|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
30.9.2008 15:38:06   
špelin@
Ej, ****, kako sta kaj z zdravjem Samia in Omar? user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
30.9.2008 15:46:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

ampak z bolnim Gregijem ne morem user posted image

Kaj se se ni pozdravil??? Ali je spet kaj novega? Bogi Gregorcekuser posted image

Bloki: tistih v katerih smo mi mi noce nalozit.user posted image  Drugace pa ja kamor se obrnes je gradbisce...Kjer pa ni gradbisce je pa puscava...

Pesek na cestahje pa itak stalnica ...pa precej nevarno je.

Vedno vabljeni na malo drugacen dopust. user posted image user posted image

...ko se bo dalo bom nalozila se ostale fotke...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3152
30.9.2008 15:51:53   
Anonimen

Ej, ****, kako sta kaj z zdravjem Samia in Omar? user posted image user posted image

Super hvala Bogu.user posted image user posted image user posted image  Samia je prinesla nekaj s seboj iz Slovenije in mi je na avionu full zakuhala, potem je tukaj dobila antibiotik in se je lepo pozdravila. Omar je pa 2 dni z njo takrat malo posmrkal. Sedaj sta oba super hvala Bogu.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3153
30.9.2008 16:07:22   
špelin@
****, Gregor je spet bolan, pred 3 dnevi je začel ponoči kašljat in nos ima nonstop zabasan, smo šli včeraj h P in je dobil antibiotike - ima blažjo obliko bronhitisa user posted image  Je pa ponoči kriza, ker ima napade kašlja, poleg tega bi rad cucljal dudo, da bi se pomiril, ampak ne more, ker mu nagaja nosek user posted image

Super, da sta Samia in Omar zdrava user posted image user posted image

Imam pa še 2 vprašanji zate, če je tu mač povej, ker vem, da sem včasih obupen firbec user posted image
1. Kakšen pralni stroj je tvoj user posted image  potem nabavil, sem te pozabila že prej vprašat?
2. Kateri avto pa ti pri vas voziš?

Pozdravi tudi Patricka user posted image  Simoni sem razlagala, kako ima šolo (ko si prej napisala) in bi ona tudi imela frej dneve user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
30.9.2008 16:12:43   
Anonimen
Dan! Midve sva se pa spet cel dan potepale.Res ne vem kaj bo ,ko bo minususer posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Grem zdaj res poskusit zaklenit album, da me ati ne dobi...so face, ne...ti našo poklicno deformirani očkoti...user posted image  moj je tud že dolgo v penziji pri 46 je skliznil...jao, sem takrat mislila, da bom umrla, ker bo skoz doma težil, pa e jtak spremil, na bolje da je blo super...user posted image  če bi vedla, bi ga jaz že prej v penzijo ruknila!

user posted image user posted image user posted image user posted image  maš prov!

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Gal vse naj naj za 5 mesecev, Davud vse naj naj za 4 mesece!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpiševa,jaz in Gaja.

Zdej grem pa na hitr neki skuhat,pol pa naprej preberem.

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3155
30.9.2008 16:15:40   
katy82
Čau mačkica jst sem še vedno kr ornk bolana,nos se mi je spucal sam udej pa tolk kašljam da mam občutek da bom pljuča ven ruknla,se napajam s čajem da čimhitreje ozdravim k trenutno nimam čist nč energije,pa še mala je dežurna sitnoba nonstop,kr zmešal se mi bouser posted image

Bom drugič komentirala zdle res ne morem,pa brez zamere

Ah joj alarm ,spet

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
30.9.2008 16:18:16   
Anonimen
Jana mogoče bi pa jest šla s tabo,kaj praviš? A greš čez Tuhinjsko dolino al po avtocesti?

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3157
30.9.2008 16:19:26   
Anonimen
No zdej grem pa res kuhat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3158
30.9.2008 16:20:10   
špelin@
katy82, a si ti šla do zdravnika? Ne se hecat s temi rečmi, tvoji znaki so na las podobni Gregorjevim - ima bronhitis in je dobil antibiotike! Moraš se ornk pozdraviti, ne "pacat" bolezni. Drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
30.9.2008 16:20:11   
Estrella*
Evo Estrella in Alja sta ble v Logatcu, naša edinaos pa "uzela jo magla"user posted image Sedj pa da te ne vidim, da še kdaj napišeš, da sem malokrat v Logatcu(piši beri skoraj vsak dan), ker si bom sposodila valjer od Špeline!

