|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
29.9.2008 22:22:21   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

joj NiLe pa naj že najdejo kaj je to s tvojo roko...to ne gre nikamor...kaj pa kaka tromboza...kaj kar maši žile...mogoče pa to a?

mah, ne vem ... jutri bom spet klicala svojo zdravnico in vprašanje, kdaj dobim datum za pregled ... če pa tja uletim, sem pa dobra za 3-4 ure, pa še kaj fašem med čakanjem ... nimam pojma, kaj bi lahko bilo, po glavi mi rojijo samo črni scenariji ... na urgenco mi pa tud ni za it ... jaz še vedno upam, da se nekega jutra zbudim in čudežno izgine

ma bolje, da raziščejo...kot pa da je 2 late...sej bo...boš videla...maš tri angelčke...tko da ne obupuj...spočij se...ju3 bo pa dan lepši...pa čimprej pokliči...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 751
29.9.2008 22:22:24   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

A izvide za Borelijo burgdorferi so že nazaj?

Sem tolk jezna na tole naše zdravstvo ... po enem tednu, ko sem klicala za izvide, sem rabila skoraj ceeel dan, da sem preklicala sestro in ko bi mi morala dati zdravnico, je rekla, da je na sestanku in samo rekla, da so izvidi v mejah normale user posted image user posted image user posted image in potem sem ji rekla, da me roka vedno bolj boli, je pa rekla, pokličite in se ponovno naročite za pregled .. grrr
user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 752
29.9.2008 22:24:37   
trnuljčica
Sicer je pa revma faktor pozitiven le pri ca 80 % ljudi z revmatoidnim artritisom(RA). V zd pa drugih testov ne delajo (anti ccp...). Je pa res da pri tebi slika ni tipična za RA (bolj simetrični artritis... je pa res da je lahko oboli vsak sklep... le da so bolj pogosto mali sklepi rok, nog...).

Neposredna povezava do sporočila: 753
29.9.2008 22:26:06   
trnuljčica
 Katera roka pa je?

Neposredna povezava do sporočila: 754
29.9.2008 22:31:25   
NiLe

Katera roka pa je?

Desna. Boli me pa desni mezinec, tako da ob pisanju čutim bolečino, pesti praktično ne morem stisniti, imam odebljen členek, ko režem, me boli zapestje ... bolečina pa se širi od komolca do ramena ... zoprno, res. Ej, ful ti hvala za tvoje nasvete in pomoč user posted image

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 755
29.9.2008 22:34:35   
trnuljčica

Katera roka pa je?

Desna. Boli me pa desni mezinec, tako da ob pisanju čutim bolečino, pesti praktično ne morem stisniti, imam odebljen členek, ko režem, me boli zapestje ... bolečina pa se širi od komolca do ramena ... zoprno, res. Ej, ful ti hvala za tvoje nasvete in pomoč user posted image

Kateri členek- gledano od nohta dol prvi ali drugi?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 756
29.9.2008 22:35:39   
NiLe
Trnuljčica, dej se raje preselive na ZS, da ne bova o tem debatirali na našem dojenčkastem čveku user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 757
29.9.2008 23:01:57   
Jo@n
Čer!
Mi smo se po sestankovanju glede plavanja še potepali po btcju in malo pasli firbec. Ko smo prišli domov je J že odjokal 2 kitici in odspal eno...

Nimam niti energije iz spomina povlečt vse komentarje na vaše poste, zato le najbolj udarni:

Jabček, user posted image za štajerščino!!!

Ketrin, mojemu sem prebrala tvoj post. Se je smejal do kosila, potem pa se tiho zazrl v lepitopija. user posted image

Nile, user posted image  za tvoje težave z roko.

Majček, veliko user posted image da čimprej odženeš prehlad!

Sedaj pa pošlji, pa F5, pa mižale!

Neposredna povezava do sporočila: 758
30.9.2008 7:34:23   
sasy20
Jutro!

NAš polhek še spančka user posted image  in to že od 19h, vmes je bilo le ob 1:30 dojenje in ob 5h user posted image . Sem ful vesela...zdej je že 2 nočko tako...joj upam da se kaj spet ne pokvari.

Jaz pa sedaj hitro pokomentram potem pa kavico skuhat....še za vas eno user posted image  pa naj vas zbudi v lepo jutro.

Grem sedaj za nazaj prebrat......

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 759
30.9.2008 7:37:30   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Čer...

