|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
28.9.2008 13:56:06   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Hope, sem ravno danes mojemu razlagala o tebi user posted image  no bolj to, kakšna je razlika med postopki pri nas in v tujini, kako je bil v Emiratih celostni pristop. je danes en člančič v Nedelu o akupunkturi in IVF, pa so naši G zelo skeptični glede tega...

Zanimivouser posted image . Mene je mohamed poslal 2x na akupunkturo pred postopkom. Pomagala mi niuser posted image , je pa nekaterim drugim in zato so vedno vključevali alternativo v postopke. Tudi velik povdarek na prehrani, vitaminih, mineralih imajo in noben par ne uide temu. Že na prvem razgovoru, nama je predaval o prehrani, kaj jesti, kaj opustiti, katere vitamine....

No, saj če malo bolj pomislim, pa me niti ne čudi, saj bi me v LJ GK filali v nedogled z istimi zdravili dokler ne bi zblaznela, Reš pa me je že itak poslal v Prago po darovalsko celico. Naši so sicer zelo dobri strokovnjaki kar se tiče normalnih parov, takoj ko pa se pri paru pojavi neko odstopanje, pa so preveč zagrenjeni z ustaljenim redom oz postopkom in nočejo nič eksperimetirat al pa imajo zvezane rokeuser posted image .

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 28.9.2008 14:02:58 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
28.9.2008 14:01:39   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Jst mam pa dons zvečer stopko, v tork pa punkcijo user posted image .

Bravo Piki...navijam zate!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
28.9.2008 14:02:47   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Hope, sem ravno danes mojemu razlagala o tebi user posted image  no bolj to, kakšna je razlika med postopki pri nas in v tujini, kako je bil v Emiratih celostni pristop. je danes en člančič v Nedelu o akupunkturi in IVF, pa so naši G zelo skeptični glede tega...

Zanimivouser posted image . Mene je mohamed poslal 2x na akupunkturo pred postopkom. Pomagala mi niuser posted image , je pa nekaterim drugim in zato so vedno vključevali alternativo v postopke. Tudi velik povdarek na prehrani, vitaminih, mineralih imajo in noben par ne uide temu. Že na prvem razgovoru, nama je predaval o prehrani, kaj jesti, kaj opustiti, katere vitamine....

saj to je tisto, kar je pri nas še v povojih... če bi bila taka možnost, da npr. klinika sodeluje s kakim zdravilcem (zeliščarjem, homeopatom, akupunkturistom, refleksologom ipd.), pa magari pač plačaš njihove storitve, ampak da npr. veš, da je to usklajeno z G, ki vodi tvoj postopek in ti dajo terapijo tudi glede na tvoje potrebe, bi po moje večina punc šla v to varjanto. sploh povratnic, prvič še itak ne veš, kako zadeve potekajo in kaj so lahko ovire. user posted image  samo se mi zdi izjemnega pomena, da so razni vitamini in zelišča usklajeni s potrebami postopka, ker sicer lahko narediš več škode. v tujini, kolikor sem brala na netu, je to običajna praksa sodelovanja in ne izključujem, da so tudi zaradi tega lahko boljši rezultati.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
28.9.2008 14:03:15   
ledenka
zarja user posted image  hello!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
28.9.2008 14:04:27   
zarja1

zarja user posted image  hello!

Helou Ajsi..kako je naša nosečka srečka?

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
28.9.2008 14:07:45   
Hope2
Ja ledenka, nikoli ne veš ali ti alternative res kaj pripomore in ali so zaradi nje res boljši rezultati, vendar če ne probaš, ne boš vedel. Pravtako je odlična za povratnike, saj jim daje neko novo upanje in že mogoče zaradi boljšega počutja in boljšega pozitivnega filinga lahko rata. Zase vem, da ne bi mogla it 6x v postopek z istimi zdravili, z istim postopkom in obravnavo. Je pa vsak človek po svoje narejen in vsakemu neki drugega paše. Tak da hvala bogu, da imamo 3 klinike in v vseh dobre strokovnjake, in možnost, ad jih lahko menjaš. Pa hvala bogu za internet in google, da vidiš kako je s tem še po svetu.

