Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 21:59:59
|
|
|
|
larisa
|
za Lukca. Pa hvala za razlago, spet nekaj več vem A bi jaz lahko geslo za tvoje slikce dobila, prosim? No no Ella, ne se neki ven motat. Sej veš, danes je najlepša frizurca, k je frišna Hvala za pohvale za slikco. Sem vesela, da ste sploh opazile
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:02:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mala pikica - za Lukca, da se čimprej pozdravi. Tebi se pa vidi s katere stroke si, vedno tako lepo opišeš. Imam eno ? zate, če boš mi znala svetovat. Lana ima skoraj vedno podočnjake, pa mi ni jasno zakaj. Ima jih tudi, ko je naspana. Kri in voda pri 6M sta bila OK. A misliš, da je lahko kaj z ledvičkami narobe?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:02:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa za Lukca. Pa hvala za razlago, spet nekaj več vem A bi jaz lahko geslo za tvoje slikce dobila, prosim? No no Ella, ne se neki ven motat. Sej veš, danes je najlepša frizurca, k je frišna Hvala za pohvale za slikco. Sem vesela, da ste sploh opazile če pa nič več ne skačeš po ekranu
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:03:28
|
|
|
|
dolenjka
|
mala pikica, a ti si od foha al kako
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:04:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa za Lukca. Pa hvala za razlago, spet nekaj več vem A bi jaz lahko geslo za tvoje slikce dobila, prosim? No no Ella, ne se neki ven motat. Sej veš, danes je najlepša frizurca, k je frišna Hvala za pohvale za slikco. Sem vesela, da ste sploh opazile če pa nič več ne skačeš po ekranu lepa slikca Včasih pa si si tako želela sliko, ki miga.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:04:41
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa za Lukca. Pa hvala za razlago, spet nekaj več vem A bi jaz lahko geslo za tvoje slikce dobila, prosim? No no Ella, ne se neki ven motat. Sej veš, danes je najlepša frizurca, k je frišna Hvala za pohvale za slikco. Sem vesela, da ste sploh opazile če pa nič več ne skačeš po ekranu no sej ti bi se pa tud lohk mal spremenila. Zdej k si vsa presušena, ti tale trebuharca nč ne paše
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:05:42
|
|
|
|
kati kati
|
larisa-dobra slikca mala pikica-držimo pesti da se uredijo zadeve z Lukcem za vaju
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:06:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa za Lukca. Pa hvala za razlago, spet nekaj več vem A bi jaz lahko geslo za tvoje slikce dobila, prosim? No no Ella, ne se neki ven motat. Sej veš, danes je najlepša frizurca, k je frišna Hvala za pohvale za slikco. Sem vesela, da ste sploh opazile če pa nič več ne skačeš po ekranu no sej ti bi se pa tud lohk mal spremenila. Zdej k si vsa presušena, ti tale trebuharca nč ne paše kaj pa ti veš kakšna sem, k se že 100 turških let nismo videl
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:08:00
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili aja, mesecnica, jst tud delam navaden bel riž. A se spomnete, k sm zadnjič rekla, da razmišljam o stajci? No, za foro smo Taju naštimal prenosno postlico, da vidmo kako se obnese. In je mali pravi frajer not - uživa 10/h. Prej popoldan je bil nor recimo 1h in 15min Svaka čast. za Taja. Naša ****is faše že čez 10 minut v stajci. Aja - glede GH - pa ne vem. Bamby je enkrat rekla, da naj bi bili polni obroki GH tam okol 200 ml. Ampak to je res odvisno od vsakega posameznika oz. . Sej če ni siten oz. ne joka, potem najbrž ni lačen. Februarka - vaša Larisa je pa faca . SN - Lana za sedenje. Bamby - nam žal ne ustreza voda niti za umivanje. Ne vem, kaj bomo naredili. Drugače sem pa