|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
28.9.2008 10:59:01   
Pija76
Ah madona, sej ne vem, pomoje pol nekaj ni OK, če se ni do takrat dost podvajal hormon.... Pa itak sem ga zdaj reveža tolk zakadila in zapila, da je prekajen pijanček revček ratal.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
28.9.2008 10:59:58   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Žiži, sej za petek se probaj s Kajsico zmeniti, če bo vozila Mlinčko pa Daisy, ni vrag, da lahko tudi tebe pobere.
Saj kakor se je hvalila ima velik avto (mislim, da tecga kt jaz)user posted image user posted image

Miš si ga pa ja vidla, moj avtek namreč.....in v kolikor se jaz spomnem imava sedaj enake avte!!! Jap, saj sem tudi rekla, če bojo babnice na kaki drugi lokaciji kaj organizirale, da lahko jaz 4 kamot pobašem. Men ni blema, da ne spijem kaj, ker imam redkokdaj svetle trenutke in mi paše!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
28.9.2008 11:00:33   
pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Punce in kaj  mislite da bi mi Reško rekel, glede na to da je ni? Ker zdaj moj možek že sprašuje, če je možno da je krvni narobe kazal....pa bodoča tetka je tud neki optimistična user posted image

Pija, jaz bi ga poklicala.user posted image

Mismis si sigurna da je mijavček rodila? Al samo govorijo, da jih je prevzel dr. nevemkateri in da so vsi trije ok...user posted image  Hvala!user posted image

LL, jaz sem tole zasledila:

Mijavček se mi je javila, da so za enkrat vsi trije OK. Prevzel jo je dr. Pušenjak in da bo sporočila novičke

Zna tudi biti, da še ni rodila, ampak da sem samo jaz to razbrala iz teksta user posted image user posted image user posted image

A je nimam Cerar v rokah?Pa saj je vseeno,oba sta najboljša.Kakorkoli že kljub temu ji lahko čestitamouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
28.9.2008 11:00:41   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Žiži, sej za petek se probaj s Kajsico zmeniti, če bo vozila Mlinčko pa Daisy, ni vrag, da lahko tudi tebe pobere.
Saj kakor se je hvalila ima velik avto (mislim, da tecga kt jaz)user posted image user posted image

Miš si ga pa ja vidla, moj avtek namreč.....in v kolikor se jaz spomnem imava sedaj enake avte!!! Jap, saj sem tudi rekla, če bojo babnice na kaki drugi lokaciji kaj organizirale, da lahko jaz 4 kamot pobašem. Men ni blema, da ne spijem kaj, ker imam redkokdaj svetle trenutke in mi paše!!!

a tak trenutek je bil včerajšnji večer user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
28.9.2008 11:01:11   
lara light

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Punce in kaj  mislite da bi mi Reško rekel, glede na to da je ni? Ker zdaj moj možek že sprašuje, če je možno da je krvni narobe kazal....pa bodoča tetka je tud neki optimistična user posted image

Pija, jaz bi ga poklicala.user posted image

Mismis si sigurna da je mijavček rodila? Al samo govorijo, da jih je prevzel dr. nevemkateri in da so vsi trije ok...user posted image  Hvala!user posted image

LL, jaz sem tole zasledila:

Mijavček se mi je javila, da so za enkrat vsi trije OK. Prevzel jo je dr. Pušenjak in da bo sporočila novičke

Zna tudi biti, da še ni rodila, ampak da sem samo jaz to razbrala iz teksta user posted image user posted image user posted image

Ne vemuser posted image ...jaz sem razumela, da je šla noter...da jo je Cerar prevzel...je pa čudno, da od četrtka še ne bi rodila, imaš prav...nimam pojma... pa rekla mi je da dobim sms za rr-jevke in ni nič še poslala...počakajmo še kak dan!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
28.9.2008 11:02:03   
mlinček
JOJ kake stimulacije user posted image user posted image user posted image

pikovit tale joškometalka mi je nasmeh priklicala na obraz - je fenomenalna, ampak to ne pomeni da je z mlinčko kej narobe - ima točno to kar je men všeč

gigi ti pa si zadela 100%, sam ne vem kdo ti je povedal, ker mi je AJ res ena zelo huda bejba user posted image user posted image user posted image

joj zdej ste pa spet začele in ne dohajam user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
28.9.2008 11:02:27   
pikovit

Ah madona, sej ne vem, pomoje pol nekaj ni OK, če se ni do takrat dost podvajal hormon.... Pa itak sem ga zdaj reveža tolk zakadila in zapila, da je prekajen pijanček revček ratal.

Pija saj si imela transfer na 3 dan.Lej tuki falita 2 dneva,pa še bolj počas se razvijata,pa še malce je zakajen in zapit,pa smo tle.Kateri dan je od kar si nehala z progesteronom?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
28.9.2008 11:04:47   
kajsica

Ja tak ko je bil včeraj...pikola sploh ne vem kaj mi je bilo, ampak je tolk pasalo, pa naspidirana sem bila, uh uh uh...če bi mojga imela kje v bližini.....se bi mi revček kar zasmilil user posted image user posted image user posted image

Sem pa potruckala 6 stell včeraj....ma sem divja!!!user posted image user posted image  Lahko dejzi pove, da ni to ravno v moji naravi!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
28.9.2008 11:05:08   
mismis
Pija, hočemo test, hočemo test, hočemo test.user posted image user posted image user posted image

Mogoče se ti je pa zgodila enaka zgodba, kot Dajamaji nazadnje. Na dan testa je bil minus, čez en teden, ko pa še ni bilo tečke, je ponovno delala test in je bil plus. Pustimo to, kako se je potem končalo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
28.9.2008 11:05:41   
mismis

Ja tak ko je bil včeraj...pikola sploh ne vem kaj mi je bilo, ampak je tolk pasalo, pa naspidirana sem bila, uh uh uh...če bi mojga imela kje v bližini.....se bi mi revček kar zasmilil user posted image user posted image user posted image

Sem pa potruckala 6 stell včeraj....ma sem divja!!!user posted image user posted image  Lahko dejzi pove, da ni to ravno v moji naravi!!!

ma ka si ti nor???

