lunca14
|
Jutro in hvala za kavo sem jo za spremembo že spila,ponavadi jo pijem cel dan ,eno šalico,zato pa sem tako lepa ..... a.s. in ninny...........groza je stem luanjem,pri meni,no pri maju je bilo kar hitro,to odvajanje,pri dobrih dveh letih je bil suh čez dan ,čez 4 mesece pa je osta suh tudi ponoči,se je pa zgodilo mogoče 3x da mu je ponoči ušlo,no čez dan mu je pa večkrat,predvsem kakanje,njemu se pač ne da it,in potem že malo gleda ven,ko se spomni,da bi moral it,no,da ima čas it .Je pa tudi res,da je imel tedenska obdobja,ko se je vsak dan pokakal,ampak,to je bilo vedno povezano s kako stvarjo,ali vrtec,ali prihod eneja ali luna.......nikoli,pa mu nisem dajala nazaj plenice,raje sem ga preoblekla 10x,kot pa plenico,ponoči sem pa dajala nepremočljivo podlogo,povrh rjuhe pa še navadno brisačo,in če mu je malo ušlo,sem zamenjala samo brisačo,dala novo spodaj in je blo,ali pa sem ga zamenjala,strani na kateri je spal-noge,glava,tako,da je blo čim manj preoblačenja postelje ponoči,zjutraj je bil pa remond.No ampak,se itak ni velikokrat polulal v posteljo . a.s..... za Jerneja ,pa Patrcijo malo pocrkljej,za v sredo pa velja,jaz bi prišla okoli 9 ure,če bi lahko še katera prišla takrat,bom prišla prej,drugače pa ob 10 ninny.... za Mašo,bo pa cepljena ,malo kasneje,naš tudi ni bil,no samo meni je odleglo,da ni bil,jaz,ga nameravam cepit,ko bo malo starejši,če bodo izvidi ok