|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
24.9.2008 22:15:21   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Jaz sem bila CELI DAN v Ikei. Z dvema avtoma sem robo domov peljala.user posted image

Ti si pa tak kot jaz user posted image   Ko grem v Ikeo sem tut ponavadi tam celi dan s tem, da peljem robo domov samo z mojim avtom, ki pa tut ni mali, ker je karavan, pa nabasan do zadnjega kotička user posted image

Jaz sem bila tudi  s karavanom in z atijevim avtom, ki tudi nima glih malega prtljažnika. Ampak če voziš pohištvo in tale Mammut omara je kar velika, pa še večjo posteljo poleg sem vzela...user posted image Avto je bil hitro poln. Kupila sem pa vse od luči, pohištva, preprog...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 401
24.9.2008 22:16:00   
Pandica

Pandica po novem imajo tudi Mammut kinderpet, da boš imela vse v stilu.user posted image

Hvala, kinderpet imamo Lip Poljčane in ne mislim še enega kupovat, to pa odpade user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 402
24.9.2008 22:19:01   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Pandica po novem imajo tudi Mammut kinderpet, da boš imela vse v stilu.user posted image

Hvala, kinderpet imamo Lip Poljčane in ne mislim še enega kupovat, to pa odpade user posted image

No, nikoli ne veš...user posted image

KM, tvoji vsaj imajo otr. sobo. Moji jo dobijo komaj zdaj. user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 403
24.9.2008 22:19:29   
kekec in mojca
Vrtnica, mi bomo tudi nabavli nadstropno posteljo. Danes sem v Ikei videla eno svetovno, tako fuuuuuuuuul veliko... sorry moram it...mali kliče!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.9.2008 22:19:54   
frutka_
Še enkrat odgovorim. V Šariki ob 10-ih! Če bo dež se znajdite sameuser posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 405
24.9.2008 22:22:29   
Vrtnica79
No, mi2 sva posteljo v Lesnini vzela samo moramo čakat 14 dni da jo dobijo.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 406
24.9.2008 22:26:10   
Pandica
K&M   ja, saj Zala ima tut stene roza, itak, če pa je punčka ne user posted image   , pol pa ima on stenski rob Tweety, ki je roza rdeč pa še one Tweety nalepke zraven, ker sem pač jaz nora na Tweety in Hello Kitty user posted image   še dobro, da imam punčko, ker za fantka nebi mogla tega kupovat user posted image

Evo, tak zgleda ena stena

user posted image

ostalih 3 pa nem limala gor, ker me boste potem res klele user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 25.9.2008 21:28:32 >

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 407
24.9.2008 22:32:11   
kekec in mojca
Nekaj takega sem imela v mislih, ko sem rekla, da bi naša soba zgledala, ja! user posted image No, še dobro, da nimamo punčke, ker po moje bi se z mojim glih skregala zaradi tega... on, ko je taki anti roza tip... user posted image

Vrtnica, glede Lesnine pa - gnjavi jih, gnjavi in še gnjavi. Pri meni so imeli kuhinjo že teden dni tam, pa ni nihče poklical, ker je bil tisti tip, ki jo je naročeval, na dopustu.

Jaz pa v novem stanovanju bila brez kuhinje...

Frutka, nič hudega, če tvoji otroci komaj zdaj dobijo otroško sobo. Moja dva jo imata, ampak je ne rabita. Igrata se v dnevni sobi, spita pa bolj ali manj pri meni. Čeprav jima že tukaj tudi odklenkava in vedno pogosteje spita v svoji sobi. Kekcu se tak fajn zdi, ko spi skupaj z bratecom...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 408
24.9.2008 22:46:31   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Nekaj takega sem imela v mislih, ko sem rekla, da bi naša soba zgledala, ja! user posted image No, še dobro, da nimamo punčke, ker po moje bi se z mojim glih skregala zaradi tega... on, ko je taki anti roza tip... user posted image

A zato "dela" pol tvoj samo fantke? user posted image user posted image ker je anti roza tip user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 409
24.9.2008 22:51:14   
kekec in mojca
user posted image user posted image user posted image Po moje tudi! Se je čisto po svojem ateju vrgel! Pravi dec...

Čeprav občasno izjavi, da bi tudi imel kakšno punčko. No, mogoče prihodnjič. Pa tudi če bomo imeli tri fante, bo ok. Bom pač blažena med moškimi. Pa še bodoča tašča na kubik.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 410
24.9.2008 22:56:52   
Pandica
K&M   saj veš kak pravijo, da v tretje gre rado, ne? user posted image   boš pa v tretje dobila user posted image   pa boš lahko imela malo več opravka z roza barvo user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 411
24.9.2008 22:59:31   
kekec in mojca
Baje pri otrocih ne drži. Če sta prej 2 fanta, je v tretje samo še en fuuuuuuul majhen procent verjetnosti, da bo punčka - in obratno!

