Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 11:57:21
|
|
|
|
Pija76
|
K boste glih vse tolk sesale, a lahko še katera k meni prosim pride? Mlinček prav QL avatar. Grem mal delat!! Mormo kaj skuhat
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 11:58:17
|
|
|
|
miska73
|
Miška73 z rukolo se da čuda počet. Men je res najmi. Razen solate...jo lahko narediš v rižoti (čisto na koncu jo daš not, da ohrani okus in grenkobo). Ali pod biftek. Lahko jo z oljčnim oljem zaliješ in balzamičnim kisom , na lističe narežeš parmezan in je priloga k mesu... V solati pa...rukola + paradajz + popečene pinjole, oljčno olje, balzamični kis... njami Vidim da si na moji valovni dolžini. Ponavadi jo jaz pokonzumiral v solati ali pod pečenim zrezkom/sirom. Danes sem pa rekla, da bi kaj drugega. Jo bom pa verjetno res v rižoto vrgla.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 12:10:56
|
|
|
|
arneja
|
Kalina, naj te tečka čimprej neha zvijati . Ti boš pa pri dr. Merlu, ne, če greš po špikice v PO? Pa držim pestke, da si boš hlače lahko zapela v soboto . Sonček, kar pridno se po bušiju maži, da ne bo strij . 22 stopinj bi pa jaz tudi ... Kajsica, ti pa po Suprefaktu hujšaš? To je pa super . Včeraj si si pa z lahkoto špikico dala, ko si bila malo, khm, okajena ?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 12:24:28
|
|
|
|
arneja
|
Lara, pikica te primora, da kar 12 ur dnevno spita ? Joj, sem ti fouš za sončka. Pija, saj veš, ponovi vajo, ne ? Je pa bolje, da se to lažno upanje čimprej konča, ni res? Gigi, se meni zdi, da res ni veliko tipov, ki jim Angelinca ne bi bila všeč. Pa meni je tudi, sploh tista njena usta. Kakšna lepotička bo šele njena ta mala . Bradko pa meni ni tako zelo všeč, mi je pa Angelina bolj, pa nisem nič na punce mahnjena . Pa baby face imam jaz rada, samo Brad mi ne sede. Mi pa sede, žal včeraj preminuli, Paul. Še kateri drugi ? Pikovit, dobro rožnikuj . Če boš zares sploh šla .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 12:30:21
|
|
|
|
Pija76
|
Arnejča itak da je bolj da se konča. Ker Paul je pa umru včeraj?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 12:32:27
|
|
|
|
arneja
|
Lara, pozdravi Mijavček v našem imenu. Joj, še malo in bo punca mamica kar dvema otročičkoma . Mlinčka, jebela, kako zelo okrepljene smo me že ? Ma, saj vem, ni druge, kot ponovljati zadeve spet in spet. Miška, jaz se niti malo ne počutim stare, niti nimam občutka, da bi bil moj star (ker takšne počne, njegova zadnja pogruntavščina je, da me Rebelda kliče, če sem tečna . Sem pa zadnjič penila, da so nama otročički samo zato ušli, ker so se ustrašili, da bi imeli mamico s takšnim imenom ), ampak biološka urca pa vseeno dela svoje . Sva včeraj nabirala kostanj tam, ko pred 10 leti in sem pomislila, kako se mi takrat niti sanjalo ni, da bom imela kdaj probleme z neplodnostjo . Mmm, rukolo imam jaz full rada . Mlinček, se strinjam, da tvoj avatarček rula . Vidim, da te je pa zadeva čisto notri potegnila .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 12:33:46
|
|
|
|
arneja
|
Pija, Paul Newman. Ste ga tako žurale včeraj, da niste nič videle okoli sebe .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 12:34:52
|
