|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
28.9.2008 8:25:46   
lučka 25
sonček, a imaš ti tam zgoraj na nebu kaj vez? A boš danes sijalo in prebilo te oblačke ali ne? Jaz bi tako rada sončka.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
28.9.2008 8:26:07   
sonček33
Jap gorenjska

Kaj boste počele danes? So obljubljali nebo brez oblačka in 22 stopinj, pa pri nas žal zgleda bolj klavrno.

Jaz grem tut prižgat peč, da se kopalnica ogreje pol pa pod tuš pa trebuh mazat z ojlem da ne bo  trij.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
28.9.2008 8:26:57   
sonček33
Lučka, ti si mal telepatsko povezana tut z mano, zgleda - da nisi ti res čarovnica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
28.9.2008 8:27:56   
lučka 25
Midva sva mislila mal sončne žarke lovit, pa bolj slabo kaže. Ampak bova šla kam na teren. Zjutraj pa še na kavico k mojim staršem. No, jaz imam že toplo kopalnico, tako da mi ni treba čakat, da se ogreje. Je peč že ob 6h zalaufala.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
28.9.2008 8:28:54   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lučka, ti si mal telepatsko povezana tut z mano, zgleda - da nisi ti res čarovnica :)

Sem, sem. Samo ne nobenemu povedat. user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
28.9.2008 8:41:51   
Pija76
evo mene nazaj, ampak ste zgleda ušle.

sonček kje si pa ti slišala da bo 22 stopinj? Ko bi jih bilo le.......

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
28.9.2008 8:55:34   
sonček33
Ja Pija, na popu je blo tko napovedan. res da že v sredo, tko da do danes se je zihr že vse spremenilo.

lučka, itak da nam nnobenmu povedala, RR pa nihče ne bereuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
28.9.2008 9:03:57   
sonček33
Vidim, da ste vse pobegnile. Grem jaz pripravit zajtrk, pol pa mojga zbudim. jajčka na oko, domač primorski sirček, poli salamca, med, marmelada ...čaj in kava.

Se beremo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
28.9.2008 9:05:33   
Kalina
Oj bejbe!

Kako gre? Ma je ne cuden dan, ponoci sem dobila tezko pricakovano M, tako da jutri sibam v PO, po prvo spiko in zdravilauser posted image
Me pa boli k sto user posted image , sm cist pozabila kako to zgleda, ko imas M. Me tko zvija, da se sama nevem kaj bi.
Punce, kolko morjo bit foliklcki veliki, da  pride do punkcije? sm ze vse pozabila kako to greuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
28.9.2008 9:06:44   
sonček33
Kalina superca za M. pa za špike. Foliklčki pa morjo bit tam okol 19, 20. Saj boš hitro notri padla... le malo veččkrat se oglasi tukaj pri nas.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
28.9.2008 9:11:24   
Kalina
hvala soncekuser posted image Ja upam, da bo slo lepo in brez kakrsnih zapletov kot prvic, in tko srcno upam, da ne bom vsa napihnjena, glede na to da grem v soboto na bratovo poroko in sm si kupila nove cunje, ma me kr pobere, ce si nebom mogla hlac zapetuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
28.9.2008 9:14:08   
Tina1
Ma kok ste ve pridne ble včeri. Sem vas komi prebrala, mi je kr mal žouuser posted image da nisem mogla bit z vami.
Sem si pa prvoščla malo daljši spanec, k pa med tednom ne gre, pa je treba zgodi vsta.
Ampak, sem pa učeri user posted image spekla. Zdejle jo pa sam še dokončam.

mismis, ti maš pa pol pr svojmu kužonu budilko. Moja je pa dons me pustila mal delj spat, drgač me pa tud okrog 7 zbudi.
Jz se za petek za, nimam obveznosti.
Moškemu delu želim dobrodošlico. Moj se vsake tok časa zraven naslon pa kej prebere, pa sm rekla pejt za svoj kompjuter, prjav se pa debateri. Ne, mu je še neroden.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
28.9.2008 9:21:47   
kajsica
Dobro jutro babike!!!!

Pija, pikovitka gre k vedeževalki v petek. Ni pa še ti malo skregaj tole našo Mišmiš....mene ne posluša in pravi da kompliciram user posted image ....

Lučka, si si učke včeraj spočila?

Kalina, ja bravo, potem pa špikice. Ma ti postopki pa kg.....jaz sem v prvem postopku pridobila 10 kg viška, pa niesm spravila dol pa da se na glavo postaviš. Sedaj pa od kar sem na Superfactu pa sem shujšala za 3 kg user posted image , men ni ni č jasno.

Mlinček in folikelček dobro jutro!!!

Sabsa, kako kaj folikelčki? Ubogajo? So lepi? Držimo pesti!!!

No tolk da vam povem, včeraj sem bila naspidirana in se mi ni spalo user posted image , pa sem šla še malo četat....tam se vedno kdo najde in sem tipkala do pol treh v jutro...mislim....danes morem pa bit bolj pridna, morem jutri zgodaj vstati.