No, pri nas že spimo...upam da vsaj nekaj časa....

Hmmmm, drugače pa sem bila danes prvič za dalj časa brez Kaje... Najprej je blo tko...skeri....potem pa je blo tooook dobr user posted image user posted image Pa pridem domov...pa možek že na vratih....pssssst Kaja spiuser posted image user posted image Pa vprašam kako je blo pa pravi da je čist hin.... Pa zaspana, pa mane učke, pa bi spala, pa že zaspi pa spet na polno brca...pa on njej dudo, pa ona počaka da gre, pa vrže ven dudo, pa ga spet pokliče...pa on gugugug, pa ona gagaga...pa si skor učke ven stakne, ampak spat pa ne... pa jo nosi in uspava...pa zaspi v naročju, pa jo položi, pa evo čez 3 minute spet kliče...pa spet duda, pa gugugug, pa gagaga...pa se smeje, pa joka.... no potem mu je končno uspelo... je pa reku da sta ti 2 uri ko me ni blo sam to delalauser posted image user posted image user posted image In pol mu rečem...no vidš in vse to delaš ko kreten okrog nje zato da pol princeska pol urce oddrema user posted image user posted image user posted image Moram rečt da mi je blo prov kul da je tud on to opazu kar jaz skoz govorim, pa mi folk več ne verjame... user posted image Pa sem ga vprašala, če ostanke od kosila pa ni ni mogu pospravt pa v stroj zložit...pa pravi....ja haloooo, kdaj pa... Mhm.... Še dobr da mamo vsak dan kosilo....user posted image

Temu sem se pa sedaj pošteno nasmejala user posted image user posted image user posted image . Upam da je pinceska dobro spala in da se je mamai malo odpočila.  

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 760
30.9.2008 7:39:29   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

čer punce
no včeri Brina, dons pa še jaz čist user posted image ...pa pride možek iz službe z vročino, pa en štuk niži svak z angino....skratka cela bajta je kužna.
Če bo tale post mal 'popluvan' se opravičujem, ampak kiham 100/uro pa iz noska in učk se mi cedi da komi lovim...tistmu ki je pogruntu papirnate robčke bi pa dala nobelovo nagrado user posted image

Mal pokomentiram, pol me bo pa verjetn zanjkal, tko da dons ne bom čvekala do polnoči z vami user posted image :

Majček čim prej se pozdravi. Sedaj pa veliko limonce pa čajčka pa meda. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 761
30.9.2008 7:40:18   
sasy20
Zdej pa se je mali zbudil pa se tipkamo kasneje.....

Lepe fotke teh malih škratov user posted image  joj so že veliki.

...šibam.....

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 762
30.9.2008 8:13:20   
Krista28
Ojla, dobro jutro....

Res tud jst pogrešam Big mammo, pa Lepo posadko....upam da ni kaj s posadkino mamo ful narobe al pa z otrociuser posted image user posted image . Aja, pa Katke tud ni....bandidosov zmankal???user posted image Jst sm pa včeraj navadnega spila, pa mi je dobr, sam je ful močnejši od ice-a.

Tasyo, kako pa kaj tvoj tast se drži?

Včeraj sem šla zvečer hitro hojo za eno urco in mi je prav pasal, sam dons me kar gležnji bolijo......sem bila pa prvič brez Nadja (zdrava, ko sem zbolela jo je tud on odpeljal, sam sm bla jst čist adijo). Moram rečt da je ful pasal. Ko sem prišla nazaj je bilo lepo z mize pospravljeno, ta mala dva pa ful v pogonu...(Ketrinuser posted image ) Sem mojmu prebrala tvoj post, pa se zraven ful režim,....on na sam tak zadržan nasmešek.....ja...kaj....a ni smešn?......on pa: Hja, če bi ti mal hitrej dam pršla, bi blo tud še na miz....ni blo cajtauser posted image user posted image : Dons pa pravja, da bo še en tak kar lep dan...bol pa user posted image

Fotke: Ja, luštni so tile vaši mali škrati.....ni kej. Jaz pa še nič kaj ne uvajam GH, se mi zdi da se še ne mudi in itak je boljš da čim kasneje dobijo "attack"..Do zdaj sem ji dala sam konico žličke za probat korenčka, pa banane, pa jabčka....

Bolančki pozdravte si, jesen bo še dolga....

