nana35
|
vaney,upam,da se tvoj sonček kmalu pozdravi,ubogi revček.Jaz mojemu Klemnu obujem žabe pod hlače in čeveljčke št.18,sem mu kupila, Klemen pa se mi zdi da ima izredno malo nogico,ker so mu tile čeveljčki še 2 cm preveliki.Sem pa ugotovila,da je vse odvisno od modela,eni so večji,drugi manjši,št.pa je ista.Cicibanove copatke imam tudi,ker smo jih podedovali in to dvojne,samo so mu še malček preveliki. mleko-kupujem Alpsko 3,5,baje je najboljše sveže mleko,samo jaz ga kupim cele kartone,tako da mi ni treba vsak dan misliti na mleko.Z vodo ga ne mešam,sem brala da mora biti polno mastno. Anchikaa,midva imava Dormeo,jaz sem hrbteničar,če veš kaj mislim,imam večne težave s hrbtenico že od malega,tako da kak razmigan vložek je za mojo hrbtenico smrtna obsodba.In se kar lepo naspiva na njem.Moj dragi je sicer od začetka nekaj mutil,ker je bil navajen ,da se odbija na postelji,zdaj pa se je že privadil in je brez pripomb. Golobček,držim pesti za jutri na UZ kolkov. mala pikica super slikice,tudi mi bomo morali v kak živalski vrt s Klemnom,da se malo nagleda še kakih drugih živih bitij. Tukaj bi malo raziskal,pa mami ne dovoli. Tako se igram,ko mami kuha. In tako... Tukaj pa ena z mamico,ker se tako redko skupaj slikava. Pa še ena za lahko noč v pižamici.