dobila copatke ja. Vse so enake kot sem jih licitirala . Dolenjka - no super, da si tudi ti zadovoljna z dr. Mettlerjevo. Sej to res ni krize, če je samo na meji. Vsaj tako je meni rekla. Mi imamo kar nekaj stvari, ki so čisti minus. Pa fajn, da si se odločila za terapije in upam, da se tudi tega čimprej rešite. A si nesla še kaj svojih stvari za stestirat? A si to kupila Koralni kalcij zase? Jaz sem ga namreč tudi. In kakšen gres si našla? Kateri? Drugače obstaja riževa kašica, prosena kašica, koruzna kašica - vse brez mleka. Pa še en kup stvari od Linota. Ella - nova frizurca??? Slikce??? Mala_pikica - Upam, da se Luka čimprej pozdravi. Pa hvala za nasvet glede Daktarina . A lahko kaj škoduje Luni? Kaj pa si drugače po stroki? Larisa - lep avatar . Aja - pa čer.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:08:26
|
|
|
|
larisa
|
Srečka, ja imaš pa dober spomin. Ampak je bla tko udarna, na strani je prov ven sekala ... Zdej je na vrsti nemigajoča oblika Glede podočnjakov bo pa še meni kej pomagal. Jaz jih imam tud skos, pa to kr fajn. Pa so mi rekli, da je to zato, ker imam tako prosojno kožo . Pa še res je, ker se mi tud žile in žilice povsod ful vidijo
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:14:41
|
|
|
|
itata
|
jaz bom šla počas spat. tko da pridno čvekajte. ve k vam otroci lepo spijo... blagor...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:15:56
|
|
|
|
Janey
|
sem prišla malo pokukat, pa vidim da bom v pomoč, če greste 200 nasproti. ampak nekaj štrajkate jaka spi že odkar je prej zaspal, upam, da bo še nekaj časa to trajalo. mi gremo pa jutri po kostančke, so baje začeli dol padat, pol pa hitro zakurit ogej in NJAMIIIII....to je moja najljubša hrana in jo lahko jem samo jeseni (seveda tasveži, oni kupljeni so bljek), al pa čičerika, ki je podobnega okusa ampka nič ni isto kot topel kostanj iz ognja pobran...njamiiii....pa črne roke, pol pa vmes delam packe na obraz..kak lep čas no zdaj mam slino v ustih, grem si hitro zobke umit, se še malo stisnit, prit f5 pritisnit in nina nana.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:17:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Mesečnica gres je od šviarske firme Holle in gor piše Bio Baby-Grießbrei Zdrobova brezmlečna kaša iz polnozrnatih žit in brez sladkorja Baje je z dodano sadno kašico greha vredna sam ne vem če za našo carico Kalcij sem pa vzela od Sensilaba Ca+Mg+D3
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:18:18
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey sem prišla malo pokukat, pa vidim da bom v pomoč, če greste 200 nasproti. ampak nekaj štrajkate lahko pa pomagaš jaka spi že odkar je prej zaspal, upam, da bo še nekaj časa to trajalo. mi gremo pa jutri po kostančke, so baje začeli dol padat, pol pa hitro zakurit ogej in NJAMIIIII....to je moja najljubša hrana in jo lahko jem samo jeseni (seveda tasveži, oni kupljeni so bljek), al pa čičerika, ki je podobnega okusa ampka nič ni isto kot topel kostanj iz ognja pobran...njamiiii....pa črne roke, pol pa vmes delam packe na obraz..kak lep čas no zdaj mam slino v ustih, grem si hitro zobke umit, se še malo stisnit, prit f5 pritisnit in nina nana.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:19:01
|
|
|
|
ella79
|
a ima katera jutri čas, moj rabi novo spremljevalko, k jaz mu kot kratkolaska ne odgovarjam več se grem zdej nekam zakopat nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:19:29
|
|
|
|
larisa
|
Ja sam res neki štrajkate Pol bom tud jaz šla k mojmu se stiskat, če z vami ni nč Pa sej itak prihaja moja ura
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:20:00