En lep lep dan vsem skupaj!!!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
28.9.2008 9:58:15   
ledenka
jutro!

je bla spet žurka user posted image  pa vidim, da sta prišla naokoli tudi pridružena člana našega kluba - bravo za pogum, Mlinček in folikel user posted image

Pija, kaj pa če ti mal Reškota pokličeš? ker to je pa res čudno user posted image  bo morda mel kak dober nasvet

Kajši user posted image  ti se kar zabavaj, še malo, pa boš nosečka in boš bolj spala

Lučka, ti maš tudi nedeljski kopalniški obred user posted image  meni je to vrhunec tedna. pa maskice, sproščujoča kopel (v topli vodi, ne vroči, da me ne boste kregale user posted image ), depilacija... aaaa, še malo

Kalina, ti pa že začenjaš user posted image  

sonček, s čem pa mažeš bušija? si moram jaz tudi kaj nabavit... no, porabla bom to, kar imam, čez kak mesec pa nekaj novega kupla

mišmiš je pa pridna, že na sprehodu user posted image  

Tina user posted image  a ti maš kužiko? majhno ali tako velikanko ko naša mišmiš?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
28.9.2008 10:19:37   
Tina1
user posted image Mam tud jzuser posted image . Ni mičkena, je nemška ovčarka.

Evo, če se dobimo pri mismis se pa javm pa vam spečem piškotke. če lahkuser posted image , oz. če vam je prou.

Zdej pa šibam k nečakinji, pol pa k taščici na kosilo.

Prot večeru pa vas spet berem.
Uživejteuser posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
28.9.2008 10:20:05   
mlinčka
Daaan!

He, he, ne morem vam povedat, kako me zabava dejstvo, da sem jaz zvečer že komirala v postli, ko se je moj tukile boril z vsem napisanim in čvekal z vami user posted image . Narobe svet! Zdej pa vidi, kako te to vleče in se človk ne more vašmu šarmu upret user posted image .

A pol kufe ste že al enga dišečga skuham?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
28.9.2008 10:23:49   
mlinčka
Khm, pa komot mu kdaj kako fotostimulacijo prpopate, sem čist za! Včeri niste Dejzice dobr razumele - ne, da sem mu samo jaz dobra za fotostimulacijo, ampak da sem jaz dobra za fotostimulacijo lepit tu gor... Tko da, sploh pred kako punkcijo in njegovim "pranjem na roke" v uni sobi se priporočam za kako hot bejbo zanjga user posted image .

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
28.9.2008 10:35:48   
mlinčka
Lučka, ti si pa pridna. Kar na tekmo, a? Mene pa ni blo, ker sva pri Dejzi neki pomagala. Je bil pa tud pir, dva... Neki sem sicer na TV škilila, ampak priznam, da nisem uspela precej zbrano sledit. Vem samo, da so ful vodil pol pa kar naenkrat za precej zgubil. Vmes je pa mal megle user posted image .
A veš, da sem šele včeri porajtala, da me imenuješ milinčka. He, he, simpatično. V bistvu ni moj nik začuda nič na Miliča vezan in sem mlinčka, brez unga i. Moj je mlinček (ga kolegi tko kličejo), zato sem jaz mlinčka. Ampak mi je lušno veš. Milinčka je v bistvu pol kombinacija mojga mlinčka in Miliča, kar je zame itak ubijalska kombinacija user posted image .

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
28.9.2008 10:36:54   
mlinček
user posted image  ekola tud mene - dobro jutro vsem borkam in borcem za ...........

mal težko še vse to dohajam, ste vse hiperaktivne v pisanju na forumu user posted image

zdej z mlinčko pijeva kavo vsak pred svojim računalnikom user posted image user posted image  in uživava ko bereva forum

ekola za začetek novega dne toliko, držim pesti za vse, ki ste v postopku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
28.9.2008 10:39:00   
gigi1
Oj bejbike ´dan želim user posted image

Pozdravčke Mlinčku in Foliklu user posted image  user posted image  user posted image . Fanta res sta od sile user posted image  user posted image  user posted image

Pa tud vajini babnici nista od muh user posted image

Dejzika za uno izjavo user posted image  Lav ju bejbi.

Kalina user posted image  za tečko in kmalu začetek.

Sabsa navijam user posted image

Lučka sta uživala včeraj user posted image

Miška, če bomo pri tebi vidim, bom pa rabla prevoz. Trezna ne morem pet, pijana pa ne vozit user posted image

Pija se javiš? In res...pokliči Reškota...tole je pa res čudno, da je še ni user posted image  Jst mam spet ene optimistične ideje (pa ne me tepst).

Sonček kaj delaš danes? V Lju te spet ni! In ja napovedali so danes lep dan user posted image

OKi šibam mal pospravljat. Včeraj sem bla bolj lenobnauser posted image

Lep dan vsem

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.9.2008 10:40:47 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
28.9.2008 10:43:03   
pikovit
Dan,

kako kaj punce,ste lepo spale?Vidim,da je Mlinček že gor,kje je pa Folikel?A preganja tigrauser posted image user posted image user posted image .Kje je pa Dejziuser posted image Ga skupi lovitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
28.9.2008 10:45:26   
gigi1
Oj Pikovitka si že nazaj z Rožnika user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
28.9.2008 10:46:10   
pikovit
user posted image

Mlinčka a tole bi bila lahko dobra stimulacija za Mlinčka?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
28.9.2008 10:46:14   
gigi1
Kaj je z našo Mijavček? A kera kaj ve?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
28.9.2008 10:47:48   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kaj je z našo Mijavček? A kera kaj ve?

Žižek, na forumu nosečnosti, sem ujela, da je rodila, da so vsi trije OK in da jih je prevzel dr. Cerar.
Napisano je tudi, da se bo Mijavček sama javila, ko bo lahko. Pomoje so še v porodnišnici

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

IUI zanositev
bit

Zanima me v katerem postopku IUI ste zanosile?

prvi (30%)

drugi (2%)

tretji (3%)

četrti (3%)

več (3%)

nisem (59%)

Število vseh glasov: 172

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!