Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 20:49:28
|
|
|
|
NiLe
|
Še jst, še jst ... Majček, vidim, da si naspidirana in da obvladaš lepljenje fotk , ki so btw super lepe - no, model je enkraten . Vidim, da so vaši zelo zgodnji kar se večernega spanja tiče ... no, naša princesa pred osmo zvečer težko zaspi, že zaradi logističnih težav - beri trije škratje in en par rok, pa tudi če je očka doma, nam ne znese tako zgodaj. Smo pa vsi zaspanci in nihče se ne zbudi pred 7h zjutraj ... oz. zbudi nas budilka. evo alarm ...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 20:50:37
|
|
|
|
novopecena
|
čer no mi smo že v postelji. od kar ima rene vročino mi večino cajta prespi, zvečer pa okol 19h dol pade kot da cel dan ni nič spal. Obroki pri nas imamo okoli 5-6 obrokov, stem da imamo dopoldan sadno kašo, popoldan pa zelenjavno. začeli smo s korenčkom in njegovim sokom in morm pohvalt našega jedca da vse lepo sprejema. Odvajanje blata hehehehe kako se lahko lepo izrazim če se hočem hehe no od kar imamo GH je plenica polna tudi do 7x na dan in vsakič drugačne barve, smrdi pa Spanje je dokaj solidno. včeraj je bilo superca, saj smo se nafutrali ob 23h pol pa do 6h mir, ko sem ga prenesla k nama in smo potegnili do 10h posledično sem jest čist povožena saj tok cajta ne vem kdaj sem nazadnje spala ampak se ne pritožujem. se mi pa že 3 večere zapovrstjo rene zbudi ob 23h in tako fjst napolni plenico da cela soba smrdi in ga je treba previjat. ponavadi glih moj pride iz službe in mu za dober večer ponudim reneja in njegovo plenico danes ga pa ne bo takrat doma in me zanima če bo isto sranje ob 23h-lohk bi mi prizanesel hehehe no zj pa grem poentrat da me spet vn ne vrže (tole namreč ž drugič tipkam ampak bom prej kopirala pa ga zaj..... če bo kaj hotel srat)
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 20:52:18
|
|
|
|
novopecena
|
aja Majček ful fletna tale tvoja Brina pa tko cortiš frizurco ima (a Kajo nadomešča ) SiniskaT za zobek in naj čimprej neha bolet. jest sem pa v lekarni namesto calgela vzela dologel (naj bi bil bolj naraven) in nam pomaga
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 20:52:24
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna no ja pustimo se presenetiti...pa upam, da bo ona vse skupaj dobro prenesla...zdajle bo imela kar pester mesec...jo čaka kup pregledov... in upam samo, da bodo vsi rezultati super truper...pa da končno nehava letati okrog zdravnikov... veš, da bodo OK rezultati... želim vam, da dobro prestanete vse te preglede in da se potem izogibate dr. kolikor se le da
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:04:58
|
|
|
|
Ketrin
|
Čer.... No, da se mal pofočkam še jaz... Majček super lepe fotke Srečka, ja normalno da bodo rezultati BP... Tko da nič bat...potem pa res mir z dr..... Sinska super za zobek... bravo... zdaj pa upam da boste lepo pančali kot včasih Majček upam, da prehlad hitro zapusti tebe in malo lepotičko...da bosta lepo pančale ponoči... Midve s Kajo sva imeli danes higienični dan...sva obe čisti in oh in sploh lepi... mami je že vse naštimala za zjutri..pregled imamo že ob 7.45...in v bistvu komaj čakam.... Glede nočnih, jutranjih ptic ali zaspancev.... ne bi o tem sploh.... Zdej pa ne vem več kaj naj komentiram.... grem mal fuzbal gledat....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:10:37
