Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 6:59:15
|
|
|
|
mismis
|
zgodnje jutro vsem skupaj. evo Mlinčka si me prehitela, ampak to samo zato, ker se špikaš. Meni je pa že uspelo kužona popedenat, je naša budilka kar točna, vsako jutro ob 6.20 zatuli
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 7:01:22
|
|
|
|
DaisyE
|
Miš, ne se jezit, ker smo spet tebe izbrale za srečanje organizirat, ampak saj veš, kako je. Tebe tale rr horda najbolj resno jemlje in upošteva. Maš avtoriteto, bi lahko rekli. Meni ustreza datum, lokacija in vse. Samo povejte kaj da prinesemo (a za bager rabim vozniško?).
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 7:04:02
|
|
|
|
mismis
|
Sebe a nimaš ti danes nekih fizičko-radnih (al nekaj tacga) namenov. Ali vaš še spi, pa uživaš zadnje minute prostosti
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 7:05:46
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Sebe a nimaš ti danes nekih fizičko-radnih (al nekaj tacga) namenov. Ali vaš še spi, pa uživaš zadnje minute prostosti E baš točno! Upam, da bo še kako urco potegnu. Bemti je že pokonc.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 7:06:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Sebe a nimaš ti danes nekih fizičko-radnih (al nekaj tacga) namenov. Ali vaš še spi, pa uživaš zadnje minute prostosti E baš točno! Upam, da bo še kako urco potegnu. Bemti je že pokonc. ti smola, ti
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 7:20:06
|
|
|
|
DaisyE
|
Ti me kar hecaj. Grem zdaj.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 8:49:49
|
|
|
|
kajsica
|
Dobro jutro! Babike pa kaj ste nore, prvo se pofočkat potem pa nazaj spat! Mlinčka, ta druga slikica ko si jo zame napopala je pa res huda. Pikola še dobro da je nisem včerak vidla....ekran je itak čist že od prve slikice, zdaj bo pa sluzast. Bambika moja, kaj pljuvaš???? Saj sem ti rekla! Pazi!!! Vse lahko delaš, samo mene ne smeš preklinjat!!!! Miška ti pa že pajseka popedenala, bravo, pridna, jaz pa sem se šele komaj iz postelje privlekla. Dejzi, ti maš pa radno danes.....pridna pridna!!!! V glavnem mačkice en lep dan želim vsem skupaj! p.s. jaz se grem pa še malo slinit za nazaj!!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 8:50:46
|
|
|
|
lara light
|
Dobro jutro lepotičke moje! Mlinčka, najprej tebi lubčka za zajtrk in včeraj si prflikala ene par po mojem okusu Mismis, vsaka čast za disciplino in rano uro! Kužon je pri tebi najbolj srečna domača žival Sicer, kako si? Zarji, Matta ni nikol preveč se strinjam... Kako si ti? Ledenka, ma super...pdp na roj dan Pikovit, to je nekaj boljšega! Uživaj! Lučka, zakaj jaz nisem imela take vzgojiteljice v vrtcu? Vse bi dala...hvala, ker si tako nežna in sladka do mene. Jaz se delam veš, da sem močna in da mi nič ne more do živega, pa v resnici se tresem kot šiba na vodi v preveč situacijah, lubčka tebi! Arnejči, upam, da si ok. Pija, ko boš in če se ti zdi.... čakam na mail. Daisy, kaj poveš? Vidim, da te Zanzibar navdušuje? Netkič, kako je bil žur? Upam, da se ga mati ni napila Gloria, uauuu, lepotec, nimam drugih besed. Sem ga nekaj časa bulila...krasen fant! Lepotičke, vsem super soboto...se javim kaj zvečer p.s.: Ozone?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 8:57:34
|
|
|
|
ledenka
|
sem že včeraj eno uro brala debato, pol pa kar mrknila super za srečanje - saj veste, bom prišla, če mi rata glede na to, da je moja mala miška precej zahtevna menda je drugo trimesečje manj utrujeno - vsaj upam Pija, sicer nimam pojma, a je ali , ampak neki moj notranji čut mi pravi, da je zdaj pa razumi, če moreš morda zvem že na NS pikovitek, potem bo na tvoj RD katera se poroči na 9.5? mlinčka? takrat bom morda že potiskala ampak slikce so pa dobre
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 8:58:42
|
|
|
|
ledenka
|
ej larica, ti pa še malomalo in boš videla tvoja dva fižolčka
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 9:06:55
|
|
|
|
dajamaja
|
Bemti ste se razpisale ..... Niti pod točko razno se ne morem čez prebit. Predvidevam, da ste vse OK, ko ste tolk živahne. Aja, videla sem pa slikco od Nika –Gloria, pravi srček je!!! Vse čestitke!!! A za žurko ste se uspele zment, al ste se preveč zamudile s slikcam pomankljivo oblečenih tipov Brezsramnice!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 9:21:08
|
|
|
|
ledenka
|
Brezsramnice! še dobro, da ne NEsramnice
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 9:25:12
|
|
|
|
pikovit
|
Dejzi a misliš da vem kakšno je geslo od dekliščine.Grem mal na zs gledat,kaj sem pošiljala.Če mi ne rata,pa upam,da si je zapomnila Mismis.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 9:28:42
|
|
|
|
kajsica
|
Dajamaja in ledenka , saj bomo bolj pridne. Samo malo morete razumet mamice, da mi rabimo fotostimulacijo !!!! Pokorno obljubim da bom bolj pridna (ja če verjamete v palčka smuka ), samo kaj morem če me pa punce na kriva pota peljejo, men pa hormoni nagajajo, pa še mojega nimam doma....
