|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
28.9.2008 9:27:16   
*bubi*
Alples imajo v Mercator pohištvo, Lesnini,....

www.alples.si

V Lesnini imajo še eno linijo - Domino. Mi smo od te linije kupili veliko posteljo bubiju user posted image  
http://www.prima-commerce.hr/podkategorije.asp?cat=djecji-program&subcat=djecje-sobe

Izi Mobili ima salon na Titovi: http://www.izi-mobili.si/prva.html

V Rutarju imajo tudi Malega princa in neke zelo zelo podobne sobice, ampak pri teh je fiksni sestav (zato pa cena zeeeelo ugodna).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
28.9.2008 9:28:47   
*bubi*
Danes me je prišla fehtat za žličko barve...da si bo hodnik poštrihala.

user posted image user posted image user posted image  upam, da si ji dala žličko kečapa user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 477
28.9.2008 9:43:48   
*bubi*
Dobim obisk, ki se ga že dolgo časa veselim. Bubi, tvoja nesojena učenka me bo obiskala.

user posted image user posted image user posted image  to pa res ne vem, katera bi bila user posted image

Če je iz RR, si kar mislim..... ampak potem se ona moti, če misli, da se me je rešila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 478
28.9.2008 10:39:46   
Pandica
Bubi    user posted image    ti za vse linke o sobicah.
Seveda tut vsem ostalim. Če pa se še katera kaj spomni pa mi naj kr napiše lepo prosim, ker bom šla ta teden, ki pride v "akcijo" za Zalino sobico.
Sicer zdaj te omaro, ki jo ima nič ne manjka, ker je super, ker je full velika, skoraj čez celo eno steno, pa 2 omari za obesit ima, na sredini police, pol gori pa še po 3 full velike predale, samo jaz bi rada, da dobi novo user posted image
Hja, kaj čemo, mamice pač, ne? user posted image

Kje pa ste vse ostale? user posted image

Nič babe, jaz morem it peglat...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 479
28.9.2008 10:41:16   
kekec in mojca
Ja, ja, Bubi,  bo kar ta iz RR-ja. user posted image A ti njej to groziš? user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 480
28.9.2008 10:43:30   
kekec in mojca

Nič babe, jaz morem it peglat...

Pa daj, Pandica, a mi moraš krivo vest povzročat? user posted image user posted image user posted image

Mene se je pa tak prehlad lotil, da je kar hudo. Komaj še stojim, pa vse me boli... upam, da mala dva ne bosta dobila proč...

Frutka, kako je Filip odreagiral na sobico? Si ga posnela, ko je prišel noter?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 481
28.9.2008 10:49:50   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Pa daj, Pandica, a mi moraš krivo vest povzročat? user posted image user posted image user posted image

Ne, ne. Samo sem zdaj kr nekaj dni prelagala to likanje, zdaj pa MORAM user posted image

Sicer pa jaz tut nekaj kiham, pa grlo me nekaj boli tak, da se me zgleda tut nekaj loteva user posted image

frutka   a Filip ni vedel, da bo dobil novo sobico in je bilo to presenečenje?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 482
28.9.2008 12:22:52   
trnuljčica
A jutri bo kaj? Kje pa?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 483
28.9.2008 15:27:10   
koala
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

A jutri bo kaj? Kje pa?

Mene isto zanima.

frutka, tebi pa se vidi z katerega "faha" si. Maš fuul smisel za urejenje otroške sobice.user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 484
28.9.2008 20:07:26   
kekec in mojca
Glede na to, da se Frutka še ne javi, bi predlagala jutri ob 10-ih. Samo kje? Tam, kjer je zastonj parkiranje... al pa vsaj da se da parkirat...

Predlogi?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 485
28.9.2008 20:07:54   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

A jutri bo kaj? Kje pa?

Boooooooo - še jaz pridem, ker bo lepo vreme!

Samo kje?

Neposredna povezava do sporočila: 486
28.9.2008 20:28:57   
Janey
kalvarija??

Neposredna povezava do sporočila: 487
28.9.2008 21:05:39   
Janey
mitnica?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 488
28.9.2008 21:06:07   
Janey
mango al pa labod v bresternici? ker drugače moram pešakeuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 489
28.9.2008 21:56:46   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

frutka   a Filip ni vedel, da bo dobil novo sobico in je bilo to presenečenje?

