|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
29.9.2008 9:54:24   
Ajvy
Petrap..si se pa razpisala user posted image user posted image user posted image
JAh moje zdravje..veš kako je brez zdravil, gre vse počasneje....samo se trudim, in je bolje, in HB ker lahko počivam....
ŠA hvala, ko misliš name....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 351
29.9.2008 9:54:55   
Katjusa
Suuny sam žur kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ja kaj pa češ..... jst sicer grem v cerkev pa to mi ni odveč sam če pa nekomu ni za it je pa res brezveze da se sili... sploh to k so cele maše drugače je kaka poroka al pa krst če ni med mašo.....mi smo mel krst na soboto čist enkstra je trajalo ene 15 min. ne pa da otroka mučiš tam celo urouser posted image

birdy men florjan isto nardi.... zadnič sem ga vprašala če bo čokolino pa je reku da ne..... no pa sem si ga šla nardit in ker sme pričakovala da ga bo vseeno malo jedel sem ga nardila mal več in kaj je blo vse mi je pojedel eno malo žličko je pustil pa se tist je blo za postrgatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol sem si šla pa novega nardituser posted image user posted image user posted image

Balonchy hitro se pozdravi, da boš kak dan še zdrava domauser posted image user posted image
kar se tiče gibov sem že zadnič napisala da mi je G rekla na zadnjem pregledu da do 25t nej ne delam panike po 25 tednu pa more bit 10 gibom va dan.... tak da pomoje še ni razloga za paniko.... jst tud kak dan me ful brca kak dan pa ne čutim drugače kot da se čist umirim in čakam......, če te preveč skrbi pa le pokliči G, ker kot bodoča mamica moreš bit pozitivna in sproščena....

Kot je rekla Izidora jst sem dobla iz merkatorja (v dar) ful lep body tak temno moder in se mi je zdela fajn kvaliteta.... (ne vem kaj majo oni za eno znamko-tista njihova) in je bil na te pritiskovčke, najprej je bil prevelik ga niti sprobal nismo ko je bil pa čas za oblečt pa nikakor čez glavo in sem nov body lahko vrgla stran.... mi je blo tak težko pa kaj češ.... res pa je da tisti k nimajo pritiskavcev se hitro razvlečejo.... sama sme kupla nekaj teh v hoferu sam se mi za čuda niso razvleki je pa fino da niso čist tesni .... če so prava številka je tud okoli vrata vredu.... sam za pozimi so pa res najboljši ti na pritiskovceuser posted image user posted image user posted image user posted image je ziher da se fino zaprejouser posted image user posted image user posted image

tanci da se Erik hitro pozdravi (kako srečo smo mi imeli samo za prva dva zobka je bil problem ostali so zrasli brez da bi vedliuser posted image user posted image user posted image user posted image ),
pa boš spet lahko prala....

Zdej grem dat pa Florjana iz postlce se je hotu še mal not igrat.... to je moj angel si zdle dela na nogice križ kraž kralj matjaž lukno vrta pok pok pokuser posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo kej kasnej.... lep sončen dan

komaj čakam petek brkn kdaj in kje se dobime?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 352
29.9.2008 9:56:05   
Ajvy
Brkn....seveda da...superca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 353
29.9.2008 9:57:50   
Ajvy
TAncy..maš Calgel za zobke?? Al kaj uporabljate??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 354
29.9.2008 10:04:32   
brkn83
Katjuša tudi js komaj čakam petek, da vas čvekice spoznam. Men je vseen, kje se dobimo in kdaj, sem itak doma. Ti povej uro in kje ti najbolj ustreza.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 355
29.9.2008 10:06:19   
izidora
no, bom pa še enkrat.

Ajvy, imam Julijo in Leona (4 in 2), prva hči pa je umrla takoj po porodu.

