Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 7:54:07
|
|
|
|
arneja
|
Sonček, grem optimistično zmagi naproti . Sem pa dve majčki zase z dolgimi in eno s kratkimi rokavi nabavila, pa troje brazilkice, pa mojemu boksarce pa eno Adidasovo majčko . Je šlo v eni urci kar nekaj evrčkov .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 7:54:51
|
|
|
|
lara light
|
Lepotičke moje, dobro jutro! Čestitam za včerajšnji večer baci, pikovit, zarja, mismis ....kar je reku je reku Daisy, mmm hvala za kafečke! Pozdravi se sonce in lep dan! Pija, oj, na kaj te spominja?...uf, sem radovedna Zarji, v redu hvala, kako ti? Kaj bo za vikend?...pr meni nič znakcov, čakam na UZ...se mi zdi da se ti dnevi vlečejo, ah sej bo Arnejči, pogumno, mi imamo sonček, ujemi danes kak žarek Sonček nam že sije, si ok? Lubčke vsem za lep dan! cmok,cmok!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 7:56:08
|
|
|
|
arneja
|
Ne, tri majčke z dolgimi sem sebi kupila . Pa mojemu tudi tri boksarke. Sem šla zdajle čekirat . Sem pa v Espritu zapravljala. Ma, se moramo punce nekako v dobro voljo spraviti, ne ?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 7:56:46
|
|
|
|
lara light
|
Ozone-upam, da nas danes prideš pogledat in prineseš lepo novičko! Čakamo te!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 7:57:41
|
|
|
|
arneja
|
Haha, vaši moški pa so hudi - eden rohni, drugi pa naokoli nag leta . Moj se je pa včeraj za žogo podil, pa je potem preveč utrujen, da bi mu bedarije po glavi hodile .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 7:58:02
|
|
|
|
sonček33
|
Super nakup. Sploh, ko slišim Adida pol že vem, da je bil nakup fajn. Larči - jaz sem super. Pa ti?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:02:22
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Zarja, se je potem včeraj tresla hiša ? Midva sva tudi že malo blok prerukala, samo ne včeraj . MB je meni tudi luštno mesto . ja mal sma jo pa res stresla...dans je moj sam jamral kaj vse ga boli. Ja tak je, če ma tolk mlajšo ženo
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:03:08
|
|
|
|
arneja
|
Pikovit, a ti se resno misliš izdelave nohtov lotit? Pija, se boš nazaj na LJ vrnila naslednji postopek? Si ata že klicala? Dejzi, včerajšnji dan je bil pa res grozljivka . Pa še deževalo je kot noro, jaz zvečer na AC skoraj nič nisem videla. A ti si tudi prehlad staknila? Pa kaj vas vse računalniki zafrkvajo? Čeprav meni tudi včasih tako počasi odpira stran, da že penastra zraven ratam. Kdaj imata že razgovor, oktobra enkrat, ne? Paziš kaj pri prehrani? In super, da tvoje cimre danes dolgo ne bo, da boš lahko tukaj čvekala .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:08:34
|
|
|
|
Pija76
|
O punce ste se zbudile. No jaz sem danes frej . Arneja ti samo pogumno naprej, ju3 ti želim da nalulaš +! Za sebe še ne vem kaj točno bom naredila, včeraj sem nekaj že razmišjala, ampak ni takšna odločitev plod enega popoldanskega površinskega razmišljanja. Pa itak se morva mal z možekom pogovort!Nekaj bomo že.......zdaj imam časa dovolj. Super shopping, jaz tud v Espritu precej zapravljam, ampak a brazilke tud ta, prodajajo? Zarja jz pa imam zdele trenja pržgana. Joj, joj sej ne vem kaj naj komentiram. LL ti na zs napišem! A čem en kave skuhat? Najboljš.....pride katera?
