tasyo
|
Dobro jutro! Joj, tale net. Mah, ne vem, mogoče je pa mašina zanič, bo treba zamenjat za lapi-topija! Čestitke vsem za tako lepo noč, pri nas pa je zdaj že kar v navadi, da se zbujamo n-krat. Bo že, sej mi možek pomaga. Ja, Ketrin, tudi moj je postal čist resen, ko sem mu prebrala post do konca. Ker če ima on Lano čez, ne more tut robčka sam vzet, se že dere, mami, pomagi! Jao,jao. No, pa sej sta tko srčkana, da jima ne moreš zamerit. Majček in Novopečena, upam da ste vsi štirje bolje... NiLe, a je kej boljš???? Moj tast - danes ga čaka operacija, zjutraj sva bile midve že pri tašči, ki je kot ena kura in leta sem in tja in kar ne več ,esa naj se loti. Sem ji dala malo posla, sem jo poslala orehe pobrat, pa lešnike, pol ji bom pa še tamalao mal podturila, da pozabi. No, sej mene tale operacija sploh ne skrbi tolk, bolj me zanima, kaj se bo izcimilo iz vsega tega... Upam na najboljše. Je pa nekoliko bolj mirno kot je bilo prejšnji teden. Je tašča pogruntala, da s solzami in paniko ne bo nič dosegla pri meni in se je vzela v roke. Malo me skrbi, kako bo konec tedna, ker gre moj v četrtek za 3 dni na službeno pot in bom sama. Verjetno bom kak dan kar malo k mojim pobegnila, pa bo. Danes sem izvedela, da naj bi bila naša vrata gotova šele konec oktobra! Madona, sej ne bodo sploh nič posebnega.... No, majstri imajo vedno toook dela, ampak ta je tko fajn, da se ga splača počakat. Eh, upam da bom res zadovoljna in ne bo na koncu kej narobe! Skratka, naša selitev se tako pomika v začetek novembra. Hja, važno da bomo novo leto pričakali v novi hiški, kajne? Zdej se sploh ne sekiram več, ker bom am pramene dobila na glavo, pomaga pa itak nič. Brez veze. Važno da smo vsi zdravi in se imamo lepo, kajne? No, bom kar nehala, preden spet vse crkne... Lep dan vsem!!!!
|