|
|
|
arneja
|
Zdaj grem pa še jaz malo lonce premetavat.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 12:36:38
|
|
|
|
arneja
|
Zdaj vidim, da mi slikce ni prilepilo. Poskusim še enkrat.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 12:37:47
|
|
|
|
arneja
|
Sorry, ne znam prilepit . [link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=34a60a37fe619cf92f19366fac6770ca08d56b6a328bd3452d08c3dcdcf0a2ccaa4f087545ee65b372102708b6a0521191204607088fe210e081429cb408d3487091cc23293408&resulturl=34a60a37fe619cf92f19366fac6770ca08d56b6a328bd3452d08c3dcdcf0a2ccaa4f087545ee65b372102708b6a0521191204607088fe210e081429cb408d3487091cc23293408&refurl=d74e66acdb167c04d0fda58f6d61a45908e50abca8e8db7a27088db946ddefe450e008a80b8c3770c6368d08960f5d3b71fd89f1082a53ff08a1905332088efa89eddea1f47c0874da254683d15a8f01&q=paul+newman&contenttype=image%2Fjpeg&o=0][/link]
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 12:37:51
|
|
|
|
sabsa
|
Pozdravček! Pred kosilom na hitro sporočim rezultate današnjega uz-ja. Na desni strani 3 krat 21mm in nemaj manjših in na levi strani 21mm in 19 mm. Jutri ponovno uz, zvečer pa verjetno stopka in v sredo punkcija. Dober tek vsem!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 12:40:51
|
|
|
|
arneja
|
Sabsa, super za velike foliklčke in jutrišnjo stopko .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 12:46:54
|
|
|
|
gigi1
|
Sabsa za odličen rezultat. Naj bodo čimbolj kvalitetni Arneja ni ista slika, pa vendar.... Tudi meni je bil v mladih letih všeč. BP mi je bil pa v Jesenski pripovedi hud. Meni so tipi hudi zaradi vlog. Včasih mi je kakšen v določeni vlogi všeč, v drugi pa sploh ne...No, kaj čmo...sem mal čudna
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 13:01:26
|
|
|
|
mlinčka
|
Mišmiš, al pa kera druga seveda, rabim mal pomoči. A me lahko prosim znavigirate do vzletišča Podpeč? Mi je bilo sicer včeraj zvečer natančno razloženo, ampak glede na zamegljeno stanje sem se samo kunštno delala in poznavalsko kimala, v glavi ni ostalo pa nič. Itak! Pa da suvereno izpadem, raj vas vprašam, preden kličem poznavalca . Hvalaaa!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 13:03:50
|
|
|
|
mlinčka
|
Ja, Pavle je bil v mladih letih, sploh za tiste cajte, prov fejst. En šarm je sicer z leti pridobival, sam za ponucat se mi pa ni zdel. Ga je pa seveda škoda. Viš, tud mene je šele Arneja razsvetlila, včeraj je šlo očitno veliko stvari mimo mene .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 13:25:41
|
|
|
|
pika74
|
Jst mam pa dons zvečer stopko, v tork pa punkcijo .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 13:28:11
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Mlinčka, če iščeš tale prostor http://www.pikniki.net/main.php?showpage=where_are_we&language=si Eeee, to je to. Hvala MIŠEK, ti si pa res zlatek. Vedno prideš ob pravem času in nas popedenaš!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 13:36:37
|
|
|
|
gigi1
|
Pika mirno roko pri stopki in naj bo punkcija čimmanj boleča. Kako je pa bilo včeraj? Sorry pri vsej poplavi postov tvojega nisem zasledila.. Mlinčka in Mlinček uživajta na pikniku. Hope ti pa res vedno prideš ob pravem času . Kako si?
