|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
27.9.2008 6:59:15   
mismis
zgodnje jutro vsem skupaj.

evo Mlinčka si me prehitela, ampak to samo zato, ker se špikaš.

Meni je pa že uspelo kužona popedenat, je naša budilka kar točna, vsako jutro ob 6.20 zatuli

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
27.9.2008 7:01:22   
DaisyE
Miš, ne se jezit, ker smo spet tebe izbrale za srečanje organizirat, ampak saj veš, kako je. Tebe tale rr horda najbolj resno jemlje in upošteva.

Maš avtoriteto, bi lahko rekli.

Meni ustreza datum, lokacija in vse. Samo povejte kaj da prinesemo (a za bager rabim vozniško?).

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
27.9.2008 7:04:02   
mismis
Sebe user posted image user posted image user posted image

a nimaš ti danes nekih fizičko-radnih (al nekaj tacga) namenov. Ali vaš še spi, pa uživaš zadnje minute prostosti

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
27.9.2008 7:05:46   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

a nimaš ti danes nekih fizičko-radnih (al nekaj tacga) namenov. Ali vaš še spi, pa uživaš zadnje minute prostosti

E baš točno! Upam, da bo še kako urco potegnu. user posted image user posted image user posted image  

Bemti je že pokonc.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
27.9.2008 7:06:45   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

E baš točno! Upam, da bo še kako urco potegnu. user posted image user posted image user posted image  

Bemti je že pokonc.

ti smola, tiuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
27.9.2008 7:20:06   
DaisyE
Ti me kar hecaj. user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
27.9.2008 8:49:49   
kajsica
Dobro jutro!

Babike pa kaj ste nore, prvo se pofočkat potem pa nazaj spat!

Mlinčka, ta druga slikica ko si jo zame napopala je pa res huda. Pikola še dobro da je nisem včerak vidla....ekran je itak čist že od prve slikice, zdaj bo pa sluzast.user posted image user posted image user posted image

Bambika moja, kaj pljuvaš???? Saj sem ti rekla! Pazi!!! Vse lahko delaš, samo mene ne smeš preklinjat!!!!user posted image user posted image user posted image

Miška ti pa že pajseka popedenala, bravo, pridna, jaz pa sem se šele komaj iz postelje privlekla.

Dejzi, ti maš pa radno danes.....pridna pridna!!!!

V glavnem mačkice en lep dan želim vsem skupaj! 

p.s. jaz se grem pa še malo slinit za nazaj!!!!user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
27.9.2008 8:50:46   
lara light
Dobro jutro lepotičke moje!

Mlinčka, najprej tebi lubčka za zajtrk in včeraj si prflikala ene par po mojem okusuuser posted image user posted image user posted image

Mismis, vsaka čast za disciplino in rano uro!user posted image  Kužon je pri tebi najbolj srečna domača živaluser posted image  Sicer, kako si?

Zarji, Matta ni nikol preveč se strinjam...user posted image  Kako si ti?

Ledenka, ma super...pdp na roj dan Pikovit, to je nekaj boljšega!user posted image user posted image user posted image  Uživaj!

Lučka, zakaj jaz nisem imela take vzgojiteljice v vrtcu? Vse bi dala...hvala, ker si tako nežna in sladka do mene. Jaz se delam veš, da sem močna in da mi nič ne more do živega, pa v resnici se tresem kot šiba na vodi v preveč situacijah, lubčka tebi!user posted image

Arnejči, upam, da si ok.user posted image

Pija, ko boš in če se ti zdi.... čakam na mail.user posted image

Daisy, kaj poveš? Vidim, da te Zanzibar navdušuje?user posted image user posted image

Netkič, kako je bil žur? Upam, da se ga mati ni napilauser posted image

Gloria, uauuu, lepotec, nimam drugih besed. Sem ga nekaj časa bulila...krasen fant!user posted image

Lepotičke, vsem super soboto...se javim kaj zvečeruser posted image

p.s.: Ozone?

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
27.9.2008 8:57:34   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  sem že včeraj eno uro brala debato, pol pa kar mrknila user posted image user posted image user posted image  

super za srečanje - saj veste, bom prišla, če mi rata user posted image  glede na to, da je moja mala miška precej zahtevna user posted image  menda je drugo trimesečje manj utrujeno - vsaj upam user posted image  

Pija, sicer nimam pojma, a je user posted image  ali user posted image , ampak neki moj notranji čut mi pravi, da je user posted image  zdaj pa razumi, če moreš user posted image  morda zvem že na NS user posted image  

pikovitek, potem bo na tvoj RD user posted image  

katera se poroči na 9.5? mlinčka? takrat bom morda že potiskala user posted image  

ampak slikce so pa dobre user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
27.9.2008 8:58:42   
ledenka
ej larica, ti pa še malomalo in boš videla tvoja dva fižolčka user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
27.9.2008 9:06:55   
dajamaja
Bemti ste se razpisale .....
Niti pod točko razno se ne morem čez prebit.
Predvidevam, da ste vse OK, ko ste tolk živahne. user posted image user posted image user posted image
Aja, videla sem pa slikco od Nika –Gloria, pravi srček je!!! Vse čestitke!!! user posted image

A za žurko ste se uspele zment, al ste se preveč zamudile s slikcam pomankljivo oblečenih tipov user posted image  Brezsramnice! 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
27.9.2008 9:21:08   
ledenka
Brezsramnice!

