|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
30.9.2008 11:12:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

In to je moja 5000. objavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se spomnila, da je zadnjič ena (ne vem točno katera, se mi zdi da Taulauser posted image user posted image ) obljubila fotografijo, kako ji otrok pravilno sedi na kolenu. Mogoče sem spregledala ali pa še ni bilo fotke?user posted image user posted image

Anitka, BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Ja Taula je še nekaj dolžna, si si prav zapomnila.

GAL IN DAVUD ČESTITKE ZA VAJINI OBMESEČNICI!!!

No, sem včeraj pozabla napisat, da mi je končno ratalo vstavit mireno. Jeeeeeee. Sem se malo pogovarjala o tem z G in mi na moje presenečenje pove; da so zapleti s spolzitvijo v trebušno steno nekaj normalnega in sploh ne tako redkega. Je dodal, da je vstavitev kar komplicirana in da hitro pride do kakšnega neljubega incidenta. Dal mi je navodila kdj pridet nazaj in vsake pol leta na pregled. Toliko o prednostih mireneuser posted image

Danes sem si po dolgem času šla pumpat mleko, ker mala ziza zelo slabo. In kaj se zgodi; vsa vesela načrpam 160ml(z muko), ona pa poje 80ml in finitouser posted image user posted image user posted image
Pa sem rekla, da se ne bom sekirala okoli tega, pa me vseeno tako poreje...........................

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
30.9.2008 11:19:32   
špelin@
In to je moja 5000. objavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Estrella*, ja, vsaka stvar ima pluse in minuse... Tudi Mirena ni brez tega user posted image

Na MON-u je forumovka, ki je zanosila ob Mireni: KLIK
Ji je dr. Pušenjak rekel, da je prvi tovrstni primer v Slo. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
30.9.2008 11:22:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

****: eno vprašanje zate, pri nas je jutri bajram, pa me zanima a pri vas je tudi jutri in kako si vi čestitate? Pa a je tudi značilno, da postrežete baklavo???

Če ima katera rada baklavo, jo bo jutri pri nas na kilogrameuser posted image user posted image user posted image mjamiiiiii

Eid - bajram je jutri 1.10.2008. ( zakaj ga vi praznujete ze danes se mi ne da razlagat... Cel Arabski svet z Saudovo Arabijo na celu ga praznuje jutri)

Cestitamo si z besdami Aid mubarak olsun.

Ne ker baklava ni arabska sladica, zato je ni na nasih mizah. Je pa ogromno dobrega za papacat...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3103
30.9.2008 11:24:11   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Pri nas je isto. Ko mu začnem pizdit, da naj mi kaj pomaga, mi reče "ja povej, kaj naj naredim"user posted image . Ok posesa sam od sebe, al pa smeti nese, kuha, pa v trgovino gre. To je res... in pol ko mu povem, kaj je za naredit tud tisto naredi. Sem pa gledala zadnjič enga psihologa, ki je rekel, da moški dobesedno ne vidijo nereda okrog sebe, ženske pa. Da si ne zmišljujejo, ampak jim je to po naravi tako dano. Kako prikladno ane user posted image ...

na vem če bo to od psihologa držalo, ker potem sem jaz moški in moj dedec je ženskauser posted image . res vse naredi, nimam pripomb.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
30.9.2008 11:25:05   
tana7
Tisto, kar sem odebelila in podčrtala Pa ni prav dobesedno narobe, da me ne boš napačno razumela Moraš si vzeti čas tudi zase in mogoče še za kak opravek po stanovanju. Pa kdo sem jaz, da bi ti solila pamet, sem bila tudi sama taka pri prvem otroku, ko jih imaš več, je pa itak druga pesem

super se sliši... ampak Brina ne zna biti sama, razen nekaj malega v igralnem centru
sicer pa jo je treba zabavati
ker se sicer takoj začne pritoževati
ali pa se zvrne na bušija in po nekaj minutah, ko se utrudi, ima že roke in noge v zraku in krili, ne ve, kam naj z glavo, joče....
pa jo je treba obrniti na hrbet, od koder se v naslednjih 10 sek spet zvali na trebuh in spet ista zgodba...
mogoče imamo napačne igrače? pa je ne zanimajo? zanima jo, dokler sem pri njej in se skupaj igrava z njimi, ko grem stran, takoj spusti in je čisto nesrečna :(
upam, da bo pri naslednjem otroku res lažje - da bom do takrat že ugotovila kakšne finte user posted image