O bodijih: verjetno misliva enako, tiste netke na levi ali desni rami, ki se spnejo. sicer sem pa jaz imela za prve mesece bodije na preklop (na vrvice)., da ne rabiš nič čez glavo vlečt. tudi jaz kupujem cenejše, šparove ipd, sem se pa že parkrat nasankala, zato zdaj bolj pazim, kaj kupim. pri dražjih firmah ne naletiš na take nepravilnosti. se mi je zgodilo, da je ravno šparov bodi št. 80 po dolžini ustrezal (od ramen do pod ritke - pod plenico), rokav je bil pa 5 cm predolg. no, zdaj malo bolj pogledam, kaj kupim.

no, jaz si še nič ne pripravljam, ker me je tega groza zaradi prve slabe izkušnje. takrat sem imela vse pripravljeno, zlikano, tipi-topi, potem sem pa prišla iz porodnišnice in pospravljala in ob tem trpela. po obeh kasnejših porodih je mož vse pripravil. Vse znosil skupaj, kupil, kar je bilo potrebno, opral in zlikal in me je vse čakalo, ko sem prišla s štručko domov. tudi tokrat bo tako - upam, da pridemo do tam. sicer imam skoraj vse že doma na podstrešju, tako da ne bo takega problema. kupiti bo potrebno novo blazino za previjalno, pa še kako stvar. ampak, kot rečeno, bo to oči vse poštimal. da le srečno rodimo!

no, to je moja že peta nosečnost in počasi imam občutek, da bom diplomirala. vse že vem na pamet, kdaj je kak pregled, kdaj moram dobiti injekcije, kakšne vrednosti so v redu (kri, urin), kako je s kg... je pa po počutju najbolj grozna, ker me poleg psihe daje tudi huda utrujenost, glavoboli, bruhanje, bolečine... leta, leta, se pozna, da sem malo starejša.

no, da ne bom predolga, LP vsem!

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 356
29.9.2008 10:17:52   
petrap
izidora user posted image user posted image user posted image  

jaz tud do zdaj nism kaj dost pripravljala pa kupovala za dojenčka...ampak so me čveke tukaj gor tko premamile, da sem mogla še jaz začet gledat te stvari...pozitivno naprej, je pa res, da imaš ti drugačne izkušnje user posted image ... morm pa pohvalit tvojega možeka, ker moj še v stroj ne zna nč zložit, kaj da bi vedu na ktero temperaturo je treba dat prat...user posted image user posted image user posted image

vam morm povedat, da sem kupila tak lep kombinizonček za dojenčka...ga bomo imeli za iz porodnišnice, ni tko debel, ampak še vedno zelo topel ... res tko lep user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu izidora)
Neposredna povezava do sporočila: 357
29.9.2008 10:18:37   
mala*
Dobroooooo jutroooo!!!!!
O danes sem pa kar malo potegnila tole spanje, je blo kar fino...
Ajvy tudi mene se je začelo neki lotevati,sem se zbudila z zabasanim nosom in čudnim občutkom v glavi...moram hitro čaj kuhati da ne zbolim čisto do konca...user posted image user posted image
Tudi jaz komaj čakam da se spoznamouser posted image user posted image user posted image
Izidora ti pa pozitivno, čeprav vem, da ni lahko...Mene tudi kdaj čisto pobere tale psiha in me skrbi za nekaj kar sploh ni,ampak kaj čemo-smo nosečke in nas seveda skrbi za naše male bebiceuser posted image user posted image

Grem pojesti štrudelj, sem ga včeraj spekla.....mmmmm...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 358
29.9.2008 10:27:18   
tanci29
izidora-čestitke za dva mala korenjaka...pa za prvo hčerkico en velikuser posted image user posted image ...sej nočem preveč drezat, če težko pišeš o tem ampak bom vseeno vprašala če nam lahko zaupaš kaj je bilo narobe....mi je res žal in sočustvujem s tabo...upam in ti želim da se ti kaj takega ne zgodi več pa tudi vsem nam....

katjuša-sej mi tud do zdej nismo vedli da so šli zobki ven, do zdaj jih ima , tako da ne vem jest sem se tko odločla da je zaradi tega, ker sem videla da ima spodnjo dvojkico že skoraj zunaj...lahko je pa tudi kaj drugega, glede na to da smo včeraj imeli piknik zunaj...

