Anitka
|
Dan! Mi pa smo spali spet kot novorojenčki in se zbujali na dve uri celo noč. Sicer pa smo še kar prehlajeni - poln nosek, ampak nič ne teče, vse je nekje tam globoko notri in tudi z baby vacom ne gre vse ven in pa malce kašlja. Saj ne vem ali iti k zdravniku ali ne Vročine pa nima. Se bojim, da mi bo tam v čakalnici še bolj zbolel, če je toliko obolenj. Smo pa včeraj postavili leseno stajico v kateri so začasno Galovi pripomočki, nato pa, ko bo že lepo sedel bo pa tudi on notri (če bo seveda hotel ). Smo si pa stajico izposodili, tak, da ne bo takšen problem, če je slučajno ne bomo rabili za Galovo igranje. Gal vse naj naj za 5 mesecev, Davud vse naj naj za 4 mesece!! Vidim, da nisem edina v "enostarševski" družini Tudi jaz sem cele dneve sama. Včeraj je prišel domov ob 16.30, ob 18.30 je pa šel na trening. V vmesnem času je sicer imel nekaj časa Gala, ki je potem zaspal, sicer pa je bil za računalnikom. Danes je že zgodaj zjutraj odšel proti Beogradu in se vrne zvečer, po možnosti bo Gal že pančal, ko pride. Eh, brezveze se je razburjati.... Potem pa me sprašuje zakaj sem slabe volje!!! Le kako ne bi bila - utrujena, izmozgana, shujšana.... Saj prime tudi za kakpno delo in pomaga, a ga včasih moraš kar prositi. Res HB, da sploh lahko še polno dojim. Bom tudi jaz skušala kasneje kar vračati, toda v celoti ne bom mogla, ker na račun Gala pa že ne. Valentina welcome back. Na podlagi česa pa ste dobili inhalacije, ste imeli tudi kaj vročine...? Ker naš ima tudi kar naprej zamašen nosek in težko diha. Čmrlika pri nas je isto - vsi samo pravijo, da je Gal čisto po atiju. Sta se pa že našli dve soebi, ki sta rekli, da je po mami in mami je takrat zrasla za pol metra Sicer pa naj vama čas brez atija hitro mine. Vem kako hudo je, sploh, ko gre prvič proč Glede Pampersk - rumene so samo do št.3. Št. 4 pa so potem baby dry ali pa baby active. Mi smo začeli uporabljati baby dry.