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 30.9.2008 8:14:47 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 763
30.9.2008 8:38:35   
Isabellabina
Čau punce

Uh hvala ,ker me ene že pogrešate.

Kavica je tuki pred mano in jo počasi srkam.

Noč----hm ne bom  je nič hvalila ,ker bo jutri sigurno slabšeuser posted image user posted image user posted image

Bolančki---hitr se pozdravte,sem pa jz tud  bla u soboto kr neki z vročino ,pol  je pa kar nekam šla sam počutim se pa ne najbolje.imam pa tud Jakoba doma ,ker je na isti način nekaj bolan ,saj vročina pride in se kar uleže in počiva ,pol pa spet ni vročine in mi tle razturava.Sem ga pa včeraj ko sva umivala zobke malo bolj pogledala v usta in ima po glasilkah in tam okrog vse nekaj rumeno in se mi zdi ,da se lah tud  kašna angina izcimi.Bom itak šla popoldne k zdravniku pa naj pove kaj se dogaja, ker tole z vročino traja že od petka.

Ostalga pa nebi komentirala mam še vlik za prebrat

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 764
30.9.2008 8:39:38   
Jo@n
Jutro!
user posted image  je auf že od 7huser posted image , ga skušam prepričat še za kitico... da lahko vsaj pozajtrkujem, ker noče biti ne v centru, ne med igračami, ne v vozu, ne v naročju, niti se noče dojit...

Drugače je bila noč bp, eno tankanje ob štirih.

Upam, da so vse prehlajene imele kolikor-toliko mirno noč in da sezona viroz in prehladov kmalu mine.

Lepa posadka in Big mama, oglasita se kaj, upam, da ste vsi v redu.

Tasyo, je tast kaj opravil?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 765
30.9.2008 9:09:31   
misa79
Dobro jutro. Kako je lepo, če te zjutraj prebudi sonček..... Takoj si boljše voljeuser posted image

Naša noč je bla še kar, vendar ne tako dobra kot pri vas Sasyuser posted image user posted image user posted image user posted image .

NiLe želim ti, da bolečina hitro izgine, ali pa da vsaj ugotovijo od kot izvirauser posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 766
30.9.2008 9:27:46   
Ketrin
Dobro jutro, dober dan.... sej veste...ni lepo, če si zaspanuser posted image user posted image

Joan in Sasy user posted image user posted image user posted image za dobro noč.... Joan, don't push it user posted image user posted image

Bigamma, tudi tebi bravo za dobro noč user posted image Pa upam, da pri malemu ni kaj hujšega in da bosta oba kmalu spet super

NiLe, upam, da tale zoprna bolečina res hitro izgine....user posted image

Tasyo, saj res...kaka je situacija pri vas?

Krista super za večerni sprehoduser posted image user posted image
Misa, bravo za boljšo nočko... upam, da bo šlo zdaj samo na bolje

Ja, vidim da sem vas nasmejala z našo včerajšnjo situacijo...ampak ne vem zakaj se vsi možeki zabulijo v ekran ko pride do kosilauser posted image user posted image

Danes je pa že od pol sedmih tudi pri nas sončekuser posted image user posted image Kako je res lepo...

NIč, grem bejbo preoblečt pa vmes še plavalne hlačke probavauser posted image

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 767
30.9.2008 9:55:47   
resnično srečna
No ja ni več dobro jutro...mi smo proti vsem pričakovanjem spali...samo ob 2.30 zbudila...potem pa šele ob 6ih...pa nato ob 7.15 vsatala ampak samo za slabo urico...pa je spet frčala spat...no zdejle je že drugič nazaj v postelji...

drugače je pa nekaj smrkava...pa nimam pojma od kje...smo včeraj sicer šli malo na sončka...samo ni nič pihalo...pa po mojem je bila dovolj oblečena...mah kdo bi vedel od kod se to vzame...

je pa tudi ona danes prestrašila mamo...je bila na blazini na tleh...jaz na wc...no ko sem nazaj prišla sem jo pa slišala ampak videla pa ne...rikverc pod kavč...pišuka...ne vem a je bla ona včasih kaka miš v prejšnjem lajfu, da skoz ene luknje išče...al sem pa jaz zjutraj tko grozno videt, da se more skrit pred mano...

whatever...mene rit še vedno boli ko sam hudič...no pa še kaj se je razbolelo...tko da sem tud malo bolj ležeča...he he...al bit če bolje...

kaj bomo jedli nimam pojma, kaj bova delali čez dan pa vem...Kavčkali he he...ker drugega itaq ne moreva...pa tkoooo lepo je zunaj...