petrap-si mela kar dela kaj, ker te cel vikend ni blo....sej nisem več čist taka kot na telih slikah...me je mal več pa nimam več dolgih laskov...pa še kej bi se našlo...

ajvy-do zdaj nismo mazali ker ni bilo problema imam pa doma calgel pa ene kaplce k mi jih je ena prjatlca z bosne prnesla...sem mu pa dala še mal calpola, sej mislm da je zdele že kar bolje...vsaj nori sem pa tja tko da ga očitne ne matra prav dosti

birdy-ja res so zlati tile naši pobalinčki..in res jih je zanimivo opazovat kako se hitro učijo in zmeraj kaj novega pogruntajo

sunny-važno da si se podprla in da si uživala

(odgovor članu izidora)
Neposredna povezava do sporočila: 359
29.9.2008 10:51:38   
boma2
vsem nosečkam lepo dobro jutro......

kako ste kaj?

tanci..29.. lepo sta zgledala na poroki... :)

v glavnem... želim vsem en lep dan....

hvala vsem, ki ste mi odgovorile, ampak ker ste se tako razpisale, da si nisem mogla vseh imen zapomnit...

vsem puncam čestitke za morfologijo... :)

(odgovor članu izidora)
Neposredna povezava do sporočila: 360
29.9.2008 10:51:56   
Katjusa
Izidorauser posted image user posted image user posted image user posted image joj si ne predstavljam da bi mogla vse pol sama pospravljat.... in kak more bit to grozno.... jst še za prijateljico jokam k se ji je to nardilo konec aprila kak bi blo šele z mano.... pomoje je še hujše če gre za 1. otroka k nimaš nobenga zdej če se to nardi mam florjana in zanj morem bit 100 tud ko mi je hudo in bi me to mal gor držalo..... seveda me bomo imele srečo in bomo februarja vse srečne prišle domov..... Jst bi tud komot možeka zaposlila da bi mi vse pripravil sma ne morem tako dolgo čakat in reje uživam že zdej po malem.... če pa bi blo kej narobe bi ga pa prosla da vse pospravi prej k pridem domov....

petrap pokaž kakega? jst tud razmišljem da bo treba neki nabavt k tak malega kombinezončka za zimo nimamuser posted image

tanci bodi pozorna da niso ušeski.... upam da boste v vsakem primeru do petka čili in zdravi.....

Brkn men je vseeno jst se pripeljem iz dramelj po avtocesti lahko te tud pridem domov iskat da se še ti ne voziš okoli?

K mamo februarčice tak rade hranouser posted image user posted image user posted image user posted image vam popam moj današnji zajtrk v skodelici je vroč kakav, rogljiček je pa moja mama spekla in je popolnoma domač z domačimi orehi (orehova fila)user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 29.9.2008 10:53:46 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 361
29.9.2008 10:58:07   
petrap
katjusa - bom pokazala pajacka, sam morm slikat ga najprej, je res tko luškan, pa na kapuci ima mičkna ušeska user posted image user posted image user posted image

tancy - saj mislm, da smo vse vsaj mal drugačne kot na poročnih slikah user posted image ... jaz sem tud, pa ni to nč hudga..

dajte punce se pocajtat, da bomo v petek vse tam in bo veselo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 362
29.9.2008 11:08:38   
No pa da se vam še jaz javim po mali tišini vikend bil kr pester danes pa bo še bolj joj joj v službo po skoraj 3 mesecih počutje na dnu ampak kaj naj sej če pa ne bo šlo pa seveda ponovno bolniškauser posted image user posted image user posted image  sej mi ni blema delat ampak pr nas imajo nek tempo da moreš nardit še tisto kar ni mogoče ampak jim bom lepo povedala da sem prvo jaz in moja pikica ki jo imam najraje...Videla sem da imate srečanje upam da bo še kdaj drugič sej tko in tko sem v službi tako da me ne bo ampak se bomo pa drugič videli a ne upajmo...