kasso, imate pa res lepo psičko!!
jaz si tudi želim velikega psa, mogoče enkrat , če pridemo kdaj do hiše... čez veliiiko let
sem navajena nanje, doma smo vedno imeli nemške ovčarje, no, trenutno je to punčka, Bona user posted image zaenkrat pa imamo muco, vsaj nekaj

a katera kaj ve o alergiji na mačjo dlakouser posted image
a to lahko Brina dobi, ker imamo mačko,a li je to neodvisno od tega, ali imaš doma mačko??
in kako sploh izgleda ta alergija?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
30.9.2008 11:30:34   
jana81
Glede Pampersk - rumene so samo do št.3. Št. 4 pa so potem baby dry ali pa baby active. Mi smo začeli uporabljati baby dry.

in pa active fit so tud 4 (v mullerju), baby active so Poljske.

estrella user posted image super za mireno.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
30.9.2008 11:37:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
****: eno vprašanje zate, pri nas je jutri bajram, pa me zanima a pri vas je tudi jutri in kako si vi čestitate? Pa a je tudi značilno, da postrežete baklavo???

Če ima katera rada baklavo, jo bo jutri pri nas na kilogrameuser posted image user posted image user posted image mjamiiiiii

Eid - bajram je jutri 1.10.2008. ( zakaj ga vi praznujete ze danes se mi ne da razlagat... Cel Arabski svet z Saudovo Arabijo na celu ga praznuje jutri)

Cestitamo si z besdami Aid mubarak olsun.

Ne ker baklava ni arabska sladica, zato je ni na nasih mizah. Je pa ogromno dobrega za papacat...user posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
30.9.2008 11:48:13   
Anonimen
Moj sine je imel prvi solski dan v nedeljo:

Ker je post in to ze cist proti koncu so vsi cist hin in seveda niso ne v nedeljo ne v ponedeljek nic delali...user posted image user posted image

In ker je jutri praznik, ki traja 3 dni in pa potem je se 6 oktober drzavni praznik ima ze takoj 1 teden pocitnic...

no comment res user posted image

Sem pa vceraj ko sem sla ven v solo placat solnino naredila par fotk... ampak je bil aparat polen, toda kar je posneto bom pa nalimala na moj blog pa dam pol link, ce hoce kera videt kje to jaz zivim...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
30.9.2008 11:53:03   
Estrella*
Tana, jaz sem živela z mačkami in psi in nimam alergije na njihovo dlako. Sem pa rahlo alergična na penicilin in baktrim , pa seveda na svojega moža vsake toliko časauser posted image user posted image user posted image Malo si preberi spodnje linke.

KLIK
KLIK

KLIK
KLIK

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
30.9.2008 11:54:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Sem pa vceraj ko sem sla ven v solo placat solnino naredila par fotk... ampak je bil aparat polen, toda kar je posneto bom pa nalimala na moj blog pa dam pol link, ce hoce kera videt kje to jaz zivim...

Se že tresem od firbca user posted image  No, še bolj od mraza tu pri nas user posted image  Zato komaj čakam na "tople" fotke user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
30.9.2008 11:55:53   
Estrella*
Čmrlika: slikco pošlji na moj mail. Poglej na prejšno stran, sem ga že parkrat napisalauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
30.9.2008 11:57:14   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tana, jaz sem živela z mačkami in psi in nimam alergije na njihovo dlako. Sem pa rahlo alergična na penicilin in baktrim , pa seveda na svojega moža vsake toliko časauser posted image user posted image user posted image Malo si preberi spodnje linke.

