.2008 10:34:08   
mojčika
A ste vse zbežale pred mrazom user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
17.9.2008 12:25:07   
mojčika
Maychika tisočkrat hvala za pošto user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
17.9.2008 12:53:46   
barba
Pa ne, da tud vas zebe?user posted image Jst morem spet v šoping, ker nimam nič nosečniškega z dolgimi rokavi.user posted image Pa Meti morem tud kej kupit, pa za nerojeno dete, za moža pa nevem če bi (če je bil sploh dost pridenuser posted image user posted image user posted image ).

Drgač sem pa fajn. V pon. sem bla na aerobiki za nosečnice in je blo zakon. Drgač bom hodila 2x na teden, sam ta teden bom eno vadbo izpustila.

Lepo se imejte, se še jutri oglasim, če bo kej več časa.user posted image

LP, barba

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
17.9.2008 13:07:49   
mojčika
Uf Barba, lepo, da si fit, jaz sem šla zdaj v trgovino in takoj rabila Ventolin, grrrrr me jezi...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
18.9.2008 20:31:30   
Marelica
Nič kaj lepo nas ni na podnu druge strani iskat.user posted image

Jaz sem neka brezvoljna za pisanje, se nam pa dogaja... Danes smo bili vsi doma, ker si je zaradi trgatve možek 2 dni fraj vzel. Sva pa bila včeraj pridna in sva tarano potrgala, ko sta bila otroka v vrtcu. Tako da smo danes malo skupaj uživali. Pa roditeljski sestanek za Katarino sem dala skoz... pa prvi razgovor za službo. Zdaj šele sem začela resno razmišljat, kako nam bo tesno na času, ko bo treba otroke v vrtec pa v službo vozit... no, itak še pa nič ne vem za službo. Gre se pa za eno trgovino, ki jo v našem kraju gradijo. Me je šef že kar malo čudno gledal, ko je videl mojo izobrazbo. No, kdo pa ne bi raje vzel kaj iz svojega področja, če pa ni pač iščeš tudi par razredov nižje.user posted image

Smrkamo pa Katarina, ati in jaz, Dominik se pa prav dobro drži. user posted image  Ok, pa dokler samo malo iz nosa toči še gre, jaz se zjutraj vedno s strahom zbudim, da najdem pri tamalih kako vročinsko stanje. V vrtcu je pa tudi velika večina smrkavih, saj od tam je naša prinesla domov.

Kako ste pa kaj ostali?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
18.9.2008 22:15:03   
Krista28
Ojla,

Pri nas smo zaenkrat zdravi, sicer tudi K. malo smrka, ampak dokler ni kaj več je to kar ok ob takih vremenskih spremembah. Jaz sem se z malo dons potepala, pol sva šla pa v vrtec , pa na srehod po vasi, pol smo pa še un kolo razšraufal, k smo ga zadnjič s strehe zbil......evo pa je dan okol.....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.9.2008 9:45:33   
barba
Ojla,
smo kar redno na drugi strani.user posted image
Jst mam končno konc norišnice v službi in sem že par dni bolj na "izi". Mi kar paše.

Drgač je pa tud naša Meta vsa smrkava, mene pa pošteno grlo peče. Edino mož je zaenkrat še OK.
Nimam vam kej velik za povedat, edino to, da sem Meto vpisala na telovadbo in bo hodila 1x na mesec. Jst nisem lih tolk fit s tem trebuhom, da bi lahko norela z njo. Se bo vsaj čez zimo tam zletala.user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 19.9.2008 9:56:08 >

LP, barba

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
20.9.2008 11:38:09   
eya
Ojla!

Midva sva doma, mali je zbolel, toži, da ga boli uho, ima vročino blizu 39st, zabasan nos...se je že začelo! Upam, da bo šlo brez antibiotika.

Sicer pa pijem prvo kavo, uh sem pozna danes.

Barba, super za telovadbo. Jaz bi tudi Žiga lahko vpisala, še dobro, da si omenila. Na aerobiko za nosečnice sme pa jaz tudi hodila, čisto do konca, pa mi je bilo prav super...

Marelica, držim pesti za službouser posted image

Maychika, Zvezdica, kako pa pri vas, vaju že dolgo ni bilo nič brat...

lep vikend!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
20.9.2008 14:35:42   
alička
Dan!

Mi smo nazaj. Bilo je čudovito, super... user posted image

Več kasneje, ko preberem kaj za nazaj in se malo privadim na celinsko klimo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
20.9.2008 22:58:59   
eya
Alička, dobrodošli nazaj...se boste pa mogli res privajat na tele nizke temperatute, je kar razlika, kajuser posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
22.9.2008 11:17:43   
barba
Alička - dobrodošla nazaj! Ste se naužili morskega zraka?

Eya - men ta aerobika za nosečnice zelo paše. Za Meto je pa tud ta telovadba ful fajn. No, bom poročala jutri kako je blo na njeni telovadbi. Aja, niti ni drago 1x na teden po 45 min je 18€.

A katera kaj ve kako je s savnanjem v nosečnosti? Men je savna ful pomagala pri prehladih in zdej mam spet vse zabasano. Vem, da ni za pretiravat, to je pa tud vse.

Ene se res že dolgo niso oglasile. Kje ste čveke?

Grem naprej delat oz. proslavljat, ker se je sodelavcu dons ponoči rodil sin.user posted image

LP, barba

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.