Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:35:35
|
|
|
|
DaisyE
|
Gute schlafen
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:36:22
|
|
|
|
pikovit
|
Evo zadnji požirek sem spila,en velik kupček podrla zdaj pa v kupatilo in v mižule. Nočko punce
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:36:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Evo zadnji požirek sem spila,en velik kupček podrla zdaj pa v kupatilo in v mižule. Nočko punce Pikovit nočka, pa eno bolho za pomoč
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:37:18
|
|
|
|
kajsica
|
Nič spanja, jaz bi
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:37:53
|
|
|
|
mismis
|
Ok babe moje žabe, jaz tudi odhajam v pančevo, mene bo moj kužon spet ob pol sedmih zbudil, pa še od včeraj mi malo manjka spanca. mismis gre na svoj beauty sleep. Čavči vsem
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:38:22
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Nič spanja, jaz bi
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:39:19
|
|
|
|
pikovit
|
Čavči vsem.Hvala za bolhe Miška
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 23:40:12
|
|
|
|
kajsica
|
Ja nič babike potem grem jaz tudi
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 7:10:47
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro zaspanke evo vidim, da danes pa še nič ne dogaja na RR, ima pa naša Sabsa UZ. Torej navijamo: Sabsa, želim ti da bi tvoji folikli lepo rastli, da bi jih bilo veliko in da kmalu pade stopka
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:15:43
|
|
|
|
lučka 25
|
Dobro jutro žurerke. najprej: sabsa, dobro opravi na UZ, naj bo foliklov veliko, naj bodo lepi kar se da in naj kmlau pade stopka. mismis, evo si kužona že upedenala. Lepotni spanec je bil kvaliteten? Upam, da nisi sedaj vsa kičasta. Vidim, da sta včeraj v naš tabor prišla folikel in milinček, sta jih Daisy in Milinčka spustili na svobodo. Skratka, dobrodošla med nami klepetuljami. Midva sva pa včeraj kar svoj žur naredila. najprej sva šla na tekmo v LJ, da vidim spet malo kako Olimpija špila. Milinčka sem se nagledala Miliča, je bil včeraj v sami špici kar se igre tiče. Potem sva šla še na pivo ali dva, potem,....... No, saj vsega pa vam res ni treba vedeti.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:15:47
|
|
|
|
Pija76
|
Dobro jutro babike, kako ste? No mormo še moške pozdravit, Mlinček in Folikel dobro jutro. Ste pa zažurale včeraj, pa se namenile tolk, da zdaj ne štekam več, kdaj gre Pikovit k vedeževalki, danes, v petek, ob 9h, al kdaj? Glede srečanja meni je vseeno kje se dobimo, samo Mismis tebe in Mismiseka res ne želimo obremenjevati! Če pa se pri tebi dobimo mormo pa res prašička ohujšati, ne boš sponzor! Vidim da tega pira na laptopu res ne boste še kmalu pozabile! Sabsa navijam, da folikli lepo rastejo in da kmalu pade stopka! Pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:17:14
|
|
|
|
lučka 25
|
O, Pija. Sva pa isti tajming ubrali. Kako je s tabo, se je že prikazala?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:17:27
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 No, saj vsega pa vam res ni treba vedeti. Pa saj veš kakšne smo, vse nas zanima
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:18:08
|
|
|
|
lučka 25
|
Evo, spet sva ob istem času poslali post. kaj sva sedaj že čarovnici?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:18:22
|
|
|
|
Pija76
|
Ojla Lučka, še vedno je ni! Me že skrbi, da nisem v meni . Kaj bosta počela danes?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:19:06
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Evo, spet sva ob istem času poslali post. kaj sva sedaj že čarovnici? Ja to pa ne no! Edino če sva novodobni, ker tolk lepe niso bile še nikoli
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:19:43
|
|
|
|
sonček33
|
dobro jutro čveke a bomo kakšen kafe spile?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:19:46
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 No, saj vsega pa vam res ni treba vedeti. Pa saj veš kakšne smo, vse nas zanima ja ni kaj, sva kvlitetno izkoristilla zadnii soobotni večer, ko je ffše frej, predno se mu začnejo ligaške tekme. Potem bom pa še med vikendi bolj ali manj "homalon". Bodo same žurke padale.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:20:26
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Evo, spet sva ob istem času poslali post. kaj sva sedaj že čarovnici? Ja to pa ne no! Edino če sva novodobni, ker tolk lepe niso bile še nikoli Se strinjam.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:21:29
|
|
|
|
Pija76
|
Lučka to je pa fajn da se bo dogajalo. Ampak vseen bosta našla čas za vajine vragolije . Sonček dej prstav kak kufe, še nobena ga ni postregla.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:21:33
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 dobro jutro čveke a bomo kakšen kafe spile? jaz bi eno kavico. A jo boš ti skuhala?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:22:43
|
|
|
|
sonček33
|
Evo je, jaz ne znam limat unih slik, zato pa tale, ne preveč estetsko vabljiva, ampak okus je pa njami
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:22:55
|
|
|
|
Pija76
|
Grem jaz pod tuš pa pridem nazaj. Ta čas pa kafe naštimajte prosim
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:23:24
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Lučka to je pa fajn da se bo dogajalo. Ampak vseen bosta našla čas za vajine vragolije . Sonček dej prstav kak kufe, še nobena ga ni postregla. Nič bat. Ko je takole, je vsaka minuta pomebna in vskaka sekunda skupnega časa šteje. Sva tako vsaj takrat kvalitetno skupaj, pa še kregat se ne moreva, ker sva premali skupaj in se nimava za kaj. Saj po 15 letih skupne poti seže navadiš in ti je to čisto normalno.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 28.9.2008 8:24:09
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Evo je, jaz ne znam limat unih slik, zato pa tale, ne preveč estetsko vabljiva, ampak okus je pa njami Tudi to sprejmem. Ker res lepo diši, pa še gorenjski je.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ime za deklicolenikaKatero ime vam je najbolj všeč?Ajda (
20%)
Žana (
8%)
Zoja (
24%)
Lana (
34%)
Tjaša (
14%)
Število vseh glasov: 531Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!