|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
30.9.2008 20:49:28   
NiLe
Še jst, še jst user posted image ... Majček, vidim, da si naspidirana in da obvladaš lepljenje fotk user posted image , ki so btw super lepe - no, model je enkraten user posted image .

Vidim, da so vaši user posted image zelo zgodnji kar se večernega spanja tiče ... no, naša princesa pred osmo zvečer težko zaspi, že zaradi logističnih težav - beri trije škratje in en par rok, pa tudi če je očka doma, nam ne znese tako zgodaj. Smo pa vsi zaspanci in nihče se ne zbudi pred 7h zjutraj ... oz. zbudi nas budilka.

evo alarm user posted image ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 851
30.9.2008 20:50:37   
novopecena
čer

no mi smo že v postelji. od kar ima rene vročino mi večino cajta prespi, zvečer pa okol 19h dol pade kot da cel dan ni nič spal.

Obroki pri nas imamo okoli 5-6 obrokov, stem da imamo dopoldan sadno kašo, popoldan pa zelenjavno. začeli smo s korenčkom in njegovim sokom in morm pohvalt našega jedca da vse lepo sprejema.

Odvajanje blata hehehehe kako se lahko lepo izrazim če se hočem hehe no od kar imamo GH je plenica polna tudi do 7x na dan in vsakič drugačne barve, smrdi pa user posted image user posted image user posted image

Spanje je dokaj solidno. včeraj je bilo superca, saj smo se nafutrali ob 23h pol pa do 6h mir, ko sem ga prenesla k nama in smo potegnili do 10h user posted image posledično sem jest čist povožena saj tok cajta ne vem kdaj sem nazadnje spala ampak se ne pritožujem.

se mi pa že 3 večere zapovrstjo rene zbudi ob 23h in tako fjst napolni plenico da cela soba smrdi in ga je treba previjat. ponavadi glih moj user posted image pride iz službe in mu za dober večer ponudim reneja in njegovo plenico user posted image danes ga pa ne bo takrat doma in me zanima če bo isto sranje ob 23h-lohk bi mi prizanesel hehehe

no zj pa grem poentrat da me spet vn ne vrže (tole namreč ž drugič tipkam ampak bom prej kopirala pa ga zaj..... če bo kaj hotel srat)

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 852
30.9.2008 20:52:18   
novopecena
aja Majček ful fletna tale tvoja Brina pa tko cortiš frizurco ima (a Kajo nadomešča user posted image )

SiniskaT user posted image za zobek in naj čimprej neha bolet. jest sem pa v lekarni namesto calgela vzela dologel (naj bi bil bolj naraven) in nam pomaga

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 853
30.9.2008 20:52:24   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

no ja pustimo se presenetiti...pa upam, da bo ona vse skupaj dobro prenesla...zdajle bo imela kar pester mesec...jo čaka kup pregledov...

in upam samo, da bodo vsi rezultati super truper...pa da končno nehava letati okrog zdravnikov...

veš, da bodo OK rezultati... želim vam, da dobro prestanete vse te preglede in da se potem izogibate dr. kolikor se le da user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 854
30.9.2008 21:04:58   
Ketrin
Čer....

No, da se mal pofočkam še jaz...

Majček super lepe fotkeuser posted image

Srečka, ja normalno da bodo rezultati BP... Tko da nič bat...potem pa res mir z dr.....

Sinska super za zobek... bravo... zdaj pa upam da boste lepo pančali kot včasih

Majček upam, da prehlad hitro zapusti tebe in malo lepotičko...da bosta lepo pančale ponoči...

Midve s Kajo sva imeli danes higienični dan...sva obe čisti in oh in sploh lepi... mami je že vse naštimala za zjutri..pregled imamo že ob 7.45...in v bistvu komaj čakam....

Glede nočnih, jutranjih ptic ali zaspancev.... ne bi o tem sploh....

