Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:00:14
|
|
|
|
miny
|
Evo, da vas še jaz pozdravim. Naša spi drugo rundo, upam, da bo kej daljša od pol urce. NiLe- pri nas tudi naša tamala žura tri noči. Zato sem danes posledično , temu primerno bo pa tudi kosilo-beri špageti. Tako kot ti opisuješ bolečine sem pa že slišala pri moji tašči in je potem imela neki s karpalnim kanalom. Upam, da bo kmalu boljše. Tasyo -na kateri konec se preselite. da vidim, če bova sosedi . Krista-si mi take lušte naredila z miganjem. Tud jst bi šla, pa me je sestra prestrašla, da ko je pa ona šla prvič migat, je prec brez mleka ostala. Me je pa mal strah.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:01:02
|
|
|
|
miny
|
IZVIRNO SPOROČILO: miny Pa še eno vprašanje izkušene mamice. . Lana, ko se ponoči zbudi se ne joka ampak se nekaj pogovarja igra z dudo... ali jo naj pustim in čakam, če bo zaspala ali jo vzamem ven in spet uspavam V naročju zaspi v 3 minutah. Kaj nima nobena nasveta
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:04:23
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: miny IZVIRNO SPOROČILO: miny Pa še eno vprašanje izkušene mamice. . Lana, ko se ponoči zbudi se ne joka ampak se nekaj pogovarja igra z dudo... ali jo naj pustim in čakam, če bo zaspala ali jo vzamem ven in spet uspavam V naročju zaspi v 3 minutah. Kaj nima nobena nasveta poskušaj najprej s prvim...če ni haska pa z drugim...jaz Izo podnevi pustim, če se prehitro zbudi...pa velikokrat, ko vidi da ni odzeva, zaspi nazaj... ponoči pa spi...trkam...oz. se zbudi in bi se dojila...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:05:57
|
|
|
|
Ketrin
|
Jah, Miny.... jaz bi rekla da je ne dviguj iz posteljice, če to ni res potrebno... Daj ji dudo, mogoče bo sama zaspala nazaj... Sicer pa.... look who is talkig.... jaz ki že cel september celo noč ne spim Tko da... če bo ostalo samo pri 3 nočeh, bodi vesela....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:06:29
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: miny Krista-si mi take lušte naredila z miganjem. Tud jst bi šla, pa me je sestra prestrašla, da ko je pa ona šla prvič migat, je prec brez mleka ostala. Me je pa mal strah. ni stvar v tem, da ni mleka..ampak če preveč zašvicaš telo da prsim znak, da je vroče in posledično je mleko bolj vodeno in odžeja...ni pa tako kalorično... migaš lahko...samo pulz mora biti v meji...da ne boš mokra...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:06:47
|
|
|
|
barby78
|
IZVIRNO SPOROČILO: miny IZVIRNO SPOROČILO: miny Pa še eno vprašanje izkušene mamice. . Lana, ko se ponoči zbudi se ne joka ampak se nekaj pogovarja igra z dudo... ali jo naj pustim in čakam, če bo zaspala ali jo vzamem ven in spet uspavam V naročju zaspi v 3 minutah. Kaj nima nobena nasveta Ojla miny! Kadar se naša Lia prebudi,se tud ponavadi nekaj pogovarja.Jaz jo takrat vzamem iz postelje (če pa že leži na postelji,se vležem poleg) in kmalu zaspi nazaj. Po moje je najbolje,da probaš.če pa praviš,da ti potem na rokah takoj nazaj zaspi,pa je moje najbolje,da jo vzameš v naročje,se vsaj ne bo čisto prebudila,a ne? LP
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:06:48
|
|
|
|
Ketrin
|
Srečka, dober paparaci si Pa HB da imate varuško
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:08:31
|
|
|
|
miny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Jah, Miny.... jaz bi rekla da je ne dviguj iz posteljice, če to ni res potrebno... Daj ji dudo, mogoče bo sama zaspala nazaj... Sicer pa.... look who is talkig.... jaz ki že cel september celo noč ne spim Tko da... če bo ostalo samo pri 3 nočeh, bodi vesela.... No ja sem mislila v tej rundi tri noči ne spim. Naša je po 2 ceplenju pokonci, potem se je prejšnji teden zgodil čudež in je 2 noči dokaj dobro spala, sedaj tri noči pa smo spet na istem. Očitno si midve ne moreva deliti nasvetov, lahk pa jamrava ena drugi, to tud pomaga .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:11:04