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 9:28:55
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dejzi a misliš da vem kakšno je geslo od dekliščine.Grem mal na zs gledat,kaj sem pošiljala.Če mi ne rata,pa upam,da si je zapomnila Mismis. sem ti poslala na ZS
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 9:30:14
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Dejzi a misliš da vem kakšno je geslo od dekliščine.Grem mal na zs gledat,kaj sem pošiljala.Če mi ne rata,pa upam,da si je zapomnila Mismis. Pikovitek, men tud men tud geslo za dekliščino, če lahko. Sicer mi ga je mišmiš povedla, sam sem pozabila.......sorči!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 9:30:17
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Dajamaja in ledenka , saj bomo bolj pridne. Samo malo morete razumet mamice, da mi rabimo fotostimulacijo !!!! Pokorno obljubim da bom bolj pridna (ja če verjamete v palčka smuka ), samo kaj morem če me pa punce na kriva pota peljejo, men pa hormoni nagajajo, pa še mojega nimam doma.... mene trenutno ne ganejo tile fantje, mi sploh ni do seksa mojmu pa tudi zgleda ne sej vem, da se bo zboljšalo! jih pa še vedno rada pogledam
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 9:34:39
|
|
|
|
pikovit
|
Evo Dejzi,mi je ratalo,z Ledenkino pomočjo.Laedenka hvala. Sploh ti še nisem čestitala. Res grdo od mene.Bravo bejba moja.Čestitke. Zdej pa lahko pogledava,kaj boš imela.Grem prečekirat katere podatke rabim.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 9:37:08
|
|
|
|
pikovit
|
Ledenka rabim tvojo starost,pa mesec zanositve.Pa da vidimo,če si prav čutila.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 9:39:43
|
|
|
|
pikovit
|
Kajsi imaš zs
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 9:40:02
|
|
|
|
ledenka
|
34 in avgust a datum zanositve tud rabiš? vem točno, kdaj sva seksala in kdaj je bla O (ja vem, patetično ) hvala za čestitke
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 9:45:15
|
|
|
|
pikovit
|
Ledenka fantek bo.Če bo pa res, bomo videli,ko boš rodila. Kaj a vama je ratalo normalno?Tega pa res ne vem,ker sem bila v pripravah in okol sebe pa nisem vedela nič kaj se dogaja.In ti lisica si bila že nosečka,ko si me klicala in zaželela srečo,pa nič povedala.Ti,ti
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 9:52:43
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Ledenka fantek bo.Če bo pa res, bomo videli,ko boš rodila. Kaj a vama je ratalo normalno?Tega pa res ne vem,ker sem bila v pripravah in okol sebe pa nisem vedela nič kaj se dogaja.In ti lisica si bila že nosečka,ko si me klicala in zaželela srečo,pa nič povedala.Ti,ti pravzaprav sem delala test na dan (večer) tvoje poroke tako da prej nisem vedla... no, se mi zdelo neki čudno, ampak ker sem jemala Suprefact, nisem bila 100% jep, naravno je ratalo... na velik šok naju obeh pozitiven šok seveda. na dan O sem bila pri Rešu in je po moje plavalčke tako prestrašu, da so šli kar na cilj seksala pa sva samo enkrat v tem obdobju, tako da je res čudež bomo videli, kaj bo, samo meni se zdi, da bo kar punčka - ker imamo v družini vedno punčke prve. pri mojem, pri nas, pri sestri od mojega in pri mojemu bratu so same pupe kot starejše sicer pa, a bo ali , težko ga čakamo.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 9:58:08
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sicer pa, a bo ali , težko ga čakamo. O kako lepo.Sem se kar raznežnila.Sicer pa karkoli bo,samo da bo in da bo zdravo. Hvala bogu,pa si sedaj prikrajšana vseh teh ivf neumnosti.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 27.9.2008 10:01:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sicer pa, a bo ali , težko ga čakamo. O kako lepo.Sem se kar raznežnila.Sicer pa karkoli bo,samo da bo in da bo zdravo. Hvala bogu,pa si sedaj prikrajšana vseh teh ivf neumnosti. bomo videli, kako bo z naslednjim otročkom... si grem zajtrk pripravit, mi je stroj končno posodo opral
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
turistični boniLelly28 RRAli boste izkoristili turistične bone, ki nam jih je dala država?da (
51%)
ne (
43%)
nevem še (
5%)
Število vseh glasov: 37Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!