|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
30.9.2008 12:00:14   
miny
Evo, da vas še jaz pozdravim. Naša spi drugo rundo, upam, da bo kej daljša od pol urce.

NiLe- pri nas tudi naša tamala žura tri noči. Zato sem danes posledično user posted image , temu primerno bo pa tudi kosilo-beri špageti. Tako kot ti opisuješ bolečine sem pa že slišala pri moji tašči in je potem imela neki s karpalnim kanalom. Upam, da bo kmalu boljše.

Tasyo -na kateri konec se preselite. da vidim, če bova sosedi user posted image .

Krista-si mi take lušte naredila z miganjem. Tud jst bi šla, pa me je sestra prestrašla, da ko je pa ona šla prvič migat, je prec brez mleka ostala. Me je pa mal strah.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 776
30.9.2008 12:01:02   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: miny

Pa še eno vprašanje izkušene mamice.user posted image . Lana, ko se ponoči zbudi se ne joka ampak se nekaj pogovarja igra z dudo... ali jo naj pustim in čakam, če bo zaspala ali jo vzamem ven in spet uspavamuser posted image V naročju zaspi v 3 minutah.

Kaj nima nobena nasvetauser posted image

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 777
30.9.2008 12:04:23   
resnično srečna

Pa še eno vprašanje izkušene mamice.user posted image . Lana, ko se ponoči zbudi se ne joka ampak se nekaj pogovarja igra z dudo... ali jo naj pustim in čakam, če bo zaspala ali jo vzamem ven in spet uspavamuser posted image V naročju zaspi v 3 minutah.

poskušaj najprej s prvim...če ni haska pa z drugim...jaz Izo podnevi pustim, če se prehitro zbudi...pa velikokrat, ko vidi da ni odzeva, zaspi nazaj...

ponoči pa spi...trkam...oz. se zbudi in bi se dojila...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 778
30.9.2008 12:05:57   
Ketrin
Jah, Miny.... jaz bi rekla da je ne dviguj iz posteljice, če to ni res potrebno... Daj ji dudo, mogoče bo sama zaspala nazaj... Sicer pa.... look who is talkig.... jaz ki že cel september celo noč ne spimuser posted image user posted image Tko da... če bo ostalo samo pri 3 nočeh, bodi vesela....

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 779
30.9.2008 12:06:29   
resnično srečna

Krista-si mi take lušte naredila z miganjem. Tud jst bi šla, pa me je sestra prestrašla, da ko je pa ona šla prvič migat, je prec brez mleka ostala. Me je pa mal strah.

ni stvar v tem, da ni mleka..ampak če preveč zašvicaš telo da prsim znak, da je vroče in posledično je mleko bolj vodeno in odžeja...ni pa tako kalorično...

migaš lahko...samo pulz mora biti v meji...da ne boš mokra...

She
Within the measur

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 780
30.9.2008 12:06:47   
barby78

Ojla miny!

Kadar se naša Lia prebudi,se tud ponavadi nekaj pogovarja.Jaz jo takrat vzamem iz postelje (če pa že leži na postelji,se vležem poleg) in kmalu zaspi nazaj.
Po moje je najbolje,da probaš.če pa praviš,da ti potem na rokah takoj nazaj zaspi,pa je moje najbolje,da jo vzameš v naročje,se vsaj ne bo čisto prebudila,a ne? user posted image

LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 781
30.9.2008 12:06:48   
Ketrin
Srečka, dober paparaci si user posted image user posted image user posted image Pa HB da imate varuškouser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 782
30.9.2008 12:08:31   
miny
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Jah, Miny.... jaz bi rekla da je ne dviguj iz posteljice, če to ni res potrebno... Daj ji dudo, mogoče bo sama zaspala nazaj... Sicer pa.... look who is talkig.... jaz ki že cel september celo noč ne spimuser posted image user posted image Tko da... če bo ostalo samo pri 3 nočeh, bodi vesela....

No ja sem mislila v tej rundi tri noči ne spim. Naša je po 2 ceplenju pokonci, potem se je prejšnji teden zgodil čudež in je 2 noči dokaj dobro spala, sedaj tri noči pa smo spet na istem.
Očitno si midve ne moreva deliti nasvetov, lahk pa jamrava ena drugi, to tud pomagauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 783
30.9.2008 12:11:04   
Ketrin

No ja sem mislila v tej rundi tri noči ne spim. Naša je po 2 ceplenju pokonci, potem se je prejšnji teden zgodil čudež in je 2 noči dokaj dobro spala, sedaj tri noči pa smo spet na istem.
Očitno si midve ne moreva deliti nasvetov, lahk pa jamrava ena drugi, to tud pomagauser posted image user posted image user posted image .