še dobro, da ne NEsramnice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
27.9.2008 9:25:12   
pikovit
Dejzi a misliš da vem kakšno je geslo od dekliščine.Grem mal na zs gledat,kaj sem pošiljala.Če mi ne rata,pa upam,da si je zapomnila Mismis.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
27.9.2008 9:28:42   
kajsica
Dajamaja in ledenka user posted image , saj bomo bolj pridne. Samo malo morete razumet mamice, da mi rabimo fotostimulacijo user posted image user posted image !!!!

Pokorno obljubim da bom bolj pridna (ja če verjamete v palčka smuka user posted image ), samo kaj morem če me pa punce na kriva pota peljejo, men pa hormoni nagajajo, pa še mojega nimam doma....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
27.9.2008 9:28:55   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dejzi a misliš da vem kakšno je geslo od dekliščine.Grem mal na zs gledat,kaj sem pošiljala.Če mi ne rata,pa upam,da si je zapomnila Mismis.

sem ti poslala na ZS user posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
27.9.2008 9:30:14   
kajsica

Pikovitek, men tud men tud geslo za dekliščino, če lahko. Sicer mi ga je mišmiš povedla, sam sem pozabila.......sorči!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
27.9.2008 9:30:17   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Dajamaja in ledenka user posted image , saj bomo bolj pridne. Samo malo morete razumet mamice, da mi rabimo fotostimulacijo user posted image user posted image !!!!

Pokorno obljubim da bom bolj pridna (ja če verjamete v palčka smuka user posted image ), samo kaj morem če me pa punce na kriva pota peljejo, men pa hormoni nagajajo, pa še mojega nimam doma....user posted image

mene trenutno ne ganejo tile fantje, mi sploh ni do seksa user posted image  mojmu pa tudi zgleda ne user posted image  sej vem, da se bo zboljšalo! jih pa še vedno rada pogledam user posted image  

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
27.9.2008 9:34:39   
pikovit
Evo Dejzi,mi je ratalo,z Ledenkino pomočjo.Laedenka hvala.

Sploh ti še nisem čestitala.user posted image user posted image user posted image user posted image Res grdo od mene.Bravo bejba moja.Čestitke.

Zdej pa lahko pogledava,kaj boš imela.Grem prečekirat katere podatke rabim.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
27.9.2008 9:37:08   
pikovit
Ledenka rabim tvojo starost,pa mesec zanositve.Pa da vidimo,če si prav čutila.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
27.9.2008 9:39:43   
pikovit
Kajsi imaš zs

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
27.9.2008 9:40:02   
ledenka
34 in avgust user posted image  a datum zanositve tud rabiš? user posted image  vem točno, kdaj sva seksala in kdaj je bla O user posted image user posted image user posted image  (ja vem, patetično user posted image )

hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
27.9.2008 9:45:15   
pikovit
Ledenka fantek bo.Če bo pa res, bomo videli,ko boš rodila.

Kaj a vama je ratalo normalno?Tega pa res ne vem,ker sem bila v pripravah in okol sebe pa nisem vedela nič kaj se dogaja.In ti lisica si bila že nosečka,ko si me klicala in zaželela srečo,pa nič povedala.Ti,ti user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
27.9.2008 9:52:43   
ledenka

Ledenka fantek bo.Če bo pa res, bomo videli,ko boš rodila.

Kaj a vama je ratalo normalno?Tega pa res ne vem,ker sem bila v pripravah in okol sebe pa nisem vedela nič kaj se dogaja.In ti lisica si bila že nosečka,ko si me klicala in zaželela srečo,pa nič povedala.Ti,ti user posted image

pravzaprav sem delala test na dan (večer) tvoje poroke user posted image  tako da prej nisem vedla... no, se mi zdelo neki čudno, ampak ker sem jemala Suprefact, nisem bila 100% user posted image  

jep, naravno je ratalo... na velik šok naju obeh user posted image  pozitiven šok seveda. na dan O sem bila pri Rešu in je po moje plavalčke tako prestrašu, da so šli kar na cilj user posted image  seksala pa sva samo enkrat v tem obdobju, tako da je res čudež user posted image  

bomo videli, kaj bo, samo meni se zdi, da bo kar punčka - ker imamo v družini vedno punčke prve. pri mojem, pri nas, pri sestri od mojega in pri mojemu bratu so same pupe kot starejše user posted image  sicer pa, a bo user posted image  ali user posted image , težko ga čakamo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
27.9.2008 9:58:08   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sicer pa, a bo user posted image  ali user posted image , težko ga čakamo.

O kako lepo.Sem se kar raznežnila.Sicer pa karkoli bo,samo da bo in da bo zdravo.
Hvala bogu,pa si sedaj prikrajšana vseh teh ivf neumnosti.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
27.9.2008 10:01:26   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sicer pa, a bo user posted image  ali user posted image , težko ga čakamo.

O kako lepo.Sem se kar raznežnila.Sicer pa karkoli bo,samo da bo in da bo zdravo.
Hvala bogu,pa si sedaj prikrajšana vseh teh ivf neumnosti.

bomo videli, kako bo z naslednjim otročkom...

si grem zajtrk pripravit, mi je stroj končno posodo opral user posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

turistični boni
Lelly28 RR

Ali boste izkoristili turistične bone, ki nam jih je dala država?

da (51%)

ne (43%)

nevem še (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!