Shuka
|
Ojla lepotičke Arnjči - žal mi je , čeprav jest sem še vedno ZA matematično verjetnost tvojega dragega . Vem, da ti bo uspelo, verjemi še ti. Zarja moja - lih na wc sem šla , ne sej ne, mal sem se naslajala nad slikami večernih žrebcev, pa predno sem se prebila do konca sem res mogla še na wc , kako kaj hormončki? Vidim razganja te in ti Estrofem dobro dene, drugače pa najahajta se zdaj, ker pol boš skoz v dvomih al smeš al ne, čeprov vidiš, jest bi skoz pa ne smem , zdej je treba skakat . Nč čakat, hitro (srečko kupit) mislm seksat. gloria - Nik je prečudovit, Tina1 - dobrodošla na rr med ženskami posebne vrste, vse od prve do prve so edinstvene in naj ti po 12 letih v drugo rata Pikovitkova gospa - ste se že navadili na stare tire ali si še vedno pod vplivom prečudovitih vtisov s poroke in poročnega potovanja? Kajsi - a te matrajo te naše punčare s seksualno vsebino, packe so ajsi - super za materinsko knjižico, naj bo vse OK še naprej. kicsi in piki vse dobro danes in sabsi jutri za UZ naj jajčka rastejo žižika moja - kako špikice? Vsem mojim čvekicam želim eno lepo soboto, čeprav oblačno: larči, abra, lučka, želvica, mismis, daisy, mlinčka, bambi, dajamaja, miska73, netka, obi, stijan, ozone - kako kaže?, mojsonček, WP, reni70, sisy, gospodarica, in seveda še vse ostale, ki vas po pomoti nisem navedla, ampak morm na wc