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Nile, ko sem brala tvoj post, opisuješ identično situacijo kot jo ima moja sodelovka, če te ne bi poznala, bi mislila, da ona piše. Sem jo poklicala, če so že kaj pogruntal...pa žel ne....je pa imela že kup enih pregledov pa slikanj pa resonanc takih in onakih...na koncu so ji že med vrsticami rakli, da je hipohinder Upam, da bo pri tebi drugače, da odkrijejo vzrok čimprej in da bolečine minejo....te je tko fletn brat in bi kar manjkala, če bi bla manj na rr No, mislim, da sem jaz daleč od hipohondra ... včasih se mal sama sebi smilim, drugače pa raje trpim kot da bi šla do dr-ja ... tud raznoraznih tablet proti bolečinam se raje ognem in probam potrpet ... ampak tokrat je drugače. Pa ne, da me strašansko boli, ampak je skoz mal pa po mal ... tak zoprn feeling ... ma ja, neki bom že pogruntala ... po mojem bom prej zbolela, če se odklopim od RRja
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:14:49
|
|
|
|
Majček28
|
novopečena, sem se tolk nasmejala vašim 'sralnim' navadam...a kar 7x, no tole pa prekaša celo Izo...hi hi hi če smo že glih pri kakanju...zjutri bi kmal paniko nardila...pogledam v pleničko kjer zagledam razmazano potičko in polno polno enik majknih temnih trakcev. Prvo pomislm: Šit, gliste...pa gledam zloooo od blizu (HB, za zamašen nos ) no pa nič migal...sem hotla že Nile klicat glede na to, da ima že 2 mal večja škrata, no pa je slučajno moj uletu domov, pogledu, diagnozo gliste zavrnu (te naj bi bile dooolge nitke, pa migajo ) in razsodu, da bo tole verjetno banana. Pa sem mu kar verjela...kaj pa ve pravte, a je kriv banana?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:21:03
|
|
|
|
Majček28
|
Ketrin, so nas mal zaj.... ker ni prenosa hokeja Olimpija- Graz...tko rni gledate fuzbal, pri nas pa hokej Jesenice-Salzburg...smo sicer za Olimpijo, ampak kva delajo Jeseničani, noro, vodjo že 7:2 Nile, mogoče maš pa od tipkanja vnet živc
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:22:19
|
|
|
|
novopecena
|
jah Majček včasih prov pride zamašen nos kaj ko smo mi jedli banano je bil drekec tko kompakten da bi ga lohk v kuglco zrolala (ne sj ga nism) je bil pa čist temne barve-o kakšnih trakcih pa ne bi vedla mene je zadno stisnlo, ko sem gledala renejevo plenico pa rdeči fleki in koščki-no ja jedla sva rdečo papriko in mi je kar kamen padel iz srca
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:23:56
|
|
|
|
novopecena
|
majček kje gledaš hokej?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:24:32
|
|
|
|
Majček28
|
ooooo Posadka, si bila že pogrešena, lepo da si spet z nami. Kako kaj mami?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:26:15
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena jah Majček včasih prov pride zamašen nos kaj ko smo mi jedli banano je bil drekec tko kompakten da bi ga lohk v kuglco zrolala (ne sj ga nism) je bil pa čist temne barve-o kakšnih trakcih pa ne bi vedla mene je zadno stisnlo, ko sem gledala renejevo plenico pa rdeči fleki in koščki-no ja jedla sva rdečo papriko in mi je kar kamen padel iz srca a vidva sta že na papriki, ja pridna pridna ...za kuglco ti pa glih ne verjamem
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:27:17
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena majček kje gledaš hokej? ga je že konc, bil pa je na kanalu Š1
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:27:19
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Nile, mogoče maš pa od tipkanja vnet živc A vidš, na to pa nisem pomislila??? Mah, dvomim ... glede na to, da sem v službi 8 ur za mašino in veliko klofam gor ... zdaj pa tisti dve urci na dan ... Še glede pokakane pleničke: še dobro, da je tvoj domov prišel, preden si naredila uzbuno drugič pa kar poklič ... najbolje pa bo, da se ne poglabljaš v drekec, ampak pleničko čim prej zapakiraš Porka , naša je pa še kar budna ... je zaspala ob pol 9ih in po 20 minutah spanja se je odločila, da ima dost. Kr neki! Upam, da je to bonus in da ga ne bo koristila še ponoč.
