|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
28.9.2008 11:57:21   
Pija76
K boste glih vse tolk sesale, a lahko še katera k meni prosim pride?

Mlinček prav QL avatar.

Grem mal delat!! Mormo kaj skuhat user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
28.9.2008 11:58:17   
miska73
Miška73 z rukolo se da čuda počet. Men je res najmi. Razen solate...jo lahko narediš v rižoti (čisto na koncu jo daš not, da ohrani okus in grenkobo). Ali pod biftek. Lahko jo z oljčnim oljem zaliješ in balzamičnim kisom , na lističe narežeš parmezan in je priloga k mesu...

V solati pa...rukola + paradajz + popečene pinjole, oljčno olje, balzamični kis... njami

Vidim da si na moji valovni dolžini.
Ponavadi jo jaz pokonzumiral v solati ali pod pečenim zrezkom/sirom.
Danes sem pa rekla, da bi kaj drugega.
Jo bom pa verjetno res v rižoto vrgla.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
28.9.2008 12:10:56   
arneja
Kalina, naj te tečka čimprej neha zvijati user posted image . Ti boš pa pri dr. Merlu, ne, če greš po špikice v PO? Pa držim pestke, da si boš hlače lahko zapela v soboto user posted image .

Sonček, kar pridno se po bušiju maži, da ne bo strij user posted image . 22 stopinj bi pa jaz tudi ...

Kajsica, ti pa po Suprefaktu hujšaš? To je pa super user posted image . Včeraj si si pa z lahkoto špikico dala, ko si bila malo, khm, okajena user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
28.9.2008 12:24:28   
arneja
Lara, pikica te primora, da kar 12 ur dnevno spita user posted image ? Joj, sem ti fouš za sončka.

Pija, saj veš, ponovi vajo, ne user posted image ? Je pa bolje, da se to lažno upanje čimprej konča, ni res?

Gigi, se meni zdi, da res ni veliko tipov, ki jim Angelinca ne bi bila všeč. Pa meni je tudi, sploh tista njena usta. Kakšna lepotička bo šele njena ta mala user posted image . Bradko pa meni ni tako zelo všeč, mi je pa Angelina bolj, pa nisem nič na punce mahnjena user posted image . Pa baby face imam jaz rada, samo Brad mi ne sede. Mi pa sede, žal včeraj preminuli, Paul.

Še kateri drugi user posted image ?

Pikovit, dobro rožnikuj user posted image . Če boš zares sploh šla user posted image .

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
28.9.2008 12:30:21   
Pija76
Arnejča itak da je bolj da se konča.

Ker Paul je pa umru včeraj?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
28.9.2008 12:32:27   
arneja
Lara, pozdravi Mijavček v našem imenu. Joj, še malo in bo punca mamica kar dvema otročičkoma user posted image .

Mlinčka, jebela, kako zelo okrepljene smo me že user posted image ? Ma, saj vem, ni druge, kot ponovljati zadeve spet in spet.

Miška, jaz se niti malo ne počutim stare, niti nimam občutka, da bi bil moj star (ker takšne počne, njegova zadnja pogruntavščina je, da me Rebelda kliče, če sem tečna user posted image . Sem pa zadnjič penila, da so nama otročički samo zato ušli, ker so se ustrašili, da bi imeli mamico s takšnim imenom user posted image ), ampak biološka urca pa vseeno dela svoje user posted image . Sva včeraj nabirala kostanj tam, ko pred 10 leti in sem pomislila, kako se mi takrat niti sanjalo ni, da bom imela kdaj probleme z neplodnostjo user posted image . Mmm, rukolo imam jaz full rada user posted image .

Mlinček, se strinjam, da tvoj avatarček rula user posted image . Vidim, da te je pa zadeva čisto notri potegnila user posted image .

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
28.9.2008 12:33:46   
arneja
Pija, Paul Newman. Ste ga tako žurale včeraj, da niste nič videle okoli sebe user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
28.9.2008 12:34:52   
arneja
Zdaj grem pa še jaz malo lonce premetavat.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
28.9.2008 12:36:38   
arneja
Zdaj vidim, da mi slikce ni prilepilo. Poskusim še enkrat.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
28.9.2008 12:37:47   
arneja
Sorry, ne znam prilepit user posted image .

