klepetka
|
Jutro, hvala vsem za dobre želje MAruši. Mi smo spali čisto ok, no Lana, jaz pa ne vem če sem spala 2 uri celo noč. SEm namreč podoživljala včerajšnji dogodek in razmišljla vse sorte.Pa miljon "če-jev "je bilo vmes.Skrtaka, Maruša je tudi danes ok, raazen kar je na pogled prav grozna.Očesa ne more skoraj niti odpret, ker je še bolj otekla, kar pa sem tudi pričakovala.Ima pa čisto črno okol očesa, Domen je izjavil da je kot en buldog Pa boli jo roka in noga, amapk ni hujšega. Je šla kar v šolo, čeprav sem rekla , da naj bi bila danes doma. Amapk pišejo matematiko in je hotela it. Da pa vam še povem, da je bila povrh vsega še brez čelade.Pol pa veste , kakšno zares veliko srečo je imela.Šele danes prav dobro dojemam, kako malo je manjkalo do najhujšega suzana, saj Maruša je tudi zmeraj nekaj potolčena, tako kot sem baje bila jaz v njenih letih .Tako da nas je več takih .Pa hvala za tolažbo Pa še gelde tiste punce, ki je rodila tako težko punčko, k opraviš da je pri vas meja 5000g za CZ; tud njej so potem naredili CR, ampak predtem so ji pa dali svečko in umetne pa ni bilo nič od tega, pa so potem mogli ga narest. Sicer pa si ne predstavljam takega otroka spravit na svet z normalnm porodom. Aja, punčka je bila velika 58 cm. anchikka, kakšen mojster si to ti v pripravi torte. Super si naredila martinca, kako lep avatar imaš, res. Kakšen pocukran pogled nana, krompirček pa itak raztura, sploh frizurca .Pa mamica z njim na slikci tud. Ko da je direkt od frizerja . Super sta.Krasne slikce. Pa prav lepo preživi današnji dan .Klemen je pa že parv tapravi dec, sodeč po kilah . .In kaj pomeni to fotošuting?Samo firbec dašabina, krasen avatar triš, že vnaprej najlepša hvala limma, joj, prav predstavljam si Nežo, ko sta bili na skypu in bi šla rada k atiju v naročje pa je ni mogel vzet . JAz imam tudi skype; bom te najdla na njem pa te bom vprašala, če me daš med svoje prijatelje, ok? lunca, o pozdravljena . Tebe pa tud fejst pogrešam, ko se tako malo javljaš. SE večkart nate spomnim. Daj kaj večkrat uleti vmes, če bo seveda čas. Kkao Pina in Luka in bacili? Jih imate menda že poln kufer, kajne?Za Pino mislim, ko revica čist vse pobere. Amapk sani se zdaj pa že res dolgo ni oglasila. To pa ni v njeni navadi. Pa Luse tud ni nič tukaj; no, oni pa upam da čimprej zrihtajo net, da se bo kaj večkrat oglasila. vaney, tako nekako kot je Anže zgledal prvič v avtosedežu je bila tud Lana . Prav predstavljam si ga, ko mu ni bilo čisto nič jasno ursulina, za nov avatar. Tako nekako uganja norčije tud Lnaa kot Lenart, pa tud ona s eše ne vsede sama. Amapk bo že evo...Lana se je zbudila. Nadaljujem zvečer, ekr bova šli zdaj malo v mini šoping.
< Sporočilo je popravil klepetka -- 29.9.2008 10:25:57 >