|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
30.9.2008 15:29:37   
pikica030407
Zdravo vsem user posted image , upam da ste vredu.

Za nami je drugo cepljenje, je zelo lepo prenesla, češrav se je že pred tem razkurla, ko ji je dala kapljice za Rota virus, se mi je nasa mala full zasmilila. Preboleli smo en majhen nahod z rahlo povišano temperaturo, smo pa vseeno opravili in smo krstili našo princesko, čeprav sem mislila da bomo mogli vse skupaj prestavljat.

Za seznamček 5.mesec 65 cm in 6480g, čeprav že cel čas trdim , da jo je narobe zvagala oz. da ni odstela plenice, no bomo vidli kak bo na naslednjem pregledu, ki pa ga imama na moj rojstni dan user posted image user posted image . Pa dobile sma zeleno luč za kašice, čeprav je rekla da se začne uvajati kašice po dopolnjenem 4.mesecu user posted image  eni pa tako komplicirajo.

Kaj pa ste ve začele prvo dajat?

Pa še eno vprašanje, mija občina nam je krila za 4.mesece mleko in mam sedaj beba1 zdaj pa me zanima, če ima sličajno katera to mleko ali je 1 dovolj "močna" za babiko?

Hvala za odgovore,

čakam na mojega da pride iz službe potem pa gremo v šoping ker sem prej šla s tamalo kar domov, ker se je pri P vse tako zavleklo, da je moja kuj zaspala v lupinici, zdaj pa še kuj spi, bogica.

No lepo bodite
papa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 826
30.9.2008 15:56:17   
NiLe
Halo bejbike!

Srečka in Ketrin sta si danes zastaviliuser posted image user posted image ... pridne, pridne ...

No, mi smo s potepanja; malo smo vozičkale, nato sva šle po tastarejša2 v šolo in vrtec in nato k zobarju ... ta ju je zelo pohvalila, nobene luknjice, vse BP. Se je Lea prav bala iti in si je zmišljevala 10 razlgov, da ne želi iti, potem je bila pa prav pridna. No, za nagrado smo šli v slaščičarno, kjer sva si z dragim privoščila burek - današnje kosilo user posted image , otroka pa sladoled ... pol se je pa Tia začela kregat in je dobila (.) , da ne bi bila za kaj prikrajšana user posted image user posted image

Ko smo se vračali domov je Tia hotela zadremati v vozičku, pa sem jo prepričevala da ne, da bo doma bolj toplo - je ful začelo pihati in ni nič prijetno ... pa sem jo očitno predramila in se še kar bori in noče spati.

Trnuljčica, zlata si user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 827
30.9.2008 16:35:20   
sinskaT
Bi rada pokomentirala ampak mi naša jokajoča bogica ne pusti...že 3. dan je sitnobica bogica mala - namreč dobila je prvi zobek user posted image user posted image user posted image ...ja mami pa taka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Noč za zjokat se ampak bo že.

A se res nič ne da pomagat takim boškom, ko prav vidiš da jo boli..ta Calgel je en sh**!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 828
30.9.2008 17:00:10   
NiLe
Sinskauser posted image user posted image za Hanin prvi zobek ... ja, eni so res ugobi revčki in res ni nič takega, da bi bejbiju lahko olajšal bolečino. Samo če je zunaj, bi moralo biti že za njo, razen če še kakšen ne kuka na plano.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 829
30.9.2008 17:17:22   
Majček28
evo mene smrke mal na okrog...vas po malem berem čez dan in vedno ko hočem kaj napisat me neki zmot...no, ene motnje so prav luštkane (beri Brina ) druge pa pač nujne (beri telefon ) user posted image
pri nas smo mal boljš, vročina mi je padla, hvala Lekadolu, noč je bila user posted image ...mal me je kuhal, Brina je fulll težko dihala in tud dojit se ni mogla normalno, zato je vskič bolj mal pojedla in posledično smo imel večkrat dojenje....men je sicer to neki najlepšega ampak to noč mi je šlo pa kr mal na živce...vstal smo že ob 6h, sem bla kot bi me tramvaj povozu....upam da bo ta nočka kaj boljša

Kakanje: naša je od rojstva kakala ene 3x na dan, zdaj se pa dogaja da 1x na tri dni in to tko bljak...pa kr vleče pa lima se tam po ritki...cel podvig za obrisat še posebi ker se vmes spomne, da bi se pa na trebušček obrnila...to je prava komedija...z eno roko jo držim, da mi nogic ne pomoč v plnico, z drugo vatko pomakam v vodo, s komolcem se ji naslanjam na trebušček, da se ne prekucne....skratka takle posnetek bi blo treba poslat na video smešnice user posted image

Sinska, user posted image user posted image user posted image  za zobek, upam, d abo z naslednjimi manj hudo.

