nana35
|
limma,veš da bom javila če bomo prišli na škratke.Imam tvojo številko. Klemen se zdaj igra v stajici (prenosni p.)ker se je že povsod drugod naveličal,ker sem zraven kuhala in ni bilo druge rešitve.Vmes se je drl kot jesihar,ko sem mu sesala nos,a kaj ko mu kar teče iz ene nosnice.Ja zdaj sem ga že spet prestavila v dnevno sobo,ker je že cmihal. klepetka,mene je tudi pes ugriznil ko sem bila manjša,pa me nič ni strah psov,ga imamo tudi doma,saj si ga videla na sliki s Klemnom.Klemen se ga nič ne boji,pa Lepega tudi ne.Ja,zdaj sem blažena med moškimi,pa kaj čemo,taka je moja usoda.Res Klemen vse obvlada,samo tu in tam še kam trešči z glavo in nastane buška,pa prevrže se še tudi ko sedi kdaj nazaj.Sploh,ker je tako nemiren in bi rad vse naenkrat.Danes se je že 2x prevrgel in cmeril. Zdaj je se je ravno privlekel do praga sobe in ima namen priti sem k meni. sunny m.jaz takole mleko prekuham,dobi se pa eno mleko ki ga ni treba prekuhati,stane pa kar nekaj več,tako da ga raje prekuhavam. piba,jaz Klemnu dajem kravje mleko že nekaj časa. piškamiška,ti pa imaš nov avatar!! klaja,jaz bi ti poslala te pesmice,pa moj računalnik ni ravno neka hitra makina in bo pošiljal 100 let.Vidim,da ti bo katarinas poslala,pridna. triš, da obvladaš snemanje!!Zdaj ko si se ti naučila,pa se moram še jaz. Slike pa so odlične kot vedno in vsi ste lepi,lepi... ursalara,imam babico na Viču,v Gorkičevi ulici.Ali veš kje je to?