|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
30.9.2008 21:43:50   
Majček28
Ketrin, prespano nočko želim in jutri dobr opravta...mogoče pa resetirajo Kajo
user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 876
30.9.2008 21:43:57   
lepa posadka
Evo naši trgači :-)))

user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 877
30.9.2008 21:44:27   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Krista, kolk je fletkana Nadja user posted image
Glede tabletk je možno da ti je slabo....sej veš hormoni pa to...mogoče pa tud mal psiha glede na nedavne info o Yarine tabletkah

Tud jst sm tko razmišljala....mah mal sm čudn...za mireno še nism redi zaradi CR baje, pa še mal sm se zredila, tako da bo tudi vprašanje glede tabletk...kriza...spet gumica pa mirkanje al kaj....user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 878
30.9.2008 21:44:29   
lepa posadka
Tole je pa naš junačina :-)))

user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 879
30.9.2008 21:44:59   
novopecena
sem se po dolgem času spravla malo brat neko knjigo (krimonalni roman) in me je tako not potegnilo da sem jo brala in požirala tako da na koncu sploh nisem dojela da berem že zahvala. knjiga superca, zaključek pa tak da....kr neki...sj pravm da sem kar brala in po enem odstavku pogledam na vrh strani in piše ZAHVALA user posted image user posted image user posted image

ve kaj berete? bom šla kar jutri po novo pa če imate kakšno fajno v mislih kar na dan z besedo

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 880
30.9.2008 21:44:59   
lepa posadka
No, ta vikend nismo samo trgali grozdje... smo tudi obirali jabolka...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 881
30.9.2008 21:45:49   
lepa posadka
Pa še enkrat pihali svečke na tortici od zlatolaske :-))) Na slikici so sm nečakci.... pa še to ni bilo vseh :-9-)))

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 882
30.9.2008 21:46:51   
lepa posadka
Tole slikico sem pa danes našla, k sem jo anredila poleti... pa je kar ne morem dat stran... Je kar lepa in polna slikica :-)))

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 883
30.9.2008 21:48:11   
Ketrin
Aha.... Lepa posadka dela reportažouser posted image user posted image user posted image user posted image Lepo lepo... ni vam blo hudga, kot izgleda.... Zdaj pa le še kaj napiši, smo te pogrešale... Brala bom pa jutri....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 884
30.9.2008 21:49:10   
lepa posadka
Tako... lahko noč želim prav vsem.
Jutri pa naj bo lep dan, četudi ne bo sončen.

Neposredna povezava do sporočila: 885
30.9.2008 21:49:46   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Evo naši trgači :-)))

user posted image

ooooo kako smo pridni, sploh ni dvoma, da bo dobr vinček

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 886
30.9.2008 21:50:41   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

sem se po dolgem času spravla malo brat neko knjigo (krimonalni roman) in me je tako not potegnilo da sem jo brala in požirala tako da na koncu sploh nisem dojela da berem že zahvala. knjiga superca, zaključek pa tak da....kr neki...sj pravm da sem kar brala in po enem odstavku pogledam na vrh strani in piše ZAHVALA user posted image user posted image user posted image

ve kaj berete? bom šla kar jutri po novo pa če imate kakšno fajno v mislih kar na dan z besedo

Jaz sem zdaj prebrala dve knjigi o vzgoji otrok... Drugače pa imam rada kriminalke od Mary Higgins Clark... so kar vse dobre in napete... Doma mi sicer nikoli ne znese (no, ne vzamem si časa user posted image ). Na morju pa tooook paše...ko prideš iz vode, se vležel v ležalnik in knjigica...mmmmm---
No letos se to ni zgodilo, sem eno knjigo brala po 2 meseca.... user posted image

Madona, vedno me kej zavede tlele gor na RR.... user posted image user posted image Zdej pa res grem....

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 887
30.9.2008 21:51:16   
lepa posadka
Ja, k vragu naj gre tra sodobna tehnologija... sem najprej en dolg post napisala, preden sem slikce začela limat... pa ga sedaj nikjer ne najdem!!!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 888
30.9.2008 21:54:44   
lepa posadka
Ja, kakorkol se obrnem ga ni!

NIč... sem na koncu tistega dolgega posta napisala, da grem kmalu spat... Pa jutri napišem kaj več.

Vsem želim, da se hitro pocajtate. VSem želim dolge naspane noči - Ketrin, naj jutri Kaja dobi en fajni šusek v rit, da bo zaleglo za par noči, velja?

Srečko - dobro orpavi s pregledi...

Druge pa sem tut pocajtajte.

Čestitke za zobke... pa še kej... sm zdele ne bo ratalo več. Me zebe v noge in sem si zamislila še eno kopel za noge... pa hitro spat.

Sedaj pa res lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 889
30.9.2008 21:55:13   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Men je že par dni tko neki slabo, nism prehlajena, nič ne kašljamuser posted image ...a je možno da je od tabletk...Dons sm skor bruhala....

kaj pa če si noseča????

to sem tud jst pomislila ...