[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=34a60a37fe619cf92f19366fac6770ca08d56b6a328bd3452d08c3dcdcf0a2ccaa4f087545ee65b372102708b6a0521191204607088fe210e081429cb408d3487091cc23293408&resulturl=34a60a37fe619cf92f19366fac6770ca08d56b6a328bd3452d08c3dcdcf0a2ccaa4f087545ee65b372102708b6a0521191204607088fe210e081429cb408d3487091cc23293408&refurl=d74e66acdb167c04d0fda58f6d61a45908e50abca8e8db7a27088db946ddefe450e008a80b8c3770c6368d08960f5d3b71fd89f1082a53ff08a1905332088efa89eddea1f47c0874da254683d15a8f01&q=paul+newman&contenttype=image%2Fjpeg&o=0][/link]

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
28.9.2008 12:37:51   
sabsa
Pozdravček!

Pred kosilom na hitro sporočim rezultate današnjega uz-ja. Na desni strani 3 krat 21mm in nemaj manjših in na levi strani 21mm in 19 mm. Jutri ponovno uz, zvečer pa verjetno stopka in v sredo punkcija.  Dober tek vsem!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
28.9.2008 12:40:51   
arneja
Sabsa, super za velike foliklčke in jutrišnjo stopko user posted image .

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
28.9.2008 12:46:54   
gigi1
Sabsa user posted image  user posted image  user posted image  za odličen rezultat. Naj bodo čimbolj kvalitetni user posted image  user posted image user posted image

Arneja ni ista slika, pa vendar....

user posted image

Tudi meni je bil v mladih letih všeč.
BP mi je bil pa v Jesenski pripovedi hud. Meni so tipi hudi zaradi vlog. Včasih mi je kakšen v določeni vlogi všeč, v drugi pa sploh ne...No, kaj čmo...sem mal čudna user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
28.9.2008 13:01:26   
mlinčka
Mišmiš, al pa kera druga seveda, rabim mal pomoči. A me lahko prosim znavigirate do vzletišča Podpeč? Mi je bilo sicer včeraj zvečer natančno razloženo, ampak glede na zamegljeno stanje sem se samo kunštno delala in poznavalsko kimala, v glavi ni ostalo pa nič. Itak! Pa da suvereno izpadem, raj vas vprašam, preden kličem poznavalca user posted image . Hvalaaa!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
28.9.2008 13:03:50   
mlinčka
Ja, Pavle je bil v mladih letih, sploh za tiste cajte, prov fejst. En šarm je sicer z leti pridobival, sam za ponucat se mi pa ni zdel. Ga je pa seveda škoda. Viš, tud mene je šele Arneja razsvetlila, včeraj je šlo očitno veliko stvari mimo mene user posted image .

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
28.9.2008 13:09:28   
Hope2
Ej pa ve niste normalne, a nimate nič musklfibra v prsteuser posted image . Vidim, da vam še moški pomagajouser posted image user posted image

Mlinčka, če iščeš tale prostor http://www.pikniki.net/main.php?showpage=where_are_we&language=si

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
28.9.2008 13:25:41   
pika74
Jst mam pa dons zvečer stopko, v tork pa punkcijo user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
28.9.2008 13:28:11   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Mlinčka, če iščeš tale prostor http://www.pikniki.net/main.php?showpage=where_are_we&language=si

Eeee, to je to. Hvala MIŠEK, ti si pa res zlatek. Vedno prideš ob pravem času in nas popedenaš! user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
28.9.2008 13:36:37   
gigi1
Pika user posted image  mirno roko pri stopki in naj bo punkcija čimmanj boleča. Kako je pa bilo včeraj? Sorry pri vsej poplavi postov tvojega nisem zasledila..

Mlinčka in Mlinček uživajta na pikniku.

Hope ti pa res vedno prideš ob pravem času user posted image . Kako si?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.9.2008 13:37:00 >

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
28.9.2008 13:44:26   
pika74
Ojla gigi,

včeraj so bili veliki od 19-21mm. Dons pa že od 21-23mm. Kar nekaj jih je (poleg endometrioma, ki je velik 20mm in gre Ribičevi še najbolj na živce user posted image ).
Po stopko grem kar v ZD nocoj... ker nimam izkušenj s takimi dozami, kot je npr. menopur al pa tale stopka... pa da ne bom preveč ustvarjalna, bom kar stručkotom prepustila delo user posted image .