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:31:50
|
|
|
|
Krista28
|
No, zdej sem pa še jaz mal slikice prlepla Nadja na tleh Mi pa gremo... Nogice so nekaj boljšga... No lepo čvekajte...jaz še mojga čakam, pol greva pa počas v spalnico.....Men je že par dni tko neki slabo, nism prehlajena, nič ne kašljam ...a je možno da je od tabletk...Dons sm skor bruhala....
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:34:13
|
|
|
|
Krista28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 če smo že glih pri kakanju...zjutri bi kmal paniko nardila...pogledam v pleničko kjer zagledam razmazano potičko in polno polno enik majknih temnih trakcev. Ja, banana zna tko nardit, ja....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:35:16
|
|
|
|
resnično srečna
|
Joj naša pa tko sovraži hrano po žlički...danes sem ji za 3 žličke buče dala pa rižek noter (mi smo jedli rižoto)...ja pa jade...je bla lepo umazana...sam v želodček ni pa po mojem nič padlo... tud na banano ne pade...jaboljo v kosu liže...naribanega ne povoha...se trese k vibrator...tko da ne vem kako bomo mi kaj jedli...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:36:45
|
|
|
|
novopecena
|
joj krista mi imamo pa istega pajacka. nam ga je babi kupila pa mogoče je farbno slepa-no ja paše mu pa-je tak bolj punčkast
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:37:01
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28 Men je že par dni tko neki slabo, nism prehlajena, nič ne kašljam ...a je možno da je od tabletk...Dons sm skor bruhala.... kaj pa če si noseča????
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:37:53
|
|
|
|
Ketrin
|
Krista...super slikice... Ja, Majček mi smo malo preklapljali med fuzbalom in hokejem... Zdaj je pa vsega konc No, polčas je pri fuzbalu...pa sem prišla mal pogledat kaj dogaja... Izgleda da boste danes udarle debato.... No meni se pa neki ne da...mal sem zmatrana...tko da bom šla počas kar v postlo da kako urco spanja ujamem Tko da.... Nočko
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:39:53
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Krista...super slikice... Ja, Majček mi smo malo preklapljali med fuzbalom in hokejem... Zdaj je pa vsega konc No, polčas je pri fuzbalu...pa sem prišla mal pogledat kaj dogaja... Izgleda da boste danes udarle debato.... No meni se pa neki ne da...mal sem zmatrana...tko da bom šla počas kar v postlo da kako urco spanja ujamem Tko da.... Nočko Nočko Ketrin...pa dobro opravita jutri...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:40:52
|
|
|
|
Majček28
|
Krista, kolk je fletkana Nadja Glede tabletk je možno da ti je slabo....sej veš hormoni pa to...mogoče pa tud mal psiha glede na nedavne info o Yarine tabletkah
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:41:00
|
|
|
|
Krista28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Krista28 Men je že par dni tko neki slabo, nism prehlajena, nič ne kašljam ...a je možno da je od tabletk...Dons sm skor bruhala.... kaj pa če si noseča???? Hallo.....tabletke jem....cerazette....
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:42:17
|
|
|
|
Krista28
|
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena joj krista mi imamo pa istega pajacka. nam ga je babi kupila pa mogoče je farbno slepa-no ja paše mu pa-je tak bolj punčkast To so šparove pižamce. Sem jih imela že pri Kristjanu - fletne, mehke, tenke, poceni, peri-nosi...men so super...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 21:42:26
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Ja, Majček mi smo malo preklapljali med fuzbalom in hokejem... Zdaj je pa vsega konc No, polčas je pri fuzbalu...pa sem prišla mal pogledat kaj dogaja... Moj tud preklaplja tko da me mine kaj gledat Izgleda da boste danes udarle debato.... No meni se pa neki ne da...mal sem zmatrana...tko da bom šla počas kar v postlo da kako urco spanja ujamem Ti kar pojdi pančat, mogoče te pa Kaja danes preseneti ... nikoli ne veš!!! Tko da.... Nočko NOČKOOOO!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj srčkana imena za dekliceV galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?