Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:35:34
|
|
|
|
pikovit
|
Evo mene od Čada.Sva častila najine starše,ki so nama mal pomagali pri poroki.Kajmak je bil fantastičen.Zdele vas grem pa brat za nazaj.A ste prebrale moj predlog za naslednji žur?????
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:35:57
|
|
|
|
mismis
|
Čakamo WP, da pove, kdaj nima šihta??? Wp javi se, a misliš da je šla pod tuš Kajsica, pokliči jo, ti imaš njeno cifro
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:36:17
|
|
|
|
kajsica
|
WP od kdaj do kdaj pa delaš v petek popolan????
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:37:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Evo mene od Čada.Sva častila najine starše,ki so nama mal pomagali pri poroki.Kajmak je bil fantastičen. jaz pa tak lačnaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:37:22
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Evo mene od Čada.Sva častila najine starše,ki so nama mal pomagali pri poroki.Kajmak je bil fantastičen.Zdele vas grem pa brat za nazaj.A ste prebrale moj predlog za naslednji žur????? se že dogovarjamo, nam je itak v čast, da ti častiš ga. žena, ampak nekaj € je še ostalo od prejšnjega žura, ko si se ti odločila zaletavati (to veš, da je šala kajne)
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:39:22
|
|
|
|
mlinčka
|
Pikovitek, jaz bi tud geslo za fotke. Sem že nedavna tega fehtala, ampak sem itek navajena, da me berete bolj po diagonali .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:39:35
|
|
|
|
Tina1
|
[ pa ne pozabi na zelje, še malo pa bo sezona kisanja Ma , pol bom mogla pa kišto od psa det iz avta ven, da bom sprot še ozimenco napakirala . Vsem ostalim pa hvala za dobrodošlico. Se koj bolš počutem. Drgač pa znam bit čveka, sam sprostit se moram , pol pa akcija.
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:40:26
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Evo mene od Čada.Sva častila najine starše,ki so nama mal pomagali pri poroki.Kajmak je bil fantastičen. jaz pa tak lačnaaaaaaaaaaaaaa po tem kar je Pikovit napisala, je še mene lakota zagrabila
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:40:54
|
|
|
|
kajsica
|
wp se mi ne javi!!!!
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:40:56
|
|
|
|
mlinčka
|
Evo, z Dejzi sva prijetno pokramljali, zdej pa tukaj naprej...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:41:31
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Evo mene od Čada.Sva častila najine starše,ki so nama mal pomagali pri poroki.Kajmak je bil fantastičen.Zdele vas grem pa brat za nazaj.A ste prebrale moj predlog za naslednji žur????? Se že dogovarjamo. Ne za nazaj brat, boš pol.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:41:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pikovitek, jaz bi tud geslo za fotke. Sem že nedavna tega fehtala, ampak sem itek navajena, da me berete bolj po diagonali . kdo te bere po diagonali, meni po diagonali nekaj drugega bolj diši, kot to da tebe berem
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:42:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 [ pa ne pozabi na zelje, še malo pa bo sezona kisanja Ma , pol bom mogla pa kišto od psa det iz avta ven, da bom sprot še ozimenco napakirala . Vsem ostalim pa hvala za dobrodošlico. Se koj bolš počutem. Drgač pa znam bit čveka, sam sprostit se moram , pol pa akcija. a ti maš tudi kužona, katere pasme pa je? p.s. kužoni so moja šibka tema
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:42:51
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 Drgač pa znam bit čveka, sam sprostit se moram , pol pa akcija. Srce, tuki boš sproščena po parih minutah. To ne morš verjamat, smo vse kot stare znanke, tud ko smo se prvič vidle.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:44:43