KLIK
KLIK

KLIK
KLIK

no, saj mi smo tudi vedno imeli mačke
moja dva jih imata še vedno 5 user posted image
ampak tako malo se moram informirat - tale LJ folk me skos straši - mi provincijalci smo pa zgleda bolj utrjeni, a ne?user posted image
bom prebrala, hvala

Neposredna povezava do sporočila: 3112
30.9.2008 11:57:26   
jana81
no zdej se pa res  ne grem več..user posted image
sem si spumpala mleko, da bi Nejcu dala v mleko riževe kosmiče...in kaj se je zgodilo, sploh ni hotu pit iz flaške, mu ponudim zizo vleče kot nor, mu dam spet flaško spet ne, ziza ja...mislim halo, ne vem al mu res ne ugajajo ti okusi, če je karkoli drugega zraven mlekca al kaj za user posted image  si zmrduje? aja pol mu pa za foro ponudim taisto mešano iz flaške po žlički in pije ...halo??? nisem več pametna .

a je riž za dojenčke isto kot riževa kašica ??

Neposredna povezava do sporočila: 3113
30.9.2008 12:03:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
sem si spumpala mleko, da bi Nejcu dala v mleko riževe kosmiče...in kaj se je zgodilo, sploh ni hotu pit iz flaške, mu ponudim zizo vleče kot nor, mu dam spet flaško spet ne, ziza ja...mislim halo, ne vem al mu res ne ugajajo ti okusi, če je karkoli drugega zraven mlekca al kaj za user posted image  si zmrduje? aja pol mu pa za foro ponudim taisto mešano iz flaške po žlički in pije ...halo??? nisem več pametna .
Če se polno doji, pač ne mara flaške user posted image  Pa saj je še bolje, da papa po žlički user posted image

Ne vem user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
30.9.2008 12:05:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

****, narava in edinaos, naj vam, vsem vašim ljubim in vsem ostalim, ki praznujejo, iz vsega srca voščim ob Ramazanskem bajramu user posted image

edinaos, sem se veselila kakšnega koščka baklave, zdaj pa ne bom mogla v vaš konec, ker je mali bolan user posted image

hvala špelin@user posted image

Anja pošilja Gregiju poljubček, da se čim prej pozdraviuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3115
30.9.2008 12:06:56   
Anonimen

jahhh mami si ti smešna, zizika je ta najboljšuser posted image , kako kaže za v četrtek?

za riž pa nimam pojmauser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3116
30.9.2008 12:08:37   
jana81
za v četrtek velja edina, razen v primeru višje sile nas ne bo. Iz Celja štartam ob 8h, torej ob kakih pol 10h bi naj bi gor... boste že bedeli ?
zdej mi sam povej kje se dobimo, ker jst Logatca ne poznam NIČ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
30.9.2008 12:09:30   
jana81
AURORA greš z mano v Logatec v četrtek?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
30.9.2008 12:13:17   
Anonimen

Vidim, da imate probleme glede sodelovanja user posted image ... Moj je drugače zelo priden (kadar je sploh doma user posted image , je ogromno v službi), se pa hitro razvadi, če mu nekaj časa ni treba nič narediti. Zato sva v nedeljo tudi imela konkretno debato, ker sem popizdila, saj je mislil, da je celodnevno gledanje TV ob spečem user posted image  (s tem, da sem malega vmes previjala, hranila, zabavala,.. jaz!) blazno velika pomoč user posted image  No, potem se je javil, da bo pomival flaške, naj mu rečem, ko bo treba. In sem mu enostavno porinila v roke dve umazani flaški - je samo debelo gledal user posted image  Ja, zdajle so za pomit, ne? user posted image  Moj je vsaj toliko pri sebi, da zna priskočiti na pomoč, ko mu dobesedno povem, kaj bi rada od njega. Sam od sebe se pa bolj redko spomni, sploh zadnje čase...

jooj špelin@ moj je istiuser posted image , njemu kao ni problem nič narediti, samo povedat mu morem. Ampak Primož že tako pozno prihaja domov, da mu čez teden res nič ne težim, za vikend pa bi mi prav prišla kakšna roka pomoči. Mah te dedci, mojemu je čisto vseeno on sploh ne vidi razlike, ali je vse razmetano ali pa je vse tipi topiuser posted image , še ko pospravim mu moram povedat, glej je vse pospravljenouser posted image user posted image

Ma sej se tudi začenjam privajati, da imava pač dojenčka in je nemogoče imeti vedno vse pospravljeno, prosti čas pa raje izkoristim za branje kake dobre knjige ali pa se igram z mojo princesko.

