|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
25.9.2008 14:08:18   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Kako je kaj mala Pandica? Že kaj bolje?

Mala Pandica  user posted image user posted image user posted image kako lepo se sliši user posted image
Hvala, danes je že malo boljše oz. vsaj vročine mi nima zdaj trenutno. Pa upam, da je danes tut nebo več. Drugače pa prehlajena 100/h boga revica, komaj diha user posted image

Zdaj mi je končno malo zaspala, sem se vlegla z njo, ji dala ziziko in je zaspala user posted image
Jaz pa itak tu pospravljam zraven nje zdaj neko papirovje, si delam malo red doma user posted image   pa itak je ne morem pustit same spati na moji postelji, ker me je strah, da mi dol pade, ko je taki živec, ko živo srebro user posted image

Vidim, da danes ni blo nič z srečanjem, no pa drugič, ne? user posted image

Vrtnica79  jaz, če grem en štok višje sem na mansardi, kjer pa mi noben ne bo skuhal kavice. Tak, da moram it nižje en štok dol, v kuhinjo user posted image  
Sem pa prej ja, ko sem še bila jaz v bloku tut tak hodla, v copatih na kavico. Pa nisem rabla niti it v drugo nadstropje, ker je bila sosedna vrata zraven mojih vrat doma moja najboljša prijateljica user posted image   In se je ona tut od tam preselila oz. že 1 mesec pred mano tak, da zdaj pa ni več nobena tam user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 426
25.9.2008 14:29:59   
Vrtnica79
Hej, jaz pa zdaj čakam da se micena zbudi. spi že od 13. Pa ravno zdaj ko morem it po Latašo v šolo. Pa danes ravno tak lepo aja in mi je ni za budit. Samo morem, ker pol ma Lataša plavanje. Pa se more še najest doma in nalogo naredit. Zdaj pa tako lije zunaj......... jaz pa morem venuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 427
25.9.2008 14:38:38   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Zdaj pa tako lije zunaj......... jaz pa morem venuser posted image

Daj nea nori no user posted image   v najinih postih je par minut razlike in pri nam sploh ne dežuje, sonček sije user posted image user posted image user posted image
Pa veš, da sem se že večkrat z kom tak pogovarjala pa mi je rekel / rekla, da v Mb dežuje, pri nam pa ni user posted image   he he, smo izbrali vredi lokacijo za hišo user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 428
25.9.2008 14:40:13   
Pandica
A Lataša pa ne more oz. ne sme sama priti recimo iz šole domov? Saj gre samo čez cesto pa je že doma user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 429
25.9.2008 16:11:02   
Pandica
Evo spet nas rešujem iz druge strani user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa se grem dalje z malo igrat user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 430
25.9.2008 20:28:23   
Pandica
K&M   zdaj bom pa jaz začela 1-ke talat  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 431
25.9.2008 21:02:59   
Janey
K&M zakaj me nisi poklicala?user posted image jaz sem ob 11 šele od doma šlauser posted image pa tak se mi je luštala kavauser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 432
25.9.2008 21:24:17   
frutka_
Bubi kako lepa pupika!!!! Še enkrat čestitam! S(l)onček je vesel? Pri oblačilih sem jaz naredila enako. Full sem  imela od Filipa enih oblačil, res lepih. Pa sem na koncu vse kupila novo. Za pupiko so oblačila pač drugačna. Imam pa kakšne kose, ki se dajo fajn kombinirat ali pa so legendarni. Npr. bodiji Supermanuser posted image .
Pandica upam, da bodo kihci pobegnili iz noska.
Willma meni se tudi do Euriča pot tako vleeečeeeeeeeeeeeeeeee.
Vrtnica jaz pa imam eno gobezdavo penzionistko za sosedo, ki mi vedno v vrečko pogleda, ko pridem domov.user posted image Tako da hodim na kavo v mejsto ali pa do moih, ki stanujejo čisto blizu nas.
KM daj no, v tretje gre rado...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 433
25.9.2008 21:24:41   
frutka_
Trnuljčico pogrešam!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 434
25.9.2008 22:04:26   
Vrtnica79
Čer, Trnjulčica pa nevem če se je že sploh poštempljala na tej temi? Kaj na Mb. nosečkah jo tudi nič ni?

Pandica od 3 razreda moraš otroka spremljat v šolo in nazaj. Tako da bomo še en čas prakticirali to. Pa tudi če bi lahko, jo nebi puščala same ker so taki norci na cesti da je joj. Včasih že napol ceste stojim z vozičkom, pa ne da bi si kdo drznil ustaviti. Saj vam je znano, ne!?!

No, me smo danes speljale deževno hitenje. Pa kot zakleto je deževalo ko smo hodile. Zmes pa nič. Jah, saj smo bile zadekane, pa pot tudi ni dolga. Samo vseeno mi je bolje biti doma na toplem. Sem zapečkaruser posted image .

