|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
26.9.2008 7:16:42   
ada2
na hitrco se javim predno grem delat

nič se mi niste zamerile, le dostopa do neta nisem imela cel teden, ker smo nekaj prenavljali.

glede dojenja in počenih bradavic in mastitisov, pa sem jaz verjetno zmagovalka, ampak zdaj nimam časa, vam povem popoldne..... če bo čas, ker grem zvečer malo žurat s prijateljicama, saj se počasi bliža dan, ko se poslovim od 2 in začnem novo desetletje v svojem življenju.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
26.9.2008 7:45:28   
petra *k
dobro jutro!
tečna sem vstala.
jaz se včeraj nisem mogla javiti, nismo meli kabelske in ne interneta. in to do 23h zvečer!!ej to se ti zmeša, deja tak ko si napisala, ko treba plačat, pa se to nigi ne šteje!!!
deja, upam da bo anej čimprej zdrav!!!user posted image user posted image
meta, hvala za nasvet, eni pravijo da bi si naj že zaj začela mazati z lanolinom. pa nevem, kaj bo to te že zaj hasnilo?
pa še enkrat deja, poznam situacijo in vem, da se včasih moreš razjeziti. jaz sicer takih problemov nemam, pa še to me včasih jezi, tak ko gnes- se pa te ena pijača pa vjutro po službi ni do pol 8 ne? kaj rečeš, kolko piv lahko človek spije v 1,5 ure?? pa to vjutro na tešče??zato pa sem tečna že zaj.
včeraj sem bla pri frizeru, joj, kak sem zajebuser posted image , se nič fajn ( še ) ne počutim, upam da ko se malo frizura poleže, pa ko si jo enkrat operem, da bo te ok. kratka je, kratka...

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
26.9.2008 8:07:02   
Anonimen
dobro jutro!
sma kar lepo spala glede na to da ja komaj dihal. sem se okoli 4 zbudila in ga poslušala, skoraj ni mogel dihat. no zbudil se je malo po 6 in spil malo vode in sma spala do 7.45. sedaj se boma oblekla, pokličem v zd in boma vidla kaj nama bodo rekli.
petra jaz sem se zbudila in ker ga ni bilo še doma sem prvo pomislila, da je kaj narobe. saj veš, na cesti nikoli ne veš.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
26.9.2008 8:12:11   
Anonimen
kar se pa tiče mazanja bradavic, je meni edino žal, da sem si začela mazati z lanolinom, ker mi ni nič pomagalo, ko je bila pa že kriza pa sem začla bepanten uporabljat in po njem mi je kar hitro bilo boljše. no tak da ko rodim drugič bom takoj začela z bepantenom

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1904
26.9.2008 9:03:19   
petra *k
deja, to je verjetno tak odvisno od vsake posameznice, kero kremo uporabljaš. glih tak ko dojenčkova ritka, na vsako ne gre ista krema. jaz sem kupla zaenkrat lanolin, tak da bom s tem začela, ja pa bepanten sem tudi kupla, ampak to kremo še tak za kaj drugega rabiš, če pa lanolin nebo ok, bom pa bepanten uporabljala.

aleš pa ni mel tel v službo, pa mi je z matjaževega posla sms ob 6.30. te pa sem se jaz tak prebudla do konca, pa okoli 7.15 letijo 2gasilci in sem vedla da se je ziher zgodla nesreča. logično, da me je panika, ne. samo kam bi ga zvala, na matjažovega pa nesem htela. no, in ko je priša domu, je reka, da je v cvetkovcih bla velka nesreča.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
26.9.2008 10:35:44   
TinaV*
Dan dan user posted image

Kako smo kaj pupe? Jaz danes odlicno,nevem kaj mi je sicer sem se tecna zbudla,ampak me je minlo....

ja petra res je bla neka nesreca,mi je moj povedal,pa sestra je ze bla pri meni...prite na user posted image ,full sem si dobro skuhala ....

deja super da sta tak lepo spala...
jaz pa zaenkrat nimam teh problemov,ne z internetom ne z televizijo

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
26.9.2008 10:36:26   
TinaV*
a trezika ti pa samo citas,napises pa nic? user posted image  user posted image  user posted image

vidim teeee

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
26.9.2008 10:39:40   
trezika
Dan!
O Ada lepo da si se oglasila. Nas je že malo skrbelouser posted image  Torej se tudi tvoj rojstni dan bliža? Kdaj pa ga maš, če ni skrivnost? Da bomo vedele, kdaj ti čestitat...user posted image user posted image
Bodoča mami zdaj ne vem, kaj si mislila pod bedarijeuser posted image user posted image  Ampak če si mislila na user posted image  sva oba preveč prehlajenauser posted image user posted image user posted image