Srečka, tvoji posti me prov v dobro voljo spravjo...hi hi hi...kr tko naprej

Ketrin, ja ovenčki so 'vatreni'...to bodo še žurke, sploh če jih bo več na kup, kar je pa glede na naša srečanja, zelo mogoče user posted image  Jih bomo že ukrotile

Nile, ko sem brala tvoj post, opisuješ identično situacijo kot jo ima moja sodelovka, če te ne bi poznala, bi mislila, da ona piše. Sem jo poklicala, če so že kaj pogruntal...pa žel ne....je pa imela že kup enih pregledov pa slikanj pa resonanc takih in onakih...na koncu so ji že med vrsticami rakli, da je hipohinder user posted image  Upam, da bo pri tebi drugače, da odkrijejo vzrok čimprej in da bolečine minejo....te je tko fletn brat in bi kar manjkala, če bi bla manj na rr

Urška, velkom bek....če te kdo razume glede interneta potem sem to jaz...pri nas je blo že na meji komičnega...no al pa tragičnga

Pikica, midve sva že začeli probavat kašico...sicer še na polno dojim, kašica je pa tko mal za nasmejat se pa mal za testirat....so prave komedije, ko jo gledam kake frise poka zraven user posted image

Krista, tejk it izi, da ti ne bodo ležaji odpovedal...na vozičku mislm

....tole tipkam zdej že 15 minut....ste verjetn že 2 strani naklofale

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 830
30.9.2008 17:33:41   
trnuljčica
Pikica tale tvoja pa res mal komplicira... ja boš pa dala čez 3 dni oz če gledamo cel mesec čez kakšen dan več...user posted image Ko da je važno 3 dni gor ali dol... Kaj pa če ne bo hotela... kot naš ni hotel jest po žlički do pred dvema dnevoma...

Beba: jaz sem ne vede šla na Bebo 2 in je ful polival- tudi po 4-5x vmes med obroki, pa grozno malo pil. Skratka so mi zlate punce tu gor razložile, da mu je premočna in naj bi se jo dalo šele, ko mlečni obrok zamenja za gh... al pa še kasneje... Sicer pa če ti tvoja natančna druser posted image ni nič rekla,, je dalje Beba 1.

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 831
30.9.2008 18:51:09   
Jo@n
Ekola, naš korenjak spi že od petih user posted image . Je bil celo popolde sitkast in tečkast, pa ne se igrat, pa ne se dojit, pestovanje tudi no go... Hm, se mi zdi da sem tole že pisala... Sicer ne vem, kaj ga daje, malo sem imela na sumu GH in spremenjeno prebavo, pa sva mu potem ko ni nič palilo dala sladke kamilice. Je spil ornk dozo in zaspal... Zdaj ga bom pa počasi zbudila, da mi ne zamenja dneva in noči.

Hja, nikol nam ni prav, če so cel dan budi, ko pa si vzamejo par kitic zase, nam je pa dolgcajt. Jaz samo upam, da ne bo preveč pestra noč....

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 832
30.9.2008 19:23:14   
clericv6
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

ha ha pa podatke uporabijo, da ti najdejo ljudi s podobnimi lastnostmi...in pol dobiš njihove kontakte...a misliš, da gledajo tud starost...da ne bodo Izi ponujal kakega 60letnika...podobnih lastnosti he he

Kaj je, Srečka, a že zdaj iščeš Izi moža? user posted image

Pikica: mi smo začeli s korenčkom. Nam so pa rekli, naj z GH počakamo do 6. meseca,. No, meni je pediatrinja svetovala, naj začnem z zelenjavo (krompir, korenje, cvetača, brokoli, bučke...) in nadaljujem s sadjem. Do sedaj je osvojila korenček, krompir, brokoli in bučke, zdaj pa bo opskusila jabolko. Sem ji pa dala za polizat košček melone in je čisto nora nanjo user posted image . Tako da komaj čakam!

Sinska: user posted image  za zobek! No, pa je najhuje mimo (razen, če bo še eden?) user posted image .

