lučka 25
|
Dober dan, mlade dame. Kako smo kaj? Jaz bolj zaspano, ker sem bolj slabo spala, ker me je grlo tako . Sem šla kar na kavč "spat", da se bi vsaj moj dragi kaj naspal, jaz sem pa tudi potem ob 6h prilezla nazaj v spalnico. Tako, da potem ni nič čidno, če sem vsa polomljena. milinčka, hvala za Milkota. Sem ti potem zvečer prehitro ušla. Pa hvala za jutranjo kavico. Daisy, kako je. A že kaj treniraš za bagerja. Pa boš zdržala do petka? Sej se ti bo še zmešal od vseh dobin, ki te čakajo. kajsica, si mela lepo jutro, ko si pogledala na RR in si oči napasla na slikicah. je mene čakalo podobno. Je milinčka poskrbela za obe. Pa še to, tudi moj je mlajši od mene, res ne veliko, ampak je. pa tudi jaz sem imela vedno samo mlajše. lara, saj sem še veno lahko tvoja vzgjiteljica . To, pa da se kdaj mal treseč od skrbi pa je čist normalno in najbolje, da kar v zakup vzameš. nas tudi še to čaka, ko bomo prišle v klub . ledenka, potem praviš, da ti notranji čut pravi, da bo . Tudi to sprejmemo. dajamaja, je bil včeraj res žur, tu gor. Jaz sem ga (kot ponavadi ) zamudila. Za srečanje pa smo se okvirno zmnile, samo mismis mora še javno napisat kdaj, kje, kako, zakaj,..... pikovit, a potem, ko si poročena postaneš pozabljiva? A pri meni bo pa ravno obratno, ko sem zdaj pozabljiva in bolj blond, da bom pa takrat bolj na tekočem. Pija, a pri tebi pa še ni tečke? Kaj pa če se je vse zamaknilo,...spet filozofiram. kakor se bo ovilo, se bo. samo, da n boš imela take , kot jaz, ki se je vlekla po kaplicah celih 11 dni. Sem bla prav jezna. Tako pozno sem pa včeraj za službo delala zato, ker sem ugotovila, da je računalnik še za akj drugega kot RR. Sem pisala LDN (letni delovni načrt), ki ga moram oddat do torka. zarja, a tebe pa kar razganja od energije. Upaj, da bo res taka potem tudi tvoja prava mena. Se bo tvojemu kar skoz smejalo. tina, kot vidim si že ugotovila, da je tu tempo hiter in mu včasih restežko slediš. Boš pa kmalu kondicijo nabral. Mene res še včasih sapa daje, ampak je zmeraj bolj. A vidva se pa že 12 let borita za tako lep rezultat. Kapo dol. Sta res prava borca in naj vama sedaj pa le uspe. Pa bravo za izgubljenih 17kg. Arneja , a takole ti jo je zagodla. S takimi poplavami. Prebrodi brzice teh polav, potem pa glavo pokonci, zavihat rokave in s polno paro v nove boje. Če rabiš četico vojakinj za borbo, smo me tu. ko boš kaj našla na netu o vsem tem, se pa tako kot Pija, tudi jz priporočam. shuka, samo da si še bolje. Ampak še vedno leži, počivaj, če ne bomo hude. Kar se pa , moramo pa res vse do postopka izkoristit, ker potem bo bolj suša. gigi, berem da je žurka uspelain to brez mačaka. Super. Špikice pa tudi gotovo lepo padajo. baci, lepo da je še upanje. Do krvnega še zdrži in potem naberi nove moči za nov boj, če bo seveda sploh potrebno.
|