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: miny IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Jah, Miny.... jaz bi rekla da je ne dviguj iz posteljice, če to ni res potrebno... Daj ji dudo, mogoče bo sama zaspala nazaj... Sicer pa.... look who is talkig.... jaz ki že cel september celo noč ne spim Tko da... če bo ostalo samo pri 3 nočeh, bodi vesela.... No ja sem mislila v tej rundi tri noči ne spim. Naša je po 2 ceplenju pokonci, potem se je prejšnji teden zgodil čudež in je 2 noči dokaj dobro spala, sedaj tri noči pa smo spet na istem. Očitno si midve ne moreva deliti nasvetov, lahk pa jamrava ena drugi, to tud pomaga . Mah, ja tudi jambranje pomaga, ja Sicer pa se jaz zdaj že bolj norca delam sama iz sebe....je prav luštno, se sama sebi narežim Drugače pa je pri nas isto od 2. cepljenja sama štala... postopoma smo prešli iz 2xzbujanja na 3x4x5x... zdaj niti več ne štejem, ker nima smisla... Imava pa jutri 3. cepljenje pa mogoče jo resetirajo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:13:15
|
|
|
|
Ketrin
|
Sem šla danes mal za foro mal zares brat Kajin horoskop, pa lune pa ascedent pa karkoli že... .Jah....nič dobrega se nam ne piše.... Težek karakter, pa prav dobro se ga drži že zdaj
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:15:56
|
|
|
|
clericv6
|
Violica: za Natašo, ki je že na kolenih!!!! Bravo, punca! Vidim, da so vaši res že prave face in se uspešno skrivajo in delajo mamicam sive lase . No, Kiara zaenkrat obvlada kotaljenje, plazenje ji pa ne gre. Miny: jaz sem Kiaro navadila na samouspavanje tako, da sem jo kar pustila v posteljici. Če je potem začela jokati, sem pritekla z dudo in jo malo pobožala. Pa se je potem navadila in zdaj zaspi sama (samo zvečer). Se pa kar hitro navadijo, pri nas je trajalo 3 ali 4 dni, potem je bilo pa ok. No, še zdaj ima kakšen dan, ko je malo težje. Ravno zadnjič je začela jokcati, kot da ji je duda padla (takrat vedno priletim in ji jo dam nazaj), pa sem seveda pritekla na pomoč. In zagledam Kiaro z dudo v ustih. Ampak se ni dala, ko me je videla, je utihnila, si potegnila dudo iz ust in naprej stokala . Potem bodi pa hud, če si lahko . Srečka: tako varuško bi pa tudi jaz imela . Novopečena, Nile, Majček in ostale s težavami: upam, da ste bolje??? Ampak priznam, da mi pa Katka prav manjka, le kje se potepa??? Moje vprašanje ste tudi spregledale: koliko obrokov imajo vaši ?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:16:33
|
|
|
|
trnuljčica
|
Nile imaš zs.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:18:57
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Miny: jaz sem Kiaro navadila na samouspavanje tako, da sem jo kar pustila v posteljici. Če je potem začela jokati, sem pritekla z dudo in jo malo pobožala. Pa se je potem navadila in zdaj zaspi sama (samo zvečer). Se pa kar hitro navadijo, pri nas je trajalo 3 ali 4 dni, potem je bilo pa ok. No, še zdaj ima kakšen dan, ko je malo težje. No, jaz sem se celo poletje trudila s tem samouspavanjem in ji je že lepo šlo...sem jo povsod hvalala... no zdaj ni ne tega, ne spanja Ampak enkrat bo že....trenutno se mi ne da še enkrat to uvajat....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:22:42
|
|
|
|
miny
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Miny: jaz sem Kiaro navadila na samouspavanje tako, da sem jo kar pustila v posteljici. Če je potem začela jokati, sem pritekla z dudo in jo malo pobožala. Pa se je potem navadila in zdaj zaspi sama (samo zvečer). Se pa kar hitro navadijo, pri nas je trajalo 3 ali 4 dni, potem je bilo pa ok. No, še zdaj ima kakšen dan, ko je malo težje. Bomo poskusili en teden tako. Bomo videli. Upam, da ti bom dolžna kavo za super recept. Moje vprašanje ste tudi spregledale: koliko obrokov imajo vaši ? Midve še nisva zamenjali obroka, ta teden še malo mešam kašice, naslednji teden pa mislim zamenjati malico s sadno kašico. Aja pa naša je dokler sva se dojili kakala strogo na tri dni, danes je pa že 3 kakala polno plenico. Je to o.k.?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:23:59
|
|
|
|
miny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Mah, ja tudi jambranje pomaga, ja Sicer pa se jaz zdaj že bolj norca delam sama iz sebe....je prav luštno, se sama sebi narežim Drugače pa je pri nas isto od 2. cepljenja sama štala... postopoma smo prešli iz 2xzbujanja na 3x4x5x... zdaj niti več ne štejem, ker nima smisla... Imava pa jutri 3. cepljenje pa mogoče jo resetirajo Upam, da res, zato hitro poročaj, da lahko vsaj upam na hitro izboljšanje.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:24:12