< Sporočilo je popravil clericv6 -- 30.9.2008 19:32:52 >

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 833
30.9.2008 19:25:02   
Majček28
ja kje pa ste dons....a uspavate?
pri nas, odkar je prehlad na pohodu, zaspimo že ob 19h user posted image
Jo@n, se kar strinjam s tabo glede tegale spanja...namesto, da bi bla vesela, da imam čas za rr, me pa mot da je že tko hitr mrknila...ja, ja priznam, sem zaspanka in zjutri nikakor iz postelje...naša dama pa ob 7h že pojčka pa kliče.
A imam še čas, da ji urnik nastavim na 'Maja friendly' al sem že zamudila? Ker če sem zamudila, kaj bo ko bomo uro prstavil...ob 18h spat pa ob 6h auf...ne ne ne, jaz tega nebi user posted image

....no upam, da čimprej uspavate pa da mi pridete družbo delat...sem čist naspidirana od tehle Lekadolov user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 834
30.9.2008 19:30:36   
clericv6
Veste, kaj mi je prišlo na misel: danes sem gledala reklame in me prav zanima, kaj mamice rečete svojim otrokom, ko vidi reklamo za npr. tampone ali vložke in vpraša, kaj je to???? A si nekaj izmislite ali poveste približno resnico? Pa recimo, da so otroci še majhni, ne vem, 4 ali 5 let... Odkrito- jaz nimam pojma, kaj bi rekla!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 835
30.9.2008 19:47:26   
Majček28
da vidm, če jaz tud znam slikce limat user posted image

user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 836
30.9.2008 19:51:36   
Majček28
iiiiii ratal, no zdej pa še mal

ku ku, tuki sem
user posted image

darilo iz Amerike...primerno za Mcdomald's dojenčke
user posted image

mmmmm kako je dobr
user posted image

moj moj nino-nano
user posted image

uuuu kako lepo mi nogice dišijo
user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 837
30.9.2008 19:52:55   
Majček28
o joj, mal so velike, a ne? pa sej sem dala tam 320 pix- tko kot je srečka rekla...se opravičujem user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 838
30.9.2008 19:55:48   
trnuljčica
Hej, a ni danes dr House? Nimam sporeda... mi lahko katera pove... Jaz imam v glavi torek ob 21 ih, kater program?user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 839
30.9.2008 20:05:29   
trnuljčica
Sem že zvedela -ob 22 ih.

Neposredna povezava do sporočila: 840
30.9.2008 20:11:59   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Hej, a ni danes dr House? Nimam sporeda... mi lahko katera pove... Jaz imam v glavi torek ob 21 ih, kater program?user posted image

tako je bilo pred Kmetijo...zdaj je pa po mojem šele ob 22ih...nimam pojma....

ej midve imava pa jutri en čuden pregled pri nevrologu...bodo Izi dali slušalkice...prej jo bodo uspavali...potem ji bodo pa predvajali poke različne jakosti in gledali kako se njeno živčevje odziva na to...baje je nenevarno...samo ne vem kako naj Izo zgodaj zbudim in jo tja pripeljem nenaspano...k hudičevka mala zadnje dneve bolj nič kot veliko spi...pa čeprav si mane učke kot norček...

no ja pustimo se presenetiti...pa upam, da bo ona vse skupaj dobro prenesla...zdajle bo imela kar pester mesec...jo čaka kup pregledov...

in upam samo, da bodo vsi rezultati super truper...pa da končno nehava letati okrog zdravnikov...

drugače pa madam hodi spat med 19.00 in 20.00...in sedaj že sladko spančka...

eto majček tvoja sem he he...ker moj je nekje blizu tebe...je šel paket dostavit...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 841
30.9.2008 20:14:19   
resnično srečna

tako je bilo pred Kmetijo...zdaj je pa po mojem šele ob 22ih...

preverjeno...po Preverjenem je House danes ob 22.00...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 842
30.9.2008 20:19:40   
scorpiogirl

tale Kmetija je vse zmešala user posted image zdej je ob 21h Preverjeno, pol pa šele House (ob 22h). aja, Pop user posted image

Majček, kolk cortiš slikce user posted image pa kaka fajna frizurca user posted image