Zdej pa ne vem več kaj naj komentiram.... grem mal fuzbal gledat....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 855
30.9.2008 21:10:37   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Nile, ko sem brala tvoj post, opisuješ identično situacijo kot jo ima moja sodelovka, če te ne bi poznala, bi mislila, da ona piše. Sem jo poklicala, če so že kaj pogruntal...pa žel ne....je pa imela že kup enih pregledov pa slikanj pa resonanc takih in onakih...na koncu so ji že med vrsticami rakli, da je hipohinder user posted image  Upam, da bo pri tebi drugače, da odkrijejo vzrok čimprej in da bolečine minejo....te je tko fletn brat in bi kar manjkala, če bi bla manj na rr

No, mislim, da sem jaz daleč od hipohondra ... včasih se mal sama sebi smilim, drugače pa raje trpim kot da bi šla do dr-ja user posted image ... tud raznoraznih tablet proti bolečinam se raje ognem in probam potrpet ... ampak tokrat je drugače. Pa ne, da me strašansko boli, ampak je skoz mal pa po mal ... tak zoprn feeling ... ma ja, neki bom že pogruntala ... po mojem bom prej zbolela, če se odklopim od RRja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 856
30.9.2008 21:14:49   
Majček28
novopečena, sem se tolk nasmejala vašim 'sralnim' navadam...a kar 7x, no tole pa prekaša celo Izo...hi hi hi

če smo že glih pri kakanju...zjutri bi kmal paniko nardila...pogledam v pleničko kjer zagledam razmazano potičko in polno polno enik majknih temnih trakcev.
Prvo pomislm: Šit, gliste...pa gledam zloooo od blizu (HB, za zamašen nos user posted image  ) no pa nič migal...sem hotla že Nile klicat glede na to, da ima že 2 mal večja škrata, no pa je slučajno moj uletu domov, pogledu, diagnozo gliste zavrnu (te naj bi bile dooolge nitke, pa migajo user posted image  ) in razsodu, da bo tole verjetno banana. Pa sem mu kar verjela...kaj pa ve pravte, a je kriv banana?

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 857
30.9.2008 21:21:03   
Majček28
Ketrin, so nas mal zaj.... ker ni prenosa hokeja Olimpija- Graz...tko rni gledate fuzbal, pri nas pa hokej Jesenice-Salzburg...smo sicer za Olimpijo, ampak kva delajo Jeseničani, noro, vodjo že 7:2 user posted image

Nile, mogoče maš pa od tipkanja vnet živc user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 858
30.9.2008 21:22:19   
novopecena
jah Majček včasih prov pride zamašen nos kaj user posted image ko smo mi jedli banano je bil drekec tko kompakten da bi ga lohk v kuglco zrolala (ne sj ga nism) je bil pa čist temne barve-o kakšnih trakcih pa ne bi vedla
mene je zadno stisnlo, ko sem gledala renejevo plenico pa rdeči fleki in koščki-no ja jedla sva rdečo papriko in mi je kar kamen padel iz srca

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 859
30.9.2008 21:23:56   
novopecena
majček kje gledaš hokej?

Neposredna povezava do sporočila: 860
30.9.2008 21:24:32   
Majček28
ooooo Posadka, si bila že pogrešena, lepo da si spet z nami. Kako kaj mami?

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 861
30.9.2008 21:26:15   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

jah Majček včasih prov pride zamašen nos kaj user posted image ko smo mi jedli banano je bil drekec tko kompakten da bi ga lohk v kuglco zrolala (ne sj ga nism) je bil pa čist temne barve-o kakšnih trakcih pa ne bi vedla
mene je zadno stisnlo, ko sem gledala renejevo plenico pa rdeči fleki in koščki-no ja jedla sva rdečo papriko in mi je kar kamen padel iz srca

a vidva sta že na papriki, ja pridna pridnauser posted image user posted image ...za kuglco ti pa glih ne verjamemuser posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

Neposredna povezava do sporočila: 862
30.9.2008 21:27:17   
Majček28

majček kje gledaš hokej?

ga je že konc, bil pa je na kanalu Š1

DOBILA JE BRATCA JURETA

Neposredna povezava do sporočila: 863
30.9.2008 21:27:19   
NiLe

Nile, mogoče maš pa od tipkanja vnet živc user posted image user posted image user posted image

A vidš, na to pa nisem pomislila??? user posted image Mah, dvomim ... glede na to, da sem v službi 8 ur za mašino in veliko klofam gor ... zdaj pa tisti dve urci na dan user posted image ...