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
28.9.2008 11:08:58   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

JOJ kake stimulacije user posted image user posted image user posted image

pikovit tale joškometalka mi je nasmeh priklicala na obraz - je fenomenalna, ampak to ne pomeni da je z mlinčko kej narobe - ima točno to kar je men všeč

gigi ti pa si zadela 100%, sam ne vem kdo ti je povedal, ker mi je AJ res ena zelo huda bejba user posted image user posted image user posted image

joj zdej ste pa spet začele in ne dohajam user posted image

Mlinček lepo,da sem ti priklicala nasmeh.Saj veš smeh je pol zdravja.Kar se pa Mlinčke tiče je pa boljš kot Angelinauser posted image

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
28.9.2008 11:09:39   
gigi1
Pija nisi tolk zakadila in zapila, da bi blo kaj narobi. Nič se sekirat. Kaj pa veš...mogoče se je tolk kasneje gnezdila user posted image   Ne...zdej bom pa nehala, ker nočem spet napihovat.

Pikovit in Miška Pija je imela ET že 2 dan. Zato se mi zdi, da je vse še možno.

Mlinčka, a maš spucan monitor? Viš, kaj delam za čistočo pri vas doma user posted image  user posted image  user posted image  .

Mlinček pri AJ pa ni kaj dost za falit. Je bolj malo korenjakov na tem svet, ki jim ni huda user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
28.9.2008 11:11:12   
kajsica
Evo mlinček, pa si še to poglej

http://www.ona-on.net/clanek.php?parentid=7&subid=29&articleid=1146

Se pa strinjam s pikovitko,čeprav je AJ res fenomenalna ženska, je pa čez našo mlinčko ni!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
28.9.2008 11:11:57   
pikovit
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.wizardmidrand.com/images/tyra-banks.jpg&imgrefurl=http://www.wizardmidrand.com/finance/bank/banks.html&h=451&w=380&sz=32&tbnid=Olzc7gDZYvaFnM:&tbnh=127&tbnw=107&prev=/images%3Fq%3Dtyra%2Bbanks%26um%3D1&start=2&sa=X&oi=images&ct=image&cd=2][/link]  men je pa ona ful luštna

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
28.9.2008 11:14:23   
gigi1
Pikovit a Tyra?

user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
28.9.2008 11:14:51   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovit a Tyra?

user posted image

Jaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
28.9.2008 11:15:52   
pikovit
Men pa noče napopat.Zakaj?user posted image Res mi je ful huda.Hvala Gigi.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
28.9.2008 11:16:39   
gigi1
No, no....saj je veliko lušnih žensk na tem svetu, pa dobrih...

Sam najbolj jebozovna je pa AJ user posted image . Takoj za našo Miško seveda user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
28.9.2008 11:17:33   
pikovit

Evo mlinček, pa si še to poglej

http://www.ona-on.net/clanek.php?parentid=7&subid=29&articleid=1146

Se pa strinjam s pikovitko,čeprav je AJ res fenomenalna ženska, je pa čez našo mlinčko ni!!!user posted image user posted image user posted image

Če lahko komentiram AJ.Men je bljak.Edina lepa stvar na njen je B.Pittuser posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
28.9.2008 11:19:05   
pikovit

Sam najbolj jebozovna je pa AJ user posted image . Takoj za našo Miško seveda user posted image

Kar se mojga okusa tiče,je Miška way pred AJ

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
28.9.2008 11:22:09   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Kar se mojga okusa tiče,je Miška way pred AJ

hvala, hvala, samo b rat pit mi manjka user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
28.9.2008 11:22:25   
mlinček
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tale filmček kajšica je pa super in oh in sploh, si bom link kr na namizje shranu, pa še komad Lady in red je zelo zelo dober in paše v kontekst

super - se počutim ko en mali srečni user posted image  , k ste me tko lepo sprejele - HVALA user posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
28.9.2008 11:25:01   
arneja
Punce, hvala za vse objemčke in besede tolažbe včeraj user posted image . Bo pa še hudo, že vidim, vedno pride za mano user posted image . Brez žalovanja res ne gre. Sva se včeraj po tistem vetru lepo v gozd spravila in sva našla kostanj user posted image  in ga zvečer kuhanega papcala user posted image .

Sisy, žal mi je, da tudi tebi september ni prinsel pluska. Ampak kot praviš, imaš Saro, tako da stiskaj svojo pupiko in bodi hvaležna, da imaš vsaj njo user posted image .

Tina, jaz sem že 35,6 let stara user posted image , moj pa 40. Vedno večkrat računam, koliko bom stara, ko bo moje dete šlo v 1. razred - kar precej user posted image .

Punčke, bolje, da danes ne visim preveč tu gor, ker že žalost prihaja na obisk user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
28.9.2008 11:25:07   
Pija76
No punce zdaj pa je konec ugibanj. Tud mena ni user posted image . Se je gospa nakazala.

Kaj pa je to za ena Tyra?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
28.9.2008 11:25:21   
mlinček
Tyra je OK pikovit - ampak AJ je pri meni daleč pred njo, žal

user posted image

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako kupite nov avto?

Z gotovino. (36%)

Na kredit. (39%)

Na lizing. (20%)

Denar mi posodijo starsi. (5%)

Število vseh glasov: 9239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!