arneja
|
MLBK, kam ti nameravaš v naslednji postopek? Jaz bom verjetno kar pri atu ostala, ker nimam potrpljenja za tisto celodopoldansko čakanje v na GK. Dajamaja, tudi jaz navijam za tvojega (levega? - v katerem jajčniku je bilo več foliklov?) trojčka . Moooooraaaa ti uspeti, ker je bilo preveč žalosti v zadnjem času tu gor. Obljubi, da boš plusek nalulala, prosim . Baci, zaenkrat še nisem nič infomacij našla, sem raje čimveč stran do računalniku . In da bi ti testek veliko hormona jutri kljub vsemu pokazal . Ampak ker imaš zamrznjenčke, si sploh ne smeš nič časa za slabo voljo vzeti, ampak kar pozitivno naprej gledati . Sisy, glede na to, da imaš ti tudi pingvinčke, velja prejšnji stavek tudi zate . Mismis, pa prosila sem, da me med kakšne jezne strice nalimaš in ne med objemčke . Boš, prosim ? Pa, porkadijo, saj smo se skoraj vse trepetalke na objemčkometer preselile . Kicsi, crkljaj pikici, da bosta pri tebi ostali . Pija, tvoje tečke še ni? Potem pa držim pesti, da so ti napačne rezultate krvnega povedali . Ej, kako dobro je bilo pa Mlinčka, ki se je logiral na RR, prebrati . Zdajle sem se pa res narežala, sploh ta drugemu postu, ko je pipkal in se opravičeval za slevenštino .