Naty, kako, da krvnih testov še niuser posted image Verjetno jih tudi ne rabiš, saj sama najbolj veš kaj Žanu ne paše. Jaz sem Katini poslala za v četrtek sms za Logaški čvek, samo ni še nič odgovorila.

Grem malo likat.

nina7: a prideta z Gajo v Logatec???Vidm, da nista prav veliko doma v rovtahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
30.9.2008 16:30:47   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Evo Estrella in Alja sta ble v Logatcu, naša edinaos pa "uzela jo magla"user posted image Sedj pa da te ne vidim, da še kdaj napišeš, da sem malokrat v Logatcu(piši beri skoraj vsak dan), ker si bom sposodila valjer od Špeline!

Naty, kako, da krvnih testov še niuser posted image Verjetno jih tudi ne rabiš, saj sama najbolj veš kaj Žanu ne paše. Jaz sem Katini poslala za v četrtek sms za Logaški čvek, samo ni še nič odgovorila.

Zakaj pa nisi mene poklicala? Js sm mela pa čas, pa čakam, pa čakam... pa nč user posted image ...
Ja testi naj bi bli že v torek popoldne, ampak js še nobenga izvida nisem dobila user posted image . Mogoče so čakali, da sem še kakec poslala (po hitri pošti prosim lepo user posted image ) pa da bojo skupi poslali. Bomo vidl. Sicer je pa res, da itak vidim, da je vredu, kar pomeni, da alergija očitno je. Tud če bojo negativni...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
30.9.2008 16:43:15   
Anonimen

ne mene ni vzela magla, ampak mala je bila tako tečkasta da sem bila prisiljena z njo spati 2 uriuser posted image zdaj pa je HB boljše volje, sorči nisem je nikakor več mogla pokonc držati, ker se je drla kot srakauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3162
30.9.2008 16:46:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Super hvala Bogu.user posted image user posted image user posted image  Samia je prinesla nekaj s seboj iz Slovenije in mi je na avionu full zakuhala, potem je tukaj dobila antibiotik in se je lepo pozdravila. Omar je pa 2 dni z njo takrat malo posmrkal. Sedaj sta oba super hvala Bogu.

**** hvala za odgovore,
super slikce tudi midve z Anjo sve si jih ogledaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3163
30.9.2008 16:52:49   
Anonimen
taula: sorry ZS ti ne morem poslati, očitno se je RR čisto zmešalouser posted image , v glavnem cena letenja je 160 EUR za 1 uro

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3164
30.9.2008 17:06:37   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Jana mogoče bi pa jest šla s tabo,kaj praviš? A greš čez Tuhinjsko dolino al po avtocesti?

ja misla sem it po avtocesti, ker je bližje...a maš kje možnost pridet do avtoceste ?? v Lj, Domžalah, al pa na Vranskem ??

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
30.9.2008 17:47:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

ja misla sem it po avtocesti, ker je bližje...a maš kje možnost pridet do avtoceste ?? v Lj, Domžalah, al pa na Vranskem ??

A se mogoče lahko dobiva v Lukovici?

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3166
30.9.2008 18:14:24   
Estrella*
Naty: evo poglej kaj te čaka, če bo Žan tako pridno papcaluser posted image Naša je pravi palčekuser posted image

gaya24: Maj - 31. 3. 2008
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm
3. mesec: 7980g, 66.5cm
4. mesec: 8910g,
5. mesec: 10700g, 70cm

Dinki: Tit - 7.4.2008
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm
2 meseca: 8000 g

3 m 1 t: 9420 g, 68 cm
4 meseci: 10,6 kg
5 mesecev: 10,9 kg, 74 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
30.9.2008 18:38:53   
Estrella*
Sem malo brskala po forumu in naletela na to: sem se kar mal zamislila nad svojim večnim pritoževanjem nad mojima user posted image user posted image