Novopečena, a pr vas ste tud bolj punčkasti user posted image
za kuglco ti pa verjamem ... mi mamo po banani tud bolj tak drekec kot plastelin user posted image

Majček, gliste so (mensezdi) bele nitke, pa migat morjo user posted image pa res ne preveč v plenico lest ... nos ne bo zmer zabasan user posted image

Srečka, bote že, k bo tamala se odločila, da je cajt user posted image pol pa v usta ne boš dost hitr nosila user posted image

NiLe, upam, da bo mala porabila zdejle vso energijo za zbujanje, pa bo noč čisto mirna user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 890
30.9.2008 21:55:44   
Jo@n
Obljuba dela dolg:

Pesmice sem nalovdala, upam da jih boste pridno in uspešno dol pobirale. Sem imela kar nekaj dni dela, da sem vse gor spravila user posted image , tako da bom čekirala, kako jih dol kradete.

http://www.4shared.com/dir/9542370/cbc6b836/Igrajmo_Se_-_Cicido__Ciciban_-_Pesmice_In_Pravljica_Zate_-_Za_Otroke.html
http://www.4shared.com/dir/9580002/736d40e/LILA_PRAP_-_ivalske_uspavanke.html
http://www.4shared.com/dir/9530444/fae02df2/Maek_Muri.html
http://www.4shared.com/dir/9536399/11db665b/Melita_Osojnik_-_Sonce_Cez_Hribcek_Gre_-_Slovenske_Ljudske_Pesmi_Za_Otroke.html
http://www.4shared.com/dir/9579870/5732aa06/Mira_Voglar.html
http://www.4shared.com/dir/9584180/af41c24a/Naj_pesmice_za_najmlaje.html
http://www.4shared.com/dir/9551707/323f95d0/Otroke_pesmice.html
http://www.4shared.com/dir/9579736/d1618d0a/Romana_Kranjan.html
http://www.4shared.com/dir/9552145/ae65e2a4/Slovenske_Ljudske_Pesmi_Za_Otroke.html
http://www.4shared.com/dir/9530471/a1a78abe/Svetlana_Makarovi_-_uk_na_palici.html

Če bodo pa kakšne težave, mi pa na ZS sporočite.

Upam, da je vsebina vsega taka, kot je deklarirana, čisto vsakega empetrijčka res (še) nisem čekirala....

Čav bav!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 891
30.9.2008 21:59:51   
Jo@n
Katki so pa net nazaj priklopili... user posted image

Krista, ne me strašiti s (stranskimi) učinki tabletk. Pa ravno, ko sem se že skoraj zanje odločila.

Posadka, lepo si noge pogrej v moževi bližiniuser posted image .

Ketrin, bejž pred TV.

No, jaz grem pa pod  tuš...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 892
30.9.2008 22:00:11   
Krista28
Zdaj pa še mal Kristjana....

na vlaku....
user posted image

pri rezanju žive meje
user posted image

kdo je večji.....
user posted image

Zaj pa ne težim več.....lepo se imejte....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 893
30.9.2008 22:01:48   
Jo@n
Dober večer, pikapolonica69!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 894
30.9.2008 22:02:58   
trnuljčica

ej midve imava pa jutri en čuden pregled pri nevrologu...bodo Izi dali slušalkice...prej jo bodo uspavali...potem ji bodo pa predvajali poke različne jakosti in gledali kako se njeno živčevje odziva na to...baje je nenevarno...samo ne vem kako naj Izo zgodaj zbudim in jo tja pripeljem nenaspano...k hudičevka mala zadnje dneve bolj nič kot veliko spi...pa čeprav si mane učke kot norček...

Jaz bi jo zbudila prej , pa ji ne bi pustila zaspati čez dopoldan... Očke naj si mane... le da ne bo tečka ratala... kot naš, ko ne zna zaspati... potem pa jokkkk... halo? ja kdo ti pa ne pusti spati...user posted image

Zdaj pa grem pred tv in likalnik sprehajati...

Neposredna povezava do sporočila: 895
30.9.2008 22:03:00   
katka28
Cer

Da se se mi javimo po nekaj dnevih. Ampak rasnicno mi je zacelo zmanjkoveti casa saj se je zacela sola, moj pa je zacel hoditi v sluzbo in sedaj bom vec casa delala projekte za solo, kot pa mi bo uspelo na net. Eno vprasanje ali ima mogoce katera za posodit kaksne rekvizite za muce??

Drugace smo pa v redu zaceli smo na polno uvajati GH in nam uspeva fanta sta zacela na polno odpirati kljuncke....jutri gremo na vse zgodaj v porodnisnico, kjer nam bodo delali UZ glave, ker imamo zelo veliko ( ampak je to za nedonosencke baje normalno user posted image )...

komentirala bom tezko se bom pa poskusala vsake toliko javit oz. se prikljucit debatam, ker ste tako pridne, da ce bi hotela prebrati vse za nazaj mi nebi zneslo.

Pozdravljene nove ( stare ) cvekice user posted image

Cestitke vsem za mesecnice...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 896
30.9.2008 22:05:54   
katka28

ej midve imava pa jutri en čuden pregled pri nevrologu...bodo Izi dali slušalkice...prej jo bodo uspavali...potem ji bodo pa predvajali poke različne jakosti in gledali kako se njeno živčevje odziva na to...baje je nenevarno...samo ne vem kako naj Izo zgodaj zbudim in jo tja pripeljem nenaspano...k hudičevka mala zadnje dneve bolj nič kot veliko spi...pa čeprav si mane učke kot norček...

tudi mi bi morali imeti to preiskavo vendar sva jo z mojim zavrnila saj za enkrat sama opazava, da otroka slisita ( ORL izvidi so bili normalni ) in nikakor nisva hotela otrok izpostavljati tem sirupu za uspavanje. Problem je v tem, da mora otrok 1 uri biti pri miru, ce se vmes prebudi se postopek ponavlja......
.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 897
30.9.2008 22:06:55   
resnično srečna
iiii Katka potem bomo pa blizu...pridete v LJ?

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 898
30.9.2008 22:09:18   
Jo@n
Srečka, ju3 dobro opravite, boš videla da bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 899
30.9.2008 22:09:19   
katka28
ne ne pridemo v LJ, mamo pregled v celjski porodnisnici saj smo zadnih 14 dni prezveli tam ( guzva v EINT-u in tecna mama in ati pa smo lahko sli v celje user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?