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 435
25.9.2008 22:14:35   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

K&M   zdaj bom pa jaz začela 1-ke talat  user posted image  user posted image  user posted image  

No no, Pandica, kaj si tako huda? user posted image Me bo še strah in bom pobegnila iz te teme. user posted image

Janey, zakaj te nisem poklicala? Ker sem mislila, da si že šla od tam... sodim po sebi. Glih nisem velik kofetkar, če sama pijem kavo, jo spijem v roku pol minute, potem pa grem. Jap, gostinci me imajo radi. user posted image

Frutka - tretjega bova spet skupaj imele? user posted image user posted image user posted image user posted image Pa Kolosejale okol? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 436
25.9.2008 22:18:23   
kekec in mojca
Ženske, da vam povem, od Ro-le sem si sposodla baby vac (tista zadeva, ko s sesalcem otročku čistiš nosek) in jo res toplo toplo priporočam. Mojemu malemu je tako sčistil nosek, da je bilo kaj luštno... take zadevšne je ven privleklo, da ne bi ravno tukaj opisovala... Pa nič se ne bojte, sploh ni tako močan vakum, kot se mogoče zdi na prvi pogled - še rdečice ne pusti na lički, če ga tja pritisneš. Otrok ne joče, razen takrat, ko mu držim glavo navzdol, da ne miga preveč. 

Neposredna povezava do sporočila: 437
25.9.2008 22:23:29   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Trnuljčico pogrešam!

Zbodla se je v prst in zaspala. Zdaj pa čaka na svojega princa, da jo poljubi in zbudi. user posted image

Sem ji sporočila, da jo imamo tukaj tudi radi... user posted image

A bubi pa štrajka?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 438
25.9.2008 22:37:57   
kekec in mojca
Nobena ni nič napisala - a bi bila katera zainteresirana za orientalske plese skupaj z otročki pri plesni šoli urška?

Neposredna povezava do sporočila: 439
25.9.2008 22:44:09   
Pandica

Ženske, da vam povem, od Ro-le sem si sposodla baby vac

Koliko pa to stane in kje se lahko kupi?

Neposredna povezava do sporočila: 440
25.9.2008 22:50:49   
kekec in mojca
Pandica, tukaj si poglej!

Zadeva je res fajn, ampak tisti film je rahlo ogaben za videt. Čeprav, ko to tako zgleda pri tvojem otroku, ni glih ogabno...user posted image

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 25.9.2008 22:51:46 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 441
25.9.2008 23:00:07   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Ženske, da vam povem, od Ro-le sem si sposodla baby vac

Koliko pa to stane in kje se lahko kupi?

stane 13 eur

lahko naročiš tu ( http://babyvacslovenija.blogspot.com/ )
babyvacslovenija@gmail.com  samo napišeš mejl (lahko naročiš tut ščetko za čišenje 2 eur)

ali tu

http://www.minisvet.si/aspirator-nos-p-1057.php

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 442
25.9.2008 23:00:12   
Pandica
K&M   te pa ni to tak fejst drago, jaz sem pa misla, da ziher več stane ta zadeva user posted image
Pa glih sem jedla, ko sem gledala on filmček kak si je mali šmrkle ven vleko user posted image    mi je kuj minlo do hrane user posted image
Praviš, da si ti na malem probala že? Je jokal? Ker Zala tak ne mara, ko ji čistim nosek.

Neposredna povezava do sporočila: 443
25.9.2008 23:17:38   
kekec in mojca
Ja, je jokal, ampak samo takrat, ko sem mu glavico držala, da je ni mogel premikat, ker sicer nisem zadela noska. Ko sem se enkrat trudila pred ogledalom, je bilo pa vlečenje šmrkla čisto ok, brez joka. Tako da ne boli.

Sicer pa, pri nas je bil vedno jok ob čiščenju noska, pa naj sem uporabljala vatico, ročni aspiratorček ali pa tega na sesalec. Tukaj je prednost, da si zeeeeeeelo hitro konec z vsem skupaj.

Če je mala Zalika tako prehlajena in težko diha, potem ga res toplo toplo priporočam. Tine se mi je skoraj zadavil zaradi polnega noska ob dojenju, ko sem ga pa sčistla, pa je dojenje steklo brez problema. S tem, da ti ne morem niti povedat, koliko sem potegnila ven v roku 10 sekund!!!

Ampak film je pa res BLAK!!! Fuj. user posted image

No in tebi dober tek! user posted image

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 25.9.2008 23:19:22 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 444
26.9.2008 9:51:01   
*bubi*
Ženske, da vam povem, od Ro-le sem si sposodla baby vac (tista zadeva, ko s sesalcem otročku čistiš nosek) in jo res toplo toplo priporočam.

Bubika ima tudi čisto poln nosek user posted image  Ampak meni je zadevica na baterije bolj všeč. Si ne predstavljam ob polnoči sesalca vklapljat user posted image  No, pa bo le uporabna zadeva, sem za bubija kupila in on se je kot nalašč tisti teden naučil iz noska pihnit user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 445
26.9.2008 9:52:43   
*bubi*
Aja, dobi pa se tudi zadeva, ko kar z usti posesaš ven user posted image  user posted image user posted image user posted image  Seveda ima filtre in "past" za izsesano, ampak meni je vseeno user posted image

V BC imajo, pa v lekarni.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 446
26.9.2008 9:54:12   
willma

Nobena ni nič napisala - a bi bila katera zainteresirana za orientalske plese skupaj z otročki pri plesni šoli urška?

Jaz ne.

Kaj se dans katera potepa po mestu?

Neposredna povezava do sporočila: 447
26.9.2008 9:54:16   
*bubi*

Jaz ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
26.9.2008 9:55:09   
*bubi*
Kaj se dans katera potepa po mestu?

Jaz ne. Meni je desni breg bolj pri srcu user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 449
26.9.2008 9:55:12   
Vrtnica79
Dobro jutro zaspankeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?