Majček28
|
evo mene smrke mal na okrog...vas po malem berem čez dan in vedno ko hočem kaj napisat me neki zmot...no, ene motnje so prav luštkane (beri Brina ) druge pa pač nujne (beri telefon ) pri nas smo mal boljš, vročina mi je padla, hvala Lekadolu, noč je bila ...mal me je kuhal, Brina je fulll težko dihala in tud dojit se ni mogla normalno, zato je vskič bolj mal pojedla in posledično smo imel večkrat dojenje....men je sicer to neki najlepšega ampak to noč mi je šlo pa kr mal na živce...vstal smo že ob 6h, sem bla kot bi me tramvaj povozu....upam da bo ta nočka kaj boljša Kakanje: naša je od rojstva kakala ene 3x na dan, zdaj se pa dogaja da 1x na tri dni in to tko bljak...pa kr vleče pa lima se tam po ritki...cel podvig za obrisat še posebi ker se vmes spomne, da bi se pa na trebušček obrnila...to je prava komedija...z eno roko jo držim, da mi nogic ne pomoč v plnico, z drugo vatko pomakam v vodo, s komolcem se ji naslanjam na trebušček, da se ne prekucne....skratka takle posnetek bi blo treba poslat na video smešnice Sinska, za zobek, upam, d abo z naslednjimi manj hudo. Srečka, tvoji posti me prov v dobro voljo spravjo...hi hi hi...kr tko naprej Ketrin, ja ovenčki so 'vatreni'...to bodo še žurke, sploh če jih bo več na kup, kar je pa glede na naša srečanja, zelo mogoče Jih bomo že ukrotile Nile, ko sem brala tvoj post, opisuješ identično situacijo kot jo ima moja sodelovka, če te ne bi poznala, bi mislila, da ona piše. Sem jo poklicala, če so že kaj pogruntal...pa žel ne....je pa imela že kup enih pregledov pa slikanj pa resonanc takih in onakih...na koncu so ji že med vrsticami rakli, da je hipohinder Upam, da bo pri tebi drugače, da odkrijejo vzrok čimprej in da bolečine minejo....te je tko fletn brat in bi kar manjkala, če bi bla manj na rr Urška, velkom bek....če te kdo razume glede interneta potem sem to jaz...pri nas je blo že na meji komičnega...no al pa tragičnga Pikica, midve sva že začeli probavat kašico...sicer še na polno dojim, kašica je pa tko mal za nasmejat se pa mal za testirat....so prave komedije, ko jo gledam kake frise poka zraven Krista, tejk it izi, da ti ne bodo ležaji odpovedal...na vozičku mislm ....tole tipkam zdej že 15 minut....ste verjetn že 2 strani naklofale