Sinska, super za zobek ... pa naj zdaj težave minejo user posted image

no, pri nas že spimo user posted image je ob 20h zadnja ura, da se mali spravi pod odejo ... večerna uspavanja pa so zdaj full user posted image upam, da tako tudi ostane user posted image tud ponoči je že super (prvič se zbudi okrog 4h ... jst pa posledično (  .  ) (  .  )user posted image ), sicer bi miško ob 7h že se zabaval, pa mi ga čez nekaj časa ponavadi uspe pripravit, da še kakšno rundo skupaj odspiva ... jst sem pač večerni ptič, ki zjutraj zelooooooooo rad spi user posted image
grem preverit, če res spimo ... pa ugasnit Murija ... pa pridem nazaj user posted image

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 843
30.9.2008 20:23:05   
Krista28

klin se s klinom zbija...jest pravim...če otrok grize, ščipa, cuka, praska...vrni mu...pa ne bo delal več tega...dokler ne veš kako boli to počneš...potem ko sam občutiš na lastni koži se pa tega ne lotiš več...

jp, ni tko čist pr vseh....pr našmu to ni veljalo...

vsaj če si normalen... user posted image opsa....drgač se mi zdi normalen, sam mal bolj zahteven...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 844
30.9.2008 20:26:19   
Majček28

in upam samo, da bodo vsi rezultati super truper...pa da končno nehava letati okrog zdravnikov...

ja bil bi že skrajni čas, da se poštimate, madonca....rezultati bodo pa itak super truper

eto majček tvoja sem he he...ker moj je nekje blizu tebe...je šel paket dostavit...

ha, ha, mogoče je pa paket zame user posted image ....drugič se z Izo prklopta zraven dostave pa pridta na obisk....za vašo varuško imamo pa mi tud enga kandidata..

DOBILA JE BRATCA JURETA

Neposredna povezava do sporočila: 845
30.9.2008 20:29:28   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: scorpiogirl
Majček, kolk cortiš slikce user posted image pa kaka fajna frizurca user posted image

delam konkurenco Ketrini Kaji user posted image

sicer bi miško ob 7h že se zabaval, pa mi ga čez nekaj časa ponavadi uspe pripravit, da še kakšno rundo skupaj odspiva ... jst sem pač večerni ptič, ki zjutraj zelooooooooo rad spi user posted image  

men je tole tko znano....sem glih prejle par postov nazaj jamrala  user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 846
30.9.2008 20:32:47   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

za vašo varuško imamo pa mi tud enga kandidata..

ma tale naša varuška je moškega spola...pa še smotana...ma rada sam kosmate bejbe...bejbkom bi pa vsem po vrsti vratove zavila...tko da ga težko v družbo peljemo...bogec je imel v otroštvu slabe izkušnje...

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 847
30.9.2008 20:34:27   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

klin se s klinom zbija...jest pravim...če otrok grize, ščipa, cuka, praska...vrni mu...pa ne bo delal več tega...dokler ne veš kako boli to počneš...potem ko sam občutiš na lastni koži se pa tega ne lotiš več...

jp, ni tko čist pr vseh....pr našmu to ni veljalo...

vsaj če si normalen... user posted image opsa....drgač se mi zdi normalen, sam mal bolj zahteven...

he he Krista...veš so tudi izjeme...ki potrjujejo pravilo...

She
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 848
30.9.2008 20:41:57   
Majček28

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

za vašo varuško imamo pa mi tud enga kandidata..

ma tale naša varuška je moškega spola...pa še smotana...ma rada sam kosmate bejbe...bejbkom bi pa vsem po vrsti vratove zavila...tko da ga težko v družbo peljemo...bogec je imel v otroštvu slabe izkušnje...

ups, tole pa potem ne bi blo združljvo, hi hi, dobesedno, hi hi
jah no, kako pa pri psih veš, če niso narobe zvezani user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

Neposredna povezava do sporočila: 849
30.9.2008 20:42:03   
scorpiogirl
ma, klinc user posted image teh pet besed očitno pišem predolgo user posted image
evo, jovo na novo ... hb za copy-paste user posted image

Vidim, da sem z informacijami mal pozna user posted image user posted image user posted image

Muri ugasnjen, mali panča user posted image jst se pa zabavam z RR pa z možekom, ki za spremljavo brenka user posted image

Srečka, upam, da tale pregled Ize ne bo motil ... pa da končno dajo mir s temi preiskavami (seveda, da je vse bp) user posted image imate prov pestro pri vas zadnje čase, ti želim, da se mal umiri (na tem področju, povsod drugod naj bo kar pestro user posted image )

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj srčkana imena za deklice
photo
V galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?