Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 19:50:07
|
|
|
|
sabsa
|
Pozdravček! Šele prišla sem domov. Sporočam, da folikli rastejo, a še niso dovolj veliki. V nedeljo ponavaljam uz.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 19:51:04
|
|
|
|
sonček33
|
sabsa -super, samo da rastejo. torej, privošči si pivo. Pa še Piji enga damo :)
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 19:55:07
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Daisy a boš ti Mlinčko vprašala kdaj bo kasico odprla? Mlinčka KDAJ boš kasico ODPRLA? Mi BI..... O ledenka, supersko. Pridna mami. U jeb... vidim, da se sam od srečanja pogovarjate... Hudiča, da ne bom na koncu prebrala, da že v Kongotu sedite! Dajamaja trojček je zmagal na volitvah, zdaj bo pa še tvoj trojček pokazal, kako se stvarem streže. Lučka, ne se dat ta starim. Žiži jaz te tud pogrešam. Pa tvoj šnops tud. Zarja, lep vikend tudi tebi. Moj bo kombinacija žurerskega in fizičkoradničkega. Glorija.... madona ste luštni. Tina dobrodošla. Boš vidla, kolk se bo punc nabralo, ki bodo isti čas trepetale kot vidve s pikopo. Sem prišla do konca in si oddahnila, ker vidim, da zaenkrat še nisem zamudila srečanja. Razen, če ste se vse po zasebcih zmenile. Saj se niste, a ne?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 19:58:44
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Daisy, I SAY MU, drugače pa ja, se strinjam s tabo, tudi jaz sem bolj za pir, kot za kavo. A mamo že kaj denarja v skupni kasici prasici Se še prebijam čez poste, ampak tuki se pa takoj oglašam: mamo, mamo - 55 evrotov na skupni kasici. Še ga bomo pil!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 19:59:48
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa Pozdravček! Šele prišla sem domov. Sporočam, da folikli rastejo, a še niso dovolj veliki. V nedeljo ponavaljam uz. saj bojo zrasli....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:01:27
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zarja, lep vikend tudi tebi. Moj bo kombinacija žurerskega in fizičkoradničkega. pa kam boš ti s tolk dnarja....
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:04:53
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: mismis Daisy, I SAY MU, drugače pa ja, se strinjam s tabo, tudi jaz sem bolj za pir, kot za kavo. A mamo že kaj denarja v skupni kasici prasici Se še prebijam čez poste, ampak tuki se pa takoj oglašam: mamo, mamo - 55 evrotov na skupni kasici. Še ga bomo pil!!! Računi 85 evrov, jaz sem še trideset dolžna prispevat.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:05:47
|
|
|
|
Tina1
|
Se vam lah še jz na srečanju prdružm oz. prštulem . Če me vzamete seveda ? Bi prijal mal debatirat s soborkami. Če lah zvem, o kakšni kasici vi to?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:05:58
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra WP, midva imava nepojasnjeno neplodnost, vsi najini izvidi in testi so b.p. Moj nima nobenih težav, saj si to spraševala, kajne? Jaz sem po prvem neuspelem postopku začela bolj resno študirat o tem problemu in ugotovila, da nama samo OBMP postopek ne more pomagat in bo potrebno še kaj naredit. Zato sva oba jemala vitamine, pazila na prehrano, jaz sem se pa posluževala še raznih terapij. Se mi zdi, da je vse skupaj najbrž pomagalo. ABRA... HVALA za odgovor. daj mi še prosm povej katere vitaminčke, kako pazila na prehrano in pa kakšnih terapij? lahk mi pošlješ tud na zs. HVALA še enkrat ... lp
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:07:17
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zarja, lep vikend tudi tebi. Moj bo kombinacija žurerskega in fizičkoradničkega. pa kam boš ti s tolk dnarja.... Ne ga srat. Saj mi še na šihtu ne plačajo nadur. Vse gre za letni dopust in za višje cilje. Fizičkoradničko bo pa za lastno uporabo. Dec je reku, da moram za delo poprijet in tule nimam kaj ugovarjat. Moram k piji v šolo. Dnarja pa nimam. Sem v minusu.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:07:18
|
|
|
|
mismis
|
Mlinčka, bemti a toliko smo nabrale, še dobro, ker sem jaz zdaj švorc, ker smo avto kupili Daisy, mislim kakšna žurka je to brez tebe, če nič drugega, bi te polski mismis rufnil Tina, dobrodošla med nami, glede na to, da je ena s tabo v postopku, tukaj bo vedno vsaj ena s tabo v postopku, tako da se ne sekiraj, raje se nam pridruži. Če pa želiš, da te dodamo na seznam, nam prosim posreduj tvoje podatke (kateri IVF, kateri center, kateri doktror) Sonček33, katera tema je pa te bi všečna? Sabsa, važno da rastejo, bolje počasi kot sploh ne
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:07:44
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: mismis Daisy, I SAY MU, drugače pa ja, se strinjam s tabo, tudi jaz sem bolj za pir, kot za kavo. A mamo že kaj denarja v skupni kasici prasici Se še prebijam čez poste, ampak tuki se pa takoj oglašam: mamo, mamo - 55 evrotov na skupni kasici. Še ga bomo pil!!! Računi 85 evrov, jaz sem še trideset dolžna prispevat. aha, a spet
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:08:53