Big mama...lepo da si se javila in je vse ok...me je že kar skrbelo...ja katke pa tudi ni...hmmm crknil computer?

no ja sej bo še upam...

ajde...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 768
30.9.2008 9:57:14   
tasyo
Dobro jutro!

Joj, tale net. Mah, ne vem, mogoče je pa mašina zanič, bo treba zamenjat za lapi-topija!

Čestitke vsem za tako lepo noč, pri nas pa je zdaj že kar v navadi, da se zbujamo n-krat. Bo že, sej mi možek pomaga.

Ja, Ketrin, tudi moj je postal čist resen, ko sem mu prebrala post do konca. Ker če ima on Lano čez, ne more tut robčka sam vzet, se že dere, mami, pomagi! Jao,jao. No, pa sej sta tko srčkana, da jima ne moreš zamerit.

Majček in Novopečena, upam da ste vsi štirje bolje...

NiLe, a je kej boljš????

Moj tast - danes ga čaka operacija, zjutraj sva bile midve že pri tašči, ki je kot ena kura in leta sem in tja in kar ne več ,esa naj se loti. Sem ji dala malo posla, sem jo poslala orehe pobrat, pa lešnike, pol ji bom pa še tamalao mal podturila, da pozabi. No, sej mene tale operacija sploh ne skrbi tolk, bolj me zanima, kaj se bo izcimilo iz vsega tega... Upam na najboljše. Je pa nekoliko bolj mirno kot je bilo prejšnji teden. Je tašča pogruntala, da s solzami in paniko ne bo nič dosegla pri meni in se je vzela v roke.
Malo me skrbi, kako bo konec tedna, ker gre moj v četrtek za 3 dni na službeno pot in bom sama. Verjetno bom kak dan kar malo k mojim pobegnila, pa bo.

Danes sem izvedela, da naj bi bila naša vrata gotova šele konec oktobra! Madona, sej ne bodo sploh nič posebnega.... No, majstri imajo vedno toook dela, ampak ta je tko fajn, da se ga splača počakat. Eh, upam da bom res zadovoljna in ne bo na koncu kej narobe! Skratka, naša selitev se tako pomika v začetek novembra. Hja, važno da bomo novo leto pričakali v novi hiški, kajne? Zdej se sploh ne sekiram več, ker bom am pramene dobila na glavo, pomaga pa itak nič. Brez veze. Važno da smo vsi zdravi in se imamo lepo, kajne?

No, bom kar nehala, preden spet vse crkne... Lep dan vsem!!!!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 769
30.9.2008 10:21:28   
NiLe
Guten morgen user posted image

kavica je v bušiju - sem jo bila danes hudo potrebna, sedaj pa se bašem s kosmiči in sadjem, na štedilniku pa se pripravlja jabolček in hruška - današnja malica Tie.

Ne vem, ali želi Tia pokazati, da noči niso samo za spat ali samo sočustvuje z vašimi nočnimi razgrajački, ampak naša noč je bila user posted image ... to je že tretja noč, ko ga sračka ... pravzaprav ona bi bila kar budna in se ji fuul dogaja. Zato pa sedaj spi dopoldansko kitico in upam, da bo čim daljša user posted image user posted image user posted image

Hvala punce za spodbudo ... mi veliko pomeni. Stanje je nespremenjeno, boli še vedno, ampak če bo šlo tako naprej, se bom primorana manj udejstvovat na forumuuser posted image user posted image user posted image , ker me tudi med pisanjem boli user posted image user posted image Mogoče pa mojga le prepričam, da bi lepitopi prišel zelo prav za moje čveke user posted image user posted image

Tolk zaenkrat ... grem postavit stanovanje v bolj normalen izgled ... cunje me kličejo.

Danes je krasen dan ... izkoristite ga, saj nam v prihodnje napovedujeo dež, dež in mraz.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 770
30.9.2008 10:40:51   
NiLe
Tudi jaz pogrešam Katko in njene vice, pa Posadko ... kje se skrivata??? Upam, da ste zdravi in OK.

Bom malo nadomestila našo Katko in pripopala gor en vic, ki sem ga dobila na mail.

