Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vidim, da imate probleme glede sodelovanja ... Moj je drugače zelo priden (kadar je sploh doma , je ogromno v službi), se pa hitro razvadi, če mu nekaj časa ni treba nič narediti. Zato sva v nedeljo tudi imela konkretno debato, ker sem popizdila, saj je mislil, da je celodnevno gledanje TV ob spečem (s tem, da sem malega vmes previjala, hranila, zabavala,.. jaz!) blazno velika pomoč No, potem se je javil, da bo pomival flaške, naj mu rečem, ko bo treba. In sem mu enostavno porinila v roke dve umazani flaški - je samo debelo gledal Ja, zdajle so za pomit, ne? Moj je vsaj toliko pri sebi, da zna priskočiti na pomoč, ko mu dobesedno povem, kaj bi rada od njega. Sam od sebe se pa bolj redko spomni, sploh zadnje čase... jooj špelin@ moj je isti , njemu kao ni problem nič narediti, samo povedat mu morem. Ampak Primož že tako pozno prihaja domov, da mu čez teden res nič ne težim, za vikend pa bi mi prav prišla kakšna roka pomoči. Mah te dedci, mojemu je čisto vseeno on sploh ne vidi razlike, ali je vse razmetano ali pa je vse tipi topi , še ko pospravim mu moram povedat, glej je vse pospravljeno Ma sej se tudi začenjam privajati, da imava pač dojenčka in je nemogoče imeti vedno vse pospravljeno, prosti čas pa raje izkoristim za branje kake dobre knjige ali pa se igram z mojo princesko. Pucam pa itak vsak dan, pa vsak dan imam vse razmetano
|