|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
26.9.2008 9:59:59   
Janey
jutro

wilma danes žal ne, grem via grazuser posted image user posted image čeprav mi je lubek denarnico odpeljal, ampak sej grem z mamo, bo kaj posodila user posted image user posted image

K&M jaz nisem za plese, žal

čmrlika vidim te...user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 451
26.9.2008 10:00:44   
Vrtnica79
Ojoj, sem pozabila prejšnji  post poslat. Zdaj pa vidim da že na veliko čvekateuser posted image .

K&M- za ples nimam časa. Sem že polno zaposlenauser posted image

Willma- danes ne vem če bom kaj po mestu šetala. Imam popoldan spet eno laufarijo pa mi zdaj odkrito povedano ni.

Punce- v ponedeljek bo baje tako lepo vreme. A bi takrat kako skupinsko debato vdarileuser posted image - v živouser posted image

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 26.9.2008 10:02:44 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 452
26.9.2008 10:12:37   
Janey
vrtnica jaz sem za ponedeljek, če bom imela prevoz do mesta...če ne pa mogoče kar pešake vsekamuser posted image user posted image že dolgo nisem

Neposredna povezava do sporočila: 453
26.9.2008 10:39:19   
willma
Sicer vreme ni naklonjeno, ampak, če sem včeraj po dežju vozičkala, bom še danes pod oblakiuser posted image

Ja! Z jutrišnjim dnem bi se naj nanizalo nekaj toplih sončnih dni.
user posted image

Grem,
pa mam mobi zraven, če se katera premisli in gre že dans z mano na pijačkouser posted image

< Sporočilo je popravil willma -- 26.9.2008 10:40:56 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 454
26.9.2008 10:54:38   
Janey
če katera slučajno ve za kakšno đabe vsaj 1,5 sobno stanovanje se priporočamuser posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 455
26.9.2008 10:58:14   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

če katera slučajno ve za kakšno đabe vsaj 1,5 sobno stanovanje se priporočamuser posted image

Kaj pa te, a ga ti iščešuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 456
26.9.2008 11:04:05   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Kaj pa te, a ga ti iščešuser posted image

ma ne vem...če bi našli kaj poceni bi šli, drugače bomo pa drugo leto kupili stanovanje. meni je to da smo tu, da grem z muko "domov", nekam kjer ne čutim, da je to moj dom tak grozno in me ubija...zato bi rada čimprej...ampak zdi se mi škoda metat denar proč, če lahko isto vsoto dajem, samo da bo enkrat moje, če bi pa našla za kakšno leto ali dve kaj za đabe bi pa letela tjauser posted image ampak je svinjsko...enosobna za 350 eur? dvosobna za 400, 500? HALO???

< Sporočilo je popravil Janey -- 26.9.2008 11:05:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 457
26.9.2008 11:15:40   
Vrtnica79
Ja, sranje je to z stanovanji. Mi smo se tudi jajčkali od začetka pri tašči, pa malo pri mojih starših. Ampak ni šlo. Zdaj pa ko ne živimo več skupaj pa se čisto dobro razumemo. Še posebej z mojimi.......... se slišimo vsak dan po telefonu.

Je pa res da sva se zakreditirala pune. Če pa drugače ne gre. Včasih komaj pridema skozi čez mesec. Pol pa je tu še šola, pa interesne dejavnosti,.... samo plavanje recimo nas pride 55€ na mesec. Pol pa si računaj kje so še ostale položnice, pa hrana,..........da o cotah sploh ne govorim.

Mogoče še raje malo potrpi, pa pol vzamita kakšno stanovanje za odkup.

Joj, sori se Vana tak dere...................

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 458
26.9.2008 11:34:52   
Vrtnica79
...........no v glavnem. Ne se zaganjat in dobro premislita preden se podata v kako najemniško stanovanje.

Neposredna povezava do sporočila: 459
26.9.2008 11:56:43   
koala
V dopoldanskemčasu sem v ponedeljek definitivno za čvek.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 460
26.9.2008 12:01:01   
kekec in mojca
Janey,

v kratkem naj bi imel Javni medobčinski stanovanjski sklad Maribor razpis za oddajo neprofitnih stanovanj. Spremljaj, pa se prijavi. Najemnina je neprofitna, jaz plačujem za dvoinpol sobno stanovanje 200 €.

Vprašanje, če boš prišla noter, lahko pa, da boš, glede na to, da živiš s svojo družino pri njegovih starših in prvič rešuješ stanovanjski problem. Poglej tukaj.

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 26.9.2008 12:02:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 461
26.9.2008 12:26:34   
Janey
hvalauser posted image

no sej bomo že...

upam da se vidimo v ponedeljek

danes nebo nič z ikeouser posted image user posted image sem mislila it, samo vseeno sma vezana na dom ker nimama avta, tak da..

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 462
26.9.2008 23:42:14   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Punce- v ponedeljek bo baje tako lepo vreme. A bi takrat kako skupinsko debato vdarileuser posted image - v živouser posted image

Jaz sem za.