Tanci lepo za zobkeuser posted image user posted image user posted image

Joj sej sem pozabila kaj sem prebrla pa sej ne morem verjet ja nč vsako posebej lepo pozdrvim za preglede pa čestitke se vidi da sem user posted image  in pozabljiva ko user posted image ...no sedaj pa že veliki štart še halje zlikat stuširat mal pošlihtat pa v službo...ko bom pri sebi se javim in vam poročam kako je bilo prvi dan...

papa

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 363
29.9.2008 11:12:55   
reckova
Hej čvekice!  A ima katera kak pameten nasvet...že 3 dni me tako boli križ in zraven njega še cela leva ritnica in noga. Tak mi zgleda kot da bi imela živec vkleščen. Čez dan še gre, ponoči pa ne morem spat, se ne morem obrnit in danes so mi kar solze tekle ob 3 zjutraj tak me je bolelo. Sem si naredila termofor, tablet pa itak ne smem ker niso v redu za mojo žabico. a ve katera če si lahko namažem s kako kremo (naklofen gel ali kaj podobnega)? katastrofa ko že 3 dni ne spim prav, pa še malemu niso všeč moje nočne aktivnosti. Prosim za nasvet. Hvala buščkarice.

lp

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 364
29.9.2008 11:17:37   
petrap
cita - drži se

reckova - tudi mene boli v križu, mene je moj mal zmasiral, pa predlagam ti tud kake nosečničke vaje...mislim, da so dekleta že nekje omenjale kje se dobi te vaje...mal se bo treba pretegnit pa premigat, čeprav vem, da ko orng boli, človek težko kaj naredi, mal se prisilit pa bo ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 365
29.9.2008 11:24:10   
Čebel@
jutro čveke!!!!!!
pa je spet ponedeljek........in šolauser posted image
reckova.............mene je 2 noči za poredoma krč zagrabil ampak je kmal popustil tko da sem samo počakala da mine............kaj pa če bi zdravnika poklicala?

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 366
29.9.2008 11:25:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petr
..mislim, da so dekleta že nekje omenjale kje se dobi te vaje...

baje so v knjiici v materinski knjižci

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 367
29.9.2008 11:28:32   
akvalina
user posted image Hello vsem!

jaz sem danes peljala tamalga v vrtec po 5-ih dnevih( je bil bolan) ampak KOMAJ sem ga mogla skoraj odvlečt. Je bil tako vesel k je bil doma, potem je pa še moj možek pršel iz vojske in je bil user posted image čist razigran ,da je hotel kr v službo danes z očijem namest v vrtec!!!!Prilagam fotko od včeraj ko mu je sunu kapo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 368
29.9.2008 11:32:44   
Čebel@
akvalina..........navihane učke ma tale tvoj fantekuser posted image user posted image user posted image user posted image  je pa full cuker!a si vidla kaj sem ti zadnjič napisala?

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 369
29.9.2008 11:35:31   
akvalina
JOj sorry Maychi a lahko še enkrat vse ste tolk velik pisale jaz sem mela pa bolj mal časa vse prebrat. A misliš to da si bla tu kamničanka pa si se odselila???user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 370
29.9.2008 11:37:42   
akvalina
Sem premišljevala da če boš šla rodit v Ljubljano je kr neki možnosti da se vidmo!user posted image  A ne bi blo to hec.

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 371
29.9.2008 11:41:01   
Čebel@
to jauser posted image user posted image user posted image user posted image  dobra si da si si zapomnilauser posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 372
29.9.2008 11:42:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: akvalina

Sem premišljevala da če boš šla rodit v Ljubljano je kr neki možnosti da se vidmo!user posted image  A ne bi blo to hec.
bi blo dober da bi ble cimreuser posted image user posted image user posted image  a maš g v kamniku?jest mam os.tamuser posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 373
29.9.2008 11:46:13   
Čebel@
sej ne vem če sem že vprašala......a v petek prideš?????user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 374
29.9.2008 12:07:12   
akvalina
Ja G mam v Kamniku ( Jemec Mojca), v petek me žal ne bo ker sem doma na bolniški zaradi tvegane nosečnosti, strogo počivanje, sprehodi in nč drugega.
Upam da se boste kj pofotkale da vas vidm tud jaz k ne bom mogla pridt!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?