Samo to jutro bom stopila čez kup perila in te odpeljala v park, da se boš tam igral.
Samo to jutro bom pustila posodo v pomivalnem koritu in ti dovolila, da me naučiš sestaviti tvoje puzzle.
Samo to popoldne bom izključila telefon in pustila računalnik ugasnjen, s teboj bom sedela na dvorišču in spuščala milne mehurčke.
Samo v tem popoldnevu niti enkrat ne bom zavpila nad teboj, še takrat ne bom zagodrnjala, ko boš kričal in jokal za sladoledarjevim tovornjakom, pač pa ti bom kupila eno lučko, če se bo pripeljal mimo.
To popoldne me ne bo skrbelo, kaj boš, ko odrasteš, ne bom ponovno premlevala vsake odločitve, ki sem jo sprejela v zvezi s teboj.
Samo to popoldne ti bom dovolila, da mi pomagaš peči piškote in ti ne bom visela čez ramo, da bi jih popravljala.
Samo to popoldne naju bom peljala v McDonalds na Happy meal, da boš lahko dobil obe igrački.
Samo ta večer te bom držala v objemu in ti povedala zgodbico o tvojem rojstvu in kako zelo te ljubim.
Samo nocoj ti bom pustila čofotati v banji in se ne bom razjezila, ko boš škropil.
Samo nocoj ti bom pustila ostati dolgo pokonci, sedela bova v preddverju in preštela vse zvezde.
Samo nocoj bom ob tebi dolge ure, zamudila bom svojo najljubšo oddajo na TV.
Samo nocoj, ko ti bom šla s prsti skozi lase, bom enostavno hvaležna, da se mi je zgodill največji dar, ki je kdajkoli bil podarjen.
Mislila bom na matere in očete, ki iščejo svoje izginule otroke, na matere in očete, ki obiskujejo
grobove svojih otrok namesto njihovih sobic, na matere in očete, ki po bolnišničnih sobah gledajo nesmiselno trpljenje svojih otrok in v sebi kričijo, da ne zmorejo več.
Ko te bom poljubila za lahko noč, te bom še tesneje in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila zate.
Ničesar drugega ne bom prosila, kot le za še en dan s teboj.

Neposredna povezava do sporočila: 3168
30.9.2008 19:02:20   
sesil
Estrella, vadba poteka ob ponedeljkih ob 9h, ali 10h. začne se 20.10.
če se jo hočeš udeležiti, pa moraš na uvodno predavanje 7.10. ob 19h (oš Ajdovščina)

Neposredna povezava do sporočila: 3169
30.9.2008 19:22:38   
špelin@
Estrella*, hvala za napisano, včasih nam uide iz glave, kaj zares šteje...

Neposredna povezava do sporočila: 3170
30.9.2008 19:57:28   
Estrella*
Katina sporoča, da najverjetneje pride na notranjski čvekuser posted image user posted image user posted image

Naša je štrajkala s hrano(beri mlekom) do 5h, pol sem pa mela poln kufr vsega, pa sem ji z mlekom pretlačila banano in je vse pojedla. Pol pa ne zaspat, ker je bila preveč utrujena in sem jo ob 19.30h podojila in dala spat. Me prav zanima do kdaj bo zdržalauser posted image Ufff ta mula me bo v grob spravla. Jaz sovražim mlekoooooooooooo verjetno še bolj kot Aljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
30.9.2008 20:01:35   
kodrana
joj punce že cel dan poskušam pokomentirat. pa mi ne uspe. že čist cel dan je mala sitna. in to zelo. se mi zdi, da jezdaj še slabše, ko smo menjali mleko-ja tako zanič, da ej še meni slabo. pa imam občutek,da jo dlesni srbijo za znoret.

meni se pa tud meša. namreč dobila sme el. varuško za darilo in ni dobro delala. so mi jo dali popravit. sme 1mesec čakala, da so mi povedali, da se je ne da popravit in da lahko vzamem novo. in vzamem novo in ta spet ne dela. ma sej ne moreš verjet. obup. zdaj bom menda dobila kar denar..

križ me boli, da ni za opisat. že tako imam kronične probleme. pred menstruacijo se vse skup še posalbša. in sem res boga.

katy želim ti čim prejšnje okrevanje.

evo, sem že zjutraj pisal post in mi ni uspelo vsega pokomentirat.. nekaj je pa le..

včeraj ste se pogovarjale o oblačenju in dretju. naša zna bit precej živčna. sploh, če je zaspana. pri slinčku in kapi pa je skoraj vedno rom pom pom.

