nana35
|
mala pikica,hvala za povabilo k tebi,se bomo pa res 1x zmenile,pa se dobimo pri tebi,samo moral bo biti vikend ali pa vsaj kak dan,ko bomo vse imele prosto.Dobimo se pa ne po moje zato pri nobeni,ker smo malo dalje narazen doma,ti npr.v okolici Ptuja, jaz v Mb,martinca skoraj v Lenartu...tako nam je pač kaj druga bolj priročno. In seveda čestitke za rezultate diplome!A je to čisto gotovo in ti lahko že čestitam????Ker dobiš slikico! Klemenček spančka,smo bili malo bolj pozni,ker smo bili še na obisku.Jutri in v nedeljo bo bolj pester dan,dopoldan si grem kupit sekljalnik za čebulo,sem tega zlomila,če ga nimam sem v temi,ker me čebula zeloooo peče,pa sem olupila že tono čebule,pa se tega moje oči ne morejo navaditi.Si bom mogla dati gor očala. Potem pa grem v mesto,ker je neka prireditev,pravzaprav gremo vsi trije na golaž in na muziko. Potem pa še k prijateljem na obisk,kjer bomo pobrali tistih nekaj grozdov (mini trgatev) in bili malo še tam,se družili, kaj pojedli in popili. V nedeljo pa imamo mi trgatev,mami pa ne bo rabila nič delat,ker letos ima Klemna,lani pa je bila noseča in tudi ni nič delala .Mi je kar prav,ker je mrzlo kot .Grem pa zato na potep k prijateljici,na eno dobro kavico in klepet. Sem pa prodala en voziček in ga včeraj dala na pošto,tako da mi jutri mogoče poštar prinese dinarčke .Hvala da si me vzpodbudila triš. Alfabeta,kar navodila za nerota napiši pa bom poskusila snemat. ursalara,samo tako sem te vprašala,če veš kje je Gorkičeva,ker sem se spomnila in si omenjala Vič.Nisem pa bila tam res eno večnost,tako da sama ne bi našla.Pa kako smo ljudje čudni,Ljubljana sploh ni daleč,pa ne gremo na obisk,a vsako leto se vozimo na morje in še dalje,pa nam ni težko. Grem,se pišemo jutri .Grem pod tuš in umit zobe pa ajat.