Mah, ja tudi jambranje pomaga, jauser posted image Sicer pa se jaz zdaj že bolj norca delam sama iz sebe....je prav luštno, se sama sebi narežimuser posted image

Drugače pa je pri nas isto od 2. cepljenja sama štala... postopoma smo prešli iz 2xzbujanja na 3x4x5x... zdaj niti več ne štejem, ker nima smisla... Imava pa jutri 3. cepljenje pa mogoče jo resetirajouser posted image

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 784
30.9.2008 12:13:15   
Ketrin
Sem šla danes mal za foro mal zares brat Kajin horoskop, pa lune pa ascedent pa karkoli že... .Jah....nič dobrega se nam ne piše.... Težek karakter, pa prav dobro se ga drži že zdajuser posted image user posted image  

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 785
30.9.2008 12:15:56   
clericv6
Violica: user posted image  za Natašo, ki je že na kolenih!!!! Bravo, punca!

Vidim, da so vaši user posted image  res že prave face in se uspešno skrivajo in delajo mamicam sive lase user posted image . No, Kiara zaenkrat obvlada kotaljenje, plazenje ji pa ne gre.

Miny: jaz sem Kiaro navadila na samouspavanje tako, da sem jo kar pustila v posteljici. Če je potem začela jokati, sem pritekla z dudo in jo malo pobožala. Pa se je potem navadila in zdaj zaspi sama (samo zvečer). Se pa user posted image  kar hitro navadijo, pri nas je trajalo 3 ali 4 dni, potem je bilo pa ok. No, še zdaj ima kakšen dan, ko je malo težje.

Ravno zadnjič je začela jokcati, kot da ji je duda padla (takrat vedno priletim in ji jo dam nazaj), pa sem seveda pritekla na pomoč. In zagledam Kiaro z dudo v ustih. Ampak se ni dala, ko me je videla, je utihnila, si potegnila dudo iz ust in naprej stokala user posted image . Potem bodi pa hud, če si lahko user posted image .

Srečka: tako varuško bi pa tudi jaz imela user posted image .

Novopečena, Nile, Majček in ostale s težavami: upam, da ste bolje???
Ampak priznam, da mi pa Katka prav manjka, le kje se potepa???

Moje vprašanje ste tudi spregledale: koliko obrokov imajo vaši user posted image ?

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 786
30.9.2008 12:16:33   
trnuljčica
Nile imaš zs.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 787
30.9.2008 12:18:57   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Miny: jaz sem Kiaro navadila na samouspavanje tako, da sem jo kar pustila v posteljici. Če je potem začela jokati, sem pritekla z dudo in jo malo pobožala. Pa se je potem navadila in zdaj zaspi sama (samo zvečer). Se pa user posted image  kar hitro navadijo, pri nas je trajalo 3 ali 4 dni, potem je bilo pa ok. No, še zdaj ima kakšen dan, ko je malo težje.

No, jaz sem se celo poletje trudila s tem samouspavanjem in ji je že lepo šlo...sem jo povsod hvalala... no zdaj ni ne tega, ne spanja user posted image Ampak enkrat bo že....trenutno se mi ne da še enkrat to uvajat....

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 788
30.9.2008 12:22:42   
miny

Bomo poskusili en teden tako. Bomo videli. Upam, da ti bom dolžna kavo za super recept.
Moje vprašanje ste tudi spregledale: koliko obrokov imajo vaši user posted image ?

Midve še nisva zamenjali obroka, ta teden še malo mešam kašice, naslednji teden pa mislim zamenjati malico s sadno kašico.

Aja pa naša je dokler sva se dojili kakala strogo na tri dni, danes je pa že 3 kakala polno plenico. Je to o.k.?

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 789
30.9.2008 12:23:59   
miny

Mah, ja tudi jambranje pomaga, jauser posted image Sicer pa se jaz zdaj že bolj norca delam sama iz sebe....je prav luštno, se sama sebi narežimuser posted image

Drugače pa je pri nas isto od 2. cepljenja sama štala... postopoma smo prešli iz 2xzbujanja na 3x4x5x... zdaj niti več ne štejem, ker nima smisla... Imava pa jutri 3. cepljenje pa mogoče jo resetirajouser posted image

Upam, da res, zato hitro poročaj, da lahko vsaj upam na hitro izboljšanje.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 790
30.9.2008 12:24:12   
resnično srečna

nimam pojma...zvečer ob 18ih ji sicer naredimo Kašico za lahko noč od Hippa...vse ostalo je pa ko ona pozvoni...jaz pa prinesem prso...mpak štejem pa ne...ker se ne držim ne jaz ne ona ur...ko je lačna pač pokaže...in jaz ji dam...

