|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
26.9.2008 1:09:36   
JABOLKO3
Ja, Maček Muri je zakon, priporočam nakup slikanic in CDjev.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 351
26.9.2008 1:10:10   
JABOLKO3
No, kje sta zdaj?

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 352
26.9.2008 1:19:47   
JABOLKO3
No, očitno sem ostala sama. Ko smo že ravno o komplimentih, pa še ena iz Murija

Kdor te vidi, kdor te sreča,
temu zvezda si bleščeča,
in zato, ko dan zahaja
in iz njega noč nastaja,
ko velika luna sije,
milosrčne melodije
zate brenka, muca Maca,
na kitaro moja taca.

lahko noč

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 353
26.9.2008 1:23:56   
JABOLKO3
ha ha, še sem tu

Zolika - glede tistega filma, jaz se spomnim prizora, ko je to pesem pela ena slepa punca, mislim da ji je bilo ime Katica, film je bil pa Povest o dobrih ljudeh, če je bila pesem tam prvič uporabljena, pa res ne vem.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 354
26.9.2008 1:46:57   
scorpiogirl
forenzikov je že zdavnej konec (no, prej smo že tankali, pa zdejle je bla tud že ena rundica user posted image ), dragi se je spravil brunda gunda ... jst pa sam še zobe umit user posted image user posted image user posted image no, sm morala lahko noč rečt user posted image

Jabček, je malemu babi zadnjič kupila Mačka Murija, tisto originalno verzijo user posted image mi ta nova ni všeč user posted image pesmi sem pa z neta potegnila, komaj zbrskala user posted image
sej bom jst tole mojo zbirko zapekla pa distribuirala naokol, če bo katera hotela ...

no, zdej pa res lepo in čimbolj mirno nočko user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 355
26.9.2008 7:26:41   
sasy20
Jutro!

Kavica je že popita....naj tekne tudi vam....

Naša noč je bila spet katastrofa user posted image  na 2 uri se mi je zbujal. Učeri sem šla potem po kašico vsa vesela, da bomo mogoče mal več spali ponočuser posted image  no in nakar doživim to da je zganjal histerijo ker ni bila za lahko noč (.) ampak flaša user posted image . Tako da kašice sploh ni hotu pit....tako so sanje o dolgi noči splavale po vodi user posted image . Ja ni kaj počasi ga bo treba navadt da je zvečer tud dobra flaša....sem premišlevala mogoče pa mu je pregosta ta kaša....mal manj bi mu jo mogla dat kot piše....bom probala.....

Zdej Nik še spančka HB da se mal naspi da ne bo že takoj tečku....Jst pa morm poklicati v ZD za izvide...pa na Tobačno za nove tablice - sva pelala čoln iz moja pa sva 3-jo zgubila....zdej sva pa naročila nove tablice z isto kombinacijo.

Čvekice tiste ki greste plavat z user posted image ...kakšen nasvet kje se da hlačke kupit. Ali je najbolje da se jih kar tam na DIF-u kupi. Kaj pa cena katera ve?
( če ste o tem že pisale - sorry- nisem zasledila)

No grem mal za nazaj prebrat pa pokomentirat kar se bo dalo....

Dobro jutro

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 356
26.9.2008 7:29:04   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Še eno user posted image : a ste za to, da bi vsak dan gor pisale obroke naših aprilčkov ... tako, da dobimo ideje za sproti??? No, to bo bolj aktualno čez kakšen mesec dni, ko jih bo že večina okusila GH, ampak za pol bi bilo pa fino.

Super ideja....jaz sem za to.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 357
26.9.2008 7:32:17   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Hej!

Se pokorno javljam... danes ne bom pisala tako natančnega opisa dneva kot včeraj, ker bi se mi verjetno zlomili prsti od vseh možnih kombinacij in dogodkov. Povzetek: ati se je vrnil še dovolj zgodaj, da smo skupaj prižgali svečke na tortici... ta velika bo sicer šele v soboto, ko bo žurrr. Ja, današnja tortica je sicer hudo okusna.... ni pa višek estetike... Če hoče katera recept za torto, ki se naredi v 15 minutah... naj pove.

