![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:40:05
|
|
|
|
mlinčka
|
Ajde, pa še tega, k mam že gugl nanjga naštelan:
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:41:55
|
|
|
|
mismis
|
Ma ja Mlinčka, nič zame, grem spat, ker sek:)sat tako ne morem
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:43:53
|
|
|
|
lučka 25
|
Evo, sem rekla, da nekaj naredim za službo n računalniku, potem pa malo na RR prečekiram....... in kaj vidim???? Ste imele pravi žur, jaz pa spet zamudila Pa jaz res nikoli n ujamem pravega tajminga.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:44:28
|
|
|
|
mlinčka
|
a gremo tekomvat, katera bo najbolj zgodaj tukaj gor Jah, js mam suprefact ob 6h, sam ponavad to napol v spanju zrihtam in nazaj k mlinčku na toplo pobegnem. Ne verjamem, da bom detour do kompjuterja nardila. Razen, če me resno izzivaš . No, sej si že zihr šla pa me ne boš izzvala . Noč!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:44:46
|
|
|
|
lučka 25
|
Ste šle gotovo že vse spat, če se ne motim. Potem pa lahko noč.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:47:03
|
|
|
|
lučka 25
|
A ja, še za srečanje. jaz sem za. Lahko v petek, samo jaz bom mogoče malce zamudila. Imam že en randi ob 16h. Sej mi bo jezik zatekel, ker bom tolk govorila, se smejala. Pa možgani mi bodo zatekli, ker bom morala toliko poslušat, razmišljat,....a ja saj ni panike, ker so tako in tako bolj majhni, kot grahek.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:47:26
|
|
|
|
mlinčka
|
Lučka, ene par minut bom zihr še tuki, ti kar kej lepega povej. Aja, da te apdejtam: v petek, 3. 10., se dobimo, predlog je, da kar pri mišmiš v kevdru. Ker sem ravno v elementu ti lahko usput še kazga fajn dedca prilimam, samo povej, kdo ti buri domišljijo .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:49:06
|
|
|
|
mlinčka
|
Aha, vidim, da si že razbrala bistvo vseh teh govoranc. Ti kar definitivno pridi, sej veš, da dolgo vztrajamo. Pa knjige dobiš. No, zdej si pa še enga fejst dedca zaželi.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:49:41
|
|
|
|
lučka 25
|
O, lepo da si še ti tu. Lahko nam kar Milkota nalepiš. Za najino dušo.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:50:44
|
|
|
|
lučka 25
|
A ja, srečanje je pri mismis. Kje pa je to? Sem bolj pozabljive sorte in sem res že pozabila od kod je.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 26.9.2008 22:51:08 >
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:52:32
|
|
|
|
mlinčka
|
Eh, šment, si že pobegnila. No, sej moj čaj je že tudi pri koncu. Upam, da mi uspe Miliča sanjat . Nočkaaaa!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:53:08
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Aha, vidim, da si že razbrala bistvo vseh teh govoranc. Ti kar definitivno pridi, sej veš, da dolgo vztrajamo. Pa knjige dobiš. No, zdej si pa še enga fejst dedca zaželi. Ja, pa še knjigo bom lahko dobila.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:53:38
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Eh, šment, si že pobegnila. No, sej moj čaj je že tudi pri koncu. Upam, da mi uspe Miliča sanjat . Nočkaaaa! noooočka.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:53:52
|
|
|
|
mlinčka
|
Oooo, lej jo! Evo, Milkota pa takoj. Sam da mal pobrskam.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:56:27
|
|
|
|
mlinčka
|
Pa recimo, na hitr: noče
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 22:59:56
|
|
|
|
mlinčka
|
Kaj pa tale? Bo šlo?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 23:02:24
|
|
|
|
mlinčka
|
Sem tok not padla, da nisem porajtala, da si šla pančat. Sej prov, skrajni cajt, da grem še jaz. Za svojo dušo sem tud poskrbela, zdej pa kidam na levo. Lepe sanje vsem!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 23:47:24
|
|
|
|
miska73
|
Sva se pa z mojim pogovarjala, da če je pri enem postopku 25 % možnosti, da zanosiš, a potem, če ti dajo dva pikeca, se možnost poveča na 50 % ? In moj je veselo dodal, a če ti dajo pa štiri, je pa možnost 100 % ? In komentar mojega, ko sem mu povedala, da očitno ne bo nič: "Ponovi vajo" - jao, moški, kot da bi čez kolebnico parkrat skočila . Verjetnost gre takole: če je za vsako pikico 25% možnosti potem je pri dveh verjetnost da rata vsaj ena 1 - (1-0,25)*(1-0,25) = 0,4375 to je 43,75% pri štirih pa pride dobrih 68% Upam, da nisem preveč zatežila... Kicsi vredu opravi jutri, pol na kalamare pa na desni bok. Tisto o kalamarih sem že pred časom prebrala kako in zakaj. Tole o desnem boku pa ne poznam. ??? Sem prišla do konca in si oddahnila, ker vidim, da zaenkrat še nisem zamudila srečanja. Razen, če ste se vse po zasebcih zmenile. Saj se niste, a ne? Če slučajno še sprejemate nove kandidatke za srečanje, se toplo priporočam. ma vas se ne da sledit UF... pa kolk ste ve dons naklofale... zdajle sem prebrala strani 32-38... grem naprej brat...