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey sem prišla malo pokukat, pa vidim da bom v pomoč, če greste 200 nasproti. ampak nekaj štrajkate jaka spi že odkar je prej zaspal, upam, da bo še nekaj časa to trajalo. mi gremo pa jutri po kostančke, so baje začeli dol padat, pol pa hitro zakurit ogej in NJAMIIIII....to je moja najljubša hrana in jo lahko jem samo jeseni (seveda tasveži, oni kupljeni so bljek), al pa čičerika, ki je podobnega okusa ampka nič ni isto kot topel kostanj iz ognja pobran...njamiiii....pa črne roke, pol pa vmes delam packe na obraz..kak lep čas no zdaj mam slino v ustih, grem si hitro zobke umit, se še malo stisnit, prit f5 pritisnit in nina nana. super stvar..pa še mal izpod prešce ...pol pa wc
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:21:22
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a ima katera jutri čas, moj rabi novo spremljevalko, k jaz mu kot kratkolaska ne odgovarjam več se grem zdej nekam zakopat nočko Halooo, ziher si huda. Ah te desci.....sej se bo navadu, pol boš pa ultra fajn, sam rabjo, da se navadjo
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:22:09
|
|
|
|
dolenjka
|
Tole mesečnica: http://www.bio-trgovina.si/index.php?act=viewProd&productId=16 Na tej strani lahko še kaj zase najdeš Ella, kaj????? Sploh ne ve kaj ima, kaj pa pol če imaš 20 cm las manj
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:23:26
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a ima katera jutri čas, moj rabi novo spremljevalko, k jaz mu kot kratkolaska ne odgovarjam več se grem zdej nekam zakopat nočko ni vse v modi...ampak če ti pašejo kratki lasje pa si naj on dolge pusti...kak so deci smotani...moj ve da ne sme glede frizure komentirat-ker sm frizerka-morm bit vzor sm mogla dat eni stranki modno revijo z frizurami da bo lahko možu pokazala kako se bo postrigla-ker on ne prenaša kratkih las
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:24:14
|
|
|
|
Februarka08
|
Ella za frizurco paž zdej rula... tako da naj da tvoj dec kar lepo mir komi čakam, da se na kofetu dobimo Zdej grem pa jest tud spat, z mojim sva se že mal pocartala, je blo tako lepooooooo Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:24:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a ima katera jutri čas, moj rabi novo spremljevalko, k jaz mu kot kratkolaska ne odgovarjam več se grem zdej nekam zakopat nočko ni vse v modi...ampak če ti pašejo kratki lasje pa si naj on dolge pusti...kak so deci smotani...moj ve da ne sme glede frizure komentirat-ker sm frizerka-morm bit vzor sm mogla dat eni stranki modno revijo z frizurami da bo lahko možu pokazala kako se bo postrigla-ker on ne prenaša kratkih las
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:25:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a ima katera jutri čas, moj rabi novo spremljevalko, k jaz mu kot kratkolaska ne odgovarjam več se grem zdej nekam zakopat nočko Mogoče pa ga je nenavadna sprememba šokirala. Saj bo videl, da si prav tako iber luštna z dolgimi ali kratkimi lasmi. Te "poznam" po slikcah in vem, da ti paž lepo pristoji.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:26:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati sm mogla dat eni stranki modno revijo z frizurami da bo lahko možu pokazala kako se bo postrigla-ker on ne prenaša kratkih las jaz bi pa imela kratke lase, pa mi na to čudno glavo itak nič ne paše
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.9.2008 22:28:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati sm mogla dat eni stranki modno revijo z frizurami da bo lahko možu pokazala kako se bo postrigla-ker on ne prenaša kratkih las jaz bi pa imela kratke lase, pa mi na to čudno glavo itak nič ne paše kaj pa če glavo zamenjaš
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?