Sem pa v zadnjih dneh že kar orng napihnjena... čutim, da bo spet mal hiperce... ma upam, da ne preveč.

Ma bomo že prežvel - sej ne bo prvič user posted image .

p.s.
kdaj se že vzame une tabletke za odvajanje? Dve so mi dali. A jih jutri (dan pred punkcijo) vzamem sred dneva?
Uno za pomiritev vem,da morm zvečer vzet pred spanjem.

Lp

< Sporočilo je popravil pika74 -- 28.9.2008 13:46:51 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
28.9.2008 13:45:37   
Anonimen
Pince, meni je pa Ribičeva danes izmerila navječji folikel 23, ostali pa 2x 21 in 2x17 in manjši in mi je dala terapijo še za jutri?????

Madonca, zdej me je pa tako strah, da ne bodo popokali :(

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1571
28.9.2008 13:46:56   
Hope2
Aa da pridem ob pravem času? Eh, se mi zdi, da se vsake kvatre samo neki "privohunim" zraven user posted image . Zdaj mam malo več časa sedet za računalom, ker moram počivat in tako mal več preberem. Uživajte na pikniku, piknik plac je lepi, naj vam še vreme služiuser posted image

Gigi jaz sem ok, hvala, edino počivat moram, ker je malček mal zahiran in ker mam občutek, da mi bo kmalu glavo ven porinil.

Pika mirno roko, lepo dozorevanje jajčkov, nebolečo ponkcijo, kakovostne zarodke, plusek in čez dobrih 8 mesecev šručko v naročjuuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
28.9.2008 13:47:56   
ledenka
mislim, grem se skopat, pol rabim pa pol ure, da preberem, kaj ste v tem cajtu naklofale user posted image user posted image user posted image  

Pija user posted image  končno se je prikazala! super! vsaj veš, da je vse ok in se lahko začneš na nove boje pripravljat

arnejči user posted image  ja ja, kaj pa smo pred 10 leti sploh mislile... o otročkih še sigurno ne. ena moja prijateljica je imela prvega pri 23 se mi zdi, pa se mi je zdela tako mlada... user posted image  no, zdaj ma pa že dva najstnika.

lara, dobrodošla v spalno deželo user posted image  to je definitivno dober znak. in verjemi, čez 4 tedne ne bo nič kaj boljše user posted image  

pika user posted image  mirno roko pri stopki!

sabsa, to bo super pridelek user posted image  

žiži, kaj boš pa ti kuhala? pri naju bodo kar špageti... sem včeraj z jetrci eksperimentirala, pa ni bilo najbolje. naslednjič bom probala v omaki.

mlinčka, meni je bil Pavle ful všeč s temi plavimi učki pa kodrčki... ko sem bila v ene 7. razredu OŠ user posted image  

Pikovitek moja, boš poročala, kako je blo pri šlogarci? sem radovedna, samo nekak ne upam it user posted image  

Hope, sem ravno danes mojemu razlagala o tebi user posted image  no bolj to, kakšna je razlika med postopki pri nas in v tujini, kako je bil v Emiratih celostni pristop. je danes en člančič v Nedelu o akupunkturi in IVF, pa so naši G zelo skeptični glede tega...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
28.9.2008 13:49:25   
gigi1
Pika močno upam in navijam, da hiperce tokrat ne bo. Folikli pa lepo kažejo user posted image  user posted image  user posted image . Ja tele mešance znajo bit kar zoprne. Če je samo stopka, je mogoče res boljš, da ti ja namešajo v ZD. Naj imajo pa tam oni mirno rokco user posted image

Zdej pa moram iti. Se pišemo kasneje.

Pa, pa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
28.9.2008 13:49:37   
ledenka
kdaj se že vzame une tabletke za odvajanje?

najboljše jutri zjutraj, pa bolj lahko hrano čez dan, da se do večera fino očistiš user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Baby shower
Michonne RR

Ali ste imele zabavo pred rojstvom otroka (Baby shower)?

Da-organizirala sem jo sama (26%)

Da-organizirale so mi jo prijateljice (23%)

Ne-takrat tega še nisem poznala (13%)

Ne-to mi je totalno mimo (38%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!