gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Gruška, lepo da si me pogrešala, pa ostale tud, joj babe kdaj bomo spet čvekale zvečer in se režale? Jst to tako pogrešam. Ja, gruška, to pomeni, da pademo na drugo stran, ko tolk mal čvekamo in nismo na tej prvi strani "Starši čvekamo", ampak na drugi, nas ostale prehitijo Veš kaj me zanima, zakaj si pa ti začela z zeleno pisat? ( no sej danes nisi ) Pa uživajte jutri. Aja, zdaj razumem... jaz nikoli ne grem po daljši poti do novembrk, ampak imam narejeno bližnjico, da ko prižgem rr, me vrže direktno tja, kjer sem nazadnje pisala... zato mi ni blo jasno kje nas vrže na drugo stran, če premalo pišemo Jaz sem ravno danes razmišljala, kok smo se včasih nasmejale zvečer.... A zakaj pišem z zeleno? Ker mi je ful všeč barva in zadnjič, ko smo bile v Kranju, smo se pogovarjale o vozičkih - že zdaj imam zelenega, pa marelo bom tud kupila zeleno, pol smo šle po trgovinah in katerokoli cunjo sem prijela v roke, da mi je bila všeč, je bila zelena.... zato sem začela za hec pisat z zeleno... Jooly, če se pa ti jutr poročiš, pa vse odpovem ... tud za pričo ti grem, če je treba Anit28, škoda k nism prej vedla da prideš na naš konc.... otroc so bli dopoldne s šolo in vrtcem tam, na stojnicah, so gledali eno predstavo, popoldne smo imeli pa v športnem parku "škratovanje"... če bi vedla, da si tam, bi te prišla pogledat.... Tannaya kr poklič me.... a jutr pol prideš, al kako Sonchek, za šoping... u katerem outletu, na Rudniku? Daj kakšno fotko škorenjčkov prilimaj.... Debeluška in Nemrak vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Debeluška, nisem bila nič v Lj., ker se včeraj nismo dobile .... v ponedeljek ali torek grem, nič prej.... pa nisem pozabila, te pokličem .... Nč, sušilc bo vsak čas nehal, grem zrihtat cunje .... lep vikend vam želim .... a sem vam povedala kdo bo igral jutri na poroki? Mambo Kingsi Se že veselim ...... Nočko, se oglasim kaj v nedeljo!!!!
< Sporočilo je popravil gruška -- 26.9.2008 22:42:33 >