IZVIRNO SPOROČILO: Kanka

pa imamo tako pričakovni sonček. In sedaj ko bi šla lahko ven, je tamala zaspala.

A mi lahko poveste, tiste, ki imate otročke na flaški, na koliko časa hrante svoje otroke in koliko ml znaša obrok.

naša je kukr se ji zahoče. ponavadi jemo na 3-4 ure po 120ml vode in 4merice praha=140ml. tudi ponoči jemo 2-3x. danes je recimo pojedla 140ml prvo rundo, potem 90ml in potem 90ml. je pa naša do endavnega pojedla zelo malo. največ 100ml. na obrok tudi 60ml.. ampak se je redila odlično.

včeraj smo se tehtali in ima princesa točno 7kg. ni čudno, da mami križ boli za znoret.

Pa še nekaj vam ne smem pozabiti povedati: sem ravnokar klicala našo P oz. med. sestro v ambulanti in sem kar direkt vprašala, kako je zdaj s tem nadomeščanjem in če misli iti zdravnica v penzijo. Pa je sestri malo zaprlo sapo, nato pa mi je pojasnila, da P zdaj ne razmišlja več o penziji, ker pediatrov v naših krajih skoraj ni in bo normalno delala naprej. Samo izjemoma (LD ali bolniška) bo imela koga za nadomeščat. Tako da zaenkrat ostajamo pri njej  Gregorja so naročili za ob 18:15 - danes je spet že 4x kakal , revež pa tudi močno kašlja in je res bogi
  špelin bravo za P. žal mi je Gregija. je pa revček skos nekaj bolčkan. naj se čim prej pozdravi

kodrana, zelo lepe fotke  Kako je Tara že velika punca  Tebi se pa sploh ne vidi, da si bila noseča, si ti mogoče ful shujšala??
  ja, jst sm na svoji predporodni teži. zarad depre sem bila že v manj kot mesecu dni po porodu na stari teži.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
30.9.2008 20:01:47   
aurora28

Sem malo brskala po forumu in naletela na to: sem se kar mal zamislila nad svojim večnim pritoževanjem nad mojima user posted image user posted image

Samo to jutro bom stopila čez kup perila in te odpeljala v park, da se boš tam igral.
Samo to jutro bom pustila posodo v pomivalnem koritu in ti dovolila, da me naučiš sestaviti tvoje puzzle.
Samo to popoldne bom izključila telefon in pustila računalnik ugasnjen, s teboj bom sedela na dvorišču in spuščala milne mehurčke.
Samo v tem popoldnevu niti enkrat ne bom zavpila nad teboj, še takrat ne bom zagodrnjala, ko boš kričal in jokal za sladoledarjevim tovornjakom, pač pa ti bom kupila eno lučko, če se bo pripeljal mimo.
To popoldne me ne bo skrbelo, kaj boš, ko odrasteš, ne bom ponovno premlevala vsake odločitve, ki sem jo sprejela v zvezi s teboj.
Samo to popoldne ti bom dovolila, da mi pomagaš peči piškote in ti ne bom visela čez ramo, da bi jih popravljala.
Samo to popoldne naju bom peljala v McDonalds na Happy meal, da boš lahko dobil obe igrački.
Samo ta večer te bom držala v objemu in ti povedala zgodbico o tvojem rojstvu in kako zelo te ljubim.
Samo nocoj ti bom pustila čofotati v banji in se ne bom razjezila, ko boš škropil.
Samo nocoj ti bom pustila ostati dolgo pokonci, sedela bova v preddverju in preštela vse zvezde.
Samo nocoj bom ob tebi dolge ure, zamudila bom svojo najljubšo oddajo na TV.
Samo nocoj, ko ti bom šla s prsti skozi lase, bom enostavno hvaležna, da se mi je zgodill največji dar, ki je kdajkoli bil podarjen.
Mislila bom na matere in očete, ki iščejo svoje izginule otroke, na matere in očete, ki obiskujejo
grobove svojih otrok namesto njihovih sobic, na matere in očete, ki po bolnišničnih sobah gledajo nesmiselno trpljenje svojih otrok in v sebi kričijo, da ne zmorejo več.
Ko te bom poljubila za lahko noč, te bom še tesneje in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila zate.
Ničesar drugega ne bom prosila, kot le za še en dan s teboj.