Če pa bo res punčka, potem pa joj! Bogi naš proračun. Bodo morale večkrat bit volitve, da bo mama lahko v Ikejo hodla. user posted image Pa H&M. In C&A. In ne vem kam vse še...user posted image user posted image user posted image

In spet bomo imeli oblekic na tone.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 412
24.9.2008 23:12:32   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Baje pri otrocih ne drži. Če sta prej 2 fanta, je v tretje samo še en fuuuuuuul majhen procent verjetnosti, da bo punčka - in obratno!

Res al kaj user posted image   tega pa nisem vedela.

Kaj pa, če je v prvo punčka, kaj bo v drugo? user posted image   Ti šlogarca  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 413
25.9.2008 8:22:32   
kekec in mojca
user posted image user posted image user posted image Ti bi rada vedla, kaj boš imela v drugo? user posted image user posted image user posted image Ni problema, za 10 € ti povem, kar hočeš slišat. user posted image user posted image user posted image

Kako je kaj mala Pandica? Že kaj bolje? Šele zdaj sem vidla, da si se vstrašla 6. bolezni. Ne se bat, nič hujšega ni, pač data to skozi in potem imata mir. Dva dni vročine, potem pa pikice po obrazu in po telesu. Samo za starše je rahlo neprijetno!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 414
25.9.2008 8:26:59   
Vrtnica79
Jutro, naju ne bouser posted image . Me nič ne mika to vreme. Tako bom morala pol popoldne Latašo spravit na plavanje in sem raje zdaj doma na toplem.

Drugi teden pa bo baje lepše, neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 415
25.9.2008 8:27:59   
kekec in mojca

Še enkrat odgovorim. V Šariki ob 10-ih! Če bo dež se znajdite sameuser posted image

Zdaj se bomo pa morale znajt same... user posted image

No ja, takoj ko mali pokaže interes za spanje, grem z njim v posteljo. user posted image

Punce, a je k yatera zainteresirana za trebušni ples z dojenčki?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 416
25.9.2008 8:34:53   
Vrtnica79

No ja, takoj ko mali pokaže interes za spanje, grem z njim v posteljo. user posted image

A veš da razmišljam istouser posted image . Uhhhhh, kak bo pasalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 417
25.9.2008 9:41:32   
Janey
jutro

mi2 sma šele zdaj iz postelje se skobacalauser posted image
vreme ja za user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz moram v evropark nujno, če je katera za kakšno kavo?

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 418
25.9.2008 10:51:45   
*bubi*
Dober dan, Mariborčanke! user posted image

Baje se moram še tu pofočkat, zdaj ko imamo bubiko user posted image

Saj poznamo pa se že user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 419
25.9.2008 10:55:24   
*bubi*
Brat vas ne grem za nazaj, samo to stran sem preletela.

Mojca, ko bi ti vedela, kak se je treba nazaj držat v trgovinah. Si skoz govorim: saj imam dovolj oblačil od bubija.... user posted image  Ja, zdaj te male številke bodo vse za porabit, kasneje pa se res že ful loči fantovsko/punčkasto.

Sobica pa bo pri ans ostala taka kot je - morska user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 420
25.9.2008 11:07:10   
kekec in mojca
Mojca, ko bi ti vedela, kak se je treba nazaj držat v trgovinah.

Eh, to je pa že mučenje. Bomo kar pri dveh ostali. Kaj pa, če bo tretjič res punčka?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 421
25.9.2008 11:08:26   
kekec in mojca
Janey, škoda, da sem šele zdaj vidla post... Daj me naslednjič ob teh prebliskih pokliči na telefon, pa rečeva kakšno... in se dobiva!

Neposredna povezava do sporočila: 422
25.9.2008 11:59:31   
willma
Kako pridno čvekate user posted image

Jaz pa bi šla malo po Europarku, pa nimam avtauser posted image
Po dežju pa mi itak ni do tja peš za hodit. Ko je pa lepo pa mi ni v zaprt prostor za hodit user posted image
Pa še kar daleč je. Po zračni liniji imam sicer zelo blizu, pa če sem sama (peš) tudi ni hudo, samo hop po stopničkah pri Niagari. Če pa grem z vozičkom, pa je že potrebno obvladat labirint user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 423
25.9.2008 13:36:48   
Vrtnica79

Če bo dež se znajdite sameuser posted image

Jaz sem se. Sem šla na kavo kar v copatih en štok višjeuser posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 424
25.9.2008 13:59:12   
kekec in mojca
Uuuuuuuuuuu, važička Vrtnica. user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?