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 23:57:10
|
|
|
|
miska73
|
Ne gre... sem obupala na strani 42 in grem zdaj spat. Lep pozdrav vsem borkam in sladke sanje želim
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 23:58:10
|
|
|
|
bambi75
|
No pa ste že vse šle spat. Zgleda, da bo jutri zjutraj res tekmovanje in pravi naval na RR. Kaj pa je za nagrado? A slikce dedcov tak kot nocoj? Jaz sem se pa komaj prebila skozi vse strani, pa še domačo nalogo sem mogla it vmes delat, ker ga je že prav metalo. No zdaj pa spi in smrči. Kajsica hvala za pohvalo , ki pa jo vsekakor vračam. Res sem vesela da sem te spoznala. Moj pa je bil tako navdušen, da če bo uspelo, te sigurno časti s pijačko. Gloria tvoj Nik je pa res luštkan fantek. Pošiljam mu enga . Goya tudi tvoja dva sta srčkana.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 6:23:10
|
|
|
|
mlinčka
|
Dobro jutro! Za vse ta zgodnje ena dišeča . Jaz pa šibam še mal pod topel kovtrček. Mmmm...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 6:30:02
|
|
|
|
DaisyE
|
Mlinkotova a ti si še od včeraj?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 6:39:41
|
|
|
|
DaisyE
|
Aha že vidim... Zarad tekmovanja se je gor privlekla. Še pred tem je pa zrihtala, da se pri miš dobimo, zato da se lahko jaz z bagerjem vozim, poleg tega mi je pa še motorko upedenela. Ti ti mlinčka ti! Kot da si sama ne kvarim dosti imena. Grem zdaj slike gledat od pikovit in od goye.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 6:47:26
|
|
|
|
DaisyE
|
Goya, malčka sta svetovna, vožiček je pa tud ta pravi. Madona, človek kar malo neha dihat, ko take male fraječke gleda.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 6:58:22
|
|
|
|
DaisyE
|
Pikovitka zanzibar Zunaj je tema, megla in mraz... Jaz pa tvoje slikce gledam.... Par vprašanj: 1. A ma una teta heinekena v roki? 2. Zakaj te uni dečko na čolnu tako zasanjano/pohotno gleda? 3. A je hecno videt tako velike želve? 4. A maš še zdaj tako fensi frizuro? Daj mi ob priliki še geslo od dekliščine pošlji, da se malo narežim. Me zanima, zdaj ko so punce že tolk povedale, kako luštno ste se mele. Seveda samo, če ostale udeleženke nimajo nič proti. Unih slikc od poroke pa še sploh nisem uspela pogledat, ker sem jih na šihtu sprejela in potem nisem želela tega deliti z cimro. Eni dve sem pogledala, pol sem pa rekla, da si bom to prišparala za takrat ko bom sama. Moram si jih domov pretransformirat.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 27.9.2008 7:03:12 >
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiUltrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
JulijaTLFKako vam je všeč ime Julija? zelo mi je všeč (
25%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
mi je všeč (
30%)
![](/slike/poll/poll.gif)
ne vem (
5%)
nič posebnega (
27%)
ni mi všeč (
13%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!