Prvo se sploh tu ne javljam, potem pa se prijavim za srečanje...user posted image
Kdor me ne pozna: Sem trnuljčica in imamo malega princa starega 5 mesecev... ostalo v živo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 463
27.9.2008 12:42:29   
Pandica
Hello,

da še vas jaz malo pozdravim.

Zala še je vedno prehlajena, no vsaj vročine nima hb. Se pa tut mene nekaj loteva, me grlo boli in kiham. Če pa je tako grdo vreme.

Včeraj sma pa zapravljali po mestu user posted image   Sem končno dobila za njo bundico, ki mi je bila tako všeč, da sem ji jo kupla user posted image   Pa šal, pa čevljčke in škorenjčke podložene z muciko user posted image   Tak, da zdaj morama nabavit še samo zimskega pajaca / kombinezon pa sma oboroženi in pripravljeni na zimo user posted image

Drugače pa še vedno študiram in ne vem kaj naj zdaj glede Mammut sobice user posted image
Ji jo naj kupim ali ne? Full, full mi je lepa, moti me res edino predvsem to, da je (pre)majhna za vse Zaline cunje tak, da bi mogla vzet omaro pa ziher 2 komodi pa še to ne vem, če bi bilo dovolj user posted image   kaj naj naredim punce?
Ker se bliža Zalin 1 roj. dan user posted image   in so mi pripravljeni dati zraven eure za njeno sobico, če ji jo bom kupla.

frutka  a ti si jo sestavlja že? Si spravla vse not? Kaj samo 1 omaro in 1 komodo si vzela? Včeraj, ko sem šla k naši oktoberki teki  po superge, ki smo jih naročili sem vidla tut tvoje copatke user posted image   full so lepi user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 464
27.9.2008 16:34:19   
*bubi*
da je (pre)majhna za vse Zaline cunje tak, da bi mogla vzet omaro pa ziher 2 komodi pa še to ne vem, če bi bilo dovolj

S tem misliš oblačila, ki so trenutno v uporabi (prava velikost in prava sezona) user posted image

Meni osebno je Mammut linija všeč, imamo mizico in 2 stolčka, ampak omar in predvsem postelje pa ne bi kupovala iz te serije. Raje bi izbrala kak sestavljiv program in postopoma dokupovala. Zdaj ima Alples eno novo linijo sobic. Ali pa Mali princ, Mavrica,....

Mi smo za bubija in bubiko porabili pohištvo iz prejšnjega stanovanja, bilo je praktično novo. Ni ravno "baby", se mi pa zdi zelo solidno za otroško sobico. Pa še modre barve je, kar je pasalo v morsko sobo user posted image  Lani sem samo posteljo dokupila. Ko bo šel bubi v šolo, bo dobil komplet novo sobo. Takrat bo pa treba tudi razmislit, če bomo dali vsakega v svojo sobo al kaj bomo.... user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 465
27.9.2008 17:24:42   
trnuljčica
Pandica mi i mamo to sobo... imamo dve omari, namesto omare in komode... zaenkrat imam v drugi odlagališče nepotrebnih stvari...user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 466
27.9.2008 18:09:19   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

da je (pre)majhna za vse Zaline cunje tak, da bi mogla vzet omaro pa ziher 2 komodi pa še to ne vem, če bi bilo dovolj

S tem misliš oblačila, ki so trenutno v uporabi (prava velikost in prava sezona) user posted image

Točno to user posted image  

trnuljčica  moja prijateljica ima tut modro za fantka in je tut full lepa user posted image
Joj, jaz ne vem niti, če bi imela 2 omari dovolj user posted image   res ne. Ker, da vidite koliko cunj ima mala vas bo kap user posted image
S tem, da tisto kaj ne nosimo itak pospravim na podstrešje.

Res mi je pune lepa ta sobica, samo, ko bi bile vsaj malo večje omare in komode.
Drugega pa mi nimajo nič tak lepega v Ikeji za male user posted image

Bubi   Mali princ, Mavrica in Alples sobice pa so verjetno zelo drage, ne? Kje pa imajo to pohištvo?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 467
27.9.2008 18:43:51   
kekec in mojca
Trnuljčica, saj te skoraj vse poznamo! Ker smo se v večini sem preselile iz MB nosečk... Pa fajn, da prideš na srečanje. Sama bom verjetno odpovedala. Dobim obisk, ki se ga že dolgo časa veselim. Bubi, tvoja nesojena učenka me bo obiskala. user posted image

Frutka, danes sem mojemu user posted image pripovedovala o tvoji "zlati" sosedi... pa je rekel, da bi ji morala bit hvaležna, ko je pa tak skrbna. V vrečko najbrž pogleda zato, če bi ti slučajno kaj pozabila kupit... bi te lahko opozorila in bi ti lahko takoj letela nazaj kupit... user posted image Je izjavil, da bi jo on že zrihtal... Da bi ji kakšno umetno kačo noter nastavil, pol pa naj gleda v vrečke... user posted image user posted image user posted image

Jaz bi pa to naredla drugače. Vsakič bi na vrh položila škatlo od kondomov. Al pa kdaj pa kdaj kakšen vibrator... pa kaj podobnega... bi blo njej nerodno, ko bi te pa obirala pri ostalih sosedah, bi ti pa one ble še fauš... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 468
27.9.2008 18:47:29   
kekec in mojca
Pandica, pojdi v Lesnino, pa v Mercator spodaj... tam so razstavljene sobice.