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 Se vam lah še jz na srečanju prdružm oz. prštulem . Če me vzamete seveda ? Bi prijal mal debatirat s soborkami. Če lah zvem, o kakšni kasici vi to? veš de, več nas je, bolj je veselo. Dobivamo se pa ponavadi v Kongotu v Savljah
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:11:03
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 Se vam lah še jz na srečanju prdružm oz. prštulem . Če me vzamete seveda ? Bi prijal mal debatirat s soborkami. Če lah zvem, o kakšni kasici vi to? To je kasica po sili. Punce pridejo na srečanje. Spijejo pir in dva in potem gredo, pred tem pa vsaka 20 evrov na mizo vrže. Kje so 20 evrov našle, ne vem, ampak na koncu je to tolk dnarja, da pokrije vse moje pire in še ostane. Miš hvala, da bi me rufnila. Srečanje pa meni deluje tako odprto, kot zgleda to, da se na net priklopiš in kaj napišeš. Pa sem bila samo dvakrat.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:11:43
|
|
|
|
mismis
|
a imam samogovore, QL najbolje, da kar nadaljujem v tem tempu... Danes je bil res dober dan, meni je full dogajalo...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:12:30
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis aha, a spet Potem ko sem videla, kakšen kup ste spet pustile za sabo, sem čisto popenila in rekla, da ne bom dala nič. Zdaj mi je pa žal. Viš, kaj alko iz človeka nardi...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:14:00
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a imam samogovore, QL najbolje, da kar nadaljujem v tem tempu... Danes je bil res dober dan, meni je full dogajalo... A jaz sem pa luft? Pa tako se matram pisat, da še pira ne utegnem pit!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:14:32
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Danes je bil res dober dan, meni je full dogajalo... Deli z nami...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:14:50
|
|
|
|
Tina1
|
Ja, na seznam . Evo podatki: 2 IVF ICSI, GK Lj., dr. Drobnič. Če je pa še kej pa povem, brez brez odvetnika , takoj . Kje pa je to v Savljah?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:15:29
|
|
|
|
DaisyE
|
Tolk o samogovorih...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:15:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis aha, a spet Potem ko sem videla, kakšen kup ste spet pustile za sabo, sem čisto popenila in rekla, da ne bom dala nič. Zdaj mi je pa žal. Viš, kaj alko iz človeka nardi... boš pa naslednjič dala. "Kar je reku, je reku...." Ma ja sej meni je tudi žal, da nisem pila hajnija, če bi vedela, da se misli en teden kasneje uliti, bi si ga privoščila enega, dva, tri-najst
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:16:17
|
|
|
|
kajsica
|
Dober večer babike! no jaz sem bila danes pridna in sem se potepala, pa bambi spoznala! Kaj je to eno luškano bitje in prijetno. Bambi taprava si!!! Pija ja te limonce! Zvečer narežeš jih na koščke cca.3 z olupki vred (po možnosti uporabiš neškropljene - bio) in jih preljiješ s pol litra vrele vode.To piješ zjutraj na tešče. Ni preveč prijetno, sam ko se navadiš, kar gre. Je pa za pospeševanje čiščenja telesa oziroma raztrupljanja, kar je po moje zelo priporočljivo po naših postopkih, da se čimprej vrnemo v normalno stanje. Jaz sem čez dan potem še prelila te limone z cca 1 litrom vode in jih malo premučkala in pila tako limonado. Dejzika ni panike, te ne bomo pustile zadaj! Te bom jaz vsaj kak dan p'rej poklicala. Zmenjeno??? Tina 1, vse borke so dobrodošle. Več nas je boljše je!!! Sam če si med ta glasnimi in tistimi ki rade govorijo, boš imela hudo konkureco, ker mamo že 2 močni čveki . Čveki brez zamere WP boš ponedeljek popoldan imela čas? Jaz imam ob 14.00 sicer probo pri zobozdravniku, to bo trajalo kakšno urico, potem pa še kakšno urico, da pridem domov in bi prišla direkt do tebe, če imaš čas! Javi mi!!! Ja babike, pa pri zadnjem srečanju jaz tudi nisem pridala svojih 20€, tako da lahko prištejemo še to!!!! Pa dajmo čimprej to srečanje, ker jaz nekako sumim, da mene če ne prej za vikend čaka punkcija!!!! Da še prej vsaj enega hajnija stisnem in izmolzem!!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:16:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Danes je bil res dober dan, meni je full dogajalo... Deli z nami... Delam s tabo, pijem heinekena
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:17:19
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 Kje pa je to v Savljah? To pa miš bolj ve povedat. Jaz samo to vem, da na več koncih krompir prodajajo, pa da lahko tudi čez koruzno polje iz Mercatorja tja prideš. Ko v X-files!!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:17:44
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 Ja, na seznam . Evo podatki: 2 IVF ICSI, GK Lj., dr. Drobnič. Če je pa še kej pa povem, brez brez odvetnika , takoj . Kje pa je to v Savljah? aha, še ena, ki se tepe z mano za pozornost dr. Drobniča (v bodoče dr. D) prideš ja tudi na seznam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
koliko otrok?klavdijakauranKoliko otrok si želite??1 (
7%)
2 (
35%)
3 (
45%)
4 (
7%)
5 (
3%)
ali več kot 5 (
4%)
Število vseh glasov: 1322Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!