Zdaj pa moram šibat na sprehod, me kosmatinec že kličeuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 28.9.2008 14:08:26 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
28.9.2008 14:12:38   
zarja1
pri naju bodo kar špageti... sem včeraj z jetrci eksperimentirala, pa ni bilo najbolje. naslednjič bom probala v omaki.

jetrc tud jaz ne maram-na noben način. Pri nama se pečejo rebrca z medom, njoki, gobova juhca in zelena solatka.....

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
28.9.2008 14:19:20   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

pri naju bodo kar špageti... sem včeraj z jetrci eksperimentirala, pa ni bilo najbolje. naslednjič bom probala v omaki.

jetrc tud jaz ne maram-na noben način. Pri nama se pečejo rebrca z medom, njoki, gobova juhca in zelena solatka.....

jaz jih maram, ampak moja mi niso bila všeč user posted image  sem jih preveč prepekla

rebrca se pa dobro slišijo. a svinjska? meni so sicer ovčja super, njami user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
28.9.2008 14:19:41   
Anonimen
Kar še 1x kopiram, preveč čvekate, da bi me opazile user posted image

"Punce, meni je pa Ribičeva danes izmerila navječji folikel 23, ostali pa 2x 21 in 2x17 in manjši in mi je dala terapijo še za jutri?????

Madonca, zdej me je pa tako strah, da ne bodo popokali :(  "

A ima katera podobne izkušnje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
28.9.2008 14:28:06   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kar še 1x kopiram, preveč čvekate, da bi me opazile user posted image

"Punce, meni je pa Ribičeva danes izmerila navječji folikel 23, ostali pa 2x 21 in 2x17 in manjši in mi je dala terapijo še za jutri?????

Madonca, zdej me je pa tako strah, da ne bodo popokali :(  "

A ima katera podobne izkušnje?

zato jemlješ suprefact, ki prepreči, da ti popokajo. ne skrbi! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
28.9.2008 14:35:00   
pika74

kdaj se že vzame une tabletke za odvajanje?

najboljše jutri zjutraj, pa bolj lahko hrano čez dan, da se do večera fino očistiš user posted image

U pol se morm jutr v službi kje bliz wc-ja namontirat user posted image .

Hvala punce!!!

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
28.9.2008 15:00:07   
lučka 25
Super, da je z Mijavčko in njenima user posted image  user posted image  vse O.K.user posted image  user posted image  

Pija, kot vidim je konec zafrkancij in se je teta prikazala. Vsaj veš na čem si.

mlinček, saj boš kmlau ujel tempo. še kakšen dan, pa bo. Smo bile vse na začetku zeloo počasne in nismo dohajale, sedaj smo pa že nabrale kondicijo.

sabsa, bravo za folikle. So pridni in lepo rastejo. user posted image   user posted image   user posted image

gigi in Arneja, tudi meni j bil Poul v maldih letih všeč in mi je prav hudo, ker je včeraj preminil.

pika, mirno roko za stopko in v torek eno konkretno in uspešno punkcijo, naj bodo folikli lepi in polni. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
28.9.2008 15:00:13   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Lučka, ti si pa pridna. Kar na tekmo, a? Mene pa ni blo, ker sva pri Dejzi neki pomagala. Je bil pa tud pir, dva... Neki sem sicer na TV škilila, ampak priznam, da nisem uspela precej zbrano sledit. Vem samo, da so ful vodil pol pa kar naenkrat za precej zgubil. Vmes je pa mal megle user posted image .
A veš, da sem šele včeri porajtala, da me imenuješ milinčka. He, he, simpatično. V bistvu ni moj nik začuda nič na Miliča vezan in sem mlinčka, brez unga i. Moj je mlinček (ga kolegi tko kličejo), zato sem jaz mlinčka. Ampak mi je lušno veš. Milinčka je v bistvu pol kombinacija mojga mlinčka in Miliča, kar je zame itak ubijalska kombinacija user posted image .