Meni so te res lepe. Pa tudi niso tako pretirano drage - vsaj meni se ne zdijo. Kaj preko sončka si že kaj pogledala?

Alples ima tudi lepe sobice. Se splača pogledat, sploh ker marsikje dajejo popuste...

Pa Ikea se meni tudi ne zdi tako fejst poceni...

Neposredna povezava do sporočila: 469
27.9.2008 21:36:28   
*bubi*

Ja. Jaz pohištvo večinoma kupim z M piko in dobim potem dobropis. Ker te firme imajo povsod enako ceno.

Cena pa - če kupuješ po kosih, ni tako hudo. Cela sobica naenkrat pa bi kar nanesla user posted image

Mogoče je pri IZI mobili še fajn pogledat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 470
27.9.2008 21:54:59   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Joj, jaz ne vem niti, če bi imela 2 omari dovolj user posted image   res ne. Ker, da vidite koliko cunj ima mala vas bo kap user posted image

Ja, se mi dozdeva kako je s tem...user posted image Če bi jaz imela punčko bi mala tudi imela 3x več oblačil kot jih potrebuje... Ko pa za fantke res nimajo toliko izbire... Vsaj ne take, da bi ti bila večina všeč... Pri puncah, pa da ne govorim... Tudi popusti se pri puncah fajn poznajo... Zadnjič sem kupila ful lepe stvari za nečakinjo in dala za polno vrečo 25 ojrov... Za nečaka pa sem dobila za ta denar 3 kose na isti razprodaji..user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 471
27.9.2008 22:03:24   
kekec in mojca
O tem, koliko dobiš lepih oblačil za fantke, sploh večje, bi se dalo debatirat... user posted image Sploh za mojega, ko dolžina krepko presega pas... če kupim ožje, mu pa segajo nad gležnji...user posted image

In da o tem, kako mali maže stvari, niti ne govorim. Se je tudi zgodilo, da je oblekel majčko enkrat, pa jo tako zamazal, da je bila primerna samo še za doma. user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 472
27.9.2008 22:37:07   
frutka_
Pandica tukaj sem slikice nalepila:
http://www.ringaraja.net/forum/m_2867803/mpage_187/key_/tm.htm

Sem ZA srečanje.

Neposredna povezava do sporočila: 473
27.9.2008 22:51:21   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Trnuljčica, saj te skoraj vse poznamo! Ker smo se v večini sem preselile iz MB nosečk... Pa fajn, da prideš na srečanje. Sama bom verjetno odpovedala. Dobim obisk, ki se ga že dolgo časa veselim. Bubi, tvoja nesojena učenka me bo obiskala. user posted image

Frutka, danes sem mojemu user posted image pripovedovala o tvoji "zlati" sosedi... pa je rekel, da bi ji morala bit hvaležna, ko je pa tak skrbna. V vrečko najbrž pogleda zato, če bi ti slučajno kaj pozabila kupit... bi te lahko opozorila in bi ti lahko takoj letela nazaj kupit... user posted image Je izjavil, da bi jo on že zrihtal... Da bi ji kakšno umetno kačo noter nastavil, pol pa naj gleda v vrečke... user posted image user posted image user posted image

Jaz bi pa to naredla drugače. Vsakič bi na vrh položila škatlo od kondomov. Al pa kdaj pa kdaj kakšen vibrator... pa kaj podobnega... bi blo njej nerodno, ko bi te pa obirala pri ostalih sosedah, bi ti pa one ble še fauš... user posted image

Danes me je prišla fehtat za žličko barve...da si bo hodnik poštrihala. user posted image Joj, saj je fajn imeti radovednega soseda ampak včasih pa je preveč radovedna.

Neposredna povezava do sporočila: 474
28.9.2008 1:12:49   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Bom res šla pogledat user posted image , hvala.
Kje pa imajo to Alples pohištvo?

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mogoče je pri IZI mobili še fajn pogledat

Kje pa je to?

Frutka  full lepa sobica, itak user posted image user posted image user posted image   jaz sem zdaj v fazi, da se še odločam, če jo bom vzela.
Pa tvoja mala miška se mi zdi "že" tako velika, full je že zrastla od takrat, ko sem jo jaz nazadnje videla, ko si se nam pridružila na srečanju oktoberčkov user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Danes me je prišla fehtat za žličko barve...da si bo hodnik poštrihala.

user posted image user posted image user posted image

Tak, zdaj pa grem počasi tut jaz v mižule.

Nočko vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?