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:20:19
|
|
|
|
Abra
|
Dobro jutro! Naj bo danes lepši dan. Zgleda, da se nam celo sonček obeta. Katera lula danes? Ozone? A bo kej? Zdej grem jaz tut po kavico, sok sem že prebavla
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:20:30
|
|
|
|
arneja
|
Lara, vikend bo zdajle lep in bo minilo kot bi pihnil, potem pa par delovnih dni in bo že dan za UZ . Pri nas pa nič sončka . No, upam, da popoldan res vsaj kakšen žarek pride do sem . Sonček, moj tudi prisega na Adidas . Ja, Zarja, res si je sam tvoj kriv, če je tako mlajšo in gibčno ženo vzel in ga danes zato vse boli . Pija, vidva si kar vzemita čas za odločitev . Brazilkice sem pa v H & M nabavila, pa boksarke za mojega tudi. Imajo takšne luštne črtaste, da jih jaz vedno tam nabavljam . Majčke pa v Espitu. Hvala za kavo, ampak svojo dozo sem že spravila dol . No, punce, kaj pravite za stopko? Je možno, da nas od nje joškice bolijo (in ne od Prometriuma) in ko popusti, nas ne bolijo več? Ker kar nekaj nosečkic je reklo, da so jih nehale boleti, pa so bile vseeno noseče. Ja, no, saj veste, da se moram malo tolažit .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:21:04
|
|
|
|
arneja
|
Abra, kako je mala gimnastičarka, pridno trenira ?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:22:39
|
|
|
|
sonček33
|
U pija, dej eno švoh kavo še zame. Pri nas je zelo turobno vreme. ne vem, če bom kej sijala. Zdejle sem pojedla žgance. Še kavo spijem pa grem na inštrukcije. Pa po nečakinjo v vrtec ob 11h, pol se pa spet kej slišmo.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:23:38
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja MB je meni tudi luštno mesto .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:24:45
|
|
|
|
arneja
|
Sonček, žgance si tako zgodaj jedla? Ajdove?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:26:01
|
|
|
|
sonček33
|
Koruzne. A sem en požeruh, kajne? Res, prej sem skoz bruhala, zdej pa kakih 14 dni samo na hrano mislim. Jaz bi kr skoz nekaj kuhala.
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:27:03
|
|
|
|
arneja
|
Ti samo papcaj . Nimaš več samo enih ust za nahranit . Jaz imam tudi full rada koruzne žgance .
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:28:16
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Koruzne. A sem en požeruh, kajne? Res, prej sem skoz bruhala, zdej pa kakih 14 dni samo na hrano mislim. Jaz bi kr skoz nekaj kuhala. ja polenta in navaden jogurt......njami njami....
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 26.9.2008 8:31:31 >
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:29:54
|
|
|
|
netka34
|
JUTRO!! Vas berem za nazaj... O, marjetica, kako lepo si napisala odgovore na res enkratne pripombe?!?! Sva istih mnenj...prow solze mam!! Larči moja (malček ) mičkena, zlata! Mislim nate!! Dan za UZ bo pa tiktak tle! In znak je zadosten že ta, d joškiči bolijo, pa da une spake ni naokol!! Gita Mateja-g dobrodošla spet med nami!! Akcija!! Ma Mlinčka!!! 10min za kafe si boš pa že vzela!! Te ne spustimo!!Ni šans! Že zadnjič se nisva spoznali, pa sva se skos neki lovili gor po hodnikih ...zej pa ne uideš, tega ne boš nardila!! Pika ! Nej rasejo, vsi polni , zdravi in popolni!! Ej sonček! Ti sončka pošiljam js od ns, k tko lepo sije!! Pravzaprav ga pošiljam vsem vam, ki ga marate in ga trenutno pogrešate!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:31:58
|
|
|
|
sonček33
|
Oj, netka - a špike padajo Zarja - a ne, hrana- taka pristna domača, pa žganci in kislo zelje, pa repa, pa kislo mleko pa ....ojoj jaz bi takoj kej spet :)
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:32:42
|
|
|
|
arneja
|
Netka, takoj vzamem poslanega sončka . Ah, očitno tudi pri nas ne bo nič, že zadeva rdeča ratuje . No, upala sem do konca, vsaj za to si zaslužim pohvalo, ne ?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:33:55
|
|
|
|
sonček33
|
Arneja - dej še malo upaj..A prov?
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:34:18
|
|
|
|
zarja1
|
Armejči vse pohvale za tak pogum in voljo. BRAVO PUNCA!!!!!!
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:36:24
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 O punce ste se zbudile. No jaz sem danes frej . Hallloooooooooooo a greva na kavo????
|
|
|
|
RE: September IVF/ICSI II.del 26.9.2008 8:39:37
|
|
|
|
pikovit
|
Ja Arnejči verjetno res mislim z temi nohti.Pa verjetno še kakšno stvar zraven-kozmetično.
|
|
|
PolitikAdminSi želiš, da tvoj otrok, ko odraste, postane politik? da (
14%)
ne (
70%)
ne vem (
2%)
mi je vseeno (
15%)
Število vseh glasov: 115Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!