Ne, ni vedel.user posted image In bil je full presenečen, itak da sem s fotoaparatom stala v sobi, ko ga je ati gor pripeljal (z zaprtimi očmi) in ne bi bila jaz, če ne bi slik namesto naložila zbrisala iz fotoaparata. Budalo! Mislim, res nimam sreče letos s temi fotografijami.user posted image user posted image user posted image Najprej je letel k tistemu rdečemu zaboju, potem na vrtljivi rdeči stol in potem še HOP na posteljo. Tega se je očitno najbolj razveselil, ker je rekel "joj tako posteljo sem si želel"...mamica pa v jok.user posted image Sobica je že v polni uporabi. Mali že sanja kako si bo celo skupino iz vrtca pripeljal domov.Moje Zajčke moram povabiti je komentiral.user posted image Glede tega se še bova pogovorila.
Želela sem, da je presenečenje, ker če je čakal tako dolgo naj bo presenečnej popolno. še Mcqueen balone sem mu napihnila.user posted image
Ju3 se dobimo...kje?! Nimam pojma kakšna je napoved. Jaz sem peški, mala pa s Hondo.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 490
28.9.2008 22:16:27   
kekec in mojca
Mitnica je meni kar zanimiva... Pa ostalim?

To je tam, ko se začne drevored proti Kamnici na Vrbanskem platoju. Se vam zdi predaleč za tiste, ki ste peš?

Lahko se dobimo tudi v samem centru mesta, v bivšem Štajercu (ampak ne na čuftih user posted image user posted image user posted image ) nasproti H&M.

Kam zdaj?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 491
28.9.2008 22:18:17   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Mitnica je meni kar zanimiva... Pa ostalim?

To je tam, ko se začne drevored proti Kamnici na Vrbanskem platoju. Se vam zdi predaleč za tiste, ki ste peš?

Lahko se dobimo tudi v samem centru mesta, v bivšem Štajercu (ampak ne na čuftih user posted image user posted image user posted image ) nasproti H&M.

Kam zdaj?

Meni je vseeno. Pridem do Mitnice. Še raje pa do ŠARIKE.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 492
28.9.2008 22:24:28   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Ne, ni vedel.user posted image In bil je full presenečen, itak da sem s fotoaparatom stala v sobi, ko ga je ati gor pripeljal (z zaprtimi očmi) in ne bi bila jaz, če ne bi slik namesto naložila zbrisala iz fotoaparata. Budalo! Mislim, res nimam sreče letos s temi fotografijami.user posted image user posted image user posted image

A spet mojemu rečem, naj ti prikliče slike nazaj? user posted image user posted image user posted image

No ja, zdaj je glih rekel, da jih lahko dobiš nazaj s tistim programom, ki ti ga je zadnjič naložil na računalnik.

Ko sem brala, kako je bil tamali  presenečen, sem dobila kar solzne oči... user posted image Jaz imam tako rada takšna presenečenja...

Ko smo že pri presenečenjih, enkrat sem mojega user posted image "ugrabla" pod pretvezo, da ga peljem na enodnevni izlet v neznano, peljala sem ga pa na romantični vikend v hotel s 4* na Bled... Je bil res presenečen... in devet mesecev kasneje je bil spet presenečen, ker je dobil fantkauser posted image (in ne punčke). user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 493
28.9.2008 22:25:11   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Meni je vseeno. Pridem do Mitnice. Še raje pa do ŠARIKE.user posted image

Čaki, ki je že ta Šarika? user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 494
28.9.2008 22:44:49   
kekec in mojca
Ma sem jaz blont - čeprav nisem - to je ja tisto, kar sem prej predlagala - bivši Štajerc.

Meni je Mitnica bolj všeč. Dajmo, kaj ostale mislite?

Glasovanje poteka jutri do devetih. Pol pa bomo vidle, kam gremo. Ampak ziher moramo jutri it, jutri je še napovedano lepo vreme, v torek bo že deževalo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 495
28.9.2008 23:44:57   
trnuljčica
Če že pridem znam le do mesta... Žal...

Neposredna povezava do sporočila: 496
29.9.2008 0:05:41   
trnuljčica
No, mi je moj razložil tole Mitnico... mogoče... če se ne zgubim...

Neposredna povezava do sporočila: 497
29.9.2008 7:52:26   
Janey
jaz sem tut za mitnico, ampak še ne vem če pridem...bi mogla bit do 2h v mestu, pa moi sami ni za bit

Neposredna povezava do sporočila: 498
29.9.2008 8:33:22   
koala
Mitnica mi odgovarja. Ob 10-ih?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 499
29.9.2008 8:40:00   
Vrtnica79
Helou, kaj zdaj? Čekiram če ste se kaj zmenile. Mitnica meni paše, če prav vem kje je to. Tam pri kmetijski, ko imajo zunaj take gugalne sedežeuser posted image .

Bo katera tam, da nebom pol samogovorov imelauser posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?