špelin@
|
Dobro jutro Od Gregorjevega nočnega kašlja sem čisto HB za baby vac, da mu vsaj zabasan nosek lahko sproti čistim! Je pa mali tako priden, tako lepo popapca sirup Poleg tega na srečo ni izgubil apetita, zelo pridno "pospravi" svoje mleko, poleg tega spije tudi dosti vode barbaw, za škratka, Maja je pa itak taka pridna punca IZVIRNO SPOROČILO: tana7 punce, jaz vam res zavidam, da vam uspe toliko napisat na forumu dokler sem sama z Brino (to je ponavadi do 17.30) skoraj en morem nič drugega narediti, kot da se z njo ukvarjam čez dan skoraj sploh ne spi - včasih zadrema pri papanju (namesto, da bi do konca pojedla), ampak se zbudi že čez par minut, max 15 minut. In malo še v vozičku zadrema - pa zadnje čase je še to bolj bogo. Ponavadi je zaspala po kakih 20 minutah, sedaj pa jo lahko vozim po celo uro, pa potem zaspi za 15 minut. Noro. In potem, ko jo moj prevzame, grem npr. posesat stanovanje, ali pomiti, pospraviti, dati prat,... pa je že takoj ura 20.00, ko jo počasi že gremo kopat - in evo, koliko je ura, ko je okopana, pojedla, postriženi nohti... kaj delam narobe? kako vam uspe Tisto, kar sem odebelila in podčrtala Pa ni prav dobesedno narobe, da me ne boš napačno razumela Moraš si vzeti čas tudi zase in mogoče še za kak opravek po stanovanju. Pa kdo sem jaz, da bi ti solila pamet, sem bila tudi sama taka pri prvem otroku, ko jih imaš več, je pa itak druga pesem Vidim, da imate probleme glede sodelovanja ... Moj je drugače zelo priden (kadar je sploh doma , je ogromno v službi), se pa hitro razvadi, če mu nekaj časa ni treba nič narediti. Zato sva v nedeljo tudi imela konkretno debato, ker sem popizdila, saj je mislil, da je celodnevno gledanje TV ob spečem (s tem, da sem malega vmes previjala, hranila, zabavala,.. jaz!) blazno velika pomoč No, potem se je javil, da bo pomival flaške, naj mu rečem, ko bo treba. In sem mu enostavno porinila v roke dve umazani flaški - je samo debelo gledal Ja, zdajle so za pomit, ne? Moj je vsaj toliko pri sebi, da zna priskočiti na pomoč, ko mu dobesedno povem, kaj bi rada od njega. Sam od sebe se pa bolj redko spomni, sploh zadnje čase...
|