Tole je bila naša navihanka...
user posted image

user posted image user posted image  za lepo praznovanje vaše pupe...luštna princeska pa tako lepo navihano gleda.
Ni kaj prava carica si - veedno polna energije in idej user posted image  

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 358
26.9.2008 7:33:40   
sasy20
Sirena se oglaša....grem ''molzni aparat vklopit'' user posted image  da bo pol mir.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 359
26.9.2008 7:55:31   
resnično srečna
Dobro jutro odvisnice...

naša noč je bila bolj skozlana..Iza se je najprej zbudila okrog polnoči (Pepelka po očku)...pa okrog 3tje, pa ob 5ih, pa sedaj je ura 7em in se madam že igra...no ja je pa nadvse dobre volje za razliko od mamice in očka...

sva oba bolj žalostno za videt...jaz itaq od polnoči do 5ih nisem mogla zaspat...no potem, ko je pa princeska spala pri meni in sem zadremala, se je pa še pes odločil da bi spal z nama v sobi in skočil na vrata...pa je bilo konec mojega spanja...tako da očitno bom s5 čez dan kaj zalegla...

ekola tole za1x...se pišemo pa beremo še kasneje...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 360
26.9.2008 8:01:56   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: sasy20

nakar doživim to da je zganjal histerijo ker ni bila za lahko noč (.) ampak flaša user posted image . Tako da kašice sploh ni hotu pit....tako so sanje o dolgi noči splavale po vodi user posted image . Ja ni kaj počasi ga bo treba navadt da je zvečer tud dobra flaša....

Sasy en predlog...pri nas pali...tam okrog 18.30 damo Izi flašo s kašico...potem se gre kopat, ko gre v posteljo jo pa še podojim...tako niti ne občuti, da je bila za kaj prikrajšana...saj veš...poskusiti ni greh...drugače pa imamo mi od Mullerja flaško, ki ima dudo za trei različne gostote...mogoče v skrajnem primeru poskusiš še to..al pa žličko...čeprav po mjem kar traja preden to otrok poje, pa še zvečer so malo bolj nerazpoloženi...

Čvekice tiste ki greste plavat z user posted image ...kakšen nasvet kje se da hlačke kupit. Ali je najbolje da se jih kar tam na DIF-u kupi. Kaj pa cena katera ve?

videla sem jih v Atlantisu...trgovina je takoj na recepciji...cena 21 ojrotov in so na zalogi vse številke pa tudi poskusiš lahko...

She
Within the measur

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 361
26.9.2008 8:08:40   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Jure je bil tudi ponoči malo bolj siten kot ponavadi, zjutraj sem pa ugotovila, da mu iz noska curlja, pa rdeče očke, pa malo pokašljuje... imamo malega prehlajenčka, okužil ga je pa tavečji, ki je začel smrkat včeraj zjutraj. Eh, pa smo se do sedaj tako dobro držali.

Lep dan vsem, pri nas je že sonček. Jutri pa spet vikend...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 362
26.9.2008 8:09:58   
kekec in mojca
Trnuljčica, danes je nov dan, danes bo vse lažje! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 363
26.9.2008 8:12:42   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

A veste kaj sem se jaz zdele domislila!!!?
Evo, dons k ni nobene hude debate men vse dela brez problema....signal je super, niti enkrat mi še ni zablokiru net.....takrat, ko pa je huda debata pa men kot za nalašč topi mrkne, pa ga resetiram (i tko pet šest puta user posted image  ) pa nič od njega!
In zdaj se mi posvetil, to bo veretno sabotaža mojga možeka....k me gleda kako se režim pa kolk klofam in potem kar naenkrat vse mrkne...druzga ne more bit user posted image user posted image user posted image

hja vsak ma svoj način zvabit zasvojenko od kompa zgleda....no moj ga še ni najdu he he

Tvoj je najdu drugo pot.....se ti je kar pridružu....user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 364
26.9.2008 8:12:53   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

A me ti mal [________________________________________]?

Mal heca pa more bit user posted image ....sej na konc koncev bo pa Brina dons hotla bit skoz v 'boksih' pa bom mela hec user posted image
Pol pri enem letu se boš pa pritoževala kako se ne moreš naspat, ko te mala skoz okol glave pa v rebra brcauser posted image user posted image

Dobro jutro, pa eno kavico si privoščite....

No, pri nas je bila pa noč prav prijazna...ta velik enkrat s pojstle padu - kar s kovtrom vreduser posted image , pa nič hudega sanjal, mala pa 2 postaji ob 2.30 in 6.30,....da le tako ostane...očitno je šuštranje z dudo uspelo...user posted image

Jst sm pa neki tečkana, pa še noga me boli že kar nekaj časa...ko je na toplem je boljš, pol pa spet slabš ko sem dost na nogah....kot da bi imela revmo....sem si jo zgleda s klimo v avtu nahladila....

Hja, s temi tabletkamo so pa zdaj mene čist preplašil, in sam gledam če imam kake stranske učinke.......matr, brez se pa tud bojim bit,saj je naša Nadja tko posrečeno ratala, da ne vem, pa čeprav sem bila od 20 leta skoz fanta, pa smo mirkal, pa nikol ni blo nč.....ma ne vem...to je čist mem, zdaj grem vsakič s strahom in se sploh ne morem tko sprostit....kako pa ve zdaj to rešujete....po prvem se sploh nism sekirala in razmišljala o kontracepciji....zdaj pa...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 365
26.9.2008 8:15:51   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

nakar doživim to da je zganjal histerijo ker ni bila za lahko noč (.) ampak flaša user posted image . Tako da kašice sploh ni hotu pit....tako so sanje o dolgi noči splavale po vodi user posted image . Ja ni kaj počasi ga bo treba navadt da je zvečer tud dobra flaša....