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Moje vprašanje ste tudi spregledale: koliko obrokov imajo vaši ? nimam pojma...zvečer ob 18ih ji sicer naredimo Kašico za lahko noč od Hippa...vse ostalo je pa ko ona pozvoni...jaz pa prinesem prso...mpak štejem pa ne...ker se ne držim ne jaz ne ona ur...ko je lačna pač pokaže...in jaz ji dam...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:24:36
|
|
|
|
trnuljčica
|
Tasyo upam, da se zadeva pri tastu najboljše izteče... Pa prav si imela, glede tega da res bolni nikoli toliko ne jamrajo... Glede hiške, res se je zastojn razburjat glede dostav, pa mojstrov... Razen če nočeš dajati več za frizerja... Malo heca... Sicer pa, a ne bi bilo najlepše preživeti prve dni v novem domeku, ko bo čas božiča, novga leta... Vidiš vse bo ok... Glavno da ste vi trije zdravi in se imate radi... Vsem tistim ki se jim otročki ponoči pogosto zbujajo: naš se je zopet tako naštelal... Prvič je trajalo en mesec (zobki). Tokrat bomo videli. Pa še prehlajen z vročino je... Jaz pa zopet sama...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:25:28
|
|
|
|
clericv6
|
Miny: sicer nisem ekspert, ampak po moje je čisto normalno, če se prebava malo spremeni skupaj s hrano. Važno, da blato ni čisto tekoče ali pa trdo s kakšnimi krvavimi nitkami. Glede števila obrokov sem pa mislila vse- od mleka do GH.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:27:03
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna je pa tudi ona danes prestrašila mamo...je bila na blazini na tleh...jaz na wc...no ko sem nazaj prišla sem jo pa slišala ampak videla pa ne...rikverc pod kavč...pišuka...ne vem a je bla ona včasih kaka miš v prejšnjem lajfu, da skoz ene luknje išče...al sem pa jaz zjutraj tko grozno videt, da se more skrit pred mano... Sem skor crknila od smeha...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:27:09
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna je pa tudi ona danes prestrašila mamo...je bila na blazini na tleh...jaz na wc...no ko sem nazaj prišla sem jo pa slišala ampak videla pa ne...rikverc pod kavč...pišuka...ne vem a je bla ona včasih kaka miš v prejšnjem lajfu, da skoz ene luknje išče...al sem pa jaz zjutraj tko grozno videt, da se more skrit pred mano... Sem skor crknila od smeha...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:28:29
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Sicer pa, a ne bi bilo najlepše preživeti prve dni v novem domeku, ko bo čas božiča, novga leta... Vidiš vse bo ok... Glavno da ste vi trije zdravi in se imate radi... Tasyo tole je trnuljčica tko lep napisala....da se kar podpišem....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:30:30
|
|
|
|
miny
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Miny: sicer nisem ekspert, ampak po moje je čisto normalno, če se prebava malo spremeni skupaj s hrano. Važno, da blato ni čisto tekoče ali pa trdo s kakšnimi krvavimi nitkami. Glede števila obrokov sem pa mislila vse- od mleka do GH. Jih ne štejem, ko mala zahteva je zizi na mizi . Čisto odvisno od dneva, včasih več drugič manj.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:33:26
|
|
|
|
Ketrin
|
Tudi jaz ne štejem obrokov... z GH še nisva začeli...drugač pa joška ruls, kadar si madam zaželi jo pač dobi Glede kakanja pa je po moje tudi to normalno... HB da ni zaprta... če kaka vsak dan je pa to čist ok...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:36:14
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: miny Aja pa naša je dokler sva se dojili kakala strogo na tri dni, danes je pa že 3 kakala polno plenico. Je to o.k.? naša se tudi do 5x na dan zan...ima nadimek mala sračka (velika sem jest citirano po Ketrin)...sedaj ko dobiva to kašico...pa blato smrdi, pa vsak dan samo 1x je(hvala bogu)...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 30.9.2008 12:37:46
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna ima nadimek mala sračka (velika sem jest citirano po Ketrin) Pardon....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?