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.9.2008 13:37:00 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 13:44:26
|
|
|
|
pika74
|
Ojla gigi, včeraj so bili veliki od 19-21mm. Dons pa že od 21-23mm. Kar nekaj jih je (poleg endometrioma, ki je velik 20mm in gre Ribičevi še najbolj na živce ). Po stopko grem kar v ZD nocoj... ker nimam izkušenj s takimi dozami, kot je npr. menopur al pa tale stopka... pa da ne bom preveč ustvarjalna, bom kar stručkotom prepustila delo . Sem pa v zadnjih dneh že kar orng napihnjena... čutim, da bo spet mal hiperce... ma upam, da ne preveč. Ma bomo že prežvel - sej ne bo prvič . p.s. kdaj se že vzame une tabletke za odvajanje? Dve so mi dali. A jih jutri (dan pred punkcijo) vzamem sred dneva? Uno za pomiritev vem,da morm zvečer vzet pred spanjem. Lp
< Sporočilo je popravil pika74 -- 28.9.2008 13:46:51 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 13:45:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pince, meni je pa Ribičeva danes izmerila navječji folikel 23, ostali pa 2x 21 in 2x17 in manjši in mi je dala terapijo še za jutri????? Madonca, zdej me je pa tako strah, da ne bodo popokali :(
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 13:46:56
|
|
|
|
Hope2
|
Aa da pridem ob pravem času? Eh, se mi zdi, da se vsake kvatre samo neki "privohunim" zraven . Zdaj mam malo več časa sedet za računalom, ker moram počivat in tako mal več preberem. Uživajte na pikniku, piknik plac je lepi, naj vam še vreme služi Gigi jaz sem ok, hvala, edino počivat moram, ker je malček mal zahiran in ker mam občutek, da mi bo kmalu glavo ven porinil. Pika mirno roko, lepo dozorevanje jajčkov, nebolečo ponkcijo, kakovostne zarodke, plusek in čez dobrih 8 mesecev šručko v naročju
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 13:47:56
|
|
|
|
ledenka
|
mislim, grem se skopat, pol rabim pa pol ure, da preberem, kaj ste v tem cajtu naklofale Pija končno se je prikazala! super! vsaj veš, da je vse ok in se lahko začneš na nove boje pripravljat arnejči ja ja, kaj pa smo pred 10 leti sploh mislile... o otročkih še sigurno ne. ena moja prijateljica je imela prvega pri 23 se mi zdi, pa se mi je zdela tako mlada... no, zdaj ma pa že dva najstnika. lara, dobrodošla v spalno deželo to je definitivno dober znak. in verjemi, čez 4 tedne ne bo nič kaj boljše pika mirno roko pri stopki! sabsa, to bo super pridelek žiži, kaj boš pa ti kuhala? pri naju bodo kar špageti... sem včeraj z jetrci eksperimentirala, pa ni bilo najbolje. naslednjič bom probala v omaki. mlinčka, meni je bil Pavle ful všeč s temi plavimi učki pa kodrčki... ko sem bila v ene 7. razredu OŠ Pikovitek moja, boš poročala, kako je blo pri šlogarci? sem radovedna, samo nekak ne upam it Hope, sem ravno danes mojemu razlagala o tebi no bolj to, kakšna je razlika med postopki pri nas in v tujini, kako je bil v Emiratih celostni pristop. je danes en člančič v Nedelu o akupunkturi in IVF, pa so naši G zelo skeptični glede tega...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 13:49:25
|
|
|
|
gigi1
|
Pika močno upam in navijam, da hiperce tokrat ne bo. Folikli pa lepo kažejo . Ja tele mešance znajo bit kar zoprne. Če je samo stopka, je mogoče res boljš, da ti ja namešajo v ZD. Naj imajo pa tam oni mirno rokco Zdej pa moram iti. Se pišemo kasneje. Pa, pa
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 13:49:37
|
|
|
|
ledenka
|
kdaj se že vzame une tabletke za odvajanje? najboljše jutri zjutraj, pa bolj lahko hrano čez dan, da se do večera fino očistiš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Baby showerMichonne RRAli ste imele zabavo pred rojstvom otroka (Baby shower)?Da-organizirala sem jo sama (
26%)
Da-organizirale so mi jo prijateljice (
23%)
Ne-takrat tega še nisem poznala (
13%)
Ne-to mi je totalno mimo (
38%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!