Sasy en predlog...pri nas pali...tam okrog 18.30 damo Izi flašo s kašico...potem se gre kopat, ko gre v posteljo jo pa še podojim...tako niti ne občuti, da je bila za kaj prikrajšana...saj veš...poskusiti ni greh...drugače pa imamo mi od Mullerja flaško, ki ima dudo za trei različne gostote...mogoče v skrajnem primeru poskusiš še to..al pa žličko...čeprav po mjem kar traja preden to otrok poje, pa še zvečer so malo bolj nerazpoloženi...

Hvala Srečka bom poizkusila...mogoče pa rata....

Upam da se čez dan malo naspiš in pridobiš nove moči....

Neposredna povezava do sporočila: 366
26.9.2008 8:24:36   
NiLe
Dobrooo jutrooo!

Sam pofočkam se ... noč super, jutro pa tak user posted image , da smo vsi iz postelj popadal ... pri tašči in tastu so prišli zamenjat vhodna vrata (tile majstri so pa ornk zgodnji, nikoli se ne držijo ure, saj so rekli, da pridejo po 8h user posted image ) - tik pod nami in predstavljate si, ko te ob 7.10 v luft vrže bor mašina in tolčenje z macolo user posted image user posted image user posted image
Ampak se nismo dali motiti in se vsi zvlekli v najino posteljo in pocrkljali pred odhodom v šolo in vrtec ... pol pa akcija ... zdej pa Tia čaka na jutranji obred ... umivanje, oblačenje in futr.

Vsem bolančkanim in neprespanim želim veliko počitka, vitaminov in cartanja user posted image user posted image user posted image .

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 367
26.9.2008 8:26:08   
clericv6
Hojla,

današnja noč je bila pa user posted image . Kiara je bila sicer pravi srček in je lepo pančkala, jaz sem se pa zbudila okrog 2h in nisem mogla zaspati user posted image  Posledično sem danes čista koma.

Maček Muri: jaz sem si ga dol potegnila še v user posted image  in je bil Kiari zelo všeč. Ko sem bila jaz še majhna, sem bila čisto nora na te pesmice (obvezno jih mora peti Neca Falk) in grejo res krasno v uho. Edino, kar je malo manj krasno, da ko ti gre enkrat v uho, si pečen- ven namreč ne gre user posted image .

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 368
26.9.2008 8:35:31   
Ketrin
Jutro....

Hvala za kavico Sasy... No, nekaj pa ste le naklofale včeraj...mal z monologi, mal z dialogi...nekje vmes pa je bil tudi triologuser posted image user posted image

Jabolko upam, da se kmalu pozdraviteuser posted image

Srečka, tebi pa pošiljam bolho za pomoč, da se čez dan malo naspišuser posted image

Joan, kako je blo ponoči?

Trnuljčica in Špeli...nista edini... tudi meni večkrat iste misli rojijo po glavi...user posted image

Sasy
zakaj pa bi mu flaško uturila zvečer... Jaz sem pa mislila prakticirat (tudi ko bo GH lepo stekla) dojenje zvečer (ponoči če bo potreba) in zjutraj... No, sej ne vem...bomo sproti videli...

Naša noč je bila spet "normalna" bujenje na 2 urci...enkrat duda, drugič papcanje...tko da se zaenkrat ne pritožujem...

Nič, danes pri nas ne bo kosila... očitu bomo kar joto iz konzerve naredili user posted image , midve pa sva ob 16 zmenjene s kupom babnic in bomo kaj popapcale....Tko da danes nimam s tem skrbi...bi blo pa treba nujno posesati (tale zlati prinašalec in njegove dlake so hudičuser posted image )...

Grem mal v sobco pogledat kaj počne gospodična...pa se itak vrnem...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 369
26.9.2008 8:38:04   
Ketrin
Clericv, upam da ne bo pretežak dan... user posted image

Sasy hlačke majo tudi na Difu in jih v ponedeljek lahko probaš (no, tvoje številke verjetno nimajouser posted image , za Nika pa se bo valda kaj našlouser posted image )...za ceno ne vem... po moje mora biti dost podobna tisti v Atlantisu.... Lahko pa pokličeš pa vprašaš...

Mamice plavalčkov, a se dobimo v pondelk na Difu?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 370
26.9.2008 8:43:41   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Sasy zakaj pa bi mu flaško uturila zvečer... Jaz sem pa mislila prakticirat (tudi ko bo GH lepo stekla) dojenje zvečer (ponoči če bo potreba) in zjutraj... No, sej ne vem...bomo sproti videli...