Pucam pa itak vsak dan, pa vsak dan imam vse razmetanouser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3119
30.9.2008 12:14:11   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
tana: jaz stajce ne bom imela. Imam prenosno posteljo, ki je mrežasta in jo bom uporabila za stajco o bo to potrebno.

se podpišem pod tole

IZVIRNO SPOROČILO: Kanka

A mi lahko poveste, tiste, ki imate otročke na flaški, na koliko časa hrante svoje otroke in koliko ml znaša obrok.

naša je na 3 ure, spije pa okrog 160 ml, včasih malo manj, včasih pa bi tudi še kar vlekla

Tako, mi smo od zdravnika. Mali ima blažji bronhitis ter vneto grlo in je dobil antibiotike. Ej, ti naš bogi mali fant... user posted image  

user posted image user posted image  da bo Gregor čimprej zdrav!

Čmrlika, pozdravi se user posted image user posted image user posted image

valentina2006, a veš, da sem pozabila pri P vprašati za Operil... Tudi mene zanima, grem na MON brskat user posted image

tudi jst sm za evo dobla od P recept za operil, pol pa pridem v lekarno, pa so mi ga ful odsvetovale, ker ga daješ otroku na lastno odgovornost, saj na navodilih piše od enega leta dalje. pol pa vedi, kaj naredit user posted image

estrella sem ti poslala slikco eve za seznam. pa ko boš mela čas, bi prosla, če lahko dodaše še 18.9.2008: 6.320 g, 65 cm

no, naša eva je tudi v četrtek pogruntala obrat na trebuh in ga prakticira čim je možno user posted image

čestitke vsem za dopolnjene mesece user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
30.9.2008 12:15:56   
Anonimen

za v četrtek velja edina, razen v primeru višje sile nas ne bo. Iz Celja štartam ob 8h, torej ob kakih pol 10h bi naj bi gor... boste že bedeli ?
zdej mi sam povej kje se dobimo, ker jst Logatca ne poznam NIČ.

no superca, upam da bo še vreme OK, mislim pa da zihr pridemo jaz, naty, estrella, kasso (KATINA????).........

alarm............anja kliče,,,,,

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
30.9.2008 12:32:04   
hijenca
Halo!

Pa ve ste mi taprave. Komaj sem vse prebrala. Midva z Vidkom sma bila malo na sončku, pa čeprav mu kar teče iz noska. Porka do torka, kako dolgo boma še čakala na ta babyvac, če ga danes še ne bo, grem Riji gnjavit, kaj je zabluzla. Denar sem že v petek nakazala, a pošiljke od nikoder, jaz pa bom po**** s to pumpico, pa čisto malo ven dobim, mali se pa dere, kot da bi ga lupala.

Kaj boste kuhale danes za male čmrleke, tiste, ki seveda dajete GH??

Čmrlika lahko se zmeniva za četrtek, če seveda, moj ne zboli še bolj ali pa da tvoja pikica ne zboli. Ura je meni vseeno, okrog 11 sem že lahko v mestu. Kraj, kjer je kak vredu parkplac, pa da v skrajnem primeru lahko kam na toplo pobegnema.

Mi stajice meli ne bomo, ker je nimamo kam postavit, ni placa.

špelin   user posted image     user posted image      user posted image     user posted image , da se Gregor čimprej pozdravi.

Zdaj pa grem malega user posted image  spat spravit.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
30.9.2008 12:35:50   
MARTINA25
GAL in DAVUD vse naj naj ob dopolnjenih mesecih!!!!

Ter vsem ki praznujejo bajram vse najboljše ob prazniku!!!!

GREGOR in MATEVŽ vidva pa da se čimprej pocajtata!!!!!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
30.9.2008 12:41:10   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Kaj boste kuhale danes za male čmrleke, tiste, ki seveda dajete GH??

mi bomo jedli banano in breskev, kr hippovo kašico, smo že včeraj, jutri pa začnem z bučkami, al pa kero drugo zelenjavo, grem danes v nabavo.

NO VSE PUNCE KI IMATE ČAS, STE VABLJENE V ČETRTEK V LOGATEC..user posted image
ČE SE JST PRIPELJEM IZ CELJA, POL LAHK PRIDE ŠE KATERA KI JE BLIŽJE A NE???
PA BOMO MAL ČVEKALE.. da bo dežuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
30.9.2008 12:43:16   
hijenca
GAL IN DAVUD ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?