|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
28.9.2008 22:24:19   
Anonimen
RMRM - zmešaj eno veliko žlico meda, sok pol limone in pol deci mlačne vode, pa to spij - meni je pri bolečem grlu ponavadi pomagalo - če seveda ni bla angina. Pa propolis si daj na sladkorno kocko ali na žličko sladkorja, pa počasi poliži. Pa če maš slučajno kake zeliščne kapljice ala 101 al kaj so že, si namaži malo po vratu - to tud nuca. Pa upam, da se pozdraviš.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
28.9.2008 22:25:19   
Anonimen
Že drugič danes nova stranuser posted image user posted image user posted image .

No, zdaj pa res grem - lahko nočko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
28.9.2008 22:50:45   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
..............lahko noč vsem skupaj
..............pikapoke so za vse,ki jih rabite,da se pozdraviteuser posted image user posted image
..............rožice za vse pridne mamice,pa za obletnice
.............slončki,za popestritev noči in za kako bebico večuser posted image
.............darilca pa za vse ki praznujete mesečniceuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
29.9.2008 8:05:52   
aleksandra silvija
Dobro jutro. Danes pa jaz strežem s user posted image .

Pri nas je pa zadnje čase takouser posted image :
- Lovro se ponoči prebuja na 2 uri, jr in zasspi, nato pa ponovi vajo,
- Jernej je dobil vnertje mehurja in sedaj lula non-stop. Npr. včeraj zvečer se je v postelji polulal, ga preoblečemo, umijemo, čez pol ure pa spet lulat na WC, pa malo ne se po pižami, pa spet preoblačenje,.....pa čez eno uro spet lulat, pa spet,....user posted image

Včeraj npr. smo bili pri maši in Jernej naenkrat zavpije:"Lulat" in v dir, jaz za njim, Patricii sem rekla naj gre z nama.
Pa prideva iz cerkve, Jernej takoj lulat-briga njega, če ga kdo gleda in da lula na ne ravno za to primernem mestuuser posted image . Potem pa sem videla, da Patriciie ni z nama, sva šla hitro nazaj v cerkev in ona stoji ob klopeh na sredi cerkve, vsa zajokana,...user posted image

- In potem je ura ene 4 zjutraj in v spalnico pride Patricia, me zbudi in reče-"Mami, jaz grem lulat."user posted image  Ja, o.k. Pa saj WC ni na drugem koncu vasi!

V glavnem. Mi samo lulamouser posted image .

Pa se preoblačimouser posted image .

Dolenjek--za sredo velja?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 304
29.9.2008 8:14:11   
Anonimen
Dobro jutro

AS-hvala za kavouser posted image   Meni Maša že cel mesec nekaj sračka in mi skoraj vsako noč lula v posteljo. Prej se je zelo redkokdaj še zgodilo, da se je v spanju polulala, je vedno vstala šla na wc in nazaj spat. Sedaj pa ne vem al ima kaj veze ali ne odkar je v vrtcu se mi polula skoraj vsako nočuser posted image  sem že resno razmišljala, da bi ji kar plenice dala nazaj- pa že eno leto je brezuser posted image user posted image

Ema mi je prehlajena, tako da dvomim da mi jo bo jutri cepila. user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
29.9.2008 8:44:07   
aleksandra silvija
Meni Maša že cel mesec nekaj sračka in mi skoraj vsako noč lula v posteljo. Prej se je zelo redkokdaj še zgodilo, da se je v spanju polulala, je vedno vstala šla na wc in nazaj spat. Sedaj pa ne vem al ima kaj veze ali ne odkar je v vrtcu se mi polula skoraj vsako noč sem že resno razmišljala, da bi ji kar plenice dala nazaj- pa že eno leto je brez

Joj, res nerodno. Daj samo posteljo zaščiti.
Je imel tudi Jernej že tako obdobje. In Patricia. Pa je minilo. Sedaj pa spet.
Je pa res, da je ogromno pranja. Posteljnina, pa še preoblačenje sredi noči, te razumem.
Ampak se mi zdi, da Maša nad pleničko ne bi bila navdušena. Ko sem to rekla Jerneju, je začel tako zelo jokat,...

Povezano z vrtcem? Hmmmm
Res je, da ti naši otročki zelo hitro reagirajo na spremebe. Ampak včasih enostavno ni druge.
Samo jeziti se ne smeš na Mašo zaradi mokre postelje.
Čeprav je včasih težko ostati povsem miren. Sploh ko imaš mokro posteljo že 2. v eni nočiuser posted image .