Sn pa dans ful slabo spala kr so me trikrat krči v nogah prebudli. Pa tako dolgo sn mela mir pred tem. V bistvu me v času nosečnosti še niso matrali...že prej me je vsako drugo noč zagrablo pol sn pa čula, da pomagajo magnezijeve tablete, sn jih začela jest in je bil mir. Sam ne vem, kako je s tem zdaj v nosečnosti kr na škatli piše, da se morajo nosečnice pred jemanjem posvetovat z zdravnikomuser posted image  In si jih seveda ne upam kr tako vzet. Upam, da bo dans ponoči ok...

Grem malo za diplomo pisat...dragi je glih šel v službo...spet bom sama cel popoldanuser posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
26.9.2008 10:50:43   
TinaV*
tudi jaz sem prebrala o magnezijevih sumecih tabletah...pise da je ok ce to pijes...nevem pa 100%...jaz sem tudi mela probleme s tem en cas pa sem na dan kozarec donata spila,pa mi je pomagalo...

ma hecala sem se o bedarijah....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
26.9.2008 10:59:44   
TinaV*
nic...ker vas ni...grem lezat malo,pa se slisimo kasneje

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
26.9.2008 11:15:47   
tatly
ojjj.tudi mi nismo meli vceraj kabelskeuser posted image ne interneta ne tvuser posted image user posted image tak da smo skoraj ze drugo bebo naredliuser posted image user posted image ce bi lahko...in kaj ste vse neke tecne danes??jah saj bo bolse!!!deja kak pa je anej?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
26.9.2008 11:49:18   
petra *k
o, čvekice!
tatly, kdo je tečen??user posted image  jaz sem prav dobre vole gnes, ki še skos nevem kaj naj kuhamuser posted image user posted image  toti moški, pa tak za nobeno rabo niso- da bi vsaj povedal, kaj bi jedel, vse moremo same stuhtatiuser posted image user posted image

ada, lepo da si se oglasila, smo te pogrešali.

jah jaz pa sem bla že pri doktori, pa pri tatly na kavi, pa z dejo sma ble na kavi-soku,no. zaj pa še pride moja sestra k meni, ki sem jo glih pret zvala, pa jo nadrla, da naj drugič malo okoli pozove, bi lahko z dejo šla v ormož, zaj pa te naj gre na avtobus, ne?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
26.9.2008 12:07:34   
Anonimen
Evo, mi2 sma že iz ormoža.
no nič hujšega rahla viroza, ki pa baje v dveh-treh dneh mine. hb uha niso vneta pa grlo tudi ne. bruhali bomo pa verjetno še kak dan.user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
26.9.2008 12:09:34   
Anonimen
tatly pa jaz tudi nisem tečna- za spremembo kajneuser posted image
no moj je pa šel elat neke podstaje betonirajo  ali nekajuser posted image . v glavnem spet ga cel dan ne bo potem pa gre še v nočno.
jaz pa letim zdaj nekaj skuham, pa malo pospravim potem pa tudi jaz pisat diplomo. če bom seveda kaj uspela poleg aneja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1914
26.9.2008 14:12:53   
TinaV*
auuu al ste pridne danes,vse nekaj delate,pa nekaj...samo jaz ne...pa tudi ne mislim user posted image  user posted image  user posted image  ...zaj pocasi dobim mojadva fotra pa mamo ...bomo koncnooo strihali se enkrat sobico...malo sem jim sile naredla ce pa ce user posted image  ven ze pa se nima vse perajt user posted image ....kak se vam da na kavo it ko je tak mrzlo danes,neki veter piha,sma bla vjutro z mojim v trgovini pa mi je se za to zal da sem sla,bi rajsi na toplem doma bla user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
26.9.2008 14:19:26   
TinaV*
Dajte mi povedat kak se vam zdi  :::   http://www.uubo.eu/Vrecke/vrecka-07.html

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
26.9.2008 15:10:53   
tatly
ste brale kaj septemberke??groza