Jutro, zvečer sem mu jo hotla dat ker se je zdej začel zbujati na 2 uri...prej pa samo 1-2x na noč. Imam premalo mleka za noč....sem si tudi spumpala da bi vidla pa mam samo 120 ml iz obeh...kar pa je za našega premalo...ker takrat ko mu dam novolaca poje 180 - 210 ml. Novolaca čez dan lepo spije takrat ko je potrebno dodajat '' beri ko imam user posted image ''. Kašice pa ni hotu user posted image  mjogoče mu okus ne odgovarja....bom vidla kaj pa kako.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 371
26.9.2008 9:10:14   
misa79
Dobro jutro.
Naša noč je bila proti pričakovanjem zelo mirna.user posted image Sicer z dvema refiloma, vendar brez joka.

Mi imamo tudi Mačka Murijauser posted image user posted image . Smo na otroškem bazarju kupili posebno žepno izdajo in je bila zraven še lutka.
CD pa smo že tudi naročili, saj zdaj pojemo le prvo pesemco, ker drugih ne znamuser posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 372
26.9.2008 9:24:11   
misa79
Ste me spomnile na Murija, pa zdaj poslušava z user posted image posnetke koncerta iz križank l.2004 in oba uživava. Upam, da bo še kdaj.  Gremo sigurno.

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 373
26.9.2008 9:24:39   
resnično srečna
ufff DIF ponedeljek men ne bo zneslo po mojem...Keti a lalhko moj nekako tebi dostavi denar v ponedeljek...okrog sestanka bi mi pa poročala..pa prve tri obiske bova z Izo špricali, ker ne smem jaz v vodo 1 mesec...grrr...pa tako sem se veselila...dobro da Iza ne ve za kaj bo prikrajšana...ampak bova nadomestili...

so mi pa notranji šivi očitno začeli že razpadati, ker sem začela obilno krvaveti...so me opozorili, da se to zgodi hvala bogu, tako da nisem zagnala panike...je pa kr grozljivo no...

Ize je na kavču z mano zmanjkalo...sem ji malo Connie Talbot vrtela...za poskušino še vam tukaj en linkec:

http://www.youtube.com/watch?v=AQ3ovip0tPE&feature=related

pa je očitno od užitka zaspala...al pa od dolgčasa...kdo le bi vedel he he...

kakšno bo naše kosilo nimam pojma...ker kuha najdražji...je p sedaj na terenu...je šel majčku kavo servirat (hecam se)..peljat Dašo v vrtec pa po petkovih nakupih za poln hladilnik...

škoda ker je tako zoprn veter zunaj...drugače bi šla z Izo malo na sprehod...tako bo pa bogica že 3tji dan notri...ampak ker je razpoložena, je kar ok...

kontracepcija...jah to je kar zoprna zadeva...mi smo vedno pazili, pa je bilo ok...ko sem si omislila pa obroček, sem pa po 3eh mesecih izvenmaternično zanosila...sem skoraj ponorela od jeze...tko da...ker ne smem tabletk (men hormoni že tko delajo 100 na uro, pa alergična sem na tisto kremo od diafragme) smo se sedaj, ko ne planiramo nobenega otročiča več in sem dovolj stara odločili kar za sterilizacijo...no ja...boli pa tale poseg kar fino...konizacije po mojem še čutila ne bi...tele luknje me pa matrajo...sem kot golf igrišče...majhno sicer ampak naluknjano...pa teren je zelo nepredvidljiv zaradi neravnin (celulita)...bi bil primeren za svetovne prvake he he...

jaooo kaka čveka sem jaz...

She
Within the measur

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 374
26.9.2008 9:27:05   
katka28
Jutro!

Najprej, da vam povem nekaj: PUNCE VE NISTE VEC RESNE! Človek si res ne sme vec privoscit malo oddiha, ker ko pride domov in stisne F5 ga skoraj kap.

Shoping je uspel : ata smo oblekli, pa tudi za mamico se je nekaj naslo ampak , ko smo prispeli domov je bila ze kriza za hranjeni ( 21:00- ponavadi smo ze najkasneje ob 20:00 v postelji in spimi ) sva otroka tako na hitro popedenala in spravla spat, da je bilo kar pestro. Potem pa sem bila ze utrujena od naporov user posted image pa raje topcija sploh nisem prizgala, ker po moje spet nebi nic spala.

Posadka: lepo si tole izvedla..oz.sta , da ne bo mozek postavljen na stranski tir..

Ait in Srecka: kako sta ljubka, ko se takole hecata z nami...
clericv: user posted image user posted image za zvezdico

saj ne vem vec kaj naj komentiram, ker ste bile tako pridne, da sem se izgubila med vrsticami... se prikljucim kar sproti..

pa pa

ps verjetno bo zdajle ze spet kaksna nova stran user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......