She
Within the measur

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 791
30.9.2008 12:24:36   
trnuljčica
Tasyo upam, da se zadeva pri tastu najboljše izteče... Pa prav si imela, glede tega da res bolni nikoli toliko ne jamrajo... Glede hiške, res se je zastojn razburjat glede dostav, pa mojstrov... Razen če nočeš dajati več za frizerja... Malo heca... user posted image Sicer pa, a ne bi bilo najlepše preživeti prve dni v novem domeku, ko bo čas božiča, novga leta... Vidiš vse bo ok... Glavno da ste vi trije zdravi in se imate radi...

Vsem tistim ki se jim otročki ponoči pogosto zbujajo: naš se je zopet tako naštelal... Prvič je trajalo en mesec (zobki). Tokrat bomo videli. Pa še prehlajen z vročino je... Jaz pa zopet sama...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 792
30.9.2008 12:25:28   
clericv6

Miny: sicer nisem ekspert, ampak po moje je čisto normalno, če se prebava malo spremeni skupaj s hrano. Važno, da blato ni čisto tekoče ali pa trdo s kakšnimi krvavimi nitkami.

Glede števila obrokov sem pa mislila vse- od mleka do GH.

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 793
30.9.2008 12:27:03   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

je pa tudi ona danes prestrašila mamo...je bila na blazini na tleh...jaz na wc...no ko sem nazaj prišla sem jo pa slišala ampak videla pa ne...rikverc pod kavč...pišuka...ne vem a je bla ona včasih kaka miš v prejšnjem lajfu, da skoz ene luknje išče...al sem pa jaz zjutraj tko grozno videt, da se more skrit pred mano...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem skor crknila od smeha...

Neposredna povezava do sporočila: 794
30.9.2008 12:27:09   
trnuljčica

je pa tudi ona danes prestrašila mamo...je bila na blazini na tleh...jaz na wc...no ko sem nazaj prišla sem jo pa slišala ampak videla pa ne...rikverc pod kavč...pišuka...ne vem a je bla ona včasih kaka miš v prejšnjem lajfu, da skoz ene luknje išče...al sem pa jaz zjutraj tko grozno videt, da se more skrit pred mano...

Sem skor crknila od smeha...

Neposredna povezava do sporočila: 795
30.9.2008 12:28:29   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Sicer pa, a ne bi bilo najlepše preživeti prve dni v novem domeku, ko bo čas božiča, novga leta... Vidiš vse bo ok... Glavno da ste vi trije zdravi in se imate radi...

Tasyo tole je trnuljčica tko lep napisala....da se kar podpišem....

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 796
30.9.2008 12:30:30   
miny

Miny: sicer nisem ekspert, ampak po moje je čisto normalno, če se prebava malo spremeni skupaj s hrano. Važno, da blato ni čisto tekoče ali pa trdo s kakšnimi krvavimi nitkami.

Glede števila obrokov sem pa mislila vse- od mleka do GH.

Jih ne štejem, ko mala zahteva je zizi na mizi user posted image . Čisto odvisno od dneva, včasih več drugič manj. 

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 797
30.9.2008 12:33:26   
Ketrin
Tudi jaz ne štejem obrokov... z GH še nisva začeli...drugač pa joška ruls, kadar si madam zaželi jo pač dobiuser posted image

Glede kakanja pa je po moje tudi to normalno... HB da ni zaprta... če kaka vsak dan je pa to čist ok...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 798
30.9.2008 12:36:14   
resnično srečna

Aja pa naša je dokler sva se dojili kakala strogo na tri dni, danes je pa že 3 kakala polno plenico. Je to o.k.?

naša se tudi do 5x na dan zan...ima nadimek mala sračka (velika sem jest citirano po Ketrin)...sedaj ko dobiva to kašico...pa blato smrdi, pa vsak dan samo 1x je(hvala bogu)...

She
Within the measur

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 799
30.9.2008 12:37:46   
Ketrin

ima nadimek mala sračka (velika sem jest citirano po Ketrin)

user posted image user posted image user posted image Pardon....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj srčkana imena za deklice
photo
V galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?