Še glede pokakane pleničke: še dobro, da je tvoj domov prišel, preden si naredila uzbuno user posted image user posted image drugič pa kar poklič user posted image ... najbolje pa bo, da se ne poglabljaš v drekec, ampak pleničko čim prej zapakiraš user posted image

Porkauser posted image , naša je pa še kar budna user posted image ... je zaspala ob pol 9ih in po 20 minutah spanja se je odločila, da ima dost. Kr neki! Upam, da je to bonus in da ga ne bo koristila še ponoč.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 864
30.9.2008 21:31:50   
Krista28
No, zdej sem pa še jaz mal slikice prlepla

Nadja na tleh
user posted image

Mi pa gremo...

user posted image

Nogice so nekaj boljšga...
user posted image

No lepo čvekajte...jaz še mojga čakam, pol greva pa počas v spalnico.....Men je že par dni tko neki slabo, nism prehlajena, nič ne kašljamuser posted image ...a je možno da je od tabletk...Dons sm skor bruhala....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 865
30.9.2008 21:34:13   
Krista28
če smo že glih pri kakanju...zjutri bi kmal paniko nardila...pogledam v pleničko kjer zagledam razmazano potičko in polno polno enik majknih temnih trakcev.

Ja, banana zna tko nardit, ja....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 866
30.9.2008 21:35:16   
resnično srečna
Joj naša pa tko sovraži hrano po žlički...danes sem ji za 3 žličke buče dala pa rižek noter (mi smo jedli rižoto)...ja pa jade...je bla lepo umazana...sam v želodček ni pa po mojem nič padlo...

tud na banano ne pade...jaboljo v kosu liže...naribanega ne povoha...se trese k vibrator...tko da ne vem kako bomo mi kaj jedli...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 867
30.9.2008 21:36:45   
novopecena
joj krista mi imamo pa istega pajacka. nam ga je babi kupila pa mogoče je farbno slepa-no ja paše mu pa-je tak bolj punčkastuser posted image  

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 868
30.9.2008 21:37:01   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Men je že par dni tko neki slabo, nism prehlajena, nič ne kašljamuser posted image ...a je možno da je od tabletk...Dons sm skor bruhala....

kaj pa če si noseča????

She
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 869
30.9.2008 21:37:53   
Ketrin
Krista...super slikice...

Ja, Majček mi smo malo preklapljali med fuzbalom in hokejem... Zdaj je pa vsega koncuser posted image No, polčas je pri fuzbalu...pa sem prišla mal pogledat kaj dogaja...

Izgleda da boste danes udarle debato.... No meni se pa neki ne da...mal sem zmatrana...tko da bom šla počas kar v postlo da kako urco spanja ujamemuser posted image

Tko da....

Nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 870
30.9.2008 21:39:53   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Krista...super slikice...

Ja, Majček mi smo malo preklapljali med fuzbalom in hokejem... Zdaj je pa vsega koncuser posted image No, polčas je pri fuzbalu...pa sem prišla mal pogledat kaj dogaja...

Izgleda da boste danes udarle debato.... No meni se pa neki ne da...mal sem zmatrana...tko da bom šla počas kar v postlo da kako urco spanja ujamemuser posted image

Tko da....

Nočkouser posted image

Nočko Ketrin...pa dobro opravita jutri...

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 871
30.9.2008 21:40:52   
Majček28
Krista, kolk je fletkana Nadja user posted image
Glede tabletk je možno da ti je slabo....sej veš hormoni pa to...mogoče pa tud mal psiha glede na nedavne info o Yarine tabletkah

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 872
30.9.2008 21:41:00   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Men je že par dni tko neki slabo, nism prehlajena, nič ne kašljamuser posted image ...a je možno da je od tabletk...Dons sm skor bruhala....

kaj pa če si noseča????

user posted image user posted image Hallo.....tabletke jem....cerazette....user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 873
30.9.2008 21:42:17   
Krista28

joj krista mi imamo pa istega pajacka. nam ga je babi kupila pa mogoče je farbno slepa-no ja paše mu pa-je tak bolj punčkastuser posted image  

To so šparove pižamce. Sem jih imela že pri Kristjanu - fletne, mehke, tenke, poceni, peri-nosi...men so super...

Neposredna povezava do sporočila: 874
30.9.2008 21:42:26   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Moj tud preklaplja tko da me mine kaj gledat user posted image

Ti kar pojdi pančat, mogoče te pa Kaja danes preseneti ... nikoli ne veš!!!

Tko da....

Nočkouser posted image

NOČKOOOO!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj srčkana imena za deklice
photo
V galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?