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
26.9.2008 16:19:13   
ada2
evo, imam malo časa, pa vam napišem glede razpokanih bradavic. lanolin je samo zasčitna krema, ko enkrat bradavica poči ali se vname lanolin ne pomaga. sicer je to super krema za zaščito, ni je treba umivat dol pred dojenjem, ni pa za zdravljenje. bepanten vsebuje tudi zdravilne učinkovine za celjenje ran in blaženje vnetja in je super za že razpokane bradavice. najbolj naravna zadeva pri negi bradavic je pa materino mleko. ko se otrok naje si je treba bradavice do suhega obrisat z mehko pleničko, da se odstrani slina in potem stisnit malo mleka ven in razmazat. to je isto kot lanolin. če je bradavica razpokana, vneta, boleča si pomagajte z nastavkom za dojenje. če je zelo hudo pa si na tisti strani, ker je bolečina tako huda raje mleko izčrpajte, ko pa se bo zacelilo boste lahko dale dojile. črpalka je bolj nežna kot otrokova ustecauser posted image
skratka za bradavice je na začetku doena treba skrbeti, po kakem mesecu (ponavadi še prej se pa tako utrdijo, da ni več potrebe, razen morda namazati z mlekom.
seveda se lahko bradavice utrjuje že med nosečnostjo. to vam lahko počnejo vaši partnerjiuser posted image , ali si jih po tuširanju npr. z bolj grobo brisačo malo podrgnite.
aja, pa ko so 1x vnete, pomaga tudi sušenje na zraku, kar je super poleti, ko nam je itak vroče in bi se cele slekle, pozimi je pa druga pesem. obstajajo pa ene take školjke, ki se dajo v modrček in jje bradavica pod temi školjkami na suhem.

ok, da ne bom predolga, če ima katera še kako vprašanje me naj vpraša, glede tega imam kar nekaj znanja še iz šole, nekaj pa lastnih izkušenj. polagam pa vam na srce, dajte malo potrpet na začetku in stisnit zobe. ne obupat. jaz sem v drugo imela velike težave, najprej z bradavicami, kasnje z mastitisi (4x, antibiotiki, gnoj poleg mleka, 1x jje malo manjkalo, pa bi morala na rezanje v bolnico), ampak vztrajala in dojila sem pa 10 mesecev.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
26.9.2008 17:46:26   
petra *k
ja tatly, jaz sem prečitala. groza!!

midva pa sma mela do zaj čistlino akcijo, jaz še grem gor zbrišem pa cote obesim, aleš pa je ša na trening. te pa počasi tuširat pa hitro v postelo, nesem se naspala gnes, in me prav suče že celo popodne. bom pač gnes malo prej zaspala-upam, če bo šlouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
26.9.2008 17:59:20   
Anonimen
jaz pa sem prej šla aneja spat spravit in sem mislila iti posodo v miru pospravit in sem zaspala zraven njegauser posted image no popoldan nisem spala že verjetno kakšno letouser posted image

ja sem tudi jaz prebrala, res ne vem kako se lahko kaj takegauser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1920
26.9.2008 18:24:19   
trezika
Dan!
Js sn bla spet skoraj celo popoldne varuškauser posted image Si vsi norca delajo, da naj kr treniramuser posted image user posted image Sam ko bi le moj tut tk priden bil...
Zdaj sn se glih čokolešnika najedla, pa mislim, da bom šla še malo za diplomo tipkat. Morn izkoristit te dneve, ko se mi nekak kr dauser posted image user posted image
Ada hvala za izčrpne informacije, mislim, da bodo marsikateri prav prišle...meni žeuser posted image ko o marsičem še nimam pojmauser posted image
deja tak nenačrtovan počitek je najboljši, sn ziher, da te je posoda počakalauser posted image
bodoča mami ti pa le glej, da boš pravi čas za pikeca vse pripravla, ker kot vidim, že nekaj ven siliuser posted image user posted image Aja, saj ne vem, če si že povedala.... bo fantek ali punčka?user posted image
petra ti pa kr počivat, vse ostalo bo počakalouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
26.9.2008 21:42:08   
trezika
Kaj samo ste me pustile?user posted image user posted image  

Ja nič, pol grem pa v posteljo. Nočko!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
26.9.2008 22:12:02   
Anonimen
ja grem jaz tudi spat. mi je nekaj slabo mislim, da sem se tudi jaz nalezila virozeuser posted image .
lahko noč

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1923
27.9.2008 8:11:11   
petra *k
dobro jutro!!

evo  user posted image user posted image  kave, čaja, cappuccina, kaj kera želi... še vse spite? midva sma pol 7 stanla, aleš je laćen grata in je te hoda jest, nemreš verjeti.

ada hvala da si delila z nami svoje izkušnje, in hvala za nasvete. sem včeraj pozabla napisati..
deja, če ne greš na trgatev, se mogoče gnes vidimo, midva pridema gor, ke morema malo avto spucati notri-posesati.
zaj pa grem gledat, če je kaj po tv, te pa ga pomalem opet zbudim, da grem z meno v trgovino, da vsaj v soboto ne grem sama

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
   [Brisano sporočilo]
27.9.2008 8:16:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.