Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 1.10.2008 10:22:52
|
|
|
|
mojčika
|
Naša trma je izzvenela, HB, je pa res, da ji moram kar precej stvari pustit, da naredi sama, če ne me prav spod čela pogleda in zaropota z nogo, da je Maya Mina pa res huda Isto pri nas, sam da ne zacepeta, ampak naredit tako, kot smučarji na štartu fini so ja
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 1.10.2008 10:26:47
|
|
|
|
mojčika
|
Pa še ena, da se malo nasmejete: Če našo malo vprašam, kako bo našemu dojenčku ime, suvereno reče : ANICA
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 1.10.2008 12:30:05
|
|
|
|
Krista28
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika Pa še ena, da se malo nasmejete: Če našo malo vprašam, kako bo našemu dojenčku ime, suvereno reče : ANICA a bo punčka, že veš?
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 1.10.2008 12:36:53
|
|
|
|
barba
|
Krista - nevem, če bo fantek. Že v prvo sem si ful fantka želela, pa sem imela skoz občutek, da je punca. Zdej mam pa tud filing, da bo fant in še nosečnost je čisto drugačna. Mojčika - pri nas je Metin suvereni odgovor na vprašanje kako bo ime dojenčku TINE. Sploh se noče pogovarjat o tem, da je lahko tudi punčka. Sej imena za punčko nikakor ne moremo izbrati. Kar noben nam ni všeč. Kar se tiče cunj, bomo pa že neki pogruntali. Sej bo to kar lep šoping.
< Sporočilo je popravil barba -- 1.10.2008 12:37:51 >
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 1.10.2008 12:43:40
|
|
|
|
mojčika
|
Krista, ne ne vem še, je pa tudi pri meni čisto drugače. Mož pravi, da bo deklica, jaz nisem prepričana. Je pa tudi moja mama v drugo imela čist drugačno nosečnost, no a sem vseeno dobila sestrico. Ime je imela pa samo za fantka, tako je bila prepričana
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 1.10.2008 12:49:50
|
|
|
|
mojčika
|
Sej imena za punčko nikakor ne moremo izbrati. Kar noben nam ni všeč. Pri nas je lih obratno, sva se pa z možem že uskladila, a za zdaj še ne povem
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 1.10.2008 13:30:43
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Oj čvekice. Kakšne fletne nosečniške debate . Nosečnost je pa baje vsaka čist drugačna...moja je bla čist. Če sem poštena je bila prva ful bolj prijetna, čeprav sedaj tudi o drugi razmišljam le o lepih stvareh. Glede cunjic...jaz sem imela ogromno stvari od Marcela, pa mi skoraj nič ne pride prav, je le drug letni čas. Imam pa srečo, da ima sestrična punčko, rojeno septembra, tako da imam res noro velk samih fletnih punčkastih cotk. Krista, kakšna fletna otročka Sta si pa res zelo zelo podobna! Eya bravo za podiplomca..faca si res alarm, morm šibat
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 1.10.2008 23:14:57
|
|
|
|
eya
|
Pri nas je tudi tako, da ni trme, ker jaz precej popuščam, ampak to velja za tiste primere, ko bi on sam naredil to in ono...če pa kaj nemogočega zahteva, pa se razhudi, a mu potem razložim, zakaj ne more, pa ponavadi kar lepo sprejme...no, pa saj sem menda to že enkrat napisala. Mojčika, a lahko vidimo končni izdelek-hiško mislim? Ne verjamem, da spol otroka vpliva kaj dosti na to, kako se nosečnica počuti...stare vraže lepo spite!
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 2.10.2008 11:06:27
|
|
|
|
mojčika
|
Eya ob malo manj potrpljenja sva uspeli škatlico malo polimat, v njej bodo semena za ptičke, hiško morava pa še s sandolinom pobarvat, to pa te dni.
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 2.10.2008 13:13:25
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Dober dan! Marcel je mal zbolel, ga je zakuhalo na 38. Sicer je normalno živahen, samo iz noska mu pa ful teče. Upam, da si ne naleze še mala kaj. Pa ravno jutri bi moral it k tastu in tašči za 2 dni, pa sem mogla skenslat. Včeraj smo ga prvič peljali na telovadbo. Priznam, da sem mislila, da se bo bolje uklopil...kar mu ni bilo zanimivo ni hotel sodelovat, ampak je kar po svoje nekaj letal..res pa je da je od 3-6 let, pri 2 in pol pa večinoma še niso tolk vodljivi. Glavno je, da mu je blo fino. S časoma se bo že navadi. Sigurno se pa pozna tudi to, da ni v vrtcu. Mojčika, kako lepo vidve ustvarjata. Men je včasih prav hudo ker sem tako mem za take stvari. Pol mi pa nekak kar ni v interesu A za G si sedaj uredila? Še nekaj naših bolj svežih fotkic
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 2.10.2008 13:44:41
|
|
|
|
barba
|
Ooo, Zvezdica! Zarja ima pa taka fajn lička. Me spominja na Meto v prvih mesecih. Sploh nimam več kej napisat ...
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 2.10.2008 14:47:17
|
|
|
|
mojčika
|
Je kaka lepa pupika, čupica in pol Ja *zvezdica* pred pol ure sem zvedela, da sem dobila novo G v Lj porodnišnici, 15. 10. grem tja.