Po 20 letih zakona sta en večer v postelji ležala mož in žena. Kar naenkrat začuti žena, da se je mož začne dotikati tako kot že dolgo ne.
Skoraj se je naježila, ko so moževi prsti drseli po vratu, njegova roka je drsela po hrbtu, se sprehodila po ramah in zopet po vratu, počasi je njegova roka zdrsela čez prsi, za trenutek se je zaustavil malo nižje od popka. Nadaljeval po notrnaji stani njene leve roke, počasi zdrsel zopet čez prsi in se ob strani nežno spustil do zadnjice ter nadaljeval po nogi do njenih meč. Po notranji strani stegen je drsel do stika noge s trupom in nežno ponovil vse isto še na desni strani. Naenkrat se je ustavil, obrnil naokrog in začel gledati TV, medtem ko je žena od njegovega božanja postala močno vzburjena in je  z nežnim glasom dejala: To je bilo pa čudovito! Dragi, zakaj si prenehal z božanjem?

Mož ji odgovori: Našel sem daljinca!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 771
30.9.2008 11:02:15   
Ketrin
Madona Srečka, Tasyo in Sinska...tele vaše male babnice so pa od user posted image ... Kar zbežijo vam žeuser posted image Hudo.... No, Kaja se še obrača ne... za to je potrebna energija...in sej veste, extra energy te lahko utrudi...in potem se lahko zgodi, da si zmatran in da prespiš noč... O, ne ne.... to pa ne.... ni variante, eden mora dežurat in bedet ponočiuser posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 772
30.9.2008 11:16:28   
NaTaŠa*
Pozdravljene

Evo midve sva tud nazaj od P. Sva zdrave HB. Za hripavst je pa rekla da ni videti da bi bilo grlo kaj pordelo in pravi da je možno da je od čebljanja k skos nekaj poje, vriska,...

Sva se pa na hitrco zvagale in je ustavilo na 8950 g tako, da sva se v 14 dneh zredile za 340 g.

Pikico je prenesla kot prava punca. Zdaj pa panča mamica pa na RR. Ja nimaš kj sem pač odvisnica od RR user posted image .

Grem še nekaj na hitrco za južno rpravt dokler še panča.

Se beremo kasneje.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 773
30.9.2008 11:18:13   
NaTaŠa*

Po 20 letih zakona sta en večer v postelji ležala mož in žena. Kar naenkrat začuti žena, da se je mož začne dotikati tako kot že dolgo ne.
Skoraj se je naježila, ko so moževi prsti drseli po vratu, njegova roka je drsela po hrbtu, se sprehodila po ramah in zopet po vratu, počasi je njegova roka zdrsela čez prsi, za trenutek se je zaustavil malo nižje od popka. Nadaljeval po notrnaji stani njene leve roke, počasi zdrsel zopet čez prsi in se ob strani nežno spustil do zadnjice ter nadaljeval po nogi do njenih meč. Po notranji strani stegen je drsel do stika noge s trupom in nežno ponovil vse isto še na desni strani. Naenkrat se je ustavil, obrnil naokrog in začel gledati TV, medtem ko je žena od njegovega božanja postala močno vzburjena in je  z nežnim glasom dejala: To je bilo pa čudovito! Dragi, zakaj si prenehal z božanjem?

Mož ji odgovori: Našel sem daljinca!

Evo nekaj na to temo user posted image .

http://www.youtube.com/watch?v=pUhL5XxAfbI&feature=related

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 774
30.9.2008 11:39:11   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Madona Srečka, Tasyo in Sinska...tele vaše male babnice so pa od user posted image ... Kar zbežijo vam žeuser posted image Hudo.... No, Kaja se še obrača ne... za to je potrebna energija...in sej veste, extra energy te lahko utrudi...in potem se lahko zgodi, da si zmatran in da prespiš noč... O, ne ne.... to pa ne.... ni variante, eden mora dežurat in bedet ponočiuser posted image user posted image

eh...mene bodo še zarad kršitve higienskega minimuma zaprli...

smo si omislili varuško sedaj, ko sem malo bolj nemočna...****t ga družinski proračun ne bi prenesel očkove bolniške...

je sicer malo bolj lene sorte...pa ni preveč zgovorna, tko da men ni ravno neka družba...ampak Iza jo ima pa zelo rada...pa eto še slikica varuške pri delu:

paparaco na kavču neopazno slikal:
user posted image

varuška je že zaznala paparaca:
user posted image

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?