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pikovitek, jaz bi tud geslo za fotke. Sem že nedavna tega fehtala, ampak sem itek navajena, da me berete bolj po diagonali . kdo te bere po diagonali, meni po diagonali nekaj drugega bolj diši, kot to da tebe berem Kaj pa teb drugega po diagonali diši, a ? Da nimaš ti v mislih "v horizontali"? Ker po diagonali mi pa res še ni uspelo mlinčka popeglat .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:44:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 Drgač pa znam bit čveka, sam sprostit se moram , pol pa akcija. Srce, tuki boš sproščena po parih minutah. To ne morš verjamat, smo vse kot stare znanke, tud ko smo se prvič vidle. valjda, če pa Mlinček Daisy podira, pa za to veva samo midva z Mlinčkom. Skrivnosti, skrivnosti...daj povej, daj povej, kako je tvoj Mlinček
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:45:32
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pikovitek, jaz bi tud geslo za fotke. Sem že nedavna tega fehtala, ampak sem itek navajena, da me berete bolj po diagonali . kdo te bere po diagonali, meni po diagonali nekaj drugega bolj diši, kot to da tebe berem Evo mlinčka, ne samo, da te berejo po diagonali... sploh te ne berejo. Zadnji udarec. Smrtni.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:46:34
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 Drgač pa znam bit čveka, sam sprostit se moram , pol pa akcija. Srce, tuki boš sproščena po parih minutah. To ne morš verjamat, smo vse kot stare znanke, tud ko smo se prvič vidle. valjda, če pa Mlinček Daisy podira, pa za to veva samo midva z Mlinčkom. Skrivnosti, skrivnosti...daj povej, daj povej, kako je tvoj Mlinček Mlinček OK, tlele zraven en film bulji, rahlo surlast, ker ne gledam z njim... Pozdravlja vse čveke!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:47:21
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pikovitek, jaz bi tud geslo za fotke. Sem že nedavna tega fehtala, ampak sem itek navajena, da me berete bolj po diagonali . kdo te bere po diagonali, meni po diagonali nekaj drugega bolj diši, kot to da tebe berem Kaj pa teb drugega po diagonali diši, a ? Da nimaš ti v mislih "v horizontali"? Ker po diagonali mi pa res še ni uspelo mlinčka popeglat . kjer je volja, je moč. Važno je samo, da poznaš geometijo in da veš, kaj je pravi kot
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:48:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: Tina1 Drgač pa znam bit čveka, sam sprostit se moram , pol pa akcija. Srce, tuki boš sproščena po parih minutah. To ne morš verjamat, smo vse kot stare znanke, tud ko smo se prvič vidle. valjda, če pa Mlinček Daisy podira, pa za to veva samo midva z Mlinčkom. Skrivnosti, skrivnosti...daj povej, daj povej, kako je tvoj Mlinček Mlinček OK, tlele zraven en film bulji, rahlo surlast, ker ne gledam z njim... Pozdravlja vse čveke! I SAY HAY back to Mlinček. Kateri film pa surlasto bulji???
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:49:05
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pikovitek, jaz bi tud geslo za fotke. Sem že nedavna tega fehtala, ampak sem itek navajena, da me berete bolj po diagonali . kdo te bere po diagonali, meni po diagonali nekaj drugega bolj diši, kot to da tebe berem Evo mlinčka, ne samo, da te berejo po diagonali... sploh te ne berejo. Zadnji udarec. Smrtni. A dej no dramatizirat! Jaz tega nisem tko razumela...
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:49:20
|
|
|
|
pikovit
|
Evo Mlinčka poslala geslo,Dejzi pa naj ti pokaže amaterske slike od poroke.Kolikor vaju poznam,sta si jih ziher že ogledali . Gloria lep fantek Tina dobrodošla med nami
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:50:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Pikovitek, jaz bi tud geslo za fotke. Sem že nedavna tega fehtala, ampak sem itek navajena, da me berete bolj po diagonali . kdo te bere po diagonali, meni po diagonali nekaj drugega bolj diši, kot to da tebe berem Evo mlinčka, ne samo, da te berejo po diagonali... sploh te ne berejo. Zadnji udarec. Smrtni. A dej no dramatizirat! Jaz tega nisem tko razumela... še dobro, da imamo Daisy... drama queen nč jest grem vlečt
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:51:41
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis I SAY HAY back to Mlinček. Kateri film pa surlasto bulji??? Ma Nikolas Kejđ en skriti zaklad išče .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 20:52:49
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis še dobro, da imamo Daisy... drama queen nč jest grem vlečt Počak, grem zraven!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?