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 2.10.2008 16:34:40
|
|
|
|
mojčika
|
Tih deževen dan: ocvirkovica diši... ptičke bodo jutri že jedle
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 2.10.2008 16:59:45
|
|
|
|
mojčika
|
Zgornja fotka vidim, da je izginila, vse je v albumu spodaj. PAPA
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 2.10.2008 21:31:58
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika Ja *zvezdica* pred pol ure sem zvedela, da sem dobila novo G v Lj porodnišnici, 15. 10. grem tja. katero si pa izbrala...jaz sem tudi zamenjala in imam 15. pregled- tisti poporodni mogoče se pa srečava.... drugače pa sem imela miljon komentarjev, pa sem vse pozabila...od včeraj sem takoooo utrujena, da me prav zapušča spomin in sem itak čist raztresena... Zvezdica ful je lušna... mi smo imeli danes prvo posvetovalnico, vse OK, lepo rastemo in se razvijamo. Včeraj sva bli pa s Hano pri zdravniku... imamo spet bronhitis-laringitis in vnetje ušes zaenkrat Gaja kar vredu prenaša, upam, da ne bo deležna še ona vsega tega... smo pa res čist preč- ker ali joka ena ali pa druga, akcija itak skoz...evo...že alarm, moram it Hani nos pucat...HB za baby vac...
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 2.10.2008 21:47:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam tudi 15. pregled v Lj, morfologijo, ampak na Metelkovi, mogoče se pa res kaj srečamo. Zvezdica, meni se pa zdi vaša punčka že takoooo velika . Uf, gre hitro okoli. toliko od mene, grem spat, jutri me čaka naporen dan, šibam v Italijo . Aja, skrivnostnen biznis . Zdaj pa menda že lahko povem, sicer lahko da bo to delovalo kot reklama, pa naj moderatorji pobrišejo: z možem odpirava svoj studio kuhinj in bele tehnike, stvari so v zaključni fazi, čez 14 dni pa konkretno delo s strankami.
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 2.10.2008 22:42:07
|
|
|
|
Krista28
|
Ej mamice, kaj pa če bi se 15. kaj zmenle.... Zvezdica, Marlce je že čist fantek.....mala pa....fuul cute s temi črnimi laski...
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 3.10.2008 7:48:11
|
|
|
|
mojčika
|
Dobro jutro, samo toliko, pregled imam pri dr. Steblovnik, a šele 17.30 popoldan. ČebelicaMaja držite se Ankica, kje si pa lahko pridemo kaj pogledat, bo tudi spletna stran??? Sicer pa velikooooo sreče Zdaj pa moram kavico spi, sicer bom zaspala za računalnikom
< Sporočilo je popravil mojčika -- 3.10.2008 7:50:36 >
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 3.10.2008 17:01:50
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika Dobro jutro, samo toliko, pregled imam pri dr. Steblovnik, a šele 17.30 popoldan. Zdaj pa moram kavico spi, sicer bom zaspala za računalnikom Mojčika, potem se bova pa videli, ker imam jaz tudi pri njej pregled- ob 15.50 ... sem v nosečnosti čez počitnice vse zdravnike spoznala, pa mi je bila ona zelo všeč, fajn odnos ima, vse pregleda in še prjateljica, ki je tudi zdravnica, mi jo je priporočila... tko da sva verjetno kar dobro izbrali... te povabim na sok zdej grem pa tudi jaz vodoravno, ker že s tabelim gledam, slučajno obe spita pa ne smem zamudit take priložnosti, pa še same smo
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 3.10.2008 20:27:29
|
|
|
|
eya
|
Samo na hitro-Mojčika-če je SPR kratica, a se piše s SPR ali z SPR? Ker izgovorim ponavadi es-pe-ar, po angleško pač in potem rečem prej Z ES-PE-AR. Kako je pa v tekstu pravilneje? joj, še nekaj: ELISA (en test, to je kratica zanj), a se jo sklanja ali ne? Izvedli smo ELISO ali ELISA? Hvala! Pa lep pozdrav vsem Več komentiram jutri...
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 4.10.2008 7:47:34
|
|
|
|
mojčika
|
s SPR kartico ELISA test, testa, testu... z ELISA testom... uprabi v besedni zvezi, kot si zasnovala tudi zgornjo... oz. izvedli smo test ELISA...
< Sporočilo je popravil mojčika -- 4.10.2008 7:48:12 >
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 4.10.2008 7:49:33
|
|
|
|
mojčika
|
Mojčika, potem se bova pa videli, ker imam jaz tudi pri njej pregled- ob 15.50 ... sem v nosečnosti čez počitnice vse zdravnike spoznala, pa mi je bila ona zelo všeč, fajn odnos ima, vse pregleda in še prjateljica, ki je tudi zdravnica, mi jo je priporočila... tko da sva verjetno kar dobro izbrali... te povabim na sok Se že veselim in joj sem potolažena po tej neprijetni izkušnji z G.
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 4.10.2008 14:37:58
|
|
|
|
Krista28
|
Oj zvezdica, a imaš na zadnji sliki štorkljo? A se ti obnese? Jst jo še zdaj uporabljam...
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 5.10.2008 21:51:08
|
|
|
|
mojčika
|
Dober večer, ker se mi ne da velik pisat, vas vabim na ogled albuma, božali smo kače, špilali na bobne , lahko noč
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 6.10.2008 14:48:40
|
|
|
|
barba
|
Ojla, Zvezdica in Krista dejta mi mal povedat kolk sta zadovoljni s štorkljo? Gruntam v tej smeri, da bi si jo kupila/sposodila pa nevem kako se obnese? Kakšna je pa razlika med kengurujem in štorkljo? Mi smo ta vikend veliko žurirali. Smo bli na poroki prijateljev. Meta je plesala do pol 2h ponoči, pol pa spala do 11h. Smo bile kar 4 nosečke med svati. Kej več pa jutri napišem, dons mam sam gužvo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.