Je lulal v posteljo moj mož in se najbolj spomni, kako hudo mu je bilo, ker so ga kregali. Pa da si je tako želel ostati suh, šel zvečer lulat, pa ne pit, pa nič ni pomagalo. In mu je bilo zelo hudo zasradi tega. Pa sram.
In da je sam sebi obljubil, da se na svoje otroke zaradi tega ne bo nikoli jezil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
29.9.2008 8:46:45   
Anonimen
jutro tudi od mene...user posted image user posted image user posted image  za vse bubane otročke..in zate Kajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,fajn zrihtaj in kr pogumno,pa vse naj naj tvojemu sočku za 4 mesece...kako zdravite prehlajene otročke-dojenčke?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
29.9.2008 8:57:41   
lunca14
Jutro in hvala za kavo sem jo za spremembo že spila,ponavadi jo pijem cel dan ,eno šalico,zato pa sem tako lepauser posted image .....
a.s. in ninny...........groza je stem luanjem,pri meni,no pri maju je bilo kar hitro,to odvajanje,pri dobrih dveh letih je bil suh čez dan ,čez 4 mesece pa je osta suh tudi ponoči,se je pa zgodilo mogoče 3x da mu je ponoči ušlo,no čez dan mu je pa večkrat,predvsem kakanje,njemu se pač ne da it,in potem že malo gleda ven,ko se spomni,da bi moral it,no,da ima čas ituser posted image .Je pa tudi res,da je imel tedenska obdobja,ko se je vsak dan pokakal,ampak,to je bilo vedno povezano s kako stvarjo,ali vrtec,ali prihod eneja ali luna.......nikoli,pa mu nisem dajala nazaj plenice,raje sem ga preoblekla 10x,kot pa plenico,ponoči sem pa dajala nepremočljivo podlogo,povrh rjuhe pa še navadno brisačo,in če mu je malo ušlo,sem zamenjala samo brisačo,dala novo spodaj in je blo,ali pa sem ga zamenjala,strani na kateri je spal-noge,glava,tako,da je blo čim manj preoblačenja postelje ponoči,zjutraj je bil pa remond.No ampak,se itak ni velikokrat polulal v posteljouser posted image .
a.s.....user posted image user posted image user posted image user posted image za Jerneja ,pa Patrcijo malo pocrkljej,za v sredo pa velja,jaz bi prišla okoli 9 ure,če bi lahko še katera prišla takrat,bom prišla prej,drugače pa ob 10
ninny....user posted image user posted image user posted image za Mašo,bo pa cepljena ,malo kasneje,naš tudi ni bil,no samo meni je odleglo,da ni bil,jaz,ga nameravam cepit,ko bo malo starejši,če bodo izvidi ok

Neposredna povezava do sporočila: 308
29.9.2008 9:04:49   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

jutro tudi od mene...user posted image user posted image user posted image  za vse bubane otročke..in zate Kajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,fajn zrihtaj in kr pogumno,pa vse naj naj tvojemu sočku za 4 mesece...kako zdravite prehlajene otročke-dojenčke?user posted image

No jutro tudi tebi tani,si se že kaj poredilauser posted image ,če se nisi ti,ti z grenkim priokusom povem,da sem se jazuser posted image ..........ma me daje,ta jesenska depresija,ko zmanjka sonca,sem jaz čist adijo,men bi se sfuzlalo,brez soncauser posted image user posted image .No hvala bogu,da se mi prične v sredo fitnes,bo takoj padla ta kila dol,pa še mal špeha povrhuuser posted image .
Kako zdraviš dojenčka-prehlajenega..........jaz osebno,čim več na svežem zraku,samo,da ne piha,pa seveda,da nima vročine,sedaj,ko ga dojim,ga veliko več hranim,pa tud,če samo parkrat potegne,je dovolj,tako,da ogromno pije,in z mojim mlekom dobiva protitelesa,če je zamašen nos,baby vac in ogromno fizološke.Pa pozimi,ko je noter suh zrak,imamo vključen vlažilec zraka s hladno paro,v glavnem pa svež zrak.

Kaja.....vse naj ,naj za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako hitro časuser posted image ,pa seveda dobro opraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 309
29.9.2008 9:06:51   
*Mojca*
Jutro!

Ne vem kaj moram komentirat, ampak:

Kaja user posted image user posted image user posted image user posted image za zobarja, vsem vse naj naj naj za "rojstne dneve", alei za seks user posted image user posted image

Jaz se te dni pripravljam na razpis za specializacijo, pišem članke in zbiram točke, zato se bom malo manj javljala. Obljubim da vas bom brala in upam, da ne boste pozabile name user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 310
29.9.2008 9:13:43   
aleksandra silvija
jaz bi prišla okoli 9 ure,če bi lahko še katera prišla takrat,bom prišla prej,drugače pa ob 10

Velja. Jaz lahko "komot" ob 9-ih.

Kaja--user posted image user posted image user posted image
Mojca-user posted image user posted image user posted image -za specializacijo. Veš, da ne bomo pozabile nate!!!!!

PREHLAJENI user posted image -enako kot Lunca. Pa fiziološko mu večkrta kapam v nosek. Naš mali je tudi za eno pikco prehlajen.

Lulanje--ja, Ptricia je bila naenkrat suha podnevi in ponoči. Potem se je pa nočno lulanje pojavilo po 3-eh!!!!  letihuser posted image . Trajalo pri njej samo kakšen mesec in minilo.

Jernej pa je imel lansko jesen, zimo obdobje nočnega lulanje-no, je trajalo kar skoraj 5 mesecev.  Z vmesnimi prekinitvami.
Sedaj pa spet.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 311
29.9.2008 9:14:49   
Anonimen
Mojca - bomo držale pesti zate, pa če ti lahko kako pomagamo, ti sam rec - ti napišemo ful priporočil.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  evo 7x7 pikapok zate

Pa vse naj naj za 4 mesece  Anji - Tina 28 in Žigi - Kaja08

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
29.9.2008 9:16:24   
Anonimen
Kaja  - tebi pa, da ne bi bolelo

Jaz lahko v sredo tam med deveto in deseto, odvisno, kdaj bo sonči rekel dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
29.9.2008 9:21:54   
Anonimen
Aja, še to sm hotla vprašat. A ima katera od vas naročeno Mamo ali Moj malček? Jaz bi si kako naročila, pa ne vem katero. Sm hotla že Mamo zaradi paketa od Mam, k pride zraven, ker naš sonči ima že tako dudo, pa sem mu jo hotla kje kupit, pa majo take oblike, sam sa cuclji samo gladki, pri tej je pa mal hrapav. In zdej ne vem, kaj naj. Eno sem dobila s takim cucljem, tisto tamalo, vendar kot za vrag jih nikjer nimajo, niti v Tušu, niti v Muellerju, niti v Piakpolonci. Mah se mi kr meša. K slej ko prej bodo za stran, pol bo pa panika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
29.9.2008 9:22:27   
Kaja08
Dan bejbe!! Hvala za kavico in za pikepoke!! Ja, mi imamo pa danes rojstni dan user posted image user posted image user posted image  jeeeejjjj, kaj gre hitr čas!!!

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 315
29.9.2008 9:22:33   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Jaz se te dni pripravljam na razpis za specializacijo, pišem članke in zbiram točke, zato se bom malo manj javljala. Obljubim da vas bom brala in upam, da ne boste pozabile name user posted image user posted image

uuuu, Mojca, ti pa si pridna!! Jaz sem se komi na nemščino spravla, pa še to je bojl tko na izi, kaj šele, da bi se mogla kakšne bolj resne zadeve se lotit user posted image user posted image user posted image

kako je pa bilo pri tašči? si spekla torto user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 316
29.9.2008 9:25:10   
Kaja08
eno vprašanje - a ste ve dobile kaj plišastih živali ob rojstvu - no, mi smo jih nekaj dobili s telegramom, pa zdej nevem, ali jih prej oprati v stroju, preden jih dam Žigatu. Prej jih itak ni porajtu, zdej bi jih pa sam v usta tlaču, pa ne vem, če je to dobr, ne da bi jih prej umila... A se jih lohka da tud v sušilca??

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 317
29.9.2008 9:27:09   
polma
Hojla!
Pri nas se stanje umirja, bla sva v bolnici in se je refluks popravil user posted image user posted image user posted image !!! HB je to bla čisto navadna otroška napaka user posted image in bo izzvenela. Kaj čmo- se pač rojevajo naši otroci prehitro, kot pravi neka teorija bi morali bit v trebuščkiu 12 mesecev, pa je človek z evolucijo razvil prevelike možgane in večjih glav, kot jih imajo naši user posted image zdaj, bi sploh ne mogle rojevat. Zato baje prve tri mesec user posted image imajo krče in podobne težave, ker še niso do konca razviti. Mislim, HB da se je Tine rodil z glavo 38cm po 9h mesecih nosečnosti, si predstavljate, kako glavo bi mel, če bi ga nosila 12muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?!? Da ne govorim o svojem psihofizičnem stanju po 12 mesecih nosečnosti user posted image user posted image user posted image ...

Skratka...

Ves čas je sicer po rokah, to se je razvadil od prej, ampak se bom potrudla ga odvadit. v pravem času je konec teh težav, da bo več na tleh. Prej je bil stalno podložen in se je težje igral. sicer ga imam še vedno v luftu, ampak ne tako zelo triktno.
sem sicer mislila, da bom zato ponoči spala, pa se lump še pogosteje dojiuser posted image . Kaj čmo...bomo spali ko bomo stariuser posted image user posted image user posted image !

ajej, zbudu se je...se še kaj javim!

Uživajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 318
29.9.2008 9:28:03   
aleksandra silvija
pa zdej nevem, ali jih prej oprati v stroju, preden jih dam Žigatu.

Patricii nisem pliškotov nič prala. Jerneju sem vse.
Lovro pa---dobi v usta vse živouser posted image . Od Jerneja.

Ampak meni se zdi o.k. pliškote prej oprati v stroju.
Ker se to povsod valja.
Sušilc?
Komot. Daš na program za občutljivo perilo.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 319
29.9.2008 9:28:43   
aleksandra silvija
bla sva v bolnici in se je refluks popravil !

Neposredna povezava do sporočila: 320
29.9.2008 9:33:01   
aleksandra silvija
Da ne govorim o svojem psihofizičnem stanju po 12 mesecih nosečnosti ...
user posted image user posted image user posted image

Nya-revije? Kupovala sem obe reviji redno včasih.
Ampak se mi zdi, da ko imaš 12 izvodov ene, imaš vse.
Nosečnost od tedna do tedna. Pa razvoj otročka po mesecih, pa ceplenje, pa dojenje, pa uvajanje goste hrane, pa spanje--teme se ponavljajo.
In nič drugega ne piše, kar npr. ni dosegljivo že na kakšnem forumu. Recimo RR, bibaleze,....
to je samo moje mnenje.

Pridejo pa stare revije prav, ko mora Patricia v šolo prinest kakšne slikceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 321
29.9.2008 9:41:36   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

eno vprašanje - a ste ve dobile kaj plišastih živali ob rojstvu - no, mi smo jih nekaj dobili s telegramom, pa zdej nevem, ali jih prej oprati v stroju, preden jih dam Žigatu. Prej jih itak ni porajtu, zdej bi jih pa sam v usta tlaču, pa ne vem, če je to dobr, ne da bi jih prej umila... A se jih lohka da tud v sušilca??

Če niso umazane,jih dej samo v zmrovalno skrinjo,za en dan ali čez noč,pol,pa malo sklofaj z rokami,da grejo pršice stran in prah bo šel dol,tako,jih ne boš tako hitro uničila,ker s pranjem se hitro scufajo,jaz jih nisem nikoli dajala v sušilec,saj se hitro posušijo na zraku.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 322
29.9.2008 9:43:48   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Aja, še to sm hotla vprašat. A ima katera od vas naročeno Mamo ali Moj malček? Jaz bi si kako naročila, pa ne vem katero. Sm hotla že Mamo zaradi paketa od Mam, k pride zraven, ker naš sonči ima že tako dudo, pa sem mu jo hotla kje kupit, pa majo take oblike, sam sa cuclji samo gladki, pri tej je pa mal hrapav. In zdej ne vem, kaj naj. Eno sem dobila s takim cucljem, tisto tamalo, vendar kot za vrag jih nikjer nimajo, niti v Tušu, niti v Muellerju, niti v Piakpolonci. Mah se mi kr meša. K slej ko prej bodo za stran, pol bo pa panika.

moj malček,samo boš vidla,da se teme kar hitro začnejo ponavljat,no tako je pri obeh revijah,samo sedaj ti bo bolj zanimiva malček,drugo leto,pa si naročiš mamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
29.9.2008 10:14:28   
Anonimen
AS; lunca-hvala. Bomo zgleda še malo prali, da to mine, ker ji res ne bi plenic nazaj dajala, se mi je tudi prejšni dan začela jokat, ko sem ji to omenila. Upam, da bo kmalu minilo, ker imam vsak dan vsaj en stroj tega za opratuser posted image , še dobro, da imam toliko posteljnine, da mi je ne zmanjka.

Mojca- user posted image user posted image user posted image  za specializacijo

Kaja-dobro opravi danesuser posted image  pa čestitke za 4.meseceuser posted image user posted image

polma-user posted image user posted image  za popravljen refluks

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
29.9.2008 10:15:27   
Anonimen
dan...evo počasi se odpravljamo domovže komi čakam da pridem domov...sej je luštno se mal potepat sam doma je najlepše...lunica mislim da se mi ni uspelo porediti,po četrtku bo menda bolšeuser posted image ..
Mojca user posted image  za specializacijo,veš da ne bomo pozabile nate..sprašujem za prehlad dojenčkov,ker res nisem vedla kaj naredit,če bi mi Žan kaj zbolel..zankrat je še zdrav,upam da tko ostane..se javi še kaj od doma...papa in lep da vsemuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?