Super Estrella, da si nas s tem pismom spomnila na vse dneve in noči, ko smo slabe volje in si mislimo: joj ko bi vsaj 5 ur spal v enem kosu, joj ko se vsaj ne bi drl kot jesihar v vozičku, joj ko bi vsaj lahko v miru brskala na RR, najbolj pomembno je, da imamo naše sončke ob sebi, samo to šteje, šteje njihov nasmeh in objem user posted image user posted image user posted image

No pa mi je uspelo končati s peko drobnega peciva. Sva z mamo pekli navadne kokosove kekse in jih z mašinco rezali, druge - cimetove z mandlji pa sva delali z modelčki. In imamo spet zalogo za ob kavicah. user posted image

Jana z veseljem bi šla v Logatec s teboj, ampak sva se včeraj z bivšo sodelavko dogovorili, da pride v četrtek k nama s svojo hčerko na obisk. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3173
30.9.2008 20:15:43   
Anonimen

****, Gregor je spet bolan, pred 3 dnevi je začel ponoči kašljat in nos ima nonstop zabasan, smo šli včeraj h P in je dobil antibiotike - ima blažjo obliko bronhitisa user posted image  Je pa ponoči kriza, ker ima napade kašlja, poleg tega bi rad cucljal dudo, da bi se pomiril, ampak ne more, ker mu nagaja nosek user posted image

Super, da sta Samia in Omar zdrava user posted image user posted image

Imam pa še 2 vprašanji zate, če je tu mač povej, ker vem, da sem včasih obupen firbec user posted image
1. Kakšen pralni stroj je tvoj user posted image  potem nabavil, sem te pozabila že prej vprašat?
2. Kateri avto pa ti pri vas voziš?

Pozdravi tudi Patricka user posted image  Simoni sem razlagala, kako ima šolo (ko si prej napisala) in bi ona tudi imela frej dneve user posted image

Bogi Gregor. Da se cim prej pozdravi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na tvoj firbec ti pa rade volje odgovorim:

Nabavil je Zanussi - in nisem zadovoljna. sem ze vceraj rekla naj poklice serviserja. Ker pozira mehcalec. to se pri cist novem stroju naj ne bi dogajalo.
Drugace je pa kar o.k.
Mislim kar uredu opere.

A se smem se mal pohvalit, me je pricakala tud nova mikrovalovka in se nekaj malenkostiuser posted image user posted image

Avto. Vozim takle:user posted image

hyundai verna... ampak takle je bil pred 1 letom. Sedaj je cist obtolcen. sem se skor zjokala,ko sem ga videla.Ker je v Egiptu avto res bogastvo. Ma v Sloveniji sem imela 10 let staro Ibizo sem jo komaj za 250 euro takrat prodala, tukaj bi dobila zanjo vsaj 5000 euro... Zato me ne sprasuj kok dinarckov je bil avto, me je sram povedat...ker je res drago.user posted image user posted image   Sploh za ljudi tukaj ki imajo placo od 100 do 200 euro. ato sem bila res zalostna kaj se je z tem avtom zgodilo v 6 mesecih...Ampak me je Katina potolazila ,da gre za egipcansko folkloro in ima prav ce je avto vec kot 3 dni brez praske potem je to mozno samo, ce ga imas v garazi...

Patrick mi je dovolil, da objavim tole slikco...spodaj in lepo pozdravlja vse ki vas pozna nazaj.
user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3174
30.9.2008 20:21:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

**** hvala za odgovore,
super slikce tudi midve z Anjo sve si jih ogledaleuser posted image

saj bom nalozila kaj bolj zanimivega... samo ne vem zakaj ne gre user posted image
Ker kabel ni zgrizenuser posted image user posted image

Lepo praznujte danes... in da vam voscim po vase:

bajram serif mubarek olsun user posted image user posted image

Prej sem pozabila povedat da baklavo obozujem samo tuki nimajo pojma kaj bi to bilo. Baklava je turska sladica , ampak tudi vsaka cistokrvna bosanka jo naredi tako da gate trga...
Samo mi ni nic hudo ker jo ne bom imela prilike jest ker so itak notri orehi in med - ultra alergeno...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?