ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Hope, sem ravno danes mojemu razlagala o tebi no bolj to, kakšna je razlika med postopki pri nas in v tujini, kako je bil v Emiratih celostni pristop. je danes en člančič v Nedelu o akupunkturi in IVF, pa so naši G zelo skeptični glede tega... Zanimivo . Mene je mohamed poslal 2x na akupunkturo pred postopkom. Pomagala mi ni , je pa nekaterim drugim in zato so vedno vključevali alternativo v postopke. Tudi velik povdarek na prehrani, vitaminih, mineralih imajo in noben par ne uide temu. Že na prvem razgovoru, nama je predaval o prehrani, kaj jesti, kaj opustiti, katere vitamine.... saj to je tisto, kar je pri nas še v povojih... če bi bila taka možnost, da npr. klinika sodeluje s kakim zdravilcem (zeliščarjem, homeopatom, akupunkturistom, refleksologom ipd.), pa magari pač plačaš njihove storitve, ampak da npr. veš, da je to usklajeno z G, ki vodi tvoj postopek in ti dajo terapijo tudi glede na tvoje potrebe, bi po moje večina punc šla v to varjanto. sploh povratnic, prvič še itak ne veš, kako zadeve potekajo in kaj so lahko ovire. samo se mi zdi izjemnega pomena, da so razni vitamini in zelišča usklajeni s potrebami postopka, ker sicer lahko narediš več škode. v tujini, kolikor sem brala na netu, je to običajna praksa sodelovanja in ne izključujem, da so tudi zaradi tega lahko boljši rezultati.