Kot vidim si pogruntala, zakaj milinčka. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
28.9.2008 15:06:33   
Shuka
Pupe user posted image

Sem vas prišla malce pozdravit in vam povedat, da mislim na vse akterke: une k ste razočarane vedite, da za vsakim dežjem posije sonce in ker ste tako močne osebnosti vam bo uspelo, une k ste v postopku na hormonih držim pesti, da bi vas hormončki čimmanj hecali in da bi ble tiste, ki vas čaka punkcija kar se da superkokice, tiste pa ki greste po zmrznjenčke, vedite, da so pikice, ki preživijo ledeno dobo ravno tako borbene kot ve in tiste, ki čakate na dve črtice, da se vam uresničijo sanje.

love you all user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
28.9.2008 15:23:27   
bozza

Klepetulje, pozdravljene. Vas sploh ne dohajam. Kadarkoli pogledam, je že najmanj 10 novih strani natipkanih. Zato se težko vključujem v debato.

Jutri začenjam 6. teden, ampak simptomi pa na čase kar izginejo. Včasih grem kar testek gledat, da se malo pomirim, ko zagledam user posted image . Se spomnim tudi iz prve nosečnosti, da sem se pogosto ponoči zasačila, ko sem čekirala, če je trebuh še tam. A se še kateri to dogaja? Nimam nobenih slabosti, utrujena tdi nisem preveč, na joškah so pa samo brdavice občutlčjice, niso tako napete kot prvič. MOgoče je v drugo to drugače, ko so mlečne žleze že bolj navajene na vse skupaj? Saj je komaj dober mesec, od kar sem nehala dojit.

Stiskam pestke za vse vas in verjamem, da vam bo uspelo!!!

user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
28.9.2008 16:08:17   
želvica99
No tole je blo pa rijetno presenečenje, da sta se nam dva moška pridružlauser posted image bi blo lahko več takih. Bravo Mlinček in Folikeluser posted image

Pika dobro opravi še s stopko, če si hiperce navajena pa itak veš kako gre, tko da edino kar je pomembno je da se user posted image  odločjo pri tebi ostat. Držim pestiuser posted image

Sabsa tudi zate pestke za punkcijo, bomo končno spet imele mal upanja, ko bomo čakale na vaše rezultate in seveda podporo dajaleuser posted image

Bozza ne morem verjet, da si že 6. teden.

Če sem iskrena si sebe sploh ne predstavljam user posted image -patetično ane. Pa si res zlo želim user posted image . Punce a se tud vam to dogaja? al sem jest maluser posted image

Lepo, da je Mijavček ok. In tud ti Shuka, smo se kar ustrašle zateuser posted image .

Zarja zdj boš pa že ti kmaluser posted image  ane?

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
28.9.2008 16:13:55   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Če sem iskrena si sebe sploh ne predstavljam user posted image -patetično ane. Pa si res zlo želim user posted image . Punce a se tud vam to dogaja? al sem jest maluser posted image

A veš, da se meni to tudi dogaja. Po moje je to bolj zato, ker se že toliko časa trudimo in nekako kar ne moremo vrjeti, čeprav vse zelo upamo!, da se nam lhko želja uresniči in smo noseče. Upam, da nam ne bo več treba o tem razmišljat in bomo vse noseče.user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
28.9.2008 16:14:55   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Klepetulje, pozdravljene. Vas sploh ne dohajam. Kadarkoli pogledam, je že najmanj 10 novih strani natipkanih. Zato se težko vključujem v debato.

Jutri začenjam 6. teden, ampak simptomi pa na čase kar izginejo. Včasih grem kar testek gledat, da se malo pomirim, ko zagledam user posted image . Se spomnim tudi iz prve nosečnosti, da sem se pogosto ponoči zasačila, ko sem čekirala, če je trebuh še tam. A se še kateri to dogaja? Nimam nobenih slabosti, utrujena tdi nisem preveč, na joškah so pa samo brdavice občutlčjice, niso tako napete kot prvič. MOgoče je v drugo to drugače, ko so mlečne žleze že bolj navajene na vse skupaj? Saj je komaj dober mesec, od kar sem nehala dojit.

Stiskam pestke za vse vas in verjamem, da vam bo uspelo!!!

user posted image

kako gre čas hitro. Sem prav vesela, da je vse v redu. Še malo, pa bo prvi UZ. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
28.9.2008 16:25:23   
zarja1

jaz jih maram, ampak moja mi niso bila všeč user posted image  sem jih preveč prepekla

rebrca se pa dobro slišijo. a svinjska? meni so sicer ovčja super, njami user posted image

lamb chops mi smrdijo....ko sem jih enkrat doma pekla, sem skoz na balkon laufala, da ase mi želodec ni obračal. Pa kitajsko mast mazala pod nos....

svinjske rebrce sem pekla...je blo njamiuser posted image ....nič ni ostalouser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
28.9.2008 16:26:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Pupe user posted image

Sem vas prišla malce pozdravit in vam povedat, da mislim na vse akterke: une k ste razočarane vedite, da za vsakim dežjem posije sonce in ker ste tako močne osebnosti vam bo uspelo, une k ste v postopku na hormonih držim pesti, da bi vas hormončki čimmanj hecali in da bi ble tiste, ki vas čaka punkcija kar se da superkokice, tiste pa ki greste po zmrznjenčke, vedite, da so pikice, ki preživijo ledeno dobo ravno tako borbene kot ve in tiste, ki čakate na dve črtice, da se vam uresničijo sanje.

love you all user posted image

lov ju to Shuki naš...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
28.9.2008 16:33:39   
zarja1

Zarja zdj boš pa že ti kmaluser posted image  ane?

Želvica jaz upam, da tokrat bo. Naredila sem že vse živo, a po et je vse v rokah "usode".
Jaz si sebe full predstavljam kot user posted image , vem kak bom zgledala-fotke od hiperce, kolk si bom prebožala bušija se mi že dozdeva, kolk bom mojga ob živce spravljala...user posted image user posted image user posted image

to če si zdaj trenutno ti še ne predstavljaš...ni patetično si smešna? Vse smo iste, nianse so majhne. Po moje bomo super mame, kaj vse smo in še bomo prestale za te pokece.
Tud jaz sem po obisku kolegice v porodnišnici cel čas študirala in kaj zdaj kak naprej...ok, zanosiš, rodiš...joj pol pa je ta štručka, to neverjetno bitjece v celoti prepuščeni tebi, odvisno od tebe....tega me je strah!!!!!!

Sam ne pa pozabit-ME SMO TAKE BORKE, da bo to za nas mala malca!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1596
28.9.2008 16:56:30   
bambi75

Želvica pa veš da se jaz tud tako počutim, pa sem jaz mislila da sem edina.

Zdaj grem pa mal vaše debate prebrat, da vidim kaj se je kaj dogajalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1597
28.9.2008 17:21:13   
zarja1
o helov Bambi 75? Kako?

Larica pa ti? Doma vse ok? Vem, da si omenla tist črn četrtek, da nekaj ni ok....

Gigi a s fotko ne bo nič?

Horny Teddy

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
28.9.2008 17:35:40   
bambi75

o helov Bambi 75? Kako?

Zarja jaz sem OK, sam danes sem pa mislila da nimam dovojl mesa pa sem še zraven rezala malo prstka in ene četrt nohteka, ampak bo za preživet.

Drugače pa vidim, da sta se nam pridružila moška člana. user posted image  za njiju.

Mijavček, mislim da si v dobrih rokah in držim pesti za čimlažji porod in da bo vse v redu.

Pika user posted image  za stopko.

Sabsa  user posted image   za lepe folikle.

Ste pa sinoči še dolgo žurale, sem mislila tudi jaz ampak sem samo vsake toliko malo pokukala in ker sem bila na obisku in že tam malo pila, nisem hotela potem še nadaljevati, ker bi imela potem danes tigra.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
28.9.2008 17:44:26   
želvica99
Hvala Lučka, Zarja in Bambi, mi je lažje, ker me je res občasno skrbelo, da sem mal čudna. Dobro da vas mamuser posted image .

Mi smo pa dons kar rižotko jedli, ker sva se dopoldne po gozdu sprehajala in je taka na izi variantauser posted image

Kakšno fotko Zarja? Jest bi pa fotko od Orlanda, pa je ne znam sama napopat, tko da tud rabim Gigiuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

karmyka

Ali vam je všeč ime Jana?

Ja (34%)

Ne (40%)

Nekje vmes (26%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!