|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September IVF/ICSI II.del
27.9.2008 12:35:11   
Pija76
Arneja ne še vedno je nimam! Ne vem, ne vem kaj to zdaj pomeni user posted image , da ni že mena!

Kajši bravo, mladci so the best!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
27.9.2008 12:37:16   
Pija76
Punce evo Saško poslušam:

naš novi moto: levinja sem ki se ne da, levinja sem ki se ne preda......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
27.9.2008 12:47:15   
gigi1
Punčke ev o nekaj za lepši dan user posted image

http://www.tisizakon.com

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
27.9.2008 12:47:59   
Tina1

Tina 1, ja čestitke za izgubljene kilograme, boš morala za recept povedat kaj si delala. No jaz upam, da ga bom potrebovala šele čez kako leto. Ja kar se pa teh naših postopkov tiče. Tudi mene je prvi zrušil do konca in sem rabla kar en lep čas da sem se pobrala. Hvala bogu za mojega dragega in za punce tukaj. Lej jaz ti bom rekla samo to: pusti času čas, vem da je hudo ko je negativno, ampak verjemi vase in si vedno govori, če ne sedaj pa naslednjič, enkrat bom mamica. Upam pa zate, da bo tokrat to to. Samo optimizem in upanje je važno.

Da je šlo tok kg dol sem predvsem spremenila način prehrane, bolj redne obroke, pa četut kdaj nism bla lačna sem jedla, pa manj.
Tud jz se moram mojemu dragemu zahvalit za vso podporo, ki sem jo od njega dobila.Vsakič ko je prišlauser posted image  in tudi ko je bil postopek neuspešen je najina zveza postala še trdnejša. No,  zdej sem pa še vas punce našla, sem pa sploh polna optimizma.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
27.9.2008 12:49:13   
Tina1

naš novi moto: levinja sem ki se ne da, levinja sem ki se ne preda......
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

naš novi moto: levinja sem ki se ne da, levinja sem ki se ne preda......user posted image user posted image user posted image

Očitno midve poslušava isti radio. Tud jz sem si pr saški rekla, to je za nas borkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
27.9.2008 12:54:30   
sonček33
Arneja - en velik objem. Hrabro naprej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
27.9.2008 13:09:27   
Pija76
Tina jaz imam unga k " vstajamo prvi" user posted image . Ampak to samo zaradi nedeljske oddaje od 12.00 - 13.30 h user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
27.9.2008 13:10:39   
arneja
Kicsi, upam, da že greješ pikici user posted image .

Mlinčka, včeraj sem z eno okico Miliča na tv-ju ujela in sem se takoj nate spomnila, da sigurno navijaš na tribuni user posted image .

Miška, hvala za izračun user posted image . Pri nama očitno tokrat tudi skoraj 44 % ni zadostovalo user posted image .

Bambi, naš tudi po domači nalogi zasrmči kot top user posted image . Jaz domači nalogi pravim kar uspavalna tabletka user posted image .

Lara, kolikor toliko sem ok, saj veš, kako je v takšnih trenutkih user posted image .

Ledenka, upam, da za spol izveš na NS user posted image .

Pikovit, jaz bi tudi geslo user posted image . Zunaj pa danes prav tečno piha, da se meni nikamor ne da.

Haha, Pija, sladkor te je na injekcijo spomnil user posted image ?

Tina, koliko si pa stara, če ni skrivnost? Mislim, da sta si lahko vzela kar 4 leta pavze, verjetno še nisi veliko stara? In pohvala za 17 izgubljenih kg user posted image . Kakšno hrano si pa jedla? Scenarij se pa sigurno ne bo ponovil, ti kar veselo v boj user posted image . Najin pa že 3. neuspešen ICSI user posted image .

Shuka, hvala user posted image . Saj tudi jaz še nisem izgubila upanja, da bo enkrat uspelo, ampak, ko je tako težko čakati. Tebe pa full pogosto na WC, kaj user posted image ?

Gigi, torej net na zafrkava samo mene? Jah, bo pa naslednjič, itak nam ne preostane kaj drugega user posted image .

Kajsica, torej imaš rada frišno user posted image ? Te že vse napenja, kaj, ko foliklčki spet rastejo kot nori user posted image ?

Sonček, hvala za objemček user posted image .

Zdaj pa papat. Se beremo jutri.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
27.9.2008 13:21:06   
Tina1
Pija tud jz mam tega, tko da je istiuser posted image . Ma jz med tednom ne morem poslušat, poslušam pa med vikendom.

Arneja, ma moja leta niso skrivnost. Mam jih 33, moj 37, pa sva si takrat rekla, da si vzameva mal pauze. Ampak ta 4leta so šla naprej s svetlobno hitrostjo, k sem se pa zavedla, sem pa rekla ja nč bo treba v akcijo, če ne naju boja leta prehitelauser posted image user posted image user posted image .

Pa ti?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
27.9.2008 13:22:37   
baci
hoj,ste pa bile pridne včeraj!!!

pa vedno zamudim žur!!!

tina1-dobrodošla

arneja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa bomo vajo ponovili,gremooo v noviii boojj!!!

moje stanje se izboljšuje,vendar kmalu bo torek in služba!!!

včeraj sva šla z mojim malo po nakupih proti večeru in v mercaturu naletela na sestro Danjelo,kjer naju je zaustavla in vprašala kako nama kaže,pa sem ji odgovorila da nebo nič,ker je prišla ta user posted image M.pa mi je odgovorila da me v ponedeljek še čaka krvni in mogoče bo kaj!no tudi povedala je da v petek bilo dosti nosečk in da so imele izcedke in krvavele tudi! tako punce,malo upanja pa je še vedno za vse!
potem sem vprašala kako poteka z pingvini,kdaj lahko greš v novi postopek pa je rekla tako kot že zarja,v novembru!!!

tako da gremo novembra spet,pingvinčki pridem po vas!!!user posted image user posted image user posted image

Zarja-mogoče malo več plačam,ker si zmišljujem poslikave,pa kake kamenčke,drugače če pa imam francosko pol pa tudi plačam 35 evrov,meni je tudi Mirela super in dela zele kvalitetno in hitro si gotov,ker moja kolegica hodi k eni drugi in je skoraj 2 uri tam,jaz znorim da moram bit tako dolgo!!! mogoče pa se kdaj pri njej srečava,ali pa sva se že,nikoli ne veš!!!user posted image

< Sporočilo je popravil baci -- 27.9.2008 13:30:42 >

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
27.9.2008 13:55:24   
zarja1
evo mene nazaj......mesto v soboto je zakon, vse polno znancev, kolegov, no tud kaj pametnega se najde za pogledat.....
dans je res moj dan za razvajanje, sem prišla domov, moj je mal posesal in celo kuha!!!!!!!! Joj sem bla po moje včeraj the best......user posted image user posted image user posted image

Kajsica tud ti se morš prisilit pa it zjutraj mal ven, full paše verjemi. Sem bla pred leti skup z tipom kr 7 let dolga veza, je bil zaposlen v vojski (sicer se je vozil vsak dan v LJ) in vem kako mi je bilo, ko je moral na Kosovo za 6 mesecev. Ja ni fajn no, sam kot ti je Mismis napisala-saj so varianteuser posted image

Pija zate velja isto kot za Kajsico. Vsaka si lahk vzame v soboto cajt za prijateljičin kafe. Zraven greš še mal po trgovincah, vidiš kaj lepega,.....To je hrana za dušo!!!!!!

Shuki moja full sem vesela, da si boljš. Ti sam počivaj. Jaz bom pa ziher user posted image in to hiperaktivno, sploh če pomislim, da pol po ET glih naj ne bi človk.

Arneja tko kot je tvoj reku. Jaz si vedno govorim in sama sebe prepričujem (velikokrat si ne verjamem-logo), da bova pač več vadla. Pol si najdem en kup stvari, ki mi vsaj na momente preusmerijo pozornost. Verjemi, da bo prišel čas ko boš vesela user posted image , pravi pikec čaka....

Baci mogoče pa sva se res srečali. Saj jaz si tud vedno neke poslikave zmišljujem, sam malo morm upoštevat službo in kaj preveč živo nikol ne morem zbirat. Se splomnim za lanske praznično božične dneve-logo sem si dala take žive rdeče z zeleno mrežo delat- me je glavni šef nonstop čudno gledal.

Nič babike...grem kosilat!!!!!

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 27.9.2008 13:58:14 >

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
27.9.2008 14:15:27   
baci
gigi-res le lep dan,še več tako pozitivnihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
27.9.2008 14:15:28   
bambi75
No najprej da pozdravim Tino1.Dobrodošla. Sva pa obe v Kristusovih letih. Mogoče pa bodo ravno ta uspešna. Pa čestitke za izgubljene kilograme.

Kajsiii, danes pa imam tak grenek dan. Mislim, da imam abstinenčno krizo, še dobro da sem sama doma, ker sem ravno razpoložena za user posted image .
Pa tud moj je mlajši,, že vemo zakaj pravi moj.

Arneja user posted image . In ni druge tako kot je rekel tvoj dragi, ponavljat vajo dokler ne rata.
Me pa veseli , da si v tem postopku tako pozitivno naravnana in močna.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
27.9.2008 14:18:15   
lučka 25
Dober dan, mlade dame. Kako smo kaj? Jaz bolj zaspano, ker sem bolj slabo spala, ker me je grlo tako user posted image . Sem šla kar na kavč "spat", da se bi vsaj moj dragi kaj naspal, jaz sem pa tudi potem ob 6h prilezla nazaj v spalnico. Tako, da potem ni nič čidno, če sem vsa polomljena.user posted image  

milinčka, hvala za Milkota. Sem ti potem zvečer prehitro ušla. user posted image  Pa hvala za jutranjo kavico.

Daisy, kako je. A že kaj treniraš za bagerja. Pa boš zdržala do petka? Sej se ti bo še zmešal od vseh dobin, ki te čakajo. user posted image  user posted image  user posted image

kajsica, si mela lepo jutro, ko si pogledala na RR in si oči napasla na slikicah.user posted image  je mene čakalo podobno. Je milinčka poskrbela za obe. Pa še to, tudi moj je mlajši od mene, res ne veliko, ampak je. pa tudi jaz sem imela vedno samo mlajše.

lara, saj sem še veno lahko tvoja vzgjiteljica user posted image . To, pa da se kdaj mal treseč od skrbi pa je čist normalno in najbolje, da kar v zakup vzameš. nas tudi še to čaka, ko bomo prišle v klub user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

ledenka, potem praviš, da ti notranji čut pravi, da bo user posted image . Tudi to sprejmemo. user posted image  

dajamaja, je bil včeraj res žur, tu gor. Jaz sem ga (kot ponavadiuser posted image ) zamudila. Za srečanje pa smo se okvirno zmnile, samo mismis mora še javno napisat kdaj, kje, kako, zakaj,.....user posted image

pikovit, a potem, ko si poročena postaneš pozabljiva? user posted image A pri meni bo pa ravno obratno, ko sem zdaj pozabljiva in bolj blond, da bom pa takrat bolj na tekočem.user posted image

Pija, a pri tebi pa še ni tečke? Kaj pa če se je vse zamaknilo,...spet filozofiram. kakor se bo ovilo, se bo. samo, da n boš imela take user posted image , kot jaz, ki se je vlekla po kaplicah celih 11 dni. Sem bla prav jezna. Tako pozno sem pa včeraj za službo delala zato, ker sem ugotovila, da je računalnik še za akj drugega kot RR. user posted image  Sem pisala LDN (letni delovni načrt), ki ga moram oddat do torka.

zarja, a tebe pa kar razganja od energije. Upaj, da bo res taka potem tudi tvoja prava mena.user posted image  Se bo tvojemu kar skoz smejalo.

tina, kot vidim si že ugotovila, da je tu tempo hiter in mu včasih restežko slediš.user posted image  Boš pa kmalu kondicijo nabral. Mene res še včasih sapa daje, ampak je zmeraj bolj.user posted image  A vidva se pa že 12 let borita za tako lep rezultat. Kapo dol. Sta res prava borca in naj vama sedaj pa le uspe. Pa bravo za izgubljenih 17kg.user posted image

Arnejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a takole ti jo je user posted image  zagodla. S takimi poplavami. Prebrodi brzice teh polav, potem pa glavo pokonci, zavihat rokave in s polno paro v nove boje. Če rabiš četico vojakinj za borbo, smo me tu.user posted image  ko boš kaj našla na netu o vsem tem, se pa tako kot Pija, tudi jz priporočam.

shuka, samo da si še bolje. Ampak še vedno leži, počivaj, če ne bomo hude. Kar se pa user posted image , moramo pa res vse do postopka izkoristit, ker potem bo bolj suša.user posted image

gigi, berem da je žurka uspelain to brez mačaka. Super. Špikice pa tudi gotovo lepo padajo.

baci, lepo da je še upanje. Do krvnega še zdrži in potem naberi nove moči za nov boj, če bo seveda sploh potrebno.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
27.9.2008 14:18:36   
bambi75
Baci, lepo da je še upanje, če ne bo pa novembra po zamrznjenčke.
Zarja še malo pa boš tudi ti grela. user posted image

Pa tudi naše nosečke so danes dobre volje. Le tako naprej.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
27.9.2008 14:19:58   
lučka 25
No, zdaj ko sem pa napisala cel roman, grem pa lahko kuhat user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
27.9.2008 14:21:31   
baci
hvala vama obema

jaz pa grem malo počivat pa se polj beremo

pa ne spet imet žura brez mene!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
27.9.2008 15:05:04   
taraji
Joj, Arneja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne tudi ti. Ma, saj sploh ne vem, kaj naj rečem. K vragu vse skupaj. Ampak, kot so ti rekle že druge je tako kot pravi tvoj dragi - bomo pač ponavljali vajo dokler ne pridemo do željenega rezultata. Ampak zagotovo bomo prišli do tega.
No, pa tudi jaz se ti priporočam če boš našla kakšne koristne informacije, da jih deliš z nami.

Pija
- spraševala si kako je z menoj - verjetno si spregledala, vendar sem že v četrtek napisala, da sem imela namen v petek na krvnega, vendar ker moja draga user posted image mene nikoli ne razočara me tudi tokrat ni in je začela že v četrtek kazati svoje zobe, pa se mi ni zdelo smiselno potem hoditi še na krvnega. Res se je dva dni nekaj samo pacalo, danes pa je že prava poplava tako da....A pri tebi pa še nič ne zaliva?

Tina
- tudi jaz ti želim dobrodošlico - naj bo tvoj naslednji postpek kar najmanj naporen in seveda z lepimrezultatom na koncu.

Baci - no lepo, da je še upanje, pa držim pesti,da ti krvni v ponedeljek pokaže lep rezultata

Drage moje žurerke - ste ga včeraj spet žurale - pa ravno ko je Milinčka napopala mojga Brada sem se vam hotela pridružiti, pa sva dobila neke obiske, tako da sem bila kar malo slabe volje - obiski niso bili ravno po moji volji - neke bolj fine osebe,kar ni ravno zame,ampak ker sem jaz tako prijazna žena sem se morala odpovedati vašemu žuru in se prijazno ukvarjati z gosti namesto da bi se z vami slinila nad tako dobrimi tipčki. No, pa saj boste naredile še kakšno ponovitev, ne?

Vsem želim lep dan še naprej

La vita e bella

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
27.9.2008 15:36:47   
lučka 25
No, jaz sem skuhala  in sva že veselo pojedla. tu gori pa vidim, da ni bilo pretirane akcije.user posted image

Ste se vse poskrile po kotih in čakate na štart. Ste zgleda večinoma vse bolj nočne ptice.user posted image

grem zdaj malo na teren in se potem še kaj vidimo. čauči.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
27.9.2008 15:47:56   
lara light
Sem prišla pokukat za Ozone...

pa najdem tud Arnejčiuser posted image ...draga moja, pogumna si, čutim ko te berem, vsaka čast...nimam pametnih beseduser posted image user posted image user posted image  kot pravi tvoj in ostale super dekline tukaj, kmalu bo uspelo! Iz srca ti želim čimprej!user posted image

Shuki, si v redu? Verjamem, da si bolje sedaj, ko si domauser posted image . Čuvaj se, vem, da misliš na vse nas...user posted image

Abra, Zarja, Pija, Dajamaja, Mismis, Jadrnica, Mijavček, Sonček2, Kajsi, Tina, Sonček, Arneja, Shuka, Pija, Bambi, Mlinčka, Gigi, Pikovit, Baci, Mlbk, T1979, Gospodarica, Blanč, Grethy, Zvezdica, Nokes, Daisy, Želvica, Sabsa, Pika, veliko vas pa ne manjkauser posted image

lepo sobotno popoldne!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
27.9.2008 15:55:03   
Pija76
MLBK zgleda da sem v četrtek pa pol spregledala. Sem samo to o krvnem za petek ugledala, oprosti! Kaj naj rečem, nič pametnega ne znam, pogumno naprej!

Lara tudi jaz ti želim lepo popoldan.

Lučka fajn  tereniraj!

Jaz moram pa v šoping pa se mi ne da.........kakšen smotan dan je danes.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
27.9.2008 16:03:36   
miska73
Evo mene končno na RR. Danes sem pa hitro nadoknadila kar ste napisale.
Za kosilo sem se spet preveč najedla.
Zdaj pa pijem kavico z mehkim amaretti piškotom.
Približno takole zgleda...

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
27.9.2008 16:07:20   
miska73
Še za moje soborke bom skuhala malo kavice in dodala piškotke...

user posted image

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
27.9.2008 16:09:55   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bejbike,

pri nas je žal že včeraj proti večeru polnoč odbila in se je kočija v bučo nazaj spremenila (beri: namišljena nosečka, ki je upala do konca, v realno nenosečko user posted image ), danes imamo pa že poplave hujše od lanskoletnih v Železnikih user posted image . Nič, kot je rekel moj, bo treba ponoviti vajo. Zdaj bom pa brskala po netu kot nora, zakaj za vraga se zarodki nehajo razvijati. Revčki naši. Tudi moji Nejčki in Nejcu očitno ni bilo usojeno, čisto tako kot Lučki. V četrtek sem bila jezna, včeraj me je bilo strah, danes sem pa že žalostna user posted image .

Arneja žal mi jeuser posted image ..Tudi sama imam slabe novice...Danes me je obiskal gospod izcedek, v rahli obliki, ker pa sva že stara znanca in ga dobro poznam vem da se bo ju3 spremenil v tapravo gospo tečko rdečko..Več sreče prihodnjič ne...Ne bom rekla da nisem razočarana, sem in to kar precej, sem imela kr en filing kot da nam je ratalo pa me je občutek žal varal...No k sreči pa ni tako hudo in nisem tok žalostna kot v prvih postopkih, predvsem zaradi Sare....Njo pogledam in njen nasmeh odtehta za vsak neuspeh...

No pa gremo po zmrznjenčke...Oktobra še veliki žur (praznujem 30 let), potem pa hitro po eskimčke...

September očitno res ni naš mesec...user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 27.9.2008 16:11:23 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
27.9.2008 16:19:48   
miska73
Sisy, en velik user posted image
Pa kaj se to dogaja ta teden...

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Moško ime
SaMaa

Katero ime izbrati?

Val (29%)

Nik (45%)

Lovro (26%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!