zverinca
|
Dobro jutro, dober dan!! Jutranji rituali opravljeni in sedaj sem tu, z vami Vidim da se res že vse pripravljate na novorojenčka, jaz enako kot Splet.ka nimam nič, razen medvedka ostalo čaka, da me zagrabi mrzlica pranja, sortiranja... mogoče ta teden, bomo videli. Sem se ti pa kar nasmejala blackcoffe, punce čvekajo le še o cunjicah, ti pa niti ne veš katere številke gledat Drugače je za nami prijeten vikend, baterije so napolnjene, lahko se začne nov bolniški teden zame ta teden imam sicer nekaj tekanja okoli, po bolniški list, v službo pozdravit, ampak ne bom pretiravala, vsak dan nekaj... glede na dostopnost avta - moj dela na terenu z domačim avtom in pol sem na to vezana. Ampak mi ni hudega, čisto uživam doma. Otika, glede pedikure: če ženska obvlada kurja očesa potem obvlada tudi osnovno pedikuro. Jaz se moram tudi naročiti, grem pa v Lasano v kliničnem centru, ker tam so stručkoti. Vem da vsi starejši, ki so sladkorni bolniki, najraje tja hodijo. Pa nohte tudi lepo nalakirajo. Depilacija pa je tudi zame že problem, sklanjanje... jao jao, bo treba tudi na depilacijo? Suni, glede testa lupinic ti je že Otika napisala, maxi cosi je bila testirana lani... in je res ena izmed boljših kar se varnosti tiče. Meni pa mladič zadnje par dni tako telovadi, da težko sedim, od prve nosečnosti se ne spomnem da bi bili premiki tako močni. No, le da je bitje zadovoljno, jaz bom že preživela... me pa začuda ponoči to ne zbuja